Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 April 2021
06:25 uur

De topkorfballer die iedereen het nakijken gaf in ‘De container cup’, maar geen cent verdient met zijn sport

Het Nieuwsblad

08/04/2021 - 03:08

Het is basketbal voor jeanetten, ze gooien de bal zo raar in een rieten mandje en het is enkel populair in België en Nederland. Wie korfbal speelt, moet dit soort grapjes al jaren aanhoren. Tot Jarni Amorgaste dinsdagavond in ‘De container cup’ de sport op de kaart zette en alle lachers lik op stuk gaf. “Dat mandje is al jaren van kunststof, toch blijven ze lachen.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De Antwerpse topkorfballer die iedereen het nakijken gaf in ‘De Container Cup’, maar geen cent verdient met zijn sport (08/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het is basketbal voor jeanetten, ze gooien de bal zo raar in een rieten mandje en het is alleen populair in België en Nederland. Wie korfbal speelt, moet dit soort grapjes al jaren aanhoren. Tot Jarni Amorgaste dinsdagavond in De Container Cup de sport op de kaart zette en alle lachers lik op stuk gaf. “Dat mandje is al jaren van kunststof, toch blijven ze lachen”, zegt de speler van Borgerhout/Groen Wit.
  [naar artikel]
 2. De wraak van de korfballer in ‘De Container Cup’: “Verdien geen cent met mijn sport” (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is basketbal voor janetten, ze gooien de bal zo raar in een rieten mandje . Wie korfbal speelt, moet al jaren dezelfde grapjes aanhoren. Tot Jarni Amorgaste dinsdagavond in De container Cup de sport op de kaart zette en alle lachers lik op stuk gaf. “Dat mandje is al jaren van kunststof, toch blijven ze lachen.”
  [naar artikel]
 3. Rapper 50 Cent verdient 7 miljoen meer omdat hij werd uitbetaald in bitcoins (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ongelofelijk maar waar: de bitcoin heeft rapper 50 Cent zowaar zeven miljoen extra opgeleverd. De rapper waagde het erop om zich te laten...
  [naar artikel]
 4. Boomverzorger na drama in Schoten: “Laat bomen van hoger dan vijf meter geregeld nakijken” (10/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een Schotense vrouw kwam het afgelopen weekend om het leven toen ze op haar terras werd bedolven onder een metershoge eik die door schimmel was aangetast. Moet nu iedereen die een boom in zijn tuin heeft staan, nakijken of er iets mis mee is?
  [naar artikel]
 5. Verhofstadt in top 3 bijklussers EU-parlement (10/07/2018 - De Tijd)
  17:29 Net geen derde van de 751 Europarlementsleden verdient nog een cent bij buiten het Europees halfrond. Van de Belgen dikte Guy Verhofstadt zijn inkomsten het meest aan met bijbaantjes.
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Jozef en Roland geven alles en iedereen het nakijken (26/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Drie keer per week naar de fitness en in topvorm: Jozef (85) en Roland (75) geven de jongere generaties het nakijken in de fitness. Niets 'goede voornemens', maar doorzettingsvermogen en vriendschap. "Hoe ouder je wordt, hoe meer je achteruit gaat. Maar wij geven daar niet aan toe, en houden onszelf in vorm."
  [naar artikel]
 7. Hoe klopte Viktor Verhulst tal van topsporters in ‘De Container Cup’? (09/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een bon vivant, iemand die drie à vier keer per week frieten eet en graag pintjes drinkt. Een sporter uit noodzaak, iemand die alleen sport als hij in de spiegel ziet dat er wat kilootjes zijn bijgekomen. Zo omschrijft Viktor Verhulst zichzelf. Maar in De container cup veegde de 26-jarige presentator van Love Island wel de vloer aan met tal van topsporters. Hoe is dat mogelijk?
  [naar artikel]
 8. Heel jaar rosse centjes gespaard, maar ermee betalen lukt niet (10/06/2017 - De Standaard)
  58 muntjes van 5 cent, 49 van 2 cent en 112 van 1 cent had de 17-jarige Milan uit Linden bij zich. Maar hij mocht er in een Leuvense Panos zijn belegde broodje niet mee betalen.
  [naar artikel]
 9. Verkeersslachtoffers krijgen geen cent uit Slachtofferfonds (09/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie veroordeeld wordt voor een zware verkeersovertreding, moet 200 euro storten in het Slachtofferfonds, maar verkeersslachtoffers zien daarvan geen cent.
  [naar artikel]
 10. Verkeersslachtoffers krijgen geen cent uit Slachtofferfonds (09/03/2017 - De Standaard)
  Wie veroordeeld wordt voor een zware verkeersovertreding, moet 200 euro storten in het Slachtofferfonds. Maar verkeersslachtoffers zien daarvan geen cent.
  [naar artikel]
 11. Verkeersslachtoffers krijgen geen cent uit Slachtofferfonds (09/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wie veroordeeld wordt voor een zware verkeersovertreding, moet 200 euro storten in het Slachtofferfonds, maar verkeersslachtoffers zien daarvan geen cent.
  [naar artikel]
 12. Container vliegt om onduidelijke reden in brand (13/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Langs de Roeselaarsestraat in Izegem stond woensdagmiddag omstreeks 14 uur een container in lichterlaaie. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle maar moest de container leegmaken tijdens het blussen.
  [naar artikel]
 13. Over de container in Essex zijn vooral veel vragen, maar dit is wat we wel al weten (24/10/2019 - De Morgen)
  Liefst 39 mensen werden woensdag levenloos aangetroffen in een container in Engeland, na een reis over zee van het Europese vasteland. Vermoedelijk gaat het om een geval van mensensmokkel. Maar waar de hachelijke reis begon en wie hen aan boord van de container kreeg, is voorlopig onduidelijk. Dit is wat we wel weten.
  [naar artikel]
 14. Heel jaar rosse centen gespaard, maar hij mag er niet mee betalen (10/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  58 muntjes van 5 cent, 49 van 2 cent en 112 van 1 cent had de 17-jarige Milan uit Linden bij zich. Maar hij mocht er in een Leuvense Panos niet mee betalen.
  [naar artikel]
 15. Duivenmelkster geeft 74 mannen het nakijken (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Anny Kostermans is algemeen kampioene in de duivenvereniging van Autre-Eglise-Orp. Ze gaf maar liefst 74 mannen het nakijken. Of hoe een
  [naar artikel]
 16. Drie sporters over hun deelname: 'Je wint beter de Container Cup dan een kleine koers' (27/05/2020 - Knack)
  Geen EK Voetbal, geen Olympische Spelen en of de Tour de France doorgaat moeten we maar afwachten. Gelukkig was er de Container Cup op tv, een welkom alternatief om fanatieke sporters diep te zien gaan. 'Blijkbaar ben ik een entertainend spektakel.'
  [naar artikel]
 17. Madelon (50) verdient 34.000 euro per jaar met iets wat iedereen kan (07/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vrouw heeft een gat in de markt gevonden. Madelon Guinazzo (50) uit Chicago doet iets wat iedereen kan en ze verdient er duizenden...
  [naar artikel]
 18. Drie jaar geleden had Yulia (29) geen cent, maar in tv-show wint ze huwelijk met steenrijke oligarch (55) en nu mag ze genieten van zijn luxehuizen, privéjet en jachten (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ze groeide op in een afgelegen stad in het oosten van Siberië en had geen cent op zak toen ze drie jaar geleden in de Russische hoofdstad Moskou...
  [naar artikel]
 19. Ruim helft Vlaamse triagecentra voor coronavirus ontving nog geen cent van overheid (maar ze kregen wel extra werk) (13/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan de helft van de corona-triagecentra in Vlaanderen heeft nog geen cent gezien van het Riziv. Dat meldt de huisartsenkoepel Domus Medica. En...
  [naar artikel]
 20. Ruim helft van Vlaamse triagecentra voor coronavirus ontving nog geen cent van overheid (maar ze kregen wel extra werk) (13/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan de helft van de corona-triagecentra in Vlaanderen heeft nog geen cent gezien van het Riziv. Dat meldt de huisartsenkoepel Domus Medica. En...
  [naar artikel]
 21. Sportieve glorie, maar de Red Lions houden geen extra cent over aan hun EK-triomf (25/08/2019 - De Morgen)
  Na de wereldtitel veroverden de Red Lions nu ook de Europese titel in het hockey. Financieel houden ze daar wel geen extra cent aan over: op het EK vallen geen prijzengeld of premies te verdienen. Bij de internationals geldt wel: hoe meer caps, hoe hoger het basisloon van de bond.
  [naar artikel]
 22. Ellen Joncheere moet diamantkeurder uit slop halen (26/12/2019 - De Tijd)
  08:05 Het Antwerpse bedrijf HRD keurt wereldwijd diamanten, maar verdient er geen cent mee. Een zoveelste nieuwe CEO moet het bedrijf uit het slop halen. De kandidaat-overnemers vallen compleet uit de lucht...
  [naar artikel]
 23. Franse Minister van Sport heeft twijfels bij Tour en Roland Garros: “Sport is geen prioriteit” (23/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wanneer Frankrijk uit lockdown gaat, zal sport daarbij geen prioriteit zijn. “Dat is duidelijk”, verklaarde de Franse minister van Sport Roxana Maracineanu . “Sport is op dit ogenblik geen prioriteit in onze samenleving. Het is alleszins niet prioritair bij de beslissingen die onze regering zal nemen.”
  [naar artikel]
 24. Over de container in Essex zijn vooral veel vragen: dit is wat we wél al weten (25/10/2019 - De Morgen)
  Liefst 39 mensen werden woensdag levenloos aangetroffen in een container in Engeland, na een reis over zee van het Europese vasteland. Vermoedelijk gaat het om een geval van mensensmokkel. Maar waar de hachelijke reis begon en wie hen aan boord van de container kreeg, is voorlopig onduidelijk. Dit is wat we wel weten.
  [naar artikel]
 25. Shell betaalde geen cent belastingen in het VK vorig jaar (18/12/2019 - Express)
  In 2018 maakte Royal Dutch Shell 656 miljoen euro winst op een omzet van 97 miljard euro in het Verenigd Koninkrijk. Geen cent daarvan ging naar de vennootschapsbelasting. Dat bleek uit een rapport gepubliceerd door de oliemaatschappij zelf. In een poging om transparanter te zijn  wil Shell aantonen hoeveel belastingen het betaalt in elk land […] The post Shell betaalde geen cent belastingen in het VK vorig jaar appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Hij drinkt graag pintjes en eet vaak frieten: hoe klopt Viktor Verhulst tal van topsporters in ‘De container cup’? (09/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een bon vivant, iemand die drie à vier keer per week frieten eet en graag pintjes drinkt. Een sporter uit noodzaak, iemand die alleen sport als hij in de spiegel ziet dat er wat kilootjes zijn bijgekomen. Zo omschrijft Viktor Verhulst zichzelf. Maar in De container cup veegde de 26-jarige presentator van Love Island wel de vloer aan met tal van topsporters. Hoe is dat mogelijk?
  [naar artikel]
 27. Huizen geëvacueerd nadat container omkantelt (17/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een oplegger met container is vrijdagavond gekanteld in de Essenstraat in Antwerpen-Noord. Enkele huizen werden uit voorzorg geëvacueerd, maar uiteindelijk kon de container zonder al te grote schade weer rechtgezet worden.
  [naar artikel]
 28. Slachtoffer zuurgooier zag nog geen cent schadevergoeding en is al 35 keer geopereerd (22/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Alstublieft, da’s voor u.” Met die woorden werd Marina Tijssen, poetsvrouw bij Delhaize aangevallen door een zuurgooier, nu zo’n vijf jaar geleden. Ze getuigde dinsdagavond in Gert Late Night op VIER. “Ik heb al 35 operaties ondergaan, maar nog geen cent schadevergoeding gekregen.”
  [naar artikel]
 29. Drie jaar geleden had Yulia (29) geen cent, maar in tv-show wint ze huwelijk met steenrijke oligarch (55) en nu geniet ze van luxehuizen, privéjet en jachten (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ze groeide op in een afgelegen stad in het oosten van Siberië en had geen cent op zak toen ze drie jaar geleden in de Russische hoofdstad Moskou...
  [naar artikel]
 30. Goud op Olympische Spelen, maar toch tweede zit (17/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Goede coaches zijn belangrijk. Om prijzen te winnen, maar ook om te zorgen voor een verantwoorde begeleiding van iedereen die aan sport doet. Maar wie traint de trainers? Welkom bij de Vlaamse Trainersschool, een afdeling van Sport Vlaanderen, het vroegere Bloso.
  [naar artikel]
 31. Het prijskaartje van een reis: iedereen verdient vakantie, maar wat als je niet genoeg verdient?  (02/08/2019 - VRT NWS)
  De luchthaven van Zaventem verwacht zich vandaag aan de drukste dag van het jaar. Ook op de Europese autowegen zal er dit "zwart weekend" veel passage zijn van vakantiegangers. Toch is reizen financieel gezien niet voor iedereen een evidentie. Wat kost een gezinsreis minimaal en hoe zet Vlaanderen zich in om vakantie betaalbaar te maken voor mensen met een beperkt inkomen?
  [naar artikel]
 32. Pizzabakker staat ook op kerstavond aan zijn oven en hij verdient er geen cent mee (14/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Pizza Aversa uit Tielt verkeert in een wel erg gulle bui. De uitbaters schenken op kerstavond 200 pizza’s weg aan kansarme gezinnen uit de stad. “Nog nooit zal ik met zo veel voldoening kerst gevierd hebben”, zegt Jaspreet Singh.
  [naar artikel]
 33. Hij woont nog bij zijn ouders, en heeft evenveel invloed als Trump (03/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  NEW YORK Steven Pruitt (34) woont bij zijn ­ouders. Hij heeft geen bekende kop, geen uitpuilende bankrekening, geen flitsende foto’s op sociale media. En toch staat de Amerikaan op een lijst van Time Magazine naast Donald Trump en Kim Kardashian, als één de meest ­invloedrijke mensen op het ­internet. Pruitt schrijft namelijk ­Wikipedia vol. Hij werkte aan bijna drie miljoen artikels, meer dan eender wie. En hij verdient er geen cent aan.
  [naar artikel]
 34. “Seksuele intimidatie wordt in de sport te veel getolereerd” (26/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Mede door grensoverschrijdend gedrag zei topjudoka Ann Simons uit Lanaken haar sport vaarwel. Vandaag engageert ze zich om dat gedrag in de sport bespreekbaar te maken. “Iedereen heeft het recht om in een veilige omgeving aan sport te kunnen doen.”
  [naar artikel]
 35. Het slechtste tv-programma ooit? (29/03/2019 - De Morgen)
  Een met koeienhuiden beklede container, twee filosofen en een cultureel onderwerp. Het concept van Container leek simpel, maar toch zou het uitgroeien tot het meest verguisde tv-programma dat de VRT ooit gemaakt heeft. Het trauma Container bleef nog jaren een open wonde.
  [naar artikel]
 36. “Na dood van onze zoon nog geen cent gezien” (23/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vijf jaar nadat de dader is veroordeeld voor de dodelijke slagen aan hun zoon Jan Haesendonckx (22) uit Mol, hebben de ouders nog geen cent schadevergoeding ontvangen. “We begrijpen dat niet”, zeggen ze.
  [naar artikel]
 37. “Na dood van onze zoon nog geen cent gezien” (23/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vijf jaar nadat de dader is veroordeeld voor de dodelijke slagen aan hun zoon Jan Haesendonckx (22) uit Mol, hebben de ouders nog geen cent schadevergoeding ontvangen. “We begrijpen dat niet”, zeggen ze.
  [naar artikel]
 38. Container van vrachtwagen komt los in Bocholt (06/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Hamonterweg (N76) in Bocholt is de container van een vrachtwagen dinsdagnamiddag losgekomen. Twee zware heftrucks zetten de container terug op zijn plaats.
  [naar artikel]
 39. Grote drugsvangst in Antwerpse haven (18/10/2017 - VRT NWS)
  In de haven van Antwerpen hebben de Nederlandse en Belgische politie 5.300 kilogram cocaïne ontdekt in een container met bananen. De container kwam uit Colombia. De drugs hebben een straatwaarde van naar schatting 200 miljoen euro. De politie kwam in actie nadat in Nederland een tip was binnengekomen over de zending. De eindbestemming van de container was Nederland. Er zijn geen verdachten aangehouden.
  [naar artikel]
 40. Hangslot van container opengebroken (05/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden braken maandagochtend het hangslot van een container in de Kempenweg in Maaseik op. Vervolgens konden ze materiaal uit de container stelen. (ppn)
  [naar artikel]
 41. Container in brand (12/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Boenerstraat in Sledderlo is vanmorgen rond 1.30 uur een container in brand gevlogen. In de container lag toneelmateriaal opgeslagen. De politie is bezig met een onderzoek.
  [naar artikel]
 42. Inbraak in container (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is vrijdagvoormiddag een inbraak in een container op het Kapelhof gemeld. Onbekenden hadden de nacht voordien een raam van de container geforceerd. Ze raakten er niet in. (mm)
  [naar artikel]
 43. Slachtoffer zuurgooier werd al 35 keer geopereerd: “Nog geen cent schadevergoeding gezien” (22/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Alstublieft, da’s voor u.” Met die woorden werd Marina Tijssen, poetsvrouw bij Delhaize aangevallen door een zuurgooier, nu zo’n vijf jaar geleden. Ze getuigde dinsdagavond in Gert Late Night op VIER. “Ik heb al 35 operaties ondergaan, maar nog geen cent schadevergoeding gekregen.”
  [naar artikel]
 44. Politie onderschept container met 855 kilo coke in Suriname. Bestemming: Zeebrugge (30/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Speurders hebben vorige vrijdag een container met 855 kilo cocaïne ontdekt in Suriname. Dat bevestigt Bob Van Den Berghe, de directeur van het Container Control Programme van de VN: het UNODC. Opvallend: de bestemming van die container was Zeebrugge, en niet Antwerpen.
  [naar artikel]
 45. Ongeziene test van poliovaccin in containerdorp (13/04/2017 - De Standaard)
  Dertig vrijwilligers - vooral Nederlanders - zullen een maand lang in een container leven op de parking van een Antwerps ziekenhuis. In naam van de wetenschap en de volksgezondheid. En voor een aardige cent.
  [naar artikel]
 46. Dirk Van Tichelt doet bijna in zijn broek, maar breekt records in ‘De Container Cup’ (30/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De passage van Dirk Van Tichelt in De Container Cup zal niet snel vergeten worden. De 35-jarige judoka sloopte tijdens zijn zevenkamp bijna de container, boerde en vloekte erop los en brak uiteindelijk vier van de zeven records. Het leverde hem ook een nieuwe besttijd op: 10:03:01.
  [naar artikel]
 47. Hij drinkt graag pintjes en eet elke week drie à vier keer frieten, maar toch klopt Viktor Verhulst tal van topsporters in ‘De container cup’. Hoe kan dat? (09/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een bon vivant, iemand die drie à vier keer per week frieten eet en graag pintjes drinkt. Een sporter uit noodzaak, iemand die alleen sport als hij in de spiegel ziet dat er wat kilootjes zijn bijgekomen. Zo omschrijft Viktor Verhulst zichzelf. Maar in De container cup veegde de 26-jarige presentator van Love Island wel de vloer aan met tal van topsporters. Hoe is dat mogelijk?
  [naar artikel]
 48. Dokwerkers sluiten drugscriminelen op in container met 882 kilo cocaïne (28/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Twee mannen zijn op heterdaad betrapt toen ze probeerden 882 kilo cocaïne van de ene in de andere container over te laden. Havenarbeiders sloten hen op in de container en belden naar de politie.
  [naar artikel]
 49. Dokwerkers sluiten ‘drugsswitchers’ op in container met 882 kilo cocaïne (27/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Twee mannen zijn op heterdaad betrapt toen ze probeerden 882 kilo cocaïne van de ene in de andere container over te laden. Havenarbeiders sloten hen op in de container en belden naar de politie.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.