Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 June 2021
23:13 uur

Minder cash en wanbetalers op weg tegenhouden, deel van het plan van 1 miljard

De Standaard

10/06/2021 - 14:21

Met een ambitieus plan moet de fraudebestrijding in 2024 jaarlijks een miljard euro meer opbrengen dan vandaag. Alleen gaan we wellicht nooit weten of die doelstelling effectief wordt gehaald.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zware fiscale wanbetalers tegenhouden op autostrade, spookbedrijven ontbinden, minder cashbetalingen: zo wil Van Peteghem fraude bestrijden (10/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zware fiscale wanbetalers tegenhouden op de autostrade en meteen laten betalen, spookbedrijven ontbinden, minder cashbetalingen en grote bouwwerven beter in de gaten houden. Minister van Financiën en Fraudebestrijding Vincent Van Peteghem (CD&V) heeft een eerste plan klaar om fiscale en sociale fraude de komende jaren efficiënter aan te pakken. De rode draad: meer samenwerking tussen de verschillende overheidsdiensten en daarvoor ook de wettelijke barrières wegwerken. “Criminelen hebben niets liever dan dat we elk op ons eiland zitten.”
  [naar artikel]
 2. Camera's tegen fiscale wanbetalers, minder cash en meer samenwerking: zo wil de regering fraude aanpakken (10/06/2021 - VRT NWS)
  Een betere samenwerking tussen de verschillende administraties, betere controle en betere inning, daarmee wil federaal minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) de fraude in ons land aanpakken. Tegen het einde van de regeerperiode, in 2024, moet dat plan de Staatskas zo 1 miljard euro hebben opgeleverd. En daarvoor worden zelfs camera's ingezet.
  [naar artikel]
 3. Galapagos blijft royaal bij kas (25/04/2018 - De Tijd)
  22:48 De bijna kwart miljard cash die de biotechreus dit jaar zal 'opbranden' is minder dan een kwart van de berg cash.
  [naar artikel]
 4. Agfa houdt miljard cash op zak (26/08/2020 - De Tijd)
  08:50 De aandeelhouders van Agfa moeten voorlopig niet op een langverwacht dividend rekenen. De 1 miljard cash uit de verkochte IT-tak gaat naar de zware pensioenlast en wordt geherinvesteerd in de resteren...
  [naar artikel]
 5. 'Laat Plan B plan A worden, het zou heel van minder kosten' (24/07/2016 - Knack)
  'Als er een efficiëntieoefening zou gebeuren over welk overheidsniveau het best en het goedkoopst een bepaalde (deel)bevoegdheid zou uitoefenen, komen we automatisch uit bij een PLAN BE', schrijft B Plus-voorzitter Ludwig Vandenhove. 'Het zou heel wat minder geld kosten.'
  [naar artikel]
 6. 6 op de 10 Belgen gebruiken minder cash, coronapandemie versnelt trend (10/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna zes op de tien Belgen zeggen in 2020 minder cash te gebruiken dan een jaar geleden en de helft is terughoudender om cash te gebruiken sinds...
  [naar artikel]
 7. Investeringsreuzen staan klaar met 1.500 miljard dollar cash (02/01/2020 - Express)
  Grote investeringsgroepen als Blackstone, KKR of Carlyle bezitten samen een oorlogskas van 1.500 miljard dollar, een record. Dat maakt het best mogelijk dat we in 2020 een heleboel grote fusies en overnames zullen zien. Het gespecialiseerde bureau Preqin gaat elk jaareinde na hoeveel ongebruikte cash de grote private equity-firma’s bezitten. Dat zijn investeringsfirma’s die met […] The post Investeringsreuzen staan klaar met 1.500 miljard dollar cash appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Zes op de tien Belgen gebruiken minder cash, coronapandemie versnelt trend (10/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna zes op de tien Belgen zeggen in 2020 minder cash te gebruiken dan een jaar geleden en de helft is terughoudender om cash te gebruiken sinds...
  [naar artikel]
 9. Apple gunt Washington miljarden meer belastingen (01/09/2016 - De Tijd)
  20:08 CEO Tim Cook zegt een belangrijk deel van de 215 miljard dollar cash naar de Verenigde Staten te zullen repatriëren.
  [naar artikel]
 10. Warren Buffett zit op een record van 128 miljard dollar cash (02/11/2019 - Metro)
  De Amerikaanse sterinvesteerder Warren Buffett heeft met zijn investeringsmaatschappij Berkshire Hathaway in het derde kwartaal opnieuw meer verdiend. Hierdoor zit hij nu op een recordberg van 128 miljard dollar cash. Dat geld kan de 89-jarige beursgoeroe aanwenden voor nieuwe investeringen. In de drie maanden tot eind september steeg de operationele winst van Berkshire Hathaway tot 7,9 miljard dollar (zo’n 7,1 miljard euro). Dat was 1 miljard meer dan in dezelfde periode vorig jaar. De omzet groeide met 2,4 procent. Berkshire Hathaway telt zo’n 90 participaties, waaronder ook in beursgenoteerde bedrijven als Coca Cola, Apple of sinds dit jaar Amazon. Vraag is wat de volgende grote investering wordt van “het orakel van Omaha”, zoals Buffett ook wordt genoemd. bron: Belga   Het bericht Warren Buffett zit op een record van 128 miljard dollar cash verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Warren Buffett zit op een record van 128 miljard dollar cash (04/11/2019 - Metro)
  De Amerikaanse sterinvesteerder Warren Buffett heeft met zijn investeringsmaatschappij Berkshire Hathaway in het derde kwartaal opnieuw meer verdiend. Hierdoor zit hij nu op een recordberg van 128 miljard dollar cash. Dat geld kan de 89-jarige beursgoeroe aanwenden voor nieuwe investeringen. In de drie maanden tot eind september steeg de operationele winst van Berkshire Hathaway tot 7,9 miljard dollar (zo’n 7,1 miljard euro). Dat was 1 miljard meer dan in dezelfde periode vorig jaar. De omzet groeide met 2,4 procent. Berkshire Hathaway telt zo’n 90 participaties, waaronder ook in beursgenoteerde bedrijven als Coca Cola, Apple of sinds dit jaar Amazon. Vraag is wat de volgende grote investering wordt van “het orakel van Omaha”, zoals Buffett ook wordt genoemd. Bron: Belga   Het bericht Warren Buffett zit op een record van 128 miljard dollar cash verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Galapagos zit op berg cash van 1,1 miljard (23/02/2018 - De Tijd)
  07:55 Naarmate de onderzoeken van Galapagos vorderen, brandt het biotechbedrijf meer cash.
  [naar artikel]
 13. Firmawagen ruilen voor cash? Nee, dank u (11/07/2017 - De Morgen)
  Cash for Cars wordt een flop, zo denken de bedrijven zelf. Acht op de tien bedrijfsleiders zeggen dat hun werknemers niet geïnteresseerd zijn in het plan van de regering.
  [naar artikel]
 14. Belg gebruikt minder cash dan Europees gemiddelde (24/11/2017 - De Tijd)
  12:24 In België betalen consumenten 63 procent van het aantal aankopen met cash.
  [naar artikel]
 15. We hebben minder cash op zak, en dat merken ook de straatmuzikanten (07/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  We hebben steeds minder vaak cash geld op zak. Dat merkt niet alleen het horecapersoneel, dat kan fluiten naar zijn fooi. Ook straatmuzikanten zien hun inkomsten drastisch dalen. “Ik verdien zeker twee keer minder dan voor corona”, zegt zanger-gitarist Bita, al jarenlang een bekend gezicht in de Antwerpse binnenstad.
  [naar artikel]
 16. Veel minder inbreuken op verbod om met cash te kopen (17/05/2018 - De Tijd)
  01:01 Vier jaar na de invoering van het verbod om aankopen met meer dan 3.000 euro cash geld te doen, worden vijf keer minder handelaars betrapt op inbreuken. Ook in risicosectoren, zoals de autoverkoop.
  [naar artikel]
 17. N-VA wil ‘cash for cars’ reanimeren (04/02/2020 - De Morgen)
  Kan cash for cars, het plan van de Zweedse federale regering om bedrijfswagens in te ruilen voor meer loon, nog gered worden? N-VA denkt van wel en wil daarom een nieuw wetsvoorstel indienen.
  [naar artikel]
 18. Algoritmen moeten wanbetalers persoonlijker aansporen (16/07/2019 - De Tijd)
  21:47 Mail to Pay personaliseert met de hulp van algoritmen het contact met wanbetalers om een bezoek van een deurwaarder te voorkomen. Het Nederlandse groeibedrijf richt zijn pijlen nu op België.
  [naar artikel]
 19. Gerecht wil wanbetalers niet laten ontsnappen: “Fiscus moet onbetaalde coronaboetes innen via belastingen” (27/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  2,2 miljoen. Het aantal minnelijke schikkingen voor overtreders in deze coronatijden schiet als een komeet omhoog, en niemand zal ontsnappen. “We willen een systeem waarbij de fiscus de boetes van wanbetalers int via de belastingen, zoals bij onbetaalde verkeersboetes”, zegt Erwin Dernicourt, spreekbuis van het College van procureurs-generaal. Het nieuwe plan rond de inning van alle uitgeschreven coronaboetes is recent op de tafel van minister van Justitie Koen Geens (CD&V) gelegd.
  [naar artikel]
 20. 237 miljard euro mag republiek Vlaanderen kosten (12/04/2019 - De Morgen)
  De separatistische Warande-denktank legt een becijferd plan op tafel om Vlaanderen onafhankelijk te maken. Kostprijs voor overname van een deel staatsschuld en tijdelijk behoud van transfers: 237 miljard euro.
  [naar artikel]
 21. Minder cash in automaten van bpost na plofkraken (21/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost neemt onmiddellijk bijkomende maatregelen om plofkraken tegen te gaan. Dat meldt het bedrijf. Zo komt er minder cash in de automaten.
  [naar artikel]
 22. Plan versterking lager onderwijs kost 1,8 miljard (21/09/2018 - De Tijd)
  15:56 Het onderwijsveld heeft op vraag van minister Hilde Crevits (CD&V) een plan voor het lager onderwijs uitgewerkt. Maar het plan heeft een duizelingwekkend prijskaartje van 1,8 miljard euro.
  [naar artikel]
 23. Van voorbeeld- naar schandaalclub: hoe de honger naar cash en dominantie FC Barcelona neerhaalde (01/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club van 1 miljard inkomsten, 1 miljard uitgaven, 1 miljard schulden, 1 miljard zorgen. Het docudrama FC Barcelona heeft er een zoveelste episode bij. Zijn ex-voorzitter is opgepakt, speurders doorzochten de kantoren. Hoe een wereldmacht enkel nog uitblinkt in wanbeleid, rechtszaken en controverse.
  [naar artikel]
 24. Cash is dood, lang leve cash (28/11/2020 - Express)
  Betalen met contant geld verliest fors aan populariteit door de coronacrisis. Maar het rijk van Koning Cash is nog niet... The post Cash is dood, lang leve cash appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 25. Minder file, tot 400 euro cash erbij en toch vindt niet iedereen dit een goed idee (24/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Straks kunnen werknemers hun bedrijfswagen gewoon inruilen voor cash geld. Dat is toch het plan van de federale regering. Nog voor de zomer moet alles in kannen en kruiken zijn. Uw wagen kan zo tussen de 200 en 400 euro netto opleveren. Mobiliteitsexperts zien het volledig zitten, maar vakbonden, werkgevers en CD&V staan er niet voor te springen. En er zitten nog veel juridische angels in het dossier.
  [naar artikel]
 26. Banken willen cash terugdringen (23/04/2019 - De Tijd)
  16:50 Belgen betalen nog veel minder digitaal dan inwoners van Noord-Europa. De bankenkoepel Febelfin wil dat in 2025 maximaal 15 procent van de betalingen in handelszaken met cash gebeurt. Nu is dat nog 63...
  [naar artikel]
 27. Banken wachten af met dividend (24/03/2020 - De Tijd)
  17:26 Ook de Belgische banken en verzekeraars overwegen hun dividend te schrappen of minder cash naar de aandeelhouders te laten vloeien. De toezichthouder lijkt niet van plan hen te dwingen de vinger op de...
  [naar artikel]
 28. We zijn met z’n allen ZOVEEL rijker geworden in 2020 (15/04/2021 - Metro)
  Het netto financieel vermogen van alle Belgen is het afgelopen coronajaar met 45,5 miljard euro of 4,1 procent gestegen, zo blijkt uit cijfers van de Nationale Bank. Alles samen bezitten de Belgen nu 1.146,5 miljard euro aan spaargeld en beleggingen, min de kredieten. Vastgoed is hier niet bij inbegrepen. Mochten de financiële vermogens gelijk verdeeld zijn over alle Belgen, komt dat overeen met zo’n 104.000 euro netto per persoon. Door de coronacrisis kon de Belg ‘”geforceerd sparen”, stelt de Nationale Bank vast, en dus kwam er in 2020 13,8 miljard euro bij op de spaarboekjes, 12,4 miljard op de zichtrekeningen en 7,9 miljard bij de beleggingsfondsen. Daarnaast was er ook een opvallende interesse voor beursgenoteerde aandelen (+6,2 miljard euro). Meer leningen Tegelijk werd er in 2020 ook weer meer geleend. De totale “financiële verplichtingen” stegen met 11 miljard euro. Het overgrote deel van die stijging valt te verklaring door hypothecaire leningen. Tien jaar geleden, in 2010, lag het netto financieel vermogen van de Belgen op 827,8 miljard euro, of gemiddeld zo’n 75.000 euro per Belg. Lees ook: Belgen hebben minder cash in hun portemonnee Het bericht We zijn met z’n allen ZOVEEL rijker geworden in 2020 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Recordaantal elektronische betalingen, maar cash blijft king: “Ook niet de bedoeling dat cash helemaal verdwijnt” (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zo’n 1,65 miljard betalingen gebeurden vorig jaar met een bankkaart of een app, een record en een stijging met liefst 10% ten opzichte van 2019. En toch zit er nog rek op, want in 2019 gebeurde nog 57% van alle betalingen met cash geld. “We kennen het effect van corona nog niet, maar ik vermoed niet dat we al aan 50/50 zitten”, zegt Ivo Van Bulck, directeur commercial banking bij Febelfin, de Belgische federatie van de financiële sector.
  [naar artikel]
 30. Steenrijk maar toch geldproblemen: Elon Musk zegt nog amper cash te hebben (18/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks een geschat vermogen van 21,3 miljard euro, zou Teslabaas Elon Musk amper nog over cash beschikken. Dat heeft hij zelf getuigd in een...
  [naar artikel]
 31. NMBS plant drie miljard aan investeringen (22/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De NMBS heeft zijn investeringsprogramma 2016-2020 klaar. Het bedrijf is van plan de komende vijf jaar 3 miljard euro te investeren, schrijft De Tijd dinsdag. Dat is zo’n 800 miljoen euro minder dan gehoopt door de besparingen die de regering-Michel oplegde.
  [naar artikel]
 32. NMBS plant drie miljard aan investeringen (22/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De NMBS heeft zijn investeringsprogramma 2016-2020 klaar. Het bedrijf is van plan de komende vijf jaar 3 miljard euro te investeren, schrijft De Tijd dinsdag. Dat is zo’n 800 miljoen euro minder dan gehoopt door de besparingen die de regering-Michel oplegde.
  [naar artikel]
 33. Amazon haalt 15 miljard op. Omdat het kan. (11/05/2021 - De Tijd)
  07:05 Een bedrijf dat zwemt in de cash geeft 15 miljard euro schuldpapier uit tegen bodemrentes, mogelijk om ... in bulk eigen aandelen te kopen. Welkom in de post-pandemische beurswereld.
  [naar artikel]
 34. AB InBev rijft 10 miljard binnen om schulden af te betalen (19/07/2019 - De Tijd)
  20:56 AB InBev verkoopt zijn Australische divisie voor een stevige prijs en kan zo een deel van zijn schuld van 100 miljard dollar aflossen. ‘Toch is de deal minder goed dan de mislukte beursgang’, stellen ...
  [naar artikel]
 35. Aantal wanbetalers blijft fors dalen (10/12/2019 - Metro)
  Al bijna drie jaar op rij is het aantal mensen in ons land dat zijn lening niet kan aflossen, gedaald. Tegenover november vorig jaar daalde het aantal achterstallige kredieten zelfs met 6,5 procent, blijkt uit cijfers van de Centrale voor kredieten aan particulieren. Sinds 2008 was er jaar na jaar een stijging van het aantal wanbetalingen, maar de kentering kwam in 2017. De voorbije twee jaar zette de positieve trend zich door. Eind november stonden er exact 490.214 wanbetalingen geregistreerd in de kredietcentrale. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er nog meer dan 520.000. De meeste wanbetalingen situeren zich nog altijd bij de consumentenkredieten: 461.069 of 6,8 procent minder dan vorig jaar. Bij de hypothecaire kredieten werden slechts 29.145 wanbetalingen genoteerd. Dat is ruim 3 procent minder dan vorig jaar. Van alle uitstaande kredieten kampt in totaal 4,5 procent met achterstallen. In dezelfde periode vorig jaar was dat nog 4,7 procent. Het aantal kredietnemers met een betalingsachterstand bedraagt 337.000, 5,4 procent minder dan in november vorig jaar. Het totale achterstallig bedrag ging ook naar beneden (-5,7 procent) tot 2,69 miljard euro. Enkel bij de nieuwe achterstallige kredieten is er een toename tegenover vorig jaar, met 1,8 procent tot 114.971. Bij de verkoop op afbetaling was er zelfs een verdubbeling, tot meer dan 10.000 dossiers. bron: Belga   Het bericht Aantal wanbetalers blijft fors dalen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Aantal wanbetalers blijft fors dalen (11/12/2019 - Metro)
  Al bijna drie jaar op rij is het aantal mensen in ons land dat zijn lening niet kan aflossen, gedaald. Tegenover november vorig jaar daalde het aantal achterstallige kredieten zelfs met 6,5 procent, blijkt uit cijfers van de Centrale voor kredieten aan particulieren. Sinds 2008 was er jaar na jaar een stijging van het aantal wanbetalingen, maar de kentering kwam in 2017. De voorbije twee jaar zette de positieve trend zich door. Eind november stonden er exact 490.214 wanbetalingen geregistreerd in de kredietcentrale. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er nog meer dan 520.000. De meeste wanbetalingen situeren zich nog altijd bij de consumentenkredieten: 461.069 of 6,8 procent minder dan vorig jaar. Bij de hypothecaire kredieten werden slechts 29.145 wanbetalingen genoteerd. Dat is ruim 3 procent minder dan vorig jaar. Van alle uitstaande kredieten kampt in totaal 4,5 procent met achterstallen. In dezelfde periode vorig jaar was dat nog 4,7 procent. Het aantal kredietnemers met een betalingsachterstand bedraagt 337.000, 5,4 procent minder dan in november vorig jaar. Het totale achterstallig bedrag ging ook naar beneden (-5,7 procent) tot 2,69 miljard euro. Enkel bij de nieuwe achterstallige kredieten is er een toename tegenover vorig jaar, met 1,8 procent tot 114.971. Bij de verkoop op afbetaling was er zelfs een verdubbeling, tot meer dan 10.000 dossiers. Bron: Belga   Het bericht Aantal wanbetalers blijft fors dalen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. De vraag van een (half) miljard (21/11/2019 - De Tijd)
  02:00 Met een vlotte schulduitgifte klimt de berg cash bij Gimv richting een half miljard. Geld dat in tijden van nulrente best snel aan het werk gezet wordt.
  [naar artikel]
 38. Belastingen brengen 10 miljard euro minder op (04/08/2020 - De Morgen)
  De zware recessie door de coronacrisis heeft de fiscale ontvangsten doen kelderen. De belastingen brachten in de eerste zes maanden van 2020 slechts 46,8 miljard euro op, meldt De Tijd op basis van cijfers van de federale overheidsdienst Financiën. Dat is 9,9 miljard of 17,4 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Bijna alle belangrijke taksen leverden minder op.
  [naar artikel]
 39. Groene bedrijfswagens: een nobel idee, maar met dit plan dreigt overheid 1 miljard euro inkomsten te verliezen (19/05/2021 - VRT NWS)
  De regering heeft een akkoord om bedrijfswagens te vergroenen. Een nobel idee, maar is dit plan wel de goede manier om het doel te bereiken? Er zijn minder dure en betere voorbeelden.
  [naar artikel]
 40. EU mindert schuldenlast Athene met miljard (05/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Griekenland krijgt een schuldenlastenverlichting van bijna 1 miljard euro. Het grootste deel, 644 miljoen, wordt naar Athene overgemaakt, een deel...
  [naar artikel]
 41. Boete niet betaald? Douane kan voortaan auto van àlle wanbetalers in beslag nemen (11/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De douane kan voortaan álle wanbetalers aan de kant zetten. Die regel is van kracht gegaan op 1 januari 2017. Niet alleen mensen met een
  [naar artikel]
 42. Boete niet betaald? Douane neemt voortaan auto van álle wanbetalers in beslag (11/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De douane kan voortaan álle wanbetalers aan de kant zetten. Die regel is van kracht gegaan op 1 januari 2017. Niet alleen mensen met een
  [naar artikel]
 43. Kinepolis ziet cash verder wegstromen (30/10/2020 - De Tijd)
  07:20 Kinepolis kreeg het voorbije kwartaal 75 procent minder bezoekers over de vloer. De cash blijft uit het bedrijf wegstromen. 'Gelukkig staan we sterk in onze schoenen', klinkt het.
  [naar artikel]
 44. Wet over hoge boetes voor wanbetalers gekelderd na zware druk bedrijfswereld (20/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het SP.A-wetsvoorstel dat hoge boetes voor wanbetalers aan banden moest leggen, is donderdag onverwacht niet goedgekeurd geraakt in het federale parlement. “Van uitstel mag geen afstel komen”, beklemtonen SP.A en CD&V, die erg boos reageerden op het vertragingsmanoeuvre.
  [naar artikel]
 45. 12 miljard euro voor 450 miljoen telefoonnummers (10/04/2019 - De Morgen)
  Een hallucinante stapel cash geld en een nog grotere berg aandelen, samen goed voor 16 miljard dollar of bijna 11,7 miljard euro. Mark Zuckerberg legt het graag op tafel voor de berichtendienst WhatsApp. Met zijn overname heeft de Facebook-CEO nog meer mogelijkheden om u met relevante advertenties te bestoken.
  [naar artikel]
 46. Belgen hebben steeds minder cash op zak, ook contante betalingen verliezen aan populariteit (15/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De gemiddelde Belg heeft 55,60 euro cash geld in zijn portefeuille zitten. Dat blijkt uit onderzoek van bankenfederatie Febelfin, Mastercard, Visa, Worldline en de VUB. Voor de coronacrisis was dat nog 61,20 euro.
  [naar artikel]
 47. 'Plan lager onderwijs kost 1,8 miljard euro' (21/09/2018 - Knack)
  Vakbonden en onderwijskoepels hebben op vraag van minister Hilde Crevits (CD&V) een reeks maatregelen uitgewerkt om het lager onderwijs te versterken. Het plan heeft een prijskaartje van 1,8 miljard euro, schrijft De Tijd.
  [naar artikel]
 48. Moet er toch wat minder bespaard worden dan 4,2 miljard? (25/09/2016 - De Redactie)
  In de Zevende Dag relativeerde begrotingsminister Sophie Wilmès de begrotingsinspanning. Haar boodschap: het mag een beetje minder dan 4,2 miljard zijn.
  [naar artikel]
 49. Airbnb verloor 1 miljard dollar in 1 jaar tijd (09/10/2020 - Express)
  Het verhuurplatform Airbnb verbrandde 1,2 miljard dollar (1 miljard euro) aan cash tussen midden 2019 en midden 2020. Tegenover maart... The post Airbnb verloor 1 miljard dollar in 1 jaar tijd appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.