LIVE. GOAL! Yaremchuk brengt Gent meteen na rust weer in de match

1. LIVE. GOAL! Gent op rozen in Oostende na rake kopbal Yaremchuk, Verstraete mogelijk lange tijd out (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Elfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 18u * Versluys Arena * Wat kan AA Gent in eerste match onder Thorup? [naar artikel]

2. LIVE. GOAL! Yaremchuk brengt Gent verdiend op gelijke hoogte (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Aftrap: 21 uur • Luminus Arena [naar artikel]

3. Tweede goal in twee matchen: Yaremchuk drijft zijn prijs weer wat op (17/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Roman Yaremchuk (25) heeft zijn transferprijs weer wat opgedreven in Boekarest. Met zijn tweede goal in evenveel EK-wedstrijden leidde de spits van AA Gent Oekraïne naar de overwinning tegen Noord-Macedonië. [naar artikel]

4. LIVE. Gent leeft weer na snelle goal Yaremchuk (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Europe Play-offs • Ghelamco Arena • Speeldag 1 • Aftrap: 16u [naar artikel]

5. LIVE. AA Gent duikt met achterstand rust in na goal in openingsminuut, Bukari nog dicht bij gelijkmaker (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena (18u55) • Ref: Filip Glova (SLOV) • Buffalo’s, nog puntenloos, verloren heenmatch met 2-1 • De Decker mist wellicht Yaremchuk, Kleindienst én Depoitre [naar artikel]

6. LIVE. GOAL! In de tweede helft lukt het wel meteen voor AA Gent, Yaremchuk scoort (18/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena • Speeldag 4 • Aftrap: 20u • Ref: Wesley Alen [naar artikel]

7. Essevee houdt AA Gent in bedwang: Seck met heerlijke goal, Yaremchuk mist én scoort voor Buffalo’s (22/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar in het duel tussen Zulte Waregem en AA Gent: 2-2. De Buffalo’s kwamen tweemaal op achterstand, Yaremchuk bracht de bezoekers telkens... [naar artikel]

8. Vanhaezebrouck wijst na nederlaag tegen Club naar Limburgse videoref: “De VAR maakt te veel fouten” (16/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Het had de wedstrijd kunnen worden waarin AA Gent weer de top acht indook. Het had die moeten worden. Maar de chemie tussen Yaremchuk en een weer scherpe Depoitre voor de rust resulteerde niet in een verdiend doelpunt. Het vizier van Yaremchuk, een voet van Mignolet en het achterste van Mata voorkwamen dat. [naar artikel]

9. LIVE. Yaremchuk brengt Gent op voorsprong! (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 17u30 [naar artikel]

10. LIVE: Yaremchuk brengt Gent langszij (1-1) (09/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Stadion: Ghelamco Arena Kortrijk pakte zes op negen onder De Boeck Gent won al vier keer op rij [naar artikel]

11. LIVE. Gent en Moeskroen rusten bij 1-0 na goal Yaremchuk en daar mogen vooral de bezoekers blij mee zijn (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u45 • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Kevin van Damme • Gent kon al drie competitiematchen op rij niet winnen [naar artikel]

12. LIVE. Yaremchuk brengt AA Gent al na tien minuten op voorsprong (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • AFAS Stadion • Bij winst komt Gent op gelijke hoogte met KV Mechelen [naar artikel]

13. LIVE. GOAL! Dompé trapt Gent meteen na rust op voorsprong (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Ghelamco Arena • Gent moet winnen voor PO1 [naar artikel]

14. LIVE. Yaremchuk bezorgt AA Gent ietwat gevleide voorsprong bij de rust (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE SERAING-AA GENT: Orban brengt Gent met een voorsprong naar de rust, maar verschil had ruimer gemoeten (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent speelt op bezoek bij Seraing met een vertimmerde defensie na het vertrek van Ngadeu, maar doet dat voorlopig goed. De Buffalo’s staan op voorsprong na een goal van, u raadt het al, Gift Orban. [naar artikel]

16. LIVE. Charleroi krijgt het deksel op de neus, Yaremchuk brengt Gent op gelijke hoogte (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Croky Cup • Aftrap: 18u • Ghelamco Arena • AA Gent of Charleroi in kwartfinales? [naar artikel]

17. LIVE. GOAL! Yaremchuk zet AA Gent snel op dubbele voorsprong (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 8 • Ghelamco Arena • Gent pakte amper 6 op 21, Beerschot heeft al 15 punten [naar artikel]

18. Roman Yaremchuk haalt Gent uit de miserie, maar hoopt zijn laatste match gespeeld te hebben: “Ik wil weg” (05/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Roman Yaremchuk (24) haalde AA Gent tegen Beerschot uit de miserie, maar de Oekraïense international heeft het gehad met de Buffalo’s. Hij wil weg.... [naar artikel]

19. LIVE. AA Gent vol op zoek naar de 0-2: goal Yaremchuk afgekeurd voor buitenspel (19/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zesde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Stade Le Cannonier • AA Gent wil weg van onderste regionen [naar artikel]

20. LIVE. GOAL! Gent komt al vroeg op voorsprong na mistasten Dutoit, Yaremchuk scoort (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Gent leidt tegen Oostende na vroege goal Yaremchuk, Buffalo’s controleren (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE. Yaremchuk brengt Gent op voorsprong, Trickovski ziet gelijkmaker op de paal stranden! (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. GOAL! Yaremchuk glipt door de buitenspelval, zo ziet de VAR, en zet AA Gent op voorsprong tegen KV Oostende (08/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 30 JPL • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Wim Smet • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

24. LIVE AKUREYRI-CLUB. GOAL! Yaremchuk maakt z'n hattrick compleet (17/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club speelt na de 5-1 in de heenmatch een overbodige wedstrijd op bezoek bij Akureyri, maar een fel gewijzigd blauw-zwart wil er wel nog wat van maken. Krijgen we opnieuw een doelpuntenkermis? Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

25. Geen 12 op 12 voor AA Gent: inefficiënte Buffalo's verliezen in Kortrijk, Yaremchuk antiheld met vroege rode kaart (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen vierde zege op rij voor AA Gent. De Buffalo’s gingen vanavond met 1-0 verliezen bij KV Kortrijk - Faïz Selemani scoorde kort na rust. AA Gent speelde bijna zeventig minuten met een mannetje minder na rood van Roman Yaremchuk. [naar artikel]