Leicester is maximum kwijt: Tielemans en co pijnlijk onderuit tegen West Ham

04/10/2020 - 14:55
"Pijnlijke nederlaag voor Leicester City, met Tielemans en Castagne in de basis. ‘The Foxes’ gingen in eigen huis met 0-3 onderuit tegen West Ham..."

1. Penaltymisser Tielemans heeft geen gevolgen: Leicester haalt het bij West Ham in belangrijke keldermatch (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een misser zonder gevolgen. Youri Tielemans zag een matige strafschop gered op bezoek bij West Ham, maar zijn ploegmaats klaarden de klus. Leicester won met 0-2 tegen de Hammers, de degradatiezone is weer wat verder weg. [naar artikel]

2. Penaltymisser Tielemans heeft geen gevolgen: Leicester haalt het bij West Ham, blessure Maddison lijkt niet ernstig (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

3. Heropgeviste Tielemans scoort zesde van het seizoen voor Leicester, dat wel opnieuw niet kan winnen (13/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na de wake-upcall, de rehabilitatie. Youri Tielemans kreeg na een match brommen op de bank weer de voorkeur tegen West Ham. Net voor rust scoorde hij de gelijkmaker vanop de stip. Hij vloerde specialist Fabianski. Leicester kwam na de koffie 2-1 voor, maar West Ham maakte in de absolute slotfase nog de gelijkmaker. Doelpuntenmaker Tielemans was dan al vervangen. [naar artikel]

4. Leicester City en Tielemans lijden thuisnederlaag tegen Everton (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City ging in eigen huis onderuit tegen Everton: 0-2. Richarlison en Mason Holgate tekenden voor de doelpunten. Dennis Praet bleef de hele wedstrijd op de bank, Youri Tielemans maakte de negentig minuten vol. [naar artikel]

5. LIVE (13u). Behouden Tielemans en co perfecte rapport tegen West Ham? (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 4 • Tielemans, Praet en Castagne bij Leicester City • Leicester pakte tot nu toe 9 op 9 [naar artikel]

6. LIVE. Tielemans en co moeten achtervolgen tegen West Ham (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

7. Leicester, met titularis Castagne en invaller Tielemans, smeert Liverpool tweede nederlaag van het seizoen aan (28/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Liverpool heeft zijn tweede nederlaag van het seizoen geleden. Tegen het Leicester City van Timothy Castagne en Youri Tielemans gingen The Reds met 1-0 onderuit. Castagne speelde de hele wedstrijd, Tielemans mocht de laatste 35 minuten invallen. [naar artikel]

8. Nieuwe assist van Youri Tielemans helpt Leicester City aan een punt tegen West Ham (20/04/2019 - Het Belang van Limburg)

De partij tussen West Ham United en Leicester City op de 35e speeldag in de Premier League is zaterdag op een 2-2 gelijkspel geëindigd. Youri Tielemans hielp de Foxes in de blessuretijd aan een punt door Barnes met een vlijmscherpe assist op weg te zetten naar de gelijkmaker. [naar artikel]

9. Tielemans en Leicester halen stevig uit tegen West Ham United (22/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ruime zege voor Leicester. De ‘Foxes’ freewheelden naar een 4-1-overwinning tegen degradatiekandidaat West Ham United. Barnes tekende op assist van... [naar artikel]

10. Youri Tielemans debuteert met nederlaag bij Leicester tegen Tottenham, Vardy mist strafschop na fout van Vertonghen (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Youri Tielemans heeft zondagnamiddag voor Leicester City zijn debuut gemaakt in de Premier League. De Foxes gingen op de 26e speeldag onderuit met 2-1 bezoek bij het Tottenham van Jan Vertonghen en Toby Alderweireld. [naar artikel]

11. Belgenloos Leicester heeft niet veel overschot tegen West Ham United (28/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City boekte een zuinige zege tegen West Ham United: 1-2. The Foxes speelden zonder Belgen. Youri Tielemans kreeg rust en bleef 90 minuten... [naar artikel]

12. Leicester-Belgen gaan onderuit bij revelatie West Ham (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

West Ham United heeft de punten thuis gehouden tegen Leicester City: 3-2. Jesse Lingard was met twee doelpunten andermaal de uitblinker bij de Hammers. [naar artikel]

13. Tielemans en Leicester niet naar Champions League na thuisnederlaag tegen Tottenham (23/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Youri Tielemans zal volgend seizoen niet in de Champions League te bewonderen zijn. Toch niet in het shirt van Leicester, want dat ging op eigen veld onderuit tegen Tottenham en viel zo in de stand terug naar de vijfde plaats. [naar artikel]

14. Tielemans en Leicester halen stevig uit tegen West Ham United - Man United lijdt derde competitienederlaag in vier wedstrijden (22/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

15. Timothy Castagne en Youri Tielemans lijden met Leicester eerste nederlaag tegen West Ham (04/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Leicester City heeft zondag op de vierde speeldag van de Premier League met 0-3 verloren van West Ham. Het was voor de Foxes de eerste nederlaag van het seizoen. Timothy Castagne en Youri Tielemans speelden de hele wedstrijd. Dennis Praet blesseerde zich in de wedstrijd tegen Manchester City vorige week en zat niet in de selectie. [naar artikel]

16. Tielemans onnodig onderuit bij debuut voor Leicester: Vardy valt in en mist penalty (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Tottenham blijft opvallend meedraaien in de titelrace. Tegen Leicester kraakten de Spurs, nog steeds zonder Kane en Dele, maar pakten ze al een... [naar artikel]

17. Tielemans en Leicester verspelen dure punten tegen laagvlieger Burnley (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City heeft in de Premier League twee punten verspeeld tegen Burnley. De formatie van coach Brendan Rodgers kwam tegen de laaggeklasseerde opponent niet verder dan 1-1. Youri Tielemans speelde 90 minuten bij Leicester. [naar artikel]

18. Goal Tielemans, assist Castagne en hattrick Vardy bezorgen Man City pijnlijke thuisnederlaag (27/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Manchester City is thuis pijnlijk met 2-5 onderuit gegaan Leicester City. Het kwam wel op voorsprong via Mahrez, maar toen Vardy gelijkmaakte was het helemaal nergens meer. Door deze nederlaag ziet het Liverpool aan het begin van de competitie meteen al uitlopen. Leicester start het seizoen dan weer uitstekend met 9 op 9. [naar artikel]

19. Tielemans onnodig onderuit in knap debuut voor Leicester: Vardy valt in en mist penalty (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Tielemans en Leicester op voorsprong tegen Fulham via Iheanacho (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 19u • Craven Cottage • Praet is out bij Leicester, Tielemans en Castagne zijn wel fit [naar artikel]

21. Geen leidersplaats voor Leicester City: Youri Tielemans en Dennis Praet gaan roemloos onderuit tegen Fulham (30/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Leicester City ging met 1-2 de boot in tegen een goed georganiseerd Fulham. Youri Tielemans en Dennis Praet startten in de basis, maar konden lange tijd geen vuist maken tegen de bezoekers. Na 40 minuten stond het al 0-2. Pas een vijftal minuten voor tijd trapte Barnes de aansluitingstreffer binnen, maar een gelijkmaker bracht het slotoffensief niet meer op. Fulham boekte al bij al een verdiende overwinning op het veld van Tielemans en co. [naar artikel]

22. LIVE. Leicester op achterstand: Richarlison opent score tegen Tielemans en co (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 19u • 13de speeldag Premier League • King Power Stadium • Tielemans, Praet en Castagne bij Leicester [naar artikel]

23. Leicester en Tielemans geven Man City en De Bruyne eindejaarsgeschenk door Liverpool te kloppen (28/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City heeft Liverpool een ferme hak gezet in de titelstrijd. De Reds gingen in het King Power Stadium met 1-0 onderuit en zien Man City zo zes punten uitlopen. Youri Tielemans begon op de bank, maar kwam iets voor het uur tussen de lijnen. [naar artikel]

24. LIVE. Tielemans, Castagne en Faes aan de aftrap bij Leicester tegen West Ham (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag • London Stadium • Aftrap: 16u • Tielemans, Castagne én Faes in de basis bij Leicester [naar artikel]

25. Leicester kan niets rapen bij Liverpool, Youri Tielemans moet vrede nemen met invalbeurt (10/02/2022 - Het Belang van Limburg)

In de Premier League heeft Liverpool donderdag zijn wedstrijd van de 24e speeldag thuis tegen Leicester City gewonnen met 2-0. Youri Tielemans viel in na 60 minuten bij Leicester, het stond toen al 1-0 voor de Reds. [naar artikel]