Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 October 2020
21:01 uur

Rechtszaak over privacy bouwpromotor Erik Van der Paal van start

Apache

13/10/2020 - 07:16

Vandaag vindt voor de correctionele rechtbank in Antwerpen de inleidende zitting plaats van een rechtszaak waarbij Erik Van der Paal Apache viseert. Met het fameuze Fornuis-filmpje zou Apache de Antwerpse projectontwikkelaar belaagd hebben en zijn privacy hebben geschonden. De rechtszaak is een van de talloze juridische wegen die Erik Van der Paal al enkele jaren bewandelt


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bouwpromotor klaagt Apache aan voor verborgen opnames (28/11/2017 - De Standaard)
  Bouwpromotor Erik Van der Paal klaagt nieuwssite Apache aan voor schending van de privacy en belaging. Advocaat Walter Damen heeft de klacht bij de onderzoeksrechter ingediend. Dat werd bevestigd aan De Standaard.
  [naar artikel]
 2. Bouwpromotor klaagt nieuwssite aan na opnames met verborgen camera: "Wat is het volgende? Stiekem filmen op het communiefeest?" (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bouwpromotor Erik Van der Paal klaagt nieuwssite Apache aan voor schending van de privacy en belaging. Hij vindt het niet kunnen dat Apache met een...
  [naar artikel]
 3. De diepe wortels van Erik Van der Paal (20/11/2017 - Apache)
  Naar aanleiding van onze onthullingen over ‘de favoriete bouwpromotor van Bart De Wever’ loopt op de site De Rijkste Belgen momenteel een zeer boeiende reeks over projectontwikkelaar Erik Van der Paal. In ‘de diepe wortels van Erik Van der Paal’ wordt een beeld geschetst van de opmerkelijke zakelijke voorgeschiedenis en de (zakelijke) relaties van de
  [naar artikel]
 4. Bouwpromotor klaagt cameraman aan voor opnames met verborgen camera aan ’t Fornuis (28/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bouwpromotor Erik Van der Paal dient een klacht in voor schending van de privacy en belaging. Hij vindt het niet kunnen zijn gasten werden gefilmd met een verborgen camera terwijl ze naar zijn verjaardagsfeestje kwamen in sterrenrestaurant ’t Fornuis. Advocaat Walter Damen heeft de klacht bij de onderzoeksrechter ingediend.
  [naar artikel]
 5. Bouwpromotor klaagt Apache aan voor opnames met verborgen camera (28/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bouwpromotor Erik Van der Paal klaagt nieuwssite Apache aan voor schending van de privacy en belaging. Hij vindt het niet kunnen zijn gasten werden gefilmd met een verborgen camera terwijl ze naar zijn verjaardagsfeestje kwamen in sterrenrestaurant ’t Fornuis. Advocaat Walter Damen heeft de klacht bij de onderzoeksrechter ingediend.
  [naar artikel]
 6. Bouwpromotor dient klacht in tegen opnames aan 't Fornuis (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse bouwpromotor Erik Van der Paal heeft een klacht ingediend in verband met het intussen beruchte filmpje dat enkele weken geleden op de...
  [naar artikel]
 7. Bouwpromotor klaagt nieuwssite Apache aan voor opnames met verborgen camera aan ’t Fornuis (28/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bouwpromotor Erik Van der Paal klaagt nieuwssite Apache aan voor schending van de privacy en belaging. Hij vindt het niet kunnen zijn gasten werden gefilmd met een verborgen camera terwijl ze naar zijn verjaardagsfeestje kwamen in sterrenrestaurant ’t Fornuis. Advocaat Walter Damen heeft de klacht bij de onderzoeksrechter ingediend.
  [naar artikel]
 8. De favoriete bouwpromotor van Bart De Wever (1): samen aan de feestdis (16/11/2017 - Apache)
  Met één vingerknip slaagt Erik Van er Paal, de man achter bouwpromotor Land Invest Group, erin om het quasi voltallige Antwerpse schepencollege op te doen draven voor zijn verjaardagsfeest in sterrenrestaurant 't Fornuis.
  [naar artikel]
 9. Fornuisgate: persvrijheid en privacy uit balans? (15/06/2020 - Apache)
  De Antwerpse raadkamer besliste op 11 juni om een klacht van projectontwikkelaar Erik Van der Paal tegen Apache, na publicatie van de reeks ‘De favoriete bouwpromotor van Bart De Wever’, door te verwijzen naar de correctionele rechtbank. Met die beslissing gaat de raadkamer in tegen het openbaar ministerie.
  [naar artikel]
 10. De no go zone van Bart De Wever (08/10/2018 - Apache)
  De favoriete bouwpromotor van Bart De Wever betaalde de rekening van de kabinetschef van Bart De Wever. Niet die van een of ander etentje in sterrenrestaurant ’t Fornuis, maar een rekening van minstens 18.000 euro voor de rechtszaak tegen Apache. U leest dat goed: Erik Van der Paal, zeer goed bevriend met de burgemeester, betaalde
  [naar artikel]
 11. Land Invest – Bouwpromotor dient klacht in tegen opnames aan ’t Fornuis (28/11/2017 - Metro)
  De Antwerpse bouwpromotor Erik Van der Paal heeft een klacht ingediend in verband met het intussen beruchte filmpje dat enkele weken geleden bij nieuwssite Apache verscheen en waarop te zien is hoe onder meer leden van het Antwerpse schepencollege arriveren op het verjaardagsfeest van Van der Paal in restaurant ’t Fornuis. Volgens zijn advocaat Walter Damen gaat het om een klacht tegen de cameraman en tegen onbekenden. Van der Paal zou in het filmen en de publicatie van de beelden een schending van de privacy zien, onder meer omdat het om een verborgen camera ging. Dat nieuwssite Apache niet rechtstreeks geviseerd wordt, heeft er allicht mee te maken dat nog officieel moet worden vastgesteld of zij de opdrachtgever waren. De beelden, waarop onder meer burgemeester Bart De Wever (N-VA) en schepen van Stadsontwikkeling Rob Van de Velde (N-VA) te zien zijn, leidden de voorbije weken tot heel wat commotie. Voor Groen vormden ze de aanleiding om een klacht in te dienen bij het stedelijke integriteitsbureau om na te gaan of het stadsbestuur niet in de fout ging door aanwezig te zijn op een feestje van een bouwpromotor die via Land Invest betrokken is bij verschillende grote projecten in Antwerpen waarover nog vergunningstrajecten lopen. Lokaal sp.a-voorzitter Tom Meeuws haalde vervolgens ook hard uit naar het stadsbestuur, maar kwam zelf in het oog van de storm terecht toen bleek dat hij via zijn job als consultant ook contacten onderhoudt met Land Invest en Van der Paal. bron: Belga
  [naar artikel]
 12. Erik Van der Paal en vrienden: een groepsportret (28/11/2017 - Knack)
  Wie is die Erik Van der Paal, die erin slaagt al dat schoon volk samen te krijgen op een feestje voor zijn 45e verjaardag in het Antwerpse restaurant 't Fornuis?
  [naar artikel]
 13. Erik Van der Paal dwingt Apache artikel offline te halen (16/09/2020 - Apache)
  Met een eenzijdig verzoekschrift verplicht lobbyist en projectontwikkelaar Erik Van der Paal Apache om het afgelopen maandag (14/09) gepubliceerde artikel ‘Antwerpse vastgoedoorlog over miljoenenproject Lageweg’ offline te halen. Doen we dat niet, dan moeten we per kalenderdag een schadevergoeding van 10.000 euro betalen. Over de reden waarom Erik Van der Paal ons dwingt het artikel
  [naar artikel]
 14. De vastgoedkoning die zich zelden laat zien (14/04/2019 - De Morgen)
  Een adresboek dikker dan dat van Erik Van der Paal (45) is moeilijk te vinden. De drijvende kracht achter de Antwerpse bouwpromotor Land Invest boogt daarvoor op twee belangrijke troeven: zijn roots in het Vlaams-nationalisme en zijn onstuitbare ondernemersdrang.
  [naar artikel]
 15. De vastgoedkoning die zich zelden laat zien (29/11/2017 - De Morgen)
  Een adresboek dikker dan dat van Erik Van der Paal (45) is moeilijk te vinden. De drijvende kracht achter de Antwerpse bouwpromotor Land Invest boogt daarvoor op twee belangrijke troeven: zijn roots in het Vlaams-nationalisme en zijn onstuitbare ondernemersdrang.
  [naar artikel]
 16. Klacht tegen Apache in Antwerps vastgoeddossier (28/11/2017 - De Tijd)
  16:58 De Antwerpse bouwpromotor Erik Van der Paal heeft een klacht ingediend tegen nieuwssite Apache wegens de opnames aan het Antwerpse restaurant 't Fornuis van de gasten op zijn verjaardagsfeest.
  [naar artikel]
 17. Erik Van der Paal biedt op woning zoon Jeroen Piqueur (20/09/2018 - De Tijd)
  08:30 Het hoger bod op de woning van Ruben Piqueur in Deurle (Sint-Martens-Latem) is van de hand van de omstreden Antwerpse vastgoedondernemer Erik Van der Paal.
  [naar artikel]
 18. ‘Schijn van partijdigheid’ in de praktijk moeilijk toepasbaar (16/01/2018 - Apache)
  Het integriteitsbureau van de stad Antwerpen heeft geoordeeld dat er geen sprake is van wangedrag of grove nalatigheid van de leden van het Antwerpse stadsbestuur die aanwezig waren op het beruchte verjaardagsetentje van bouwpromotor Erik Van der Paal (Land Invest) in restaurant ‘t Fornuis. Ze hebben noch het gemeentedecreet, noch de eigen gedragscode geschonden.
  [naar artikel]
 19. Verborgen camera bij 't Fornuis: Eerst feiten, dan opinie (11/12/2017 - VRT NWS)
  De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) reageerde emotioneel op berichten en beelden met verborgen camera over het  verjaardagsfeest van bouwpromotor Erik Van der Paal in het restaurant 't Fornuis. In zijn wekelijkse rubriek onderzoekt mediaspecialist Leo Neels of het gebruik van die verborgen camera journalistiek gerechtvaardigd was.
  [naar artikel]
 20. Erik Van der Paal grijpt naast huis zoon Jeroen Piqueur (20/09/2018 - De Tijd)
  16:06 Het historische pand in Deurle (Sint-Martens-Latem) van de zoon van Jeroen Piqueur is verkocht, maar niet aan de Antwerpse vastgoedondernemer Erik Van der Paal. Dat vernam De Tijd.
  [naar artikel]
 21. ‘Wie iets te verbergen heeft, spreekt niet in centrum af’ (21/11/2017 - De Standaard)
  'Wie iets te verbergen heeft, spreekt niet in het centrum van Antwerpen af, vermoed ik.' Dat zegt Vlaams Parlementslid Annick De Ridder (N-VA) in reactie op het filmpje waar ze te zien is op het verjaardagsfeest van bouwpromotor Erik Van der Paal (Land Invest).
  [naar artikel]
 22. Correctionele rechtbank moet zich uitspreken over Fornuisgate (11/06/2020 - Apache)
  De Antwerpse raadkamer besliste vandaag (11/06) om de klacht die projectontwikkelaar Erik Van der Paal indiende tegen Apache, na publicatie van de reeks ‘De favoriete bouwpromotor van Bart De Wever’, door te verwijzen naar de correctionele rechtbank. Het openbaar ministerie had de niet-doorverwijzing gevraagd, maar de raadkamer wil het geschil toch ten gronde voorleggen aan
  [naar artikel]
 23. Antwerps college heeft lot Erik Van der Paal in handen (05/12/2017 - Apache)
  Medeaandeelhouders binnen Land Invest Group willen af van Erik Van der Paal. Intussen lopen de schulden van de projectontwikkelaar op. Het Antwerps college heeft de sleutel in handen.
  [naar artikel]
 24. In Antwerpen regeert de leugen (17/01/2018 - Apache)
  ‘Amerikaanse toestanden’. Twee maanden nadat Apache het dossier ‘De favoriete bouwpromotor van Bart De Wever’ publiceerde, is dat de term die media gemeenzaam gebruiken om de huidige staat van de Antwerpse kiescampagne te omschrijven. Het filmpje dat Apache als introductie van de reeks online zette, en waarop te zien is hoe bouwpromotor Erik Van der
  [naar artikel]
 25. INTERVIEW. Erik Van der Paal: “Ik geef elk jaar een feestje, nooit eerder had ik Bart uitgenodigd” (02/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het verjaardagsfeestje van projectontwikkelaar Erik Van der Paal bracht zelfs Antwerps burgemeester Bart De Wever even van zijn melk. In De Standaard doet de vermeende spin in het web voor het eerst zelf zijn verhaal. “Was het maar waar dat we slechts met de vingers moeten knippen.”
  [naar artikel]
 26. Erik Van der Paal verkoopt aandelen Land Invest aan Triple Living (26/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Projectontwikkelaar Triple Living van de familie Cavens en Paeleman verwerft de helft van Land Invest naast Ogeo Fund. Erik Van der Paal en Mark en Paul Schaling zijn de verkopers. Dat vernam De Standaard.
  [naar artikel]
 27. Erik Van der Paal stapt uit Land Invest Group (06/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse zakenman Erik Van der Paal heeft zijn aandelen bij de Antwerpse projectontwikkelaar Land Invest Group onlangs verkocht. Dat bericht De...
  [naar artikel]
 28. INTERVIEW. Veelbesproken Erik Van der Paal: “Ik geef elk jaar een feestje, nooit eerder had ik Bart uitgenodigd” (02/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het verjaardagsfeestje van projectontwikkelaar Erik Van der Paal bracht zelfs Antwerps burgemeester Bart De Wever even van zijn melk. In De Standaard doet de vermeende spin in het web voor het eerst zelf zijn verhaal. “Was het maar waar dat we slechts met de vingers moeten knippen.”
  [naar artikel]
 29. STANDPUNT. Tijd nu voor een sereen verkiezingsdebat op het scherp van de snee (13/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse schepencollege heeft noch het gemeentedecreet noch de eigen gedragscode geschonden door bijna voltallig aanwezig te zijn op het verjaardagsfeest van bouwpromotor Erik Van der Paal in restaurant ’t Fornuis. Dat heeft het Integriteitsbureau van de stad Antwerpen beslist. Is de hele heisa een maat voor niets geweest? Gelukkig niet. Ook al heeft de zaak-Van der Paal niet altijd een fraaie kant van het politieke bedrijf getoond, er kan iets positiefs uit voortkomen. Een verfijning van de gedragscode voor politici bijvoorbeeld, meer transparantie over de totstandkoming van grote bouwprojecten én meer sereniteit in het politieke debat.
  [naar artikel]
 30. Projectontwikkelaar Erik Van der Paal: “Ik geef elk jaar een feestje, nooit eerder had ik Bart uitgenodigd” (02/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het verjaardagsfeestje van projectontwikkelaar Erik Van der Paal bracht zelfs Antwerps burgemeester Bart De Wever even van zijn melk. In De Standaard doet de vermeende spin in het web voor het eerst zelf zijn verhaal. “Was het maar waar dat we slechts met de vingers moeten knippen.”
  [naar artikel]
 31. Rob Van de Velde gaat vastgoed ontwikkelen met stroman van Erik Van der Paal (11/02/2020 - Apache)
  Voormalig Antwerps schepen voor Ruimtelijke Ordening Rob Van de Velde (N-VA) wordt projectontwikkelaar. Hij richtte daarvoor eind november 2019 een vennootschap op, samen met een stroman van Erik Van der Paal. Als schepen duwde Van de Velde twee omstreden bouwprojecten van de toenmalige sterke man van Land Invest Group door: de Lins Tower op de
  [naar artikel]
 32. Fornuisgate: onderzoeksjournalistiek op de beklaagdenbank (12/06/2020 - Apache)
  Wat weegt het zwaarst: het recht op privacy van Erik Van der Paal of het aantonen van politieke vriendendiensten in bouwdossiers waarmee vele tientallen miljoenen euro’s zijn gemoeid? Dat is de afweging die de correctionele rechtbank moet maken, nu de Antwerpse raadkamer heeft beslist om twee journalisten van Apache door te verwijzen. De beelden die
  [naar artikel]
 33. Antwerps integriteitsbureau verwerpt klacht van Groen (12/01/2018 - VRT NWS)
  Het Antwerpse integriteitsbureau verwerpt de klacht van Groen over het Antwerpse stadsbestuur. Dat meldt De Morgen en het nieuws is bevestigd aan VRT NWS. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) en verschillende schepenen waren gaan eten met bouwpromotor Erik Van der Paal in een sterrenrestaurant. Volgens Groen wekte dat de schijn van belangenvermenging, maar het Antwerpse integriteitsbureau verwerpt die klacht unaniem.
  [naar artikel]
 34. Erik Van der Paal verkoopt zijn aandelen in Land Invest (26/01/2018 - VRT NWS)
  Projectontwikkelaar Erik Van der Paal heeft zijn aandelen in Land Invest van de hand gedaan. Dat schrijft De Standaard en is aan onze redactie bevestigd. De koper is projectontwikkelaar Triple Living, van de familie Cavens en Paeleman. Zij krijgen de helft van Land Invest in handen.
  [naar artikel]
 35. De Ridder: "Wie iets te verbergen heeft, spreekt niet in centrum af, vermoed ik" (21/11/2017 - VRT NWS)
  Vlaams parlementslid Annick De Ridder (N-VA) is niet blij met het filmpje waar ze te zien is op het verjaardagsfeest van bouwpromotor Erik Van der Paal (Land Invest). De website Apache bracht vorige week beelden van het verjaardagsfeest in het Antwerpse sterrenrestaurant Het Fornuis. Naast burgemeester Bart De Wever (N-VA) tekende ook een groot deel van het schepencollege en Annick De Ridder present.      
  [naar artikel]
 36. Annick De Ridder na ophefmakend filmpje: “Wie iets te verbergen heeft spreekt niet in het centrum af” (21/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  “Wie iets te verbergen heeft, spreekt niet in het centrum van Antwerpen af, vermoed ik.” Dat zegt Vlaams parlementslid Annick De Ridder (N-VA) in reactie op het filmpje waar ze te zien is op het verjaardagsfeest van bouwpromotor Erik Van der Paal (Land Invest).
  [naar artikel]
 37. Ook Piryns (Groen) was aanwezig op feest van familie Van der Paal (Land Invest) (27/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Groen-politica Freya Piryns was in 2016 aanwezig op een tuinfeest van bouwpromotor Eric Van der Paal van Land Invest . Dat bevestigde Piryns maandagavond in ‘Ter Zake’.
  [naar artikel]
 38. Van Besien wil uitleg van Samen-collega Tom Meeuws over contacten met Land Invest (27/11/2017 - VRT NWS)
  Antwerps Groen-fractieleider Wouter Van Besien gaat samenzitten met zijn Samen-collega Tom Meeuws (SP.A) om klaarheid te scheppen over zijn banden met medewerkers van bouwpromotor Land Invest. Dat laat de Antwerpse Groen-afdeling weten in een reactie op het nieuws dat Meeuws - vanuit zijn job als consultant - onder meer al eens met Land Invest-lobbyist Erik Van der Paal getafeld heeft.
  [naar artikel]
 39. Van der Paal dient klacht in tegen opname en verspreiding Apache-fimpje (28/11/2017 - VRT NWS)
  De Antwerpse projectontwikkelaar Erik Van der Paal heeft een klacht ingediend in verband met het intussen beruchte filmpje over de aanwezigen op zijn verjaardagsfeestje dat op de nieuwssite Apache verscheen.  
  [naar artikel]
 40. Apache strafrechtelijk vervolgd voor undercoverbeelden De Wever (11/06/2020 - De Standaard)
  Het onafhankelijke online-nieuwsmedium Apache bracht het Antwerpse stadsbestuur eind 2017 in verlegenheid nadat het undercoverbeelden uitbracht van de aanwezigheid van Bart De Wever en enkele schepenen op een verjaardagsfeestje van projectontwikkelaar Erik Van der Paal. Apache wordt nu zelf strafrechtelijk vervolgd voor schending van de privacy en belaging.
  [naar artikel]
 41. Journalisten Apache voor rechter wegens maken van beelden aan ’t Fornuis: “Hebben volste vertrouwen in goede afloop” (11/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De raadkamer in Antwerpen heeft twee journalisten van de website Apache verwezen naar de correctionele rechtbank, omdat ze in 2017 de gasten van een receptie van projectontwikkelaar Erik Van der Paal hadden gefilmd met een verborgen camera. De raadkamer meent dat er voldoende aanwijzingen zijn dat Apache zich daarmee schuldig maakte aan schending van de privacy en belaging.
  [naar artikel]
 42. Rechtszaak 2.400 Arco-coöperanten start pas in 2021 (22/11/2017 - VRT NWS)
  De rechtszaak van 2.400 Arco-aandeelhouders, die bijgestaan worden door het advieskantoor Deminor, gaat pas van start in 2021. Dat staat in De Tijd.
  [naar artikel]
 43. De privacycommissie kiest met Facebook de verkeerde vijand (14/10/2017 - VRT NWS)
  Matthias Dobbelaere-Welvaert, jurist gespecialiseerd in nieuwe technologieën en privacy, vindt dat onze privacycmmissie tijd en geld verspilt met de ophefmakende rechtszaak tegen Facebook. "Laat de grote spelers dat gevecht voeren en concentreer u op de bescherming van de privacy bij Belgische bedrijven".
  [naar artikel]
 44. Cliff Richard wint rechtszaak tegen de BBC (18/07/2018 - De Morgen)
  De Britse oerrocker Cliff Richard heeft een privacy-rechtszaak die hij tegen de openbare omroep BBC had ingespannen gewonnen. Dit hebben meerdere Britse media vandaag gemeld.
  [naar artikel]
 45. Van Besien vraagt duidelijkheid van Meeuws: “Integriteit is essentieel” (27/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerps Groen-fractieleider Wouter Van Besien gaat samenzitten met zijn Samen-collega Tom Meeuws (sp.a) om klaarheid te scheppen over diens banden met medewerkers van bouwpromotor Land Invest. Dat laat de Antwerpse Groen-afdeling maandag weten in een reactie op het nieuws dat Meeuws - vanuit zijn job als consultant - onder meer al eens met Land Invest-lobbyist Erik Van der Paal getafeld heeft. De voorbije weken kreeg het stadsbestuur onder leiding van burgemeester Bart De Wever (N-VA) vanuit Samen het verwijt te nauwe banden te hebben met bouwpromotoren.
  [naar artikel]
 46. Nieuwsmedium Apache strafrechtelijk vervolgd voor maken van beelden die leidden tot ‘Fornuisgate’ (11/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  ‘Fornuisgate’ dreigt een serieus staartje te krijgen voor Apache. Het onafhankelijke online-nieuwsmedium bracht het Antwerpse stadsbestuur eind 2017 in verlegenheid nadat het undercoverbeelden uitbracht van de aanwezigheid van Bart De Wever en enkele schepenen op een verjaardagsfeestje van projectontwikkelaar Erik Van der Paal. Apache wordt nu zelf strafrechtelijk vervolgd voor schending van de privacy en belaging.
  [naar artikel]
 47. Nieuwsmedium Apache strafrechtelijk vervolgd voor maken van beelden die leidden tot ‘Fornuisgate’ (11/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  ‘Fornuisgate’ dreigt een serieus staartje te krijgen voor Apache. Het onafhankelijke online-nieuwsmedium bracht het Antwerpse stadsbestuur eind 2017 in verlegenheid nadat het undercoverbeelden uitbracht van de aanwezigheid van Bart De Wever en enkele schepenen op een verjaardagsfeestje van projectontwikkelaar Erik Van der Paal. Apache wordt nu zelf strafrechtelijk vervolgd voor schending van de privacy en belaging.
  [naar artikel]
 48. Van der Paal stapt uit Land Invest Group (06/12/2017 - De Standaard)
  De Antwerpse zakenman Erik Van der Paal heeft zijn aandelen bij de Antwerpse projectontwikkelaar Land Invest Group onlangs verkocht.
  [naar artikel]
 49. Bouwpromotor en ex-kabinetschef De Wever verliezen rechtszaak tegen Apache (22/02/2018 - Apache)
  Karl van den Broeck: 'Dit arrest is een geweldige opsteker voor Apache. Maar het is bovenal een overwinning voor de persvrijheid in dit land.'
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.