LIVE. Rusten geblazen! Na een ijzersterke eerste helft leidt Union met 3-0 tegen Charleroi

06/11/2021 - 21:40
"• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Joseph Marienstadion • Union-Charleroi"

1. LIVE: Rusten geblazen! Anderlecht leidt na 45 minuten dankzij prima treffer Gerkens (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Goed nieuws uit de ziekenboeg van Anderlecht: Andy Najar is namelijk weer helemaal fit. Hij begint ook meteen in de basis tegen Charleroi. Kan de... [naar artikel]

2. LIVE: Rusten geblazen! Anderlecht leidt na 45 minuten dankzij prima treffer Gerkens, Baby kopte nog op de paal (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE BEVEREN-UNION. Gonçalves raakt buitenkant paal in spektakelarme eerste helft, rusten met brilscore (07/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union gaat in de 1/16de finales van de Croky Cup op bezoek bij SK Beveren. De middenmoter in de Challenger Pro League hoopt op een stunt tegen de leider in de Jupiler Pro League. Wat wordt het op de Freethiel? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

4. LIVE. Charleroi en Oostende gaan rusten na een potige eerste helft zonder veel kansen (15/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 2 • Aftrap: 19 uur • Charleroi won openingsmatch tegen Club [naar artikel]

5. LIVE BAYERN-PSG (ook op VTM 2). Rusten geblazen na evenwichtige eerste helft, De Ligt houdt Bayern overeind (08/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bayern München en PSG nemen het momenteel tegen elkaar op in de 1/8ste finales van de Champions League. PSG moet een achterstand uit de heenwedstrijd goed maken, maar in de eerste helft vielen geen goals. Volg de tweede periode straks op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

6. LIVE. Rusten geblazen op Anfield na doelpuntenrijke eerste helft (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Anfield Road (18u30) [naar artikel]

7. LIVE. Charleroi en Cercle gaan rusten met brilscore, wél goals in tweede helft? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi [naar artikel]

8. LIVE. Rusten op Wembley! Engeland leidt tegen Tsjechië na goeie eerste helft en goal van Sterling (22/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep D • Aftrap: 21 uur • Artur Dias (Portugal) • Londen [naar artikel]

9. LIVEBLOG FENERBAHCE-UNION. Rusten geblazen: moedig Union - met de meeste kansen - kijkt nog steeds tegen 3-0-achterstand aan (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union trekt naar Turkije voor de terugronde van achtste finales van de Conference League. De Brusselaars moeten een 3-0-achterstand proberen recht te zetten tegen het Fenerbahçe van Rode Duivel Michy Batshuayi. Wat kan Union in deze ‘mission impossible’? [naar artikel]

10. LIVE. Weinig animo in eerste helft: Hertha en Union Berlijn gaan met brilscore rusten (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE. Anderlecht en Charleroi rusten bij 0-0 na kansarme eerste helft (08/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park (18u) [naar artikel]

12. LIVE. Genk gaat met 0-1 voorsprong rusten in Charleroi na kansarme eerste helft (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stade du Pays [naar artikel]

13. LIVE CL: Rusten geblazen in Sevilla, thuisploeg leidt met 1-0 tegen PSV van Bakayoko en Vertessen (29/11/2023 - Sporza)

PSV kan in en tegen Sevilla bij winst een belangrijke slag slaan om voor het eerst in acht jaar weer te overwinteren in de Champions League. Boekt de leider in de Eredivisie een cruciale zege tegen het Sevilla van Dodi Lukebakio? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

14. LIVE. Rusten geblazen! Nederland leidt met 1-0, Boon mikte de gelijkmaker op slag van rust naast (17/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische hockeyvrouwen zijn aan hun EK begonnen, meteen met een topper tegen titelverdediger Nederland (FIH 1). De Red Panthers (FIH 9), die na... [naar artikel]

15. LIVEBLOG UNION-FRANKFURT. Rusten geblazen! Union trekt kleedkamer in met 1-2-achterstand (15/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union is de eerste Belgische ploeg die na Nieuwjaar weer Europees aan de bak komt. In de tussenronde van de Conference League krijgen de Brusselaars met Frankfurt een stevige opponent voorgeschoteld. Wat wordt het in de heenmatch in het Lotto Park? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

16. LIVE. Rusten geblazen na eerste helft vol intentie, maar weinig kansen (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finales WK-barrages • Aftrap: 20u45 • Palermo (Ita) • Bij winst neemt Italië het op 29 maart op tegen Portugal/Turkije. De winnaar gaat naar het WK. [naar artikel]

17. LIVE. Matige eerste helft op Jan Breydel: Cercle en Union rusten bij 0-0 (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 10 JPL • Jan Breydelstadion • Aftrap: 18u30 • Union staat vijfde, Cercle pas zestiende [naar artikel]

18. LIVE STVV-ANDERLECHT. Rusten op Stayen, waar de beste kansen voorlopig voor Sint-Truiden zijn (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht begon teleurstellend aan het seizoen met een nederlaag tegen Union, maar rechtte vorige week de rug tegen Antwerp. Tegen STVV kende Anderlecht een lastige eerste helft, waarin nog niet werd gescoord. Komen die goals er wel in de tweede helft? Volg het vervolg in onze liveblog! [naar artikel]

19. LIVEBLOG IERLAND-BELGIË. Rusten geblazen na zwakke eerste helft, Sels redt penalty (23/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels nemen het in een oefenwedstrijd op tegen Ierland. De wedstrijd is live te bekijken op VTM (vanaf 18u56 op VTM 2) en VTM GO, via onderstaande liveblog kunt u de partij op de voet volgen. Voorlopig staat het nog 0-0. [naar artikel]

20. LIVE. Charleroi en Standard rusten bij 0-0 na povere eerste helft (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 8 • Waalse derby • Charleroi pakte al 19 op 21, Standard 14 op 21 [naar artikel]

21. LIVE. Rusten geblazen in Luik, Standard leidt met 2-0 na tweeklapper Lestienne (18/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 4 • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin • Standard verloor vorige week tegen STVV [naar artikel]

22. LIVE. Rusten geblazen in Genk, de landskampioen leidt na een doelpunt van Dewaest (20/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na alle commotie van de voorbije weken is KV Mechelen nog eens sportief aan zet. De bekerwinnaar en promovendus trekt voor de Belgische Supercup... [naar artikel]

23. LIVE. Rusten geblazen in Bilbao! Geen goals in eerste helft, Courtois kwam amper in actie (05/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag • Aftrap: 14u • San Mames • Eden Hazard zit niet in de selectie bij Real [naar artikel]

24. Union tankt met verdiende zege tegen Charleroi vertrouwen voor duel met Rangers (29/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Vier dagen voor de belangrijke thuismatch tegen Rangers FC in de voorronde van de Champions League heeft Union er een prima generale repetitie opzitten. De vice-kampioen haalde het vrijdagavond verdiend met 1-0 van Charleroi. Ross Sykes scoorde in het begin van de tweede helft het enige doelpunt van de match na een knappe infiltratie. Union start de competitie met vier op zes, Charleroi telt een punt minder. [naar artikel]

25. LIVE: Rust geblazen na een kansarme eerste helft, de intensiteit ontbreekt aan beide kanten (25/04/2024 - Sporza)

Antwerp en Union beginnen vanavond aan hun drieluik. Eerst zien ze mekaar twee keer in de eindronde van de competitie, daarna volgt de bekerfinale. Wie trekt het eerste laken naar zich toe? Volg het hier live vanaf 20.30u. Ook op Radio 1 zijn we er rechtstreeks bij vanuit Deurne-Noord. [naar artikel]