LIVE. Krijgen we wel een doelpunt in de tweede helft tussen Barcelona en Elche?

"• La Liga • Camp Nou • Barça volgt op 8 punten van leider Atlético • Aftrap: 19 uur"

1. LIVE. Boekt FC Barcelona tegen Elche vierde opeenvolgende zege in La Liga? (24/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 16u15 • Elche-Barcelona • Barcelona staat na 9 op 9 op derde plek [naar artikel]

2. LIVE (16u15). Boekt FC Barcelona tegen Elche vierde opeenvolgende zege in La Liga? (24/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. Barcelona ontsnapt op veld van middenmoter Elche: Memphis Depay brengt redding met schitterende penalty (06/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Barcelona zet zijn goede parcours in La Liga verder. De Catalanen boekten tegen Elche zondag hun vijfde zege in zes wedstrijden op het veld van Elche, maar van een leien dakje liep het allerminst. Barça kwam in de eerste helft op achterstand, pas in de slotfase kon Memphis Depay vanaf de penaltystip de zege over de streep trekken. [naar artikel]

4. Messi dirigeert Barcelona naar 3-0 overwinning tegen Elche (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Barcelona heeft Elche met 3-0 verslagen. Messi stal opnieuw de show met twee doelpunten, ook Jordi Alba pikte zijn doelpuntje mee. Barcelona komt zo tot op vijf punten van leider Atletico Maadrid. De Madrilenen hebben wel een match minder gespeeld. [naar artikel]

5. LIVE CL: Vinden Chelsea en Barcelona in tweede helft wél de weg naar doel? (20/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Met Chelsea - Barcelona krijgen de voetballiefhebbers vanavond alweer een affiche om van te likkebaarden voorgeschoteld. Geeft Hazard ook zijn... [naar artikel]

6. LIVE. Krijgen we in de tweede helft tussen OH Leuven en KV Kortrijk wel een doelpunt te zien? (20/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u • King Power @ Den Dreef • Achtste finales • Croky Cup [naar artikel]

7. Real Madrid rekent zonder Belgen in één helft af met laagvlieger Elche (15/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Op de 21e speeldag in La Liga heeft Real Madrid met 4-0 gewonnen tegen Elche. Real blijft zo in het zog van leider FC Barcelona. Bij Real ontbraken zowel Thibaut Courtois als Eden Hazard met blessures. [naar artikel]

8. LIVE. Krijgen we wel een doelpunt in de tweede helft tussen Charleroi en STVV? (05/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays • Charleroi is teruggezakt naar plek 11, STVV is 15de [naar artikel]

9. LIVE. Krijgen we wel een doelpunt te zien in de tweede helft? (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 28 • Freethiel • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

10. LIVE. Krijgen we wel een doelpunt te zien in de tweede helft tussen Charleroi en STVV? (05/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE. Frenkie de Jong bezorgt Barça kleine bonus aan de rust (24/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

12. LIVE. Puig stelt zege voor Barça helemaal veilig in het slot (24/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

13. Wegdraaien en binnen trappen: Memphis Depay toont z’n klasse in makkelijke zege van Barcelona tegen rode lantaarn Elche (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona heeft in eigen huis makkelijk komaf gemaakt met een tienkoppig Elche. In het Spotify Camp Nou troffen Robert Lewandowksi (x2) en Memphis Depay raak: 3-0. [naar artikel]

14. Controversieel doelpunt helpt Barcelona voorbij Malaga (21/10/2017 - Sporza)

Barcelona heeft zonder al te veel overschot van Malaga gewonnen. Barça kwam heel snel op voorsprong, Iniesta stelde in de tweede helft de zege veilig. [naar artikel]

15. Lionel Messi leidt Barcelona voorbij Elche met twee goals en is opnieuw topschutter in La Liga (24/02/2021 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona heeft woensdag in een inhaalduel in La Liga met 3-0 de maat genomen van Elche. Lionel Messi was eens te meer de uitblinker bij de thuisploeg met twee goals. [naar artikel]

16. Messi mist penalty, maar helpt Barcelona met 350e doelpunt toch aan zege (26/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Barcelona is zaterdagavond met 0-2 gaan winnen op bezoek bij Alaves op de tweede speeldag van de Spaanse Primera Division. Lionel Messi was opnieuw de grote man bij de Catalanen met twee doelpunten. Zijn eerste treffer was al het 350e doelpunt in La Liga van de Argentijn voor Barcelona. [naar artikel]

17. LIVE. Diept Barcelona de voorsprong in de tweede helft nog wat uit? (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u • Camp Nou • Barcelona pakte 18 op 18 in de competitie • In de stand staat Barça derde, op acht punten van leider Atlético [naar artikel]

18. KIJK LIVE. Real lijkt zegezeker tegen tienkoppig Barcelona, hattrick Vinicius in eerste helft (14/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Clásico in de woestijn. Real Madrid-FC Barcelona om de Supercopa, in Riyad. Vanavond om 20u live en exclusief voor de HLN-abonnee te zien op deze pagina. De ‘Koninklijke’ ging furieus van start met twee doelpunten in drie minuten. De aansluitingstreffer van Lewandowski werd al snel uitgewist door het derde doelpunt van Vinicius Junior. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

19. LIVE. Messi scoort heerlijk doelpunt tegen Elche (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Camp Nou • Barça volgt op 8 punten van leider Atlético • Aftrap: 19 uur [naar artikel]

20. LIVE. Barcelona weer op gelijke hoogte na vroege blunder in tweede helft (29/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 16 La Liga • Aftrap 19u15 • Barcelona pas vijfde, Eibar zeventiende • Messi krijgt rust [naar artikel]

21. LIVE. Brilscore aan de rust in Barcelona-Elche (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

22. KIJK LIVE. Voorkomt Barcelona in tweede helft verlengingen bij derdeklasser? - Straks nog clash tussen Atlético en Real (18/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Twee interessante affiches in de achtste finale van de Copa del Rey. FC Barcelona neemt het momenteel op tegen Unionistas de Salamanca - een club uit de Spaanse derde divisie. Om 21u30 is er de Madrileense derby tussen Atlético en Real. Kijk op deze pagina naar beide wedstrijden! [naar artikel]

23. VIDEO. Amper 17-jarige Gavi scoort regelrechte ‘golazo’ voor FC Barcelona (18/12/2021 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona doet het dit seizoen zonder Lionel Messi. Met ups en downs, zoals intussen bekend. Maar er is hoop. Zo scoorde de amper 17-jarige Gavi een fantastisch doelpunt in de competitiewedstrijd tegen Elche. Eerst zalig wegdraaien, dan solo op pad gaan, een verdediger op het verkeerde been zetten en vervolgens afwerken. Klasse. [naar artikel]

24. LIVE. Levante lukt aansluitingstreffer na laks begin tweede helft van Barcelona (11/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 22u • Ciudad de Valencia • Barcelona staat derde, op gelijke hoogte van Real en op twee punten van leider Atlético [naar artikel]