LIVE. Rusten in Sevilla! Barça was de beste ploeg in eerste helft, maar kwam nog niet tot scoren

17/04/2021 - 22:20
"• Finale Copa del Rey • Aftrap: 21u30 • Estadio de La Cartuja • 31ste bekertitel voor Barça, of 24ste voor Athletic de Bilbao?"

1. LIVE. Krijgen we nog goals voor rust in Sevilla? Barça drukt Bilbao terug, maar kwam nog niet tot scoren (17/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Finale Copa del Rey • Aftrap: 21u30 • Estadio de La Cartuja • 31ste bekertitel voor Barça, of 24ste voor Athletic de Bilbao? [naar artikel]

2. LIVE. Rusten in Sevilla! Barça leidt met 0-1 na een treffer van Dembélé (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Estadio Ramon Sanchez Pizjuan • Sevilla staat 4de op twee punten van Barcelona (3de) [naar artikel]

3. LIVE. Rusten in Sevilla! Spanje leidt na goal Morata, maar de beste kansen waren voor Polen (19/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u • Groep E • Daniele Orsato (Italië) • Sevilla [naar artikel]

4. LIVE. Manchester United en Sevilla rusten bij 1-1 na gelijkopgaande eerste helft (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadion Köln (21u) [naar artikel]

5. LIVE. Barça en Getafe komen niet tot scoren in eerste helft (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Primera Division • Aftrap: 21u • Ref: Cesar Soto • Speeldag 6 [naar artikel]

6. LIVE. Rusten bij 0-0 na kansrijke eerste helft, maar Linz en Antwerp laten na te scoren (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadion der Stadt Linz [naar artikel]

7. Antwerp geraakt via Owusu verdiend voorbij Roeselare: 1-0 (06/01/2017 - Gazet van Antwerpen)

Met een treffer van Owusu in de 67ste minuut kon Antwerp vrijdagavond dan toch Roeselare opzijzetten. Antwerp was zo goed als verplicht om de West-Vlamingen een nederlaag aan te smeren om de kansen op periodewinst gaaf te houden. In de eerste helft en tot diep in de tweede helft was Antwerp weliswaar de beste ploeg, maar tot scoren kwam rood-wit niet. [naar artikel]

8. LIVE. Rusten in Moeskroen. Cercle was de betere ploeg, maar kwam niet tot scoren (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Le Canonnier • Bij winst doet Cercle weer helemaal mee om niet te degraderen [naar artikel]

9. OH Leuven verslaat KV Kortrijk met 0-2, kersvers aanvoerder Mathieu Maertens en Al-Tamari laten de netten trillen (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

OH Leuven heeft KV Kortrijk met 0-2 verslagen. De thuisploeg speelde een uitstekende eerste helft, maar kwam niet tot scoren. De Leuvenaars hadden het lastig in de eerste helft, maar waren na de rust de veel betere ploeg. [naar artikel]

10. LIVE. Rusten op Stayen! Anderlecht kreeg de beste kansen, maar kwam nog niet tot scoren (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen (18u) • Ref: Nicolas Laforge • Anderlecht heeft aan punt genoeg voor plaats in play-off 1 • STVV-coach Maes rekent op reactie na nederlaag in Genk [naar artikel]

11. LIVE. Barça ook na rust de gevaarlijkste ploeg, maar Dest en Messi kunnen voorsprong niet uitdiepen (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

12. LIVE CL: Rusten geblazen in Sevilla, thuisploeg leidt met 1-0 tegen PSV van Bakayoko en Vertessen (29/11/2023 - Sporza)

PSV kan in en tegen Sevilla bij winst een belangrijke slag slaan om voor het eerst in acht jaar weer te overwinteren in de Champions League. Boekt de leider in de Eredivisie een cruciale zege tegen het Sevilla van Dodi Lukebakio? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

13. LIVE. Atlético en Sevilla gaan rusten met een 2-2-tussenstand in een eerste helft waarin de VAR een hoofdrol op eist (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag La Liga • Aftrap: 16u • Wanda Metropolitano • Speelt Carrasco bij Atlético? [naar artikel]

14. OEFENMATCHEN JPL. Antwerp komt niet tot scoren in galamatch tegen Monaco - Standard geeft 3-0 voorsprong uit handen tegen Rennes - (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp is er niet in geslaagd te winnen tegen het Franse AS Monaco. 5.000 supporters op de Bosuil zagen hoe hun ploeg 0-0 gelijkspeelde tegen de derde uit de Ligue 1 van vorig seizoen. Antwerp oefende eerder op de dag al met een resem spelers, onder wie Engels, De Pauw, De Sart en Ampomah tegen Sparta. Die ploeg verloor met 0-1. Tegen Monaco startte Brian Priske opnieuw met jonge verdediger Robbe Quirynen als linksachter. Ook Louis Verstraete kreeg een basisplaats. Bij Monaco werden heel wat sterkhouders op de bank gelaten. Antwerp kreeg in de eerste helft dan ook de beste kansen, maar scoren lukte niet. In de tweede helft was het AS Monaco dat de wet dicteerde, maar ook hun monopolie op de bal leverde geen doelpunt op. [naar artikel]

15. LIVE CL: Roma zet Barça onder druk in uitverkocht Stadio Olimpico, maar enkel Dzeko kan scoren in eerste helft (1-0) (10/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Barcelona verdedigt vanavond tegen AS Roma een 4-1-bonus. Wie durft zijn geld nog op Nainggolan en co zetten? 't Zullen er alleszins héél weinig... [naar artikel]

16. LIVE EUROPA LEAGUE. Frankfurt en Rangers komen niet tot scoren in weinig hoogstaande eerste helft (18/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Finale • Aftrap: 21u • Ramón Sánchez-Pizjuán (Sevilla) • Scheidsrechter: Slavko Vinčić (Slv) [naar artikel]

17. LIVE. Messi en Barça spelen op bezoek bij Sevilla. Krijgen we spektakel? (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

18. Barça gaat bijna ten onder in Andalusische heksenketel, maar dan staan Messi en Suarez op (06/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona heeft ook ook zijn vijfde duel van dit jaar tegen Sevilla kunnen winnen. De Catalanen werden in de eerste helft bij momenten [naar artikel]

19. LIVE. GOAL! Dembélé zet Barça op voorsprong tegen Sevilla na goeie assist Messi (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Sevilla en Barça zijn er weer aan begonnen, komt zege van Messi en co nog in gevaar? (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Messi probeert te scoren met listige vrijschop, maar Sevilla-doelman Bono is bij de les (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE (16u15). Messi en Barça gaan op bezoek bij Sevilla (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

23. Carrasco en Atlético blijven hangen op 2-2-gelijkspel tegen Sevilla, VAR eist hoofdrol op in eerste helft (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Drie VAR-momenten leverden twee strafschoppen op in een geladen eerste helft tussen Atlético Madrid en Sevilla. Het waren de bezoekers die het... [naar artikel]

24. LIVE STVV-ANDERLECHT. Rusten op Stayen, waar de beste kansen voorlopig voor Sint-Truiden zijn (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht begon teleurstellend aan het seizoen met een nederlaag tegen Union, maar rechtte vorige week de rug tegen Antwerp. Tegen STVV kende Anderlecht een lastige eerste helft, waarin nog niet werd gescoord. Komen die goals er wel in de tweede helft? Volg het vervolg in onze liveblog! [naar artikel]

25. LIVE. Rusten op Wembley na intense eerste helft tussen Engeland en Duitsland, de beste kans was voor Werner (29/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Aftrap: 18u • Ref: Danny Makkelie (Ned) • Wembley [naar artikel]