10/04/2021 - 21:15
"Chelsea heeft zonder problemen de maat genomen van Crystal Palace (1-4). De bezoekers beslisten de wedstrijd al vroeg in de eerste helft. Benteke speelde een grotendeels anonieme wedstrijd, maar pikte toch zijn doelpuntje mee."

1. Crystal Palace gaat ondanks doelpunt van Benteke kansloos onderuit tegen Chelsea (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea heeft zonder problemen de maat genomen van Crystal Palace (1-4). De bezoekers beslisten de wedstrijd al vroeg in de eerste helft. Benteke speelde een grotendeels anonieme wedstrijd, maar pikte toch zijn doelpuntje mee. [naar artikel]

2. Citizens kansloos ten onder, ondanks doelpunt van Kompany (13/04/2019 - De Morgen)

3. Ondanks doelpunt Benteke: indrukwekkende Kane bezorgt Tottenham zege tegen Crystal Palace (07/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Tottenham heeft zondagavond in eigen huis Crystal Palace met 4-1 gemakkelijk opzij gezet. Met twee doelpunten en evenveel assists was een indrukwekkende Hary Kane de grote held bij de Spurs. Christian Benteke maakte met een rake kopbal vlak voor rust de gelijkmaker. Michy Batshuayi kwam bij Palace niet van de bank. [naar artikel]

4. Tottenham blijft ondanks dubieus doelpunt van Crystal Palace leider in de Premier League (28/10/2023 - Sporza)

Een (nood)zakelijke zege om aan de leiding te blijven. Koploper Tottenham heeft Crystal Palace met 1-2 opzijgezet in de Premier League. Een vermeende handsbal bij het tegendoelpunt zorgde nog even voor opschudding, maar de overwinning en de leidersplaats van de Spurs kwam nooit echt in gevaar. [naar artikel]

5. Thorgan Hazard onderuit tegen Leicester ondanks doelpunt (05/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Thorgan Hazard en Borussia Mönchengladbach hebben vrijdag een oefenwedstrijd tegen Leicester City verloren met 2-1. De jongere broer van Eden Hazard speelde de volledige wedstrijd en opende in het King Power Stadium de score. [naar artikel]

6. Anderlecht heeft nog werk: kansloos onderuit tegen Feyenoord (16/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Vicekampioen RSC Anderlecht is zaterdag op de slotdag van zijn oefenstage op Oostenrijkse bodem tegen een 3-1 nederlaag tegen het Nederlandse Feyenoord aangelopen. Dirk Kuyt (41. en 45.) en Simon Gustafson (85.) bezorgden de Rotterdammers een 3-0 voorsprong in Rohrbach an der Lafnitz, in de slotminuut lukte de ingevallen Stefano Okaka de eerredder. [naar artikel]

7. Invaller Jordan Lukaku gaat met Lazio kansloos onderuit tegen Juventus (22/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft zijn uitschuiver van vorig weekend op het veld van Fiorentina (2-1 verlies) rechtgezet. De Italiaanse competitieleider versloeg zondag op de 21e speeldag in de Serie A Lazio Roma met 2-0. [naar artikel]

8. Red Flames kansloos onderuit tegen Noord-Korea in Cypriotisch oefentoernooi (06/03/2017 - Het Belang van Limburg)

De Red Flames hebben 4-1 verloren van Noord-Korea in de laatste groepsfasematch van de Cyprus Cup, een oefentoernooi in aanloop naar het EK deze zomer. [naar artikel]

9. Cleveland, zonder LeBron James, kansloos onderuit tegen de LA Clippers (19/03/2017 - Sporza)

Cleveland heeft een nieuwe nederlaag geleden in de NBA. De LA Clippers waren een maatje te sterk voor de regerende kampioen, waar LeBron James, Kyrie Irving en Kevin Love rust kregen. [naar artikel]