KIJK LIVE. Kai Havertz zet Chelsea op slag van rust op voorsprong!

29/05/2021 - 21:44
"• Estádio de Dragão"

1. LIVE CHELSEA-DORTMUND. Havertz verdubbelt voorsprong vanop de stip, Chelsea virtueel in kwartfinales (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Naast Benfica-Brugge staat ook de terugwedstrijd van Chelsea-Dortmund gepland. De Blues staan na rust op een 2-0-voorsprong en zijn zo virtueel kwartfinalist. Slaan de Duitsers nog terug? Volg alles op de voet via deze liveblog. [naar artikel]

2. KIJK LIVE. Chelsea halfweg op kleine voorsprong nadat het op slag van rust ontsnapte na knal op de lat (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• UEFA Super Cup • CL-winnaar Chelsea versus EL-winnaar Villarreal • Windsor Park (Belfast) • Kijk LIVE op VTM 2 of op HLN.be [naar artikel]

3. KIJK LIVE. De Bruyne & co moeten vol aan de bak nadat Havertz er op slag van rust 0-1 van maakte (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Estádio de Dragão (21u) [naar artikel]

4. Zwoegende Lukaku kan niet scoren, maar tienkoppig Chelsea houdt stand tegen Liverpool (28/08/2021 - Het Belang van Limburg)

De topper tussen Liverpool en Chelsea is geëindigd op een 1-1 gelijkspel. Havertz kopte Chelsea op voorsprong na een corner, maar vlak voor rust kreeg Chelsea-verdediger James een rode kaart omdat hij de bal met de hand uit de goal hield. Rood en penalty voor Liverpool. Salah legde van op de stip de 1-1 eindstand vast. [naar artikel]

5. LIVE. Real en Chelsea gaan rusten na drie kopbalgoals in leuke eerste helft: 1-2 (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea-Real Madrid, een heruitgave van de halve finale van vorig seizoen, een terugkeer ook van Thibaut Courtois naar z'n ex-club. De Rode Duivel zag in de eerste helft Karim Benzema uitpakken met twee schitterende kopbalgoals. Chelsea reageerde via Havertz, Lukaku blijft vooralsnog op de bank. Volg het verloop van de match live op deze pagina of kijk naar VTM2! [naar artikel]

6. LIVE. Rusten bij 1-1 op Stamford Brigde. Chelsea klom op voorsprong via Pedro, maar Clark bracht de stand op slag van rust in evenwicht (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Chelsea - Newcastle United • 22ste speeldag Premier League • Stamford Bridge • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

7. KIJK LIVE. GOAL! Atlético in de problemen, Ziyech zet Chelsea op voorsprong! (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Champions League • Stamford Bridge • Chelsea won heenwedstrijd met 0-1 in Madrid • Bekijk de match LIVE op VTM2 en HLN.be. [naar artikel]

8. LIVE CHAMPIONS LEAGUE. Lukaku maakt z’n opwachting na wereldsave Courtois, wat kan Chelsea nog? (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea-Real Madrid, een heruitgave van de halve finale van vorig seizoen, een terugkeer ook van Thibaut Courtois naar z'n ex-club. De Rode Duivel zag in de eerste helft Karim Benzema uitpakken met twee schitterende kopbalgoals. Chelsea reageerde via Havertz, maar schoot zichzelf in het begin van de tweede helft in de voet. Lukaku mocht op het uur invallen. Volg het verloop van de match live op deze pagina of kijk naar VTM2! [naar artikel]

9. LIVE. GOAL! Havertz kopt Chelsea op voorsprong tegen Liverpool (28/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 3 • Aftrap: 18u30 • Anfield [naar artikel]

10. Chelsea passeert de kaap van de 200 miljoen euro na transfer van toptalent Kai Havertz (04/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Chelsea heeft zich versterkt met de Duitse international Kai Havertz. De 21-jarige aanvallende middenvelder wordt overgenomen van Bayer Leverkusen en ondertekende op Stamford Bridge een contract voor vijf seizoenen, zo maakten beide clubs vrijdagavond bekend. [naar artikel]

11. KIJK LIVE. Chelsea zet overwicht om in verdiende voorsprong tegen Villarreal: Ziyech rondt knappe aanval af (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

12. Nieuwe toptransfer in de maak: Kai Havertz op weg naar Chelsea voor 80 miljoen plus bonussen (24/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea staat op het punt om een nieuwe toptransfer te realiseren. Bayer Leverkusen-speler Kai Havertz (21) is op weg naar ‘The Blues’.... [naar artikel]

13. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. 0-1! Op slag van rust krult Dreyer de openingsgoal tegen de touwen (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op slag van rust kwam Anderlecht op voorsprong via winteraanwinst Dreyer. De inzet voor de recordkampioen is niet min: bij winst is paars-wit zeker dat het na deze speeldag in de top acht staat. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

14. LIVE. Brilscore halfweg tussen Chelsea en Porto, Havertz en Corona lieten grootste kansen liggen (13/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Terugwedstrijd kwartfinale • Chelsea won heenmatch met 0-2 • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

15. Havertz schiet Chelsea op voorsprong tegen Man City! Bekijk hier de hoogtepunten van de CL-finale (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea en Manchester City strijden in Porto om de Champions League. Bekijk hieronder alle sleutelmomenten van de match: [naar artikel]

16. KIJK LIVE. Chelsea met voorsprong rust in tegen Liverpool, doelpunt Pulisic werd afgekeurd (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Om 21u kruisen de winnaars van de Champions League en de Europa League de degens in de strijd om de Europese Supercup. De Engelse clash tussen... [naar artikel]

17. Sterke Leandro Trossard zet Brighton op weg naar 4-1-zege tegen het Chelsea van ex-coach Graham Potter (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een in de eerste helft swingend Brighton heeft Chelsea geklopt met 4-1. Leandro Trossard zette zijn ploeg op weg naar een 3-0-voorsprong bij rust. Kai Havertz scoorde tegen vlak na de pauze, maar verder raakten de troepen van ex-Brighton-coach Potter niet meer. In blessuretijd werd het zelfs nog 4-1. [naar artikel]

18. LIVE. Boeken toe? Gnabry maakt er op slag van rust 1-3 van (06/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 15u30 • BayArena • Bayern is leider • Leverkusen zonder toptalent Kai Havertz [naar artikel]

19. LIVE. 1-1! Op slag van rust komt Chelsea uit het niets langszij (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League, Chelsea won heenmatch met 2-0 • Stade Pierre Mauroy • Ref Davide Massa (Ita) • Match live te zien bij VTM2, uitzending start om 20u35 [naar artikel]

20. LIVE. 3-1! Havertz geeft Chelsea opnieuw hoop, Trossard aan het kanon (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Kai Havertz, die voorkeur krijgt op Lukaku in de spits, zet Chelsea al vroeg op voorsprong (22/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Thomas Tuchel grijpt in. Tien basisplaatsen op rij worden geen elf. Romelu Lukaku zit in de Champions League op de bank tegen Lille OSC. Tuchel opteert voor ander en frisser. Bij Lille staat Belgisch belofteninternational Onana wél aan de aftrap. Volg de match hieronder LIVE! [naar artikel]

22. LIVE GENT-WEST HAM. Londenaars komen op slag van rust op voorsprong tegen sterk Gent (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het vanavond in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Conference League op tegen West Ham United. De Londenaars vechten in de Premier League tegen de degradatie en starten niet met hun sterkste elftal. Gent domineert de wedstrijd en creëerde al verschillende kansen, maar ‘The Hammers’ klommen op slag van rust wel op voorsprong. Kunnen de Buffalo’s de scheve situatie nog rechtzetten? Volg het hier live! [naar artikel]

23. LIVE. GOAL! Havertz zet Chelsea, met Lukaku op de bank, al vroeg op voorsprong! (22/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE DORTMUND-CHELSEA. Daar is de 1-0! Adeyemi zet Dortmund op voorsprong met een heerlijke goal, Chelsea mist kansen op aansluitingstreffer (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de schaduw van Club Brugge - Benfica nemen Dortmund en Chelsea het tegen elkaar op. Chelsea begon het best aan de tweede helft, maar Adeyemi zet met een geweldige versnelling en goal Dortmund op voorsprong. Volg via deze liveblog alles op de voet. [naar artikel]

25. LIVE. Rode kaart Tanghe doet KVO al voor rust de das om, Gassama maakt gelijk! (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende staat bij de rust gelijk op Eupen. Voor beide ploegen is het een levensbelangrijk duel in de degradatiestrijd. Ambrose bracht de bezoekers op voorsprong van de stip, maar Anton Tanghe pakte in de eerste helft al rood. Gassama knalde op slag van rust de 1-1 in de winkelhaak. Volg het hier LIVE! [naar artikel]