LIVE. Man City klimt al op voorsprong: Mahrez scoort op assist van De Bruyne

28/11/2020 - 16:10
"• Tiende speeldag Premier League • Aftrap: 16u • Etihad Stadium • Speelt De Bruyne een hoofdrol?"

1. LIVE. Mahrez brengt City al snel op voorsprong na assist De Bruyne (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

2. FA CUP. De Bruyne met knappe assist - Engelse zesdeklasser wipt team van Rooney en viert heerlijk op hit van Adele (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Kevin De Bruyne moest maar 45 minuten opdraven bij Man City. Even na het halfuur was de zege tegen Birmingham al veilig gesteld (3-0). De Bruyne bracht de tweede van Bernardo aan. Op een heerlijke pass van Mahrez trok De Bruyne aan de achterlijn terug tot bij de Portugees, die ook al erg knap de openingsgoal voor zijn rekening had genomen. Op assist van Mahrez deed ook Foden nog zijn duit in het City-zakje. [naar artikel]

3. LIVE LEIPZIG-MAN CITY. Dominant City gaat rusten met voorsprong dankzij Mahrez (en geklungel Leipzig) (22/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City moet het vanavond zonder de zieke Kevin De Bruyne doen tegen Leipzig, maar de Rode Duivel wordt voorlopig niet gemist. De Citizens domineren de match en kwamen verdiend op voorsprong via Mahrez. Volg het duel hieronder verder. [naar artikel]

4. LIVE. City met voorsprong naar de rust na goals De Bruyne en Mahrez? (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Etihad Stadium • Aftrap: 19u • City is riant leider, Southampton is 14de • De Bruyne en co verloren zondag van Man United na 21 zeges op rij [naar artikel]

5. LIVE. City met geruststellende voorsprong de rust in na goals De Bruyne, Mahrez en Gündogan (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Nieuwe assist De Bruyne, Mahrez trapt City weer op voorsprong (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 7 • Goodison Park • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

7. Vier keer 5-0 op rij tegen Burnley: De Bruyne regisseert Man City met 2 assists naar ruime zege, Mahrez scoort hattrick (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

“1-0, 2-0, 3-0, 4-0, hey hey”. De uitslag van Manchester City – Burnley (5-0) klinkt doorgaans als de oude intro van FC De Kampioenen. Een hoogoplopend tellertje aan de ene kant van het scorebord. Dat was zaterdagmiddag niet anders: een voormalige kampioenenploeg domineerde in een regie van Kevin De Bruyne. Riyad Mahrez blonk uit met zijn eerste hattrick in loondienst bij City. [naar artikel]

8. Man City krabbelt recht na dreun van Tottenham: De Bruyne helpt z'n ploeg met twee assists aan ruime zege tegen Burnley, Mahrez scoort hattrick (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Dirigent De Bruyne heeft assist beet, Man City gaat rusten met 1-0-voorsprong (03/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Groepsfase Champions League • Etihad Stadium • Man City boekte zes op zes, Olympiacos haalde drie op zes • Kevin De Bruyne aan aftrap bij Manchester City [naar artikel]

10. LIVE. Man City op weg naar forfaitzege tegen Burnley: Mahrez scoort zijn derde van de namiddag, De Bruyne gaf al twee assists (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Tiende speeldag Premier League • Aftrap: 16u • Etihad Stadium • Speelt De Bruyne een hoofdrol? [naar artikel]

11. LIVE SOUTHAMPTON-MAN CITY. Mijlpaal voor De Bruyne: ‘KDB’ geeft 100ste Premier League-assist, Haaland kopt City op voorsprong (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Kevin De Bruyne heeft op bezoek bij Southampton een indrukwekkende mijlpaal bereikt. De Rode Duivel leverde zijn 100ste assist in de Premier League af, waarmee City ook op voorsprong klom. De Bruyne is nog maar de vijfde speler ooit die daarin slaagt - ‘KDB’ had daar 237 wedstrijden voor nodig. Volg de rest van de wedstrijd in deze liveblog! [naar artikel]

12. LIVE. City op voorsprong: De Bruyne en Mahrez doen wedstrijd kantelen (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 13de speeldag Premier League • Etihad Stadium • Aftrap om 18u30 • De Bruyne en City verloren op de vorige speeldag van Liverpool [naar artikel]

13. LIVE. City, zonder geblesseerde De Bruyne, na knappe assist van Ferran Torres op voorsprong via Jesus (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Etihad Stadium • Manchester City staat eerst, Sheffield laatst • Kevin De Bruyne ontbreekt bij de Citizens [naar artikel]

14. De Bruyne helpt Man City met twee assists aan makkelijke zege tegen Burnley, Mahrez scoort hattrick (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City heeft met sprekend gemak gewonnen tegen Burnley. De Citizens haalden het met 5-0 en Kevin De Bruyne eiste andermaal een hoofdrol op. De aanvoerder af opnieuw twee assists en bracht zijn teller in de Premier League zo al op 71 stuks. Riyad Mahrez scoorde een hattrick. [naar artikel]

15. Belgen in het buitenland – Kevin De Bruyne scoort en laat scoren bij Manchester City (29/12/2019 - Metro)

Manchester City, met Kevin De Bruyne, heeft zondag op de twintigste speeldag in de Premier League Sheffield United opzijgezet in het Etihad Stadium met 2-0. Het was de eerste nederlaag buitenshuis dit seizoen voor de seizoensrevelatie en promovendus. De Bruyne speelde de hele wedstrijd en had, met een assist en een doelpunt, een voet in […] Het bericht Belgen in het buitenland – Kevin De Bruyne scoort en laat scoren bij Manchester City verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

16. LIVE CITY-LIVERPOOL. Doelpunt en assist voor De Bruyne: thuisploeg op weg naar ruime zege tegen de ‘Reds’ (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een topper in de Premier League. Al moet Manchester City het zonder Erling Haaland doen. De Noor is herstellende van een liesblessure. Wel aan de aftrap: Kevin De Bruyne. En het was ‘KDB’ zelf, die City op voorsprong zette vlak na de pauze. Onze landgenoot gaf ook de assist voor de 4-1 van Grealish. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

17. LIVE SOUTHAMPTON-MAN CITY. Mijlpaal voor De Bruyne: ‘KDB’ geeft 100ste Premier League-assist, Haaland zorgt voor 0-3-voorsprong (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Kevin De Bruyne heeft op bezoek bij Southampton een indrukwekkende mijlpaal bereikt. De Rode Duivel leverde zijn 100ste assist in de Premier League af. De Bruyne is nog maar de vijfde speler ooit die in dat huzarenstukje slaagt - ‘KDB’ had er 237 wedstrijden voor nodig. City staat intussen op een comfortabele 0-2-voorsprong. Volg de rest van de wedstrijd in deze liveblog! [naar artikel]

18. LIVE. Sterling zet Man City al snel op voorsprong na assist van De Bruyne (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 16u • St. Mary’s Stadium • Southampton-Manchester City [naar artikel]

19. LIVE MAN CITY-SHEFFIELD. 1-0! Mahrez trapt City op voorsprong in halve finale FA Cup, De Bruyne op de bank (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City staat tegenover Sheffield United in de halve finale van de FA Cup. Kevin De Bruyne begint op de bank, topschutter Erling Haaland staat wel aan de aftrap. Wie stoot door naar de finale? Mis in onderstaande liveblog niets van het gebeuren. [naar artikel]

20. Mahrez en Alvarez gidsen Man City voorbij Chelsea in EFL Cup, De Bruyne krijgt rust (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de topaffiche van de derde ronde van de EFL Cup won Manchester City met 2-0 van Chelsea. Bij City kreeg Kevin De Bruyne rust van coach Pep Guardiola. Een dominant City kon pas na rust een eerste keer scoren. In minuut 53 zorgde Mahrez voor de 1-0 met een knappe vrijschop. Vijf minuten later scoorde Alvarez (58.) het tweede doelpunt en zette City zo op weg naar een makkelijke overwinning. [naar artikel]

21. LIVE. Man City, zonder De Bruyne, klimt op voorsprong via Foden (25/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Champions League • Aftrap: 18u55 • Karaiskaki Stadium • Kevin De Bruyne krijgt rust [naar artikel]

22. LIVE. Na de assist, nu ook de goal! Kevin De Bruyne zet Man City op 0-3-voorsprong tegen Chelsea (03/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stamford Bridge • Aftrap: 17u30 • Beide ploegen kennen moeilijk seizoen: Chelsea is 6de, City 8ste • De Bruyne is fit en wordt aan de aftrap verwacht [naar artikel]