Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2020
12:09 uur

ONS OORDEEL. Aanvallend top, verdedigend minder van Beerschot

Gazet van Antwerpen

17/10/2020 - 20:47

De toeschouwers op het Kiel hebben meer dan waar gekregen voor hun geld. Beerschot en STVV zorgden voor een ongezien doelpuntenfestival en zetten 6-3 op het scorebord. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Mannekes.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ONS OORDEEL. Straffe binnenkomer van De Leeuw (10/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De langverwachte terugkeer van Beerschot op het hoogste niveau is een succes geworden. In en tegen Oostende wonnen de Kielse Ratten meteen met 1-2, niemand minder dan Noubissi kroonde zich tot de matchwinnaar met beide doelpunten. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Beerschot.
  [naar artikel]
 2. ONS OORDEEL. Een maatje te sterk voor Beerschot (18/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Ook dit Beerschot heeft zijn limiet. De Mannekes zijn bezig aan een fantastische seizoensstart in 1A, maar moesten toch de wet van de sterkste ondergaan bij de nog steeds perfecte leider Charleroi. Het scorebord was duidelijk: 3-1. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Beerschot.
  [naar artikel]
 3. ONS OORDEEL. Gedeelde Man van de Match bij Beerschot (24/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het venijn zat ‘m duidelijk in de staart. Beerschot leek tegen Lokeren een nieuwe overwinning te boeken na een late rebound van Bourdin, maar een schitterende vrije trap van Beridze in de blessuretijd besliste daar nog anders over. Na die ultieme slotfase eindigde het 1-1. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Beerschot.
  [naar artikel]
 4. ONS OORDEEL. Geen uitblinker, sterke invallers (11/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een dominerend Beerschot kwam zaterdagnamiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Beerschot. Bekijk hier onze spelersbeoordelingen van de Mannekes.
  [naar artikel]
 5. Aanvallend niet kordaat genoeg, verdedigend te laks: De Boer mist zijn start bij Oranje (07/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een onvergetelijk debuut werd het niet voor Frank de Boer. Nederland-Mexico: 0-1. Zzzzlaapverwekkend voetbal van Oranje.
  [naar artikel]
 6. ONS OORDEEL. Topper in wording en nieuwe potentiële smaakmaker bij Beerschot (02/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft vrijdag in de openingsmatch van de Proximus League met 1-0 gewonnen van Lokeren. Bekijk hier onze spelersbeoordelingen van de Mannekes.
  [naar artikel]
 7. ONS OORDEEL. Topscores (en één buis) voor overtuigend Beerschot (14/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op Valentijnsdag heeft het volgepakte Kiel nog eens met volle teugen kunnen genieten van Beerschot. De Mannekes benadrukten dat ze vol voor de tweede periodetitel gaan en versloegen OH Leuven met een overtuigende 2-1. Staan ze binnenkort opnieuw tegen elkaar in de promotiefinale? Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Beerschot.
  [naar artikel]
 8. Carrasco: "We wisten niet dat we zo makkelijk scoorden", Tielemans geeft de complimentjes van Koning Filip prijs (23/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Yannick Carrasco was alomtegenwoordig. Verdedigend sterk en ook in aanvallend opzicht mocht de linkerflank zich helemaal uitleven. "Dat komt omdat...
  [naar artikel]
 9. ONS OORDEEL. Veel goede punten voor Beerschot en één held van de avond (23/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft zondag Lommel geklopt op de voorlaatste speeldag van de tweede periode in 1B. In eigen huis werd het 2-1 dankzij twee goals van Marius Noubissi in de laatste twintig minuten. De man van de match is duidelijk, al waren er nog een aantal uitblinkers. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Beerschot.
  [naar artikel]
 10. ONS OORDEEL. Degelijke scores, maar opnieuw niet genoeg voor Beerschot (18/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Tweede thuiswedstrijd van het jaar, tweede puntendeling voor Beerschot. Net als tegen Roeselare gaven de Mannekes een voorsprong weg tegen Union en eindigde de partij in een teleurstellende 1-1. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Beerschot.
  [naar artikel]
 11. Hoe ontwricht je Braziliaanse verdediging? Aad de Mos geeft tips: "Zet hoog druk" (03/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Aanvallend dodelijk efficiënt, verdedigend koel en zakelijk. Bondscoach Tite heeft van Brazilië één groot blok gemaakt. De tegenstander krijgt...
  [naar artikel]
 12. ONS OORDEEL. Té veel gebuisden bij Beerschot (16/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft het na drie wedstrijden allemaal gehad: gewonnen, gelijk en verloren. Aan Den Dreef hadden de Mannekes constant balbezit, maar net als vorige week deden ze daar bitter weinig mee en OH Leuven toonde zich intussen dodelijk efficiënt. Kotysch, Maertens en Henry zetten een zware 3-0 op het scorebord. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Beerschot.
  [naar artikel]
 13. ONS OORDEEL. Beerschot krijgt opnieuw niet wat het verdient (29/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Onwaarschijnlijk hoe Beerschot zowel tegen Anderlecht als tegen OH Leuven zo sterk presteert en toch achterblijft met lege handen. Zaterdagavond kregen de Mannekes opnieuw niet wat ze verdienden - het werd uiteindelijk 1-2 - en zo lijkt de eerste periodetitel nu al zo goed als buiten bereik. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Beerschot.
  [naar artikel]
 14. ONS OORDEEL. Beerschot was meer dan enkel de matchwinnaar (31/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De vloek is doorbroken. Beerschot slaagde er na vier wedstrijden zonder winst nog eens in om de volle buit te pakken tegen een Westerlo in vorm én wordt zo zelfs (voorlopig) de nieuwe leider in 1B. Brogno tekende voor het enige doelpunt in de 1-0 overwinning, maar voor Man van de Match waren er toch andere kandidaten. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Beerschot.
  [naar artikel]
 15. ONS OORDEEL. Povere prestatie van Beerschot, vooral achterin (20/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot legde een povere prestatie op de mat in Lommel. Het verloor dan ook met 1-0. Er waren lichtpunten, maar over het algemeen was het zwak. Hier zijn onze spelersbeoordelingen:
  [naar artikel]
 16. ONS OORDEEL. Zelfs een drietje bij Beerschot (21/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  1 op 12, dat is het harde verdict voor Beerschot na een nieuwe nederlaag op verplaatsing. Virton trok deze keer aan het langste eind, met een pittige 3-0, en zo bleven de Kielse Ratten verweesd achter in het verre Luxemburg. Hier zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 17. Blessing Eleke: de recordtransfer van Beerschot met een neus voor goals(maar ook met een handleiding) (13/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In de aanloop naar de competitiestart in 1A gaf Hernan Losada al aan dat zijn ploeg op aanvallend vlak nog wat versterking kon gebruiken. Dankzij de komst van Blessing Eleke raakte de vacature van centrumspits gisteren ingevuld. De 24-jarige Nigeriaan is veel meer dan een goalgetter. “De fans van Beerschot mogen spektakel van hem verwachten.”
  [naar artikel]
 18. ONS OORDEEL. Beerschot dankt de Kazak en Iron Mike (14/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot mag zich gerust de winnaar van het weekend noemen. Na de puntendelingen van de drie koplopers ging het zelf - weliswaar pas na een erg moeizaam uur - over Lommel dankzij doelpunten van uitblinker Vorogovskiy en invaller Tissoudali (2-0). Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Mannekes.
  [naar artikel]
 19. ONS OORDEEL. Matchwinnaar Rapha was nochtans niet de beste Rat (23/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De terugkeer van Beerschot op het hoogste niveau kan onmogelijk nog beter verlopen: 9 op 9 is het perfecte rapport. Zelfs regerende kampioen Club Brugge ging zondag over de knie na, opnieuw, een beslissend doelpunt van Rapha Holzhauser. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Beerschot
  [naar artikel]
 20. ONS OORDEEL. Glansprestatie Beerschot met Holzhauser in hoofdrol (14/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot blijft verbazen. In een spektakelstuk rolden de Mannekes Racing Genk op in eigen huis. Ondanks twee rode kaarten en met dank aan evenveel domme strafschopfouten van Van den Bergh konden de Limburgers nog even aanklampen, maar uiteindelijk werden de fans verwend met een 5-2-eindstand. Dit zijn onze spelersbeoordelingen:
  [naar artikel]
 21. ONS OORDEEL. Dom voorop in de strijd, Losada zag zijn Beerschot domineren (07/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot is op een 1-1-gelijkspel blijven steken in Roeselare en laat dus kostbare punten liggen in de strijd om de periodetitel. Dom opende de score met een strak schot, maar in de tweede helft zorgde de thuisploeg meteen voor de tegentreffer. Hier zijn onze spelersbeoordelingen:
  [naar artikel]
 22. ONS OORDEEL. Vanhamel beste man bij Beerschot, mindere dag voor Holzhauser (26/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft de uitwedstrijd in Virton verloren met 1-0. De achterstand kwam er na een controversiële vrije trap, maar de Ratten wisten de schade niet meer te herstellen. De mannen van Losada lijken hun goede flow opnieuw kwijt te geraken en blijven achter met een 1 op 12. Hier zijn onze spelersbeoordelingen:
  [naar artikel]
 23. ONS OORDEEL. Scores van 4 tot 8 na Beerschot-Virton (19/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Voila, Hernan Losada heeft zijn eerste zege beet als coach van Beerschot. De partij tegen revelatie Virton verdiende zeker geen schoonheidsprijs, maar goals van Brogno en Holzhauser voor de pauze tilden de Mannekes naar een 2-1 overwinning. Hier zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 24. ONS OORDEEL. Losada en Beerschot met de neus op de feiten gedrukt (11/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De trainerswissel op het Kiel heeft voorlopig nog niet voor het gewenste effect gezorgd. Hernan Losada kon het tij in zijn allereerste profmatch als T1 niet keren en zag zijn Beerschot met 1-2 verliezen tegen een overtuigender Westerlo. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Mannekes.
  [naar artikel]
 25. ONS OORDEEL. Beerschot toonde klasse én goede wil, sterke Holzhauser als libero (03/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De overwinning tegen Roeselare is tot stand gekomen dankzij de goede inzet. Beerschot toonde daarnaast ook dat het heel wat kwaliteit in huis heeft. Een speciale vermelding is er voor Tom Pietermaat, die na maanden blessureleed opnieuw verwelkomd werd door het Kiel. Hier zijn onze spelersbeoordelingen:
  [naar artikel]
 26. ONS OORDEEL. Geen uitblinkers bij KV Mechelen, defensief wel sterk (14/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een doelpunt uit drie strafschoppen was genoeg voor de eerste overwinning van het seizoen van Malinwa. Aanvallend liep het niet zoals gewoonlijk, ook de invallers hadden niet dezelfde impact als vorige week. Defensief stond KV echter wel pal.
  [naar artikel]
 27. “Aanvallend niet betrokken, verdedigend ontbrak energie” (08/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Hubo Limburg United heeft zich zaterdag in Bergen nog niet kunnen verzekeren van de vierde plaats. Het werd in de eerste helft van het veld gespeeld door een uitgekookt Bergen. De remonte onder leiding van een sterke Anderson in het derde quarter bracht United niet dichter dan acht punten. Alles wordt dus woensdag beslist op de laatste speeldag. De Limburgers kunnen nog 4de, 5de, 6de of 7de eindigen.
  [naar artikel]
 28. Ons oordeel: doelpuntenmakers zijn uitblinkers bij Beerschot Wilrijk (17/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Opdracht (weeral) volbracht door Beerschot Wilrijk. De Ratten pakten de drie punten mee uit Lommel en blijven in de stand zo op gelijke hoogte van KV Mechelen. Het was (weeral) een ijzersterke collectieve prestatie, maar de twee doelpuntenmakers zijn wat ons betreft toch de uitblinkers.
  [naar artikel]
 29. ONS OORDEEL. Niet doelpuntenmakers, maar doelman is dé man van de match bij Beerschot (01/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  7 op 9. Dat is de propere balans voor Beerschot na drie speeldagen in de tweede periode in 1B. De nieuwe zege bij Union (0-2) levert de troepen van Losada een voorlopige leidersplaats op in de periodestand. Die zege heeft het uiteraard te danken aan de doelpunten van Holzhauser en Maes, maar zeker ook aan de straffe reddingen van een erg secure doelman Vanhamel. Onze punten:
  [naar artikel]
 30. Courtois: “We voetballen nu met duidelijk plan” (17/06/2018 - Metro)
  Thibaut Courtois voelt dat de Rode Duivels klaar zijn voor de eerste WK-wedstrijd, morgen in Sotchi tegen Panama. “We voetballen hier in Rusland met een duidelijk plan, zowel op verdedigend als aanvallend vlak”, verklaarde de doelman van Chelsea vandaag op een persconferentie. “We starten dit WK met zelfvertrouwen”, vertelde Courtois. “We hebben nu een duidelijke tactiek, verdedigend en aanvallend. Dat was vroeger misschien anders. Iedereen heeft ook meer ervaring vergeleken met het vorige WK vier jaar geleden. We weten wat te verwachten en dat zorgt voor kalmte. Dat geldt ook voor mij. Ik voel dat we klaar zijn voor het toernooi.” Met de aanslepende blessures van Vincent Kompany en Thomas Vermaelen lijkt Dedryck Boyata te zullen starten tegen Panama. “Dedryck deed het goed wanneer de coach hem opstelde”, aldus de Limburger. “We hebben vertrouwen in hem. Vincent en Thomas hebben inderdaad meer ervaring, maar het maakt niet uit wie speelt. Als verdediging zullen we sowieso heel veel moeten praten.” De Duivels starten tegen Panama als grote favoriet. Wat verwacht Courtois van de Centraal-Amerikanen? “Ik denk dat ze met veel strijd aan de wedstrijd zullen beginnen. Panama verdedigt goed en zal op de counter mikken. Aan ons om hier rekening mee te houden. Ik verwacht een gesloten partij en we zullen bij de pinken moeten zijn.” Bron: Belga   Het bericht Courtois: “We voetballen nu met duidelijk plan” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Courtois: “We voetballen nu met duidelijk plan” (17/06/2018 - Metro)
  Thibaut Courtois voelt dat de Rode Duivels klaar zijn voor de eerste WK-wedstrijd, morgen in Sotchi tegen Panama. “We voetballen hier in Rusland met een duidelijk plan, zowel op verdedigend als aanvallend vlak”, verklaarde de doelman van Chelsea vandaag op een persconferentie. “We starten dit WK met zelfvertrouwen”, vertelde Courtois. “We hebben nu een duidelijke tactiek, verdedigend en aanvallend. Dat was vroeger misschien anders. Iedereen heeft ook meer ervaring vergeleken met het vorige WK vier jaar geleden. We weten wat te verwachten en dat zorgt voor kalmte. Dat geldt ook voor mij. Ik voel dat we klaar zijn voor het toernooi.” Met de aanslepende blessures van Vincent Kompany en Thomas Vermaelen lijkt Dedryck Boyata te zullen starten tegen Panama. “Dedryck deed het goed wanneer de coach hem opstelde”, aldus de Limburger. “We hebben vertrouwen in hem. Vincent en Thomas hebben inderdaad meer ervaring, maar het maakt niet uit wie speelt. Als verdediging zullen we sowieso heel veel moeten praten.” De Duivels starten tegen Panama als grote favoriet. Wat verwacht Courtois van de Centraal-Amerikanen? “Ik denk dat ze met veel strijd aan de wedstrijd zullen beginnen. Panama verdedigt goed en zal op de counter mikken. Aan ons om hier rekening mee te houden. Ik verwacht een gesloten partij en we zullen bij de pinken moeten zijn.” Bron: Belga   Het bericht Courtois: “We voetballen nu met duidelijk plan” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Wij zagen positieve, maar vooral negatieve dingen tijdens Eupen-STVV (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 0-0 tegen Eupen was voor STVV al het vijfde gelijkspel in zes competitiewedstrijden. Am Kehrweg kwamen de Kanaries verdedigend sterk voor de dag, maar aanvallend was het bijzonder mager. Op het veld van de rode lantaarn mocht het - ondanks een slechte grasmat - toch net iets meer zijn voor een ploeg die nog altijd standhoudt in de top zes. “Andere ploegen kunnen op het einde wel nog dat doelpuntje forceren, wij niet”, oordeelde coach Jonas De Roeck na afloop.
  [naar artikel]
 33. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 34. ONS OORDEEL. Beerschot moet véél beter doen in tweede periode (08/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zeven verplaatsingen, nul overwinningen. Beerschot kon ook bij de match van de laatste kans in Lommel niet overtuigen en verloor na een rode kaart voor Brogno met 1-0. Een povere vijfde plaats in het klassement is het eindverdict. Gelukkig biedt de tweede periode nog een kans om met een schone lei te herbeginnen voor Losada en co. Hier zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 35. ONS OORDEEL. Beerschot was meer dan de enige doelpuntenmaker (15/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In ‘t Kuipje hielden ze elkaar mooi in evenwicht, maar verschil moet er zijn en dat was uiteindelijk ook te zien op het scorebord: 0-1 na het enige doelpunt van Dylan Saint-Louis. Beerschot zit zo aan een reeks van vijf ongeslagen wedstrijden en blijft aan de leiding in de tweede periode, voor Westerlo lijkt het vooral hoog tijd voor de winterbreak. Hier zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 36. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd - Nieuwe trofee voor Vanaken (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 37. COMMENTAAR. Beerschot-OH Leuven: finale avant la lettre (15/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot leeft. Voor het derde jaar op rij zijn de Kielse Ratten nog in de running voor een finaleticket in de Proximus League. Tegen eerste periodekampioen OH Leuven was het – zoals zo vaak bij Beerschot in cruciale wedstrijden – bibberen tot in de laatste minuten, maar dat maakte de deugddoende zege er niet minder verdiend op.
  [naar artikel]
 38. Propaganda voor aanvallend voetbal (04/04/2019 - De Morgen)
  Acht goals. Een betere reclamespot voor aanvallend voetbal wordt zelden gemaakt. Het hele stadion kirde van plezier. O ja, Manchester City haalde het met 5-3 en ligt in poleposition voor de kwartfinale.
  [naar artikel]
 39. Matig Anderlecht pakt eerste zege (10/04/2019 - De Morgen)
  Anderlecht pakte zaterdag zijn eerste competitiezege, maar de overwinning tegen een offensief onmachtig Beerschot was er een zonder glans. John van den Brom hield vast aan het aanvallend ingestelde team dat Ekranas wegveegde.
  [naar artikel]
 40. ONS OORDEEL. Togui en Tainmont vallen sterk in, Storm en De Camargo dit keer geen uitblinkers (27/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  William Togui en Clément Tainmont zorgden met hun sterke invalbeurten voor de ommekeer tegen Waasland-Beveren. Aanvallend zat het goed ineen bij KV, maar van Storm en De Camargo zijn we beter gewoon. Hier zijn onze spelersbeoordelingen:
  [naar artikel]
 41. Lamkel Zé duikt op in tribunes van grote rivaal Beerschot (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een opvallende gast op het Kiel. Niemand minder dan Antwerp-speler Lamkel Zé kwam naar het spektakel tussen Beerschot en STVV kijken. De Kameroener is goed bevriend met Beerschot-spits en landgenoot Marius Noubissi, maar zijn aanwezigheid bij de grote rivaal is ook vooral een nieuwe steek richting de Great Old.
  [naar artikel]
 42. ONS OORDEEL. Sterke Bolat toch geklopt, Antwerp aanvallend te weinig (23/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp heeft de topper tegen Standard verloren met een nipte 1-0. De Luikenaars waren baas in de eerste helft en Obbi Oulare verzilverde die overmacht met een doelpunt vanop afstand. Antwerp kreeg via Lamkel Zé nog goede mogelijkheden in de tweede helft, maar kwamen niet meer aan scoren toe. Hier zijn onze spelersbeoordelingen:
  [naar artikel]
 43. Beerschot-Wilrijk heet voortaan officieel Beerschot, maar de naamsverandering is nog niet volledig: “Aparte aanvraag” (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft de naamsverandering van Beerschot-Wilrijk naar Beerschot goedgekeurd. Dat maakten de Ratten vrijdag bekend op hun website. De volledige naam van het stamnummer 13 luidt nu: Beerschot Voetbalclub Antwerpen (VA).
  [naar artikel]
 44. LIVE. OHL komt opzetten na minder moment Beerschot, maar versiert geen grote kansen (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie speelt volgend jaar in 1A? In twee confrontaties strijden 1B-periodewinnaars Beerschot en OHL voor promotie naar onze hoogste klasse. Vandaag...
  [naar artikel]
 45. Beerschot over transferpolitiek: “Blijven onze centen tellen, maar in 1A kan je niet alleen mikken op vrije spelers” (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In minder dan zeven dagen gaf Beerschot meer uit aan transfers dan in de voorbije zeven jaar samen. Voor de Nigeriaan Blessing Eleke en de Japanner...
  [naar artikel]
 46. LIVE. Beerschot Wilrijk op bezoek bij de rode lantaarn (04/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tubeke tegen Beerschot Wilrijk. Dat is de laatste tegen de eerste in het klassement van 1B. Op papier moet dit dus een hapje zijn voor de Mannekes van 't Kiel, maar niets is minder waar in deze compleet onvoorspelbare afdeling. Slaagt Beerschot Wilrijk er in de drie punten veilig te stellen in Franstalig België en stoomt het team zo verder richting periodetitel? Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 20:30.
  [naar artikel]
 47. Gent vergooit kans om naast Anderlecht te komen (13/04/2019 - De Morgen)
  Uitgerekend op het moment dat het zich naast Anderlecht op de eerste plaats kon hijsen, leverde AA Gent aanvallend één van zijn zwakste prestaties van het seizoen af. Tegen Beerschot viel de Gentse pletwals na twintig minuten zonder benzine en tufte het verder op zijn reservetank.
  [naar artikel]
 48. Hernan Losada trekt Beerschot Wilrijk over de streep: “Ik hoop dat de optie in mijn contract wordt gelicht” (03/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Toen Arjan Swinkels na amper drie minuten spelen werd uitgesloten, leek Beerschot Wilrijk op weg naar de derde nederlaag van dit seizoen. Maar niets bleek minder waar. Op basis van een sterke tweede helft won Beerschot Wilrijk verdiend met 0-2. Door die winst sluiten de Mannekens met nog drie matchen te gaan zeker als eerste de reguliere competitie af.
  [naar artikel]
 49. Manchester City haalt met Braziliaan Gabriel Jesus nieuw aanvallend geweld (03/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Manchester City heeft met de Braziliaan Gabriel Jesus nieuw aanvallend talent aan zijn selectie toegevoegd. Dat maakte de club woensdag bekend op
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.