Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van Ranst ziet gelijkenissen met tweede golf: “Bij die 5.000 gevallen van maandag zullen er nog een pak bijkomen”

18/03/2021 - 09:38
"Helaas, de cijfers gaan weer compleet de verkeerde kant op. We zitten nu aan daggemiddelde op weekbasis van meer dan 3.000 nieuwe coronagevallen in ons land. Maandag testten, volgens voorlopige cijfers, zelfs meer dan 5.000 mensen positief, en “daar zullen er nog een stuk bijkomen”, zegt Marc Van Ranst aan HLN Live."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van Ranst ziet gelijkenissen met tweede golf: “Bij die 5.000 gevallen van maandag zullen er nog een pak bijkomen” (18/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Helaas, de cijfers gaan weer compleet de verkeerde kant op. We zitten nu aan daggemiddelde op weekbasis van meer dan 3.000 nieuwe coronagevallen in ons land. Maandag testten, volgens voorlopige cijfers, zelfs meer dan 5.000 mensen positief, en “daar zullen er nog een stuk bijkomen”, zegt Marc Van Ranst aan HLN Live. [naar artikel]


2. Van Ranst over nieuwe variant coronavirus in Nederland: “Ook bij ons zullen zeker nog nieuwe gevallen bijkomen” (22/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

De gemuteerde en besmettelijkere variant van het coronavirus die voor het eerst opdook in het Verenigd Koninkrijk, is ook bij twee mensen in Nederland vastgesteld. Momenteel wordt uitgezocht hoe zij dat virus hebben opgelopen, zegt de Nederlandse minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. In het Rega Instituut van viroloog Marc Van Ranst zijn voorlopig niet meer dan de vier reeds gekende gevallen bekend, maar volgens Van Ranst zullen er zeker nog bijkomen. [naar artikel]


3. Josje Huisman bevallen van tweede kindje: “We zijn weer lekker thuis aan het bijkomen” (23/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Josje Huisman mocht op 21 oktober haar tweede kindje verwelkomen, Dai Dai Saul Tanate. [naar artikel]


4. Zelensky ziet gelijkenissen tussen oorlog in Oekraïne en de Jodenvervolging tijdens Tweede Wereldoorlog (21/03/2022 - Express)

In tegenstelling tot het Westen heeft Israël nog geen sancties genomen tegen Rusland als reactie op de oorlog in Oekraïne. Tijdens een digitale toespraak voor de Knesset, het parlement in Israël, riep de Oekraïense president Volodymyr Zelensky op om alsnog acties tegen de agressor te ondernemen. Hij maakte daarbij de vergelijking met de Jodenvervolging tijdens […] [naar artikel]


5. ‘We vechten in hetzelfde landschap en met dezelfde wapens’: de vele gelijkenissen tussen de huidige oorlog in Oekraïne en de Tweede Wereldoorlog (20/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ‘De geschiedenis herhaalt zich’: de vele gelijkenissen tussen de huidige oorlog in Oekraïne en de Tweede Wereldoorlog (20/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Waarom studenten zo veel bijkomen (en hoe je dat vermijdt) (11/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

De 'Freshman Five' noemen ze het in Amerika: tijdens je jaren aan de hogeschool of universiteit kom je vaak enkele kilo's bij. Dat heeft veel te [naar artikel]


8. Topman Atlas Copco pessimistisch over toekomst Belgische maakindustrie: "Er gaan geen jobs bijkomen" (16/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Ronnie Leten van Atlas Copco is pessimistisch over de toekomst van zijn bedrijf in het “niet-competitieve” België. De loonkosten mogen door de taxshift dan wel zijn gedaald, dat is voor hem geen reden tot euforie. “We zijn er niet op vooruitgegaan, en er gaan geen jobs bijkomen”, zegt de Beringenaar. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!