Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 November 2020
18:29 uur

'Maatregel van bpost om pakjes niet meer thuis te leveren herbekijken'

De Tijd

21/11/2020 - 15:23

15:20 Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) wil dat bpost de beslissing herbekijkt om de komende weken een deel van de pakjes niet meer thuis te leveren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost vandaag....
  [naar artikel]
 2. Niet thuis? Bpost zet pakjes nu ook bij buren (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost. De...
  [naar artikel]
 3. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen aan huis leveren (23/11/2020 - Metro)
  De pakjes waarvan bpost de ontvangers ze zelf laat oppikken in afhaalpunten, zullen na vijf werkdagen alsnog aan huis worden geleverd. Wie niet in staat is om zijn of haar levering op te halen, staat daardoor niet in de kou. Het postbedrijf neemt die maatregel na overleg met minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen). Bpost zal dus zoals vorige week aangekondigd nog altijd een klein deel van de pakjes niet meteen aan huis leveren. Maar pakjes die in dat geval na vijf werkdagen nog niet zijn opgehaald, worden automatisch alsnog aan huis geleverd, zegt bpost-woordvoerster Veerle Van Mierlo. «Wie zijn pakje sneller wil hebben, kan het dan zelf gaan ophalen.» Beperkt percentage Vrijdag had bpost aangekondigd dat door de recordvolumes wegens de coronacrisis en de eindejaarsaankopen «een zeer beperkt percentage» van de pakjes niet aan huis zou worden bezorgd. Het zou gaan om «maximaal 5%», preciseerde Van Mierlo. De aankondiging van bpost kon meteen op kritiek rekenen van zowel winkeliers als klanten. Ook voogdijminister De Sutter had bpost zaterdag opgeroepen om de maatregel te herbekijken. Zekerheid «Ik wil bpost bedanken om zo flexibel te zijn, in te spelen op de bezorgdheid van mensen en snel andere oplossingen uit te werken», reageert De Sutter. «Alle klanten en winkeliers – die door de coronamaatregelen 100% op pakjeslevering rekenen – krijgen nu de zekerheid dat alle bestelde pakjes thuis geleverd zullen worden.» Lees ook : Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” Het bericht Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen aan huis leveren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf woensdag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost woensdag. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 5. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf woensdag biedt Bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt Bpost woensdag. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 6. Minister wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen leveren (21/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft aan Bpost gevraagd om extra maatregelen te treffen zodat alle pakjes toch nog aan huis geleverd kunnen worden. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze. “Bpost heeft beloofd dat ze de zaak zullen herbekijken.”
  [naar artikel]
 7. Bpost gaat pakjes in afhaalpunten dan toch afleveren (23/11/2020 - De Morgen)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf vandaag. Eerder heette het dat een aantal klanten hun pakketten wegens de drukte niet meer thuis zou ontvangen. Wie een levering niet kan ophalen, staat daardoor niet in de kou. Het postbedrijf neemt de maatregel na overleg met minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen).
  [naar artikel]
 8. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - VRT NWS)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman als je niet thuis bent. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 9. Bpost kan pakjesstroom niet meer aan: sommige klanten moeten pakjes zelf ophalen (20/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bpost krijgt momenteel een recordvolume aan pakjes te verwerken. Alle pakjes thuis leveren lukt niet meer, waardoor sommige klanten de pakjes zelf zullen moeten oppikken in een afhaalpunt. Daarbij komt dat zakelijke klanten een ‘eindejaarstoeslag’ van 1 euro per pakje zullen moeten betalen.
  [naar artikel]
 10. Bpost gaat pakjes in afhaalpunten toch afleveren (23/11/2020 - De Morgen)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf vandaag. Eerder heette het dat een aantal klanten hun pakketten wegens de drukte niet meer thuis zou ontvangen.
  [naar artikel]
 11. Door de grote drukte kan Bpost even niet meer alle pakjes aan huis leveren: extra afhaalpunten moeten soelaas bieden (20/11/2020 - VRT NWS)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf tijdelijk niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt Bpost aan.
  [naar artikel]
 12. Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” (22/11/2020 - Metro)
  De maatregelen die bpost neemt om pakjes bij de mensen te krijgen worden “dag na dag” geëvalueerd. Dat laat het postbedrijf weten, in een reactie op de vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) om een beslissing daarover te herbekijken. Door de huidige recordvolumes kan bpost niet meer alle pakjes aan huis afleveren. De komende weken zal een deel van de klanten de pakjes daarom zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo had het bedrijf vrijdag aangekondigd. Maar die beslissing werd fel bekritiseerd en minister De Sutter had aan het bedrijf gevraagd om de maatregel tegen begin volgende week opnieuw te “bekijken”. Recordaantal pakjes “We waren al koortsachtig bezig met creatieve oplossingen te zoeken om alle pakjes bij de mensen te krijgen. En we zullen dat blijven doen”, zegt Veerle Van Mierlo, woordvoerder van bpost, in een reactie. Of dat betekent dat de maatregel herzien wordt, kan zaterdag niet worden meegedeeld. “We evalueren de maatregelen dag na dag”, zo klinkt het. De woordvoerder benadrukt ook dat bpost momenteel een recordaantal pakjes te verwerken krijgt. “De minister erkent ook de inspanningen die we daarvoor leveren”, aldus Van Mierlo. Lees ook: Postbode filmt hoe kat op hilarische wijze haar territorium beschermt: “Deze kat is gek” (video’s) Het bericht Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Op zoek naar “creatieve oplossingen” om pakjes Bpost toch thuis te kunnen leveren (23/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Om alle pakjes toch thuis te kunnen leveren, vraagt minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) Bpost om extra maatregelen te nemen. De Brugse burgemeester Dirk De fauw (CD&V) vraagt zich af of de tijdelijk werkloze ambtenaren geen oplossing kunnen bieden voor het overbevraagde postbedrijf.
  [naar artikel]
 14. 'Dat we later leveren, ligt niet aan ons, maar aan Bpost' (25/11/2020 - De Tijd)
  06:10 Belgische winkels leveren hun online bestelde pakjes met dagen vertraging. Ze wijzen met een beschuldigende vinger naar Bpost. De vraagt rijst of alle pakjes op tijd onder de kerstboom geraken.
  [naar artikel]
 15. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen blijven leveren (21/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft Bpost gevraagd extra maatregelen te treffen om de pakjes bij elke Belg aan huis geleverd te krijgen. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze. “Ze hebben ook beloofd dat ze dat zouden doen en de zaak zullen herbekijken.” Maar voor de handelsfederatie is dat niet voldoende. “Eerst roept de overheid op om lokaal te kopen. Doen we dat massaal blijkt dat Bpost, waar ze meerderheidsaandeelhouder van is, de job niet aankan”, klinkt het bij Handelsfederatie Comeos. “Het is al sinds de eerste lockdown dat er problemen zijn. De tarieven gaan de hoogte in, maar de dienstverlening volgt niet.” Omdat het aantal pakjes bij het postbedrijf dag na dag records breekt, kan het post­bedrijf niet meer voor alle pakjes thuislevering garanderen. Een deel van de klanten moet zijn pakje afhalen bij een van de 2.300 afhaalpunten in het eigen netwerk van Bpost. Het bedrijf sluit ook een tijdelijk partnerschap met De­cathlon, dat zijn winkels inzet als afhaalpunt. (cdh)
  [naar artikel]
 16. Moet ik mijn pakjes nu zelf ophalen? En wat met de verzendingskosten die ik al heb betaald? Een antwoord op al jouw vragen over de drukte bij Bpost (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  500.000. Per dag. En de teller tikt voort. Bpost kan - ondanks alle voorbereidingen - niet meer volgen om alle pakjes tijdig thuis geleverd te krijgen. Gesloten winkels en de komst van de Sint, weet u wel. Een deel van de klanten zal moeten afhalen. Om hoeveel pakjes gaat het juist? Welke pakjes worden niet meer thuis bezorgd? En wat met de verzendingskosten die ik al heb betaald? Een antwoord op al jouw vragen.
  [naar artikel]
 17. Te druk voor Bpost: niet meer alle pakjes aan huis geleverd (20/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost vrijdag aan.
  [naar artikel]
 18. Bpost zal toch alle pakjes thuis leveren (23/11/2020 - De Tijd)
  14:49 Het postbedrijf komt deels terug op zijn plannen om klanten zelf pakjes te laten afhalen in regio's waar het extreem druk is.
  [naar artikel]
 19. Minister Petra De Sutter (Groen) vraagt Bpost om beslissing niet álle pakjes aan huis te leveren te herzien (21/11/2020 - VRT NWS)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) wil dat Bpost de beslissing herbekijkt om de komende weken een deel van de pakjes niet meer aan huis te leveren. Dat heeft ze bekendgemaakt na een overleg met het postbedrijf.
  [naar artikel]
 20. Minister De Sutter vraagt bpost beslissing om niet alle pakjes aan huis te leveren te herzien (21/11/2020 - Knack)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) vraagt dat bpost de beslissing om de komende weken een deel van de pakjes niet meer aan huis te leveren te herzien. Dat heeft ze bekendgemaakt na overleg met het postbedrijf.
  [naar artikel]
 21. Bpost komt met extra maatregelen om toch alle pakjes te kunnen leveren (23/11/2020 - VRT NWS)
  Bpost komt met extra maatregelen om dan toch alle pakjes te kunnen leveren. Vrijdag kondigde het bedrijf nog aan dat het die niet meer allemaal aan huis zou kunnen leveren. Een deel van de klanten zou zijn pakje zelf moeten gaan ophalen in een afhaalpunt. Daar kwam meteen veel kritiek op uit verschillende hoeken. Na overleg met minister van Overheidsbedrijven, Petra De Sutter, stuurt het postbedrijf alsnog bij.
  [naar artikel]
 22. Bpost zal volgend jaar ook op zondag pakjes leveren (26/11/2020 - VRT NWS)
  Bpost gaat vanaf februari ook pakjes leveren op zondag. Het gaat om een grootschalig proefproject van één jaar waarover vakbonden en directie een akkoord hebben gevonden.
  [naar artikel]
 23. Bpost gaat dan toch alle pakjes leveren (23/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bpost is vandaag met extra maatregelen gekomen om de enorm drukke periode door te komen. Vrijdag bleek dat niet alle pakjes aan huis geleverd konden worden, maar op vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter nam Bpost nieuwe maatregelen.
  [naar artikel]
 24. Bpost levert vanaf nu bij de buren (25/10/2017 - Metro)
  Vanaf nu kan je je pakjes door bpost laten leveren bij de buren als je zelf niet thuis bent. Je kan ook een veilige plek in de buurt van het huis opgeven. De klant kan sinds gisteren via de website van bpost aangeven waar de postbode het pakje moet leveren wanneer er niemand thuis is. Er zijn verschillende opties. Zo kan dat bij een zelfgekozen buur binnen een straal van vijftig meter of op een veilige plaats in de buurt van het huis, bijvoorbeeld de carport. Andere opties zijn een afhaalpunt naar keuze, bijvoorbeeld een postkantoor of postpunt, of vanaf 2018 een pakjesautomaat. Niet thuis De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen. Volgens bpost is zowat 14% van de thuisleveringen van pakjes niet van de eerste keer succesvol omdat er niemand thuis is. Zowel de klant als de webshops waren vragende partij voor meer flexibiliteit, klinkt het. De klant die niets wenst te wijzigen aan het huidige proces, hoeft geen voorkeur op te geven. Het concept werd dit jaar getest in Roeselare, Seraing, Moeskroen en Turnhout. Andere pakjesdiensten leveren al langer het pakje bij de buren als niemand thuis is. Bpost zet daarnaast ook steeds meer in op pakjesautomaten in stations en supermarkten. In heel België zijn er nu zo’n 150. Tegen eind 2018 moeten dat er 450 zijn. De pakjesautomaten dragen de naam ‘Cubee’.
  [naar artikel]
 25. Bpost blijft toch pakjes ophalen op zaterdag (04/07/2018 - Metro)
  Bpost zal dan toch nog blijven op zaterdag pakjes ophalen bij postkantoren en -punten, zo meldt het bedrijf. Gisteren had bpost nochtans gezegd dat het dat niet meer zou doen, “om de onderneming rendabel te houden”. “We hebben alles nog eens op een rijtje gezet en zijn tot de conclusie gekomen dat het beter is om de ophaling op zaterdag te behouden”, zegt een woordvoerder. Hij gaat niet in detail waarom de maatregel wordt teruggedraaid. “Verschillende elementen spelen een rol.” Toen gisteren via krantenartikelen bekendraakte dat bpost zou stoppen met de zaterdagafhaling, kwam er veel kritiek. De vakbonden betreurden de maatregel, die ze afschilderden als een besparing op personeel. Zelfstandigenorganisatie NSZ riep minister van Post Alexander De Croo op om in te grijpen. bron: Belga   Het bericht Bpost blijft toch pakjes ophalen op zaterdag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Bpost blijft toch pakjes ophalen op zaterdag (05/07/2018 - Metro)
  Bpost zal dan toch nog blijven op zaterdag pakjes ophalen bij postkantoren en -punten, zo meldt het bedrijf. Gisteren had bpost nochtans gezegd dat het dat niet meer zou doen, “om de onderneming rendabel te houden”. “We hebben alles nog eens op een rijtje gezet en zijn tot de conclusie gekomen dat het beter is om de ophaling op zaterdag te behouden”, zegt een woordvoerder. Hij gaat niet in detail waarom de maatregel wordt teruggedraaid. “Verschillende elementen spelen een rol.” Toen gisteren via krantenartikelen bekendraakte dat bpost zou stoppen met de zaterdagafhaling, kwam er veel kritiek. De vakbonden betreurden de maatregel, die ze afschilderden als een besparing op personeel. Zelfstandigenorganisatie NSZ riep minister van Post Alexander De Croo op om in te grijpen. Bron: Belga   Het bericht Bpost blijft toch pakjes ophalen op zaterdag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Bpost gaat pakjes leveren voor DHL Parcel (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost gaat volgend jaar pakjes aan huis leveren voor DHL Parcel. Dat zegt Stijn Goetschalckx, de managing director van DHL Parcel, aan VTM
  [naar artikel]
 28. Bpost gaat pakjes leveren voor DHL Parcel (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost gaat volgend jaar pakjes aan huis leveren voor DHL Parcel. Dat zegt Stijn Goetschalckx, de managing director van DHL Parcel, aan VTM
  [naar artikel]
 29. Het geslacht Vandeginste levert pakjes voor Bpost, ook nu nog: “Mensen bestellen alsof het eindejaar is” (04/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De drie broers Vandeginste werken allemaal voor het postbedrijf Bpost. Ook Guillaume, zoon van de oudste broer Francky, levert brieven en pakjes aan huis. “Momenteel moeten we evenveel pakjes leveren als in de eindejaarsperiode.”
  [naar artikel]
 30. Bpost levert niet alle pakjes meer aan huis: deel klanten moet pakje zelf afhalen (20/11/2020 - De Morgen)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost aan.
  [naar artikel]
 31. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen blijven leveren (21/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft Bpost gevraagd extra maatregelen te treffen om de pakjes bij elke Belg aan huis geleverd te krijgen. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze.
  [naar artikel]
 32. Minister De Sutter wil dat Bpost pakjesmaatregelen herbekijkt (21/11/2020 - Express)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft Bpost gevraagd zijn beslissing te herbekijken om sommige pakjes niet meer aan... The post Minister De Sutter wil dat Bpost pakjesmaatregelen herbekijkt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. Bpost levert niet langer alle pakjes aan huis: deel klanten moet pakje zelf afhalen (20/11/2020 - De Morgen)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost aan.
  [naar artikel]
 34. Bpost test levering van pakjes rechtstreeks in je autokoffer (18/06/2019 - VRT NWS)
  Bij IT-bedrijf Cronos uit Kontich kunnen werknemers hun pakjes tegenwoordig laten leveren in de koffer van hun auto terwijl ze aan het werk zijn. Het gaat om een proefproject van Bpost, waarbij de postbode via een app de auto op de parking kan lokaliseren en ook de koffer kan openen. Bpost is nu op zoek naar nieuwe bedrijven om hun systeem verder uit te testen.
  [naar artikel]
 35. Bpost verwacht elke dag tot 450.000 pakjes tijdens eindejaarsperiode (17/12/2018 - VRT NWS)
  Het pakjesverkeer blijft maar groeien. Bpost verwacht vanaf deze week gemiddeld 420.000 pakjes per dag te verwerken, met uitschieters tot 450.000 pakjes. Dat is een kwart meer dan tijdens de eindejaarsperiode van vorig jaar, toen al een record. Om alle pakjes op tijd te verwerken en bezorgen, zet Bpost tijdelijk 900 extra medewerkers in.
  [naar artikel]
 36. Na de kritiek: Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen leveren (23/11/2020 - Knack)
  Na vijf dagen zullen de pakjes waarvan Bpost vraagt om ze zelf op te pikken in een afhaalpunt toch aan huis worden geleverd. Wie niet in staat is om zijn of haar levering op te halen, staat daardoor niet in de kou.
  [naar artikel]
 37. Bpost levert pakjes ín huis (13/12/2018 - De Tijd)
  11:00 Postbedrijf Bpost levert Zalando-pakjes in huis, wanneer klanten niet thuis zijn. Ze openen hun deur vanop afstand met een slim slot.
  [naar artikel]
 38. Bpost levert niet alle pakjes nog aan huis: ‘Creatieve oplossingen nodig’ (20/11/2020 - Express)
  Door de recordvolumes aan pakjes die het postbedrijf moet verwerken, kan Bpost niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Sommige... The post Bpost levert niet alle pakjes nog aan huis: ‘Creatieve oplossingen nodig’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. Bpost verstuurt geen brieven en pakjes meer naar China door coronavirus (15/02/2020 - VRT NWS)
  Bpost stopt vanaf vandaag met de verzending van brieven en pakjes naar China, door het coronavirus, COVID-19. Een gedwongen maatregel is het.
  [naar artikel]
 40. Bpost gaat dan toch pakjes blijven leveren op zaterdag (04/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost blijft toch pakjes ophalen in postkantoren en -punten op zaterdag. "We hebben een analyse gemaakt en de beslissing teruggedraaid", zegt het...
  [naar artikel]
 41. Burgemeester Brugge stelt voor: "Laat technisch werkloze ambtenaren pakjes bezorgen" (23/11/2020 - VRT NWS)
  Burgemeester Dirk De fauw (CD&V) van Brugge doet een suggestie aan Bpost, dat momenteel niet alle pakjes meer thuis kan leveren omdat het te druk is. De fauw stelt voor dat tijdelijk werkloze ambtenaren uit de musea en culturele instellingen bijspringen.
  [naar artikel]
 42. Bpost groeit dank zij pakjes (13/03/2018 - De Tijd)
  17:45 Bpost verzond vorig jaar beduidend meer pakjes. De brievenvolumes gingen verder achteruit.
  [naar artikel]
 43. Bpost gaat volgend jaar ook op zondag leveren (26/11/2020 - Express)
  Bpost start op 7 februari met een grootschalig proefproject om ook op zondag pakjes uit te reiken. Dat schrijft De... The post Bpost gaat volgend jaar ook op zondag leveren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Krëfel laat pakjes via DPD leveren (07/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Door de staking bij bpost zoeken grote winkelketens naar alternatieven om hun online bestellingen thuis geleverd te krijgen.?Schoenenketen Torfs...
  [naar artikel]
 45. Bpost kan het niet meer aan: 25.000 pakjes moeten zelf opgehaald worden. Maar worden je verzendkosten terugbetaald en komt je pakje nog wel op tijd? (21/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Sinterklaas en de lockdown strooien roet in de pakjesverdeling van Bpost. Per dag moeten de postbedelers nu al zo’n half miljoen pakjes rondbrengen. Een aantal dat, met de feestdagen in het vooruitzicht, alleen nog zal stijgen en nu al krijgt een deel van de klanten zijn bestelling niet thuis geleverd. Ze moeten er zelf om, aldus Bpost. Maar hoe werkt dat precies? Wat met de betaalde verzendkosten en komen straks de cadeautjes wel nog op tijd onder de kerstboom?
  [naar artikel]
 46. Pakje geleverd in je living, ook al ben je niet thuis: bpost test bezorging via slim slot (13/12/2018 - De Morgen)
  Bpost heeft samen met onlinewinkel Zalando technologie uitgetest waardoor koeriers pakjes in huis kunnen afleveren, ook al is de bewoner niet thuis. Via een app en een slim slot kan de klant de deur openen vanop afstand. Een algemene invoering van de dienst is echter niet voor meteen, benadrukt bpost.
  [naar artikel]
 47. Meer pakjes, maar ook vertraging bij Bpost (31/03/2020 - De Standaard)
  Terwijl het volume aanzwelt, vertragen strenge veiligheids­maatregelen de leveringen van pakjes bij Bpost. Bovendien viel een sorteermachine uit.
  [naar artikel]
 48. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren (23/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf maandag.
  [naar artikel]
 49. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren (23/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf maandag.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.