LIVE. GOAL! Union klimt op voorsprong tegen Eupen: Undav treft raak vanaf de stip

23/10/2021 - 21:08
"• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Speeldag 12 • Kehrwegstadion"

1. LIVE. GOAL! Jiménez treft vlak voor rust raak vanaf de stip, Wolves op voorsprong! (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Wolverhampton nummer 7 • Ploeg Dendoncker heeft 54 punten en zit Leicester (4de) op de hielen • Everton in middenmoot • Molineux [naar artikel]

2. LIVE: GOAL! Standard klimt verdiend op voorsprong tegen Club, Laifis treft raak! (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kroont Club Brugge zich vandaag tot kampioen? Blauw-zwart heeft voldoende aan een punt bij Standard om de vijftiende landstitel uit zijn... [naar artikel]

3. LIVE: GOAL! Eupen klimt op voorsprong tegen AA Gent, Koné scoort met heerlijk hakje (1-0) (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

25de speeldag Kehrwegstadion Gent op toerental Eupen voorlaatste [naar artikel]

4. LIVE. GOAL! Prevljak zet Eupen vanop de stip op voorsprong tegen zwak Antwerp (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Bosuil (20u45) [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Daar is de 2-0 voor Club, Vormer treft raak vanaf de stip (22/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Jan Breydel • Club autoritair leider, OHL strijdt om plek in play-off 1 [naar artikel]

6. LIVEBLOG EUPEN-KV MECHELEN. Malinwa klimt uit het niets op voorsprong, Foulon treft raak met heerlijke streep (04/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en KV Mechelen kijken elkaar in de ogen. Malinwa heeft onder Hasi de goeie flow te pakken, Eupen heeft de punten broodnodig in de strijd onderin. Volg het duel in onze liveblog! [naar artikel]

7. LIVE. GOAL! Eupen klimt al op gelijke hoogte tegen Genk, Prevljak zorgt vanaf de stip voor 1-1 (03/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 21 • Kehrwegstadion • John van den Brom had stevig gesprek met spelers na Europese klap: “Ik schrok van de gelatenheid” [naar artikel]

8. Union, zonder spitsenduo Vanzeir-Undav, bijt tanden stuk op Eupen (26/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Competitieleider Union heeft zaterdagmiddag dure punten laten liggen: in eigen huis raakte het niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen laagvlieger Eupen. Het koningskoppel Undav-Vanzeir was niet van de partij, en dat bleek uiteindelijk cruciaal. Club of Antwerp kan zondag dichterbij sluipen. [naar artikel]

9. LIVE. GOAL! Daar is Firmino met zijn derde: Braziliaan treft raak vanaf de stip! (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Liverpool-Arsenal • Anfield • 20ste speeldag Premier League • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

10. LIVE. GOAL! Undav zet Union na amper vijf minuten op voorsprong in Oostende (21/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 15de speeldag Jupiler Pro League • Diaz Arena • Aftrap: 18u30 • Union is koploper in 1A en kan profiteren van verliespartij Club Brugge [naar artikel]

11. Tienkoppig Union geeft zege niet meer weg tegen Seraing: leider wint met 0-4 en staat weer 7 punten los (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het gegeven was speciaal. Seraing en Union moesten drie dagen na de eerste helft (0-2) de tweede helft afwerken. Seraing begon gretig, maar Teuma en Undav deden het net vanaf de stip trillen en zo was de wedstrijd beslist. De voorsprong van de competitieleider blijft zeven punten. [naar artikel]

12. EINDE. Tienkoppig Union geeft zege niet meer weg tegen Seraing: leider wint met 0-4 en staat weer 7 punten los (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

13. LIVE: Eenrichtingsverkeer in Eupen, Union op comfortabele 0-2-voorsprong bij de rust dankzij Amoura & Puertas (23/12/2023 - Sporza)

Union maakt deze namiddag een trip naar de Oostkantons. De competitieleider staat er oog in oog met staartploeg Eupen. De match is hier te volgen vanaf 16 uur. [naar artikel]

14. LIVE. GOAL! Vanzeir trapt Union op 2-0-voorsprong vanop de stip! (02/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde kwalificatieronde Champions League (heen) • Den Dreef in Leuven • Union klopte overtuigend Charleroi, Rangers vlot over Livingston • LIVE OP VTM 2 [naar artikel]

15. 1B. Union draait Club NXT door de gehaktmolen - Seraing opnieuw aan de leiding na zuinige zege tegen Lommel (25/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Union had duidelijk geleerd uit de eerste wedstrijd tegen Club NXT. Vanzeir kon al na vijf minuten de Brusselaars op voorsprong brengen na mistasten achteraan bij de bezoekers. Vlak na het openingskwartier kreeg Van Den Keybus de kans om vanaf de stip gelijk te maken. Moris stopte echter zijn elfmeter. Het doelpunt viel aan de overkant. Een voorzet vanaf links van Sigurdarson werd door Undav enig mooi in de winkelhaak geduwd. Nog voor de rust liet Baeten de aansluitingstreffer onbegrijpelijk liggen. [naar artikel]

16. LIVE (16u15). Union neemt het zonder Vanzeir en Undav op tegen Eupen (26/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: zaterdag, 16u15 • Joseph Marienstadion • Vanzeir en Undav zijn geschorst [naar artikel]

17. LIVE. Engelse FA Cup: Leicester treft raak - Norwich klimt langzij tegen Tottenham - Manchester City op voorsprong dankzij blunderende doelman (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Houdt Tottenham haar voorsprong vast tegen Norwich City? En wat kunnen die andere Premier League-ploegen Manchester city en Leicester city tegen... [naar artikel]

18. 1B. Union draait Club NXT door de gehaktmolen, Vanzeir scoort drie keer (25/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Strafschop Madsen geeft Westerlo nieuwe moed am Kehrweg: 2-1! (29/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Am Kehrweg openen Eupen en Westerlo hun seizoen in de Jupiler Pro League. Start één van beide ploegen met een driepunter? Eupen ging met een gevleide voorsprong rusten en een tweede goal van Van Genechten bracht Westerlo nog meer in de problemen. Madsen scoorde echter tegen vanop de stip. Volg het live op deze pagina! [naar artikel]

20. LIVE KORTRIJK-UNION. De Brusselaars op voorsprong: basisdebutant Terho treft raak (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union kijkt KV Kortrijk in de ogen. Kunnen de Brusselaars aan het langste eind trekken in de afscheidswedstrijd van Kristof D’Haene. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

21. LIVE: Anderlecht ontsnapt aan gelijkmaker tegen Eupen, Emond treft de lat (03/03/2024 - Sporza)

De paars-witte trein sputterde even na de jaarwisseling, maar Anderlecht is weer helemaal onder stoom. Het pakte 12 op 12 en blijft zo als enige druk zetten op Union. Volgt straks een 5e zege op rij, thuis tegen Eupen? Volg alles hier vanaf 18.30 uur. [naar artikel]

22. LIVE. Real klimt in slotfase op voorsprong: Ceballos treft raak tegen ex-ploeg Betis (13/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Estadio Benito Villamarin • Aftrap: 20u45 • Real pas vijfde in de stand • Geen Courtois door heupblessure [naar artikel]

23. LIVE. GOAL! Rode lantaarn Lokeren op voorsprong tegen STVV: Miric treft raak na blunder Steppe (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u • Daknam • Negentiende speeldag Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge [naar artikel]

24. Opschudding op de Bosuil: Deniz Undav bekogeld door thuisfans na uitdagende viering (06/02/2022 - Gazet van Antwerpen)

In de topper tussen Antwerp en Union is het tot een opstootje gekomen tussen de bezoekende spits Deniz Undav en de thuisfans. Undav scoorde met nog een kwartier te gaan zijn tweede goal van de dag (0-2) voor Union en ging daarna met onder meer spitsbroeder Dante Vanzeir de thuisfans uitdagen. Een reactie liet maar enkele seconden op zich wachten: er werden allerlei voorwerpen naar het groepje Union-spelers gegooid, Undav kreeg onder meer een aansteker op het hoofd. De spits kreeg na al het tumult ook nog een gele kaart. [naar artikel]

25. LIVE. GOAL! Fernandes trapt United al vroeg op voorsprong vanaf de stip (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)