De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ is de nieuwe ‘Squid Game’

Het Laatste Nieuws

23/11/2021 - 11:56

De nieuwe Zuid-Koreaanse fantasy-horrorserie ‘Hellbound’ van Netflix is in één nacht tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Daardoor ziet het ernaar uit dat ‘Hellbound’ zijn voorganger ‘Squid Game’ van de troon heeft gestoten als meest bekeken Zuid-Koreaanse tv-show van de maand. Volgens FlixPatrol had de serie slechts één dag nodig om de populairste show van het moment te worden in 24 verschillende landen, waaronder Korea, Hongkong, Mexico en Saoedi-Arabië. Ook in ons land staat de nieuwe serie al op nummer twee in de Netflix Top 10.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nieuwe Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ nog populairder dan ‘Squid Game’ (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Zuid-Koreaanse fantasy-horrorserie ‘Hellbound’ van Netflix is in één nacht tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Daardoor ziet het ernaar uit dat ‘Hellbound’ zijn voorganger ‘Squid Game’ van de troon heeft gestoten als meest bekeken tv-show op het streamingplatform. Volgens FlixPatrol had de serie slechts één dag nodig om de populairste show te worden in 24 verschillende landen, waaronder Korea, Hongkong, Mexico en Saoedi-Arabië. Ook in ons land staat de nieuwe serie al op nummer twee.
  [naar artikel]
 2. ‘Hellbound’ stoot ‘Squid Game' van de troon: waarom Zuid-Korea uw tv-scherm domineert (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Helemaal verknocht aan ‘Squid Game’? Dan hoef je na afloop niet op je honger te blijven zitten. Netflix pakt uit met een nieuwe Zuid-Koreaanse topreeks: ‘Hellbound’. Amper een dag na het debuut op 19 november was de serie in ruim tachtig landen het meest bekeken programma op het meest bekeken streamingplatform. Ook in ons land vinden we de reeks op 1 in de Netflix Top 10. Wat maakt ‘Hellbound’ nu het bekijken waard? En vanwaar onze plotse fascinatie voor Zuid-Koreaanse fictie?
  [naar artikel]
 3. Deze Zuid-Koreaanse serie stootte ‘Squid game’ van de troon: na één dag al in 80 landen op nummer 1 (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Eén dag. Langer had Hellbound niet nodig om een wereldwijd succes te worden. De Zuid-Koreaanse horrorserie is intussen al in meer dan tachtig landen de best bekeken reeks op Netflix. De streamingdienst is al praktisch zeker van de winst. Het pad voor het succes werd een kleine maand geleden al geëffend: zonder Squid game immers geen Hellbound.
  [naar artikel]
 4. Na het daverende succes van ‘Squid Game’: zoveel verdienden de acteurs aan hun rol (25/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’ blijkt een ware goudmijn te zijn voor Netflix. De serie verbrak niet alleen het kijkcijfersrecord van de streamingdienst, ze leverde ook heel wat nieuwe abonnees op. Netflix heeft dus enorme wisten gemaakt op ‘Squid Game’, maar hoeveel verdienden de hoofdrolspelers aan hun rol?
  [naar artikel]
 5. ‘All Of Us Are Dead’: Koreaanse zombieserie bovenaan Netflix-lijsten (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’ en ‘Hellbound’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. Dat bewijst de nieuwe serie ‘All Of Us Are Dead’ nog eens. De zombieserie staat sinds 28 januari op Netflix en daar doet het streamingplatform opnieuw gouden zaken mee. Ook bij ons staat de serie op nummer 1 in de top 10 van de meest bekeken films en series deze week.
  [naar artikel]
 6. ‘Squid Game’ heeft nu zijn eigen cryptomunt: stijging van 2.400% in 24 uur tijd (29/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De populaire Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’ heeft nu ook een eigen cryptomunt, SQUID. De munt kan verhandeld worden, maar kan ook als toegangsticket dienen voor een duur online ‘Squid Game’ spel. In slechts 24 uur steeg SQUID met 2.400% in waarde en heeft het een totale beurswaarde van 150 miljoen euro.
  [naar artikel]
 7. STREAMINGTIP. ‘Single’s Inferno S2’: daten op z’n Zuid-Koreaans (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’, ‘All Of Us Are Dead’ en ‘Narco-Saints’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op kijkvoer uit het Aziatische land. Hun nieuwste exportproduct is dit keer echter geen fictieproject, maar een smeuïge realityreeks.
  [naar artikel]
 8. STREAMINGTIP. ‘Narco-Saints’: Zuid-Korea levert alweer een topserie af (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’ en ‘All Of Us Are Dead’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op series uit het Aziatische land. Het laatste nieuwe pareltje in die lijst is ‘Narco-Saints’, een misdaadreeks die zich afspeelt in Suriname.
  [naar artikel]
 9. Bye bye, ‘Squid Game’: ‘Cobra Kai’ is officieel de best bekeken serie op Netflix (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Squid Game’ is niet langer de populairste serie op Netflix. De Zuid-Koreaanse reeks moet plaatsmaken voor ‘Cobra Kai’. Amper vier dagen na zijn release op oudejaarsavond mag de show zich voortaan officieel de best bekeken serie van het streamingplatform noemen.
  [naar artikel]
 10. STREAMINGTIP. ‘Mask Girl’ op Netflix: maskers en moord vormen dodelijke combinatie (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’, ‘All Of Us Are Dead’ en ‘Narco-Saints’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op series uit het Aziatische land. Het laatste nieuwe pareltje in die lijst is ‘Mask Girl’, een donkere en komische thrillerserie.
  [naar artikel]
 11. Noord-Koreaan voor vuurpeloton wegens Squid Game (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een Noord-Koreaanse jongeman is veroordeeld tot de doodstraf omdat hij een USB-stick met videobestanden van de Zuid-Koreaanse Netflix-serie ‘Squid Game’ het land heeft binnengesmokkeld. Het vonnis zal worden uitgevoerd door een vuurpeloton. Dat meldt ‘Radio Free Asia’.
  [naar artikel]
 12. Tweede seizoen ‘Squid Game’ officieel bevestigd (09/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is officieel: de immens populaire Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’ krijgt een tweede seizoen. Regisseur Hwang Dong-hyuk bevestigde het nieuws in een interview met AP. “Het is wel nog te vroeg om te zeggen waarover de nieuwe reeks zal gaan.”
  [naar artikel]
 13. Waarom ‘Squid Game’ zo’n groot succes is op Netflix (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt erop dat ‘Squid Game’ de populairste serie tot nu toe wordt op Netflix. Dat maakte co-CEO Ted Sarandos bekend. De Koreaanse serie is al zeker de best bekeken niet-Engelstalige reeks tot nu toe, maar andere records zijn ook al in zicht.
  [naar artikel]
 14. Na succes ‘Squid Game’: nieuwe Zuid-Koreaanse serie ‘The Silent Sea’ op Netflix speelt zich af op de maan (30/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor fans van Zuid-Koreaanse series. Netflix lost op het einde van het jaar nog enkele nieuwe series. Een van de nieuwste reeksen op het streamingsplatform is ‘The Silent Sea’. Het gaat om een Zuid-Koreaanse sciencefictionreeks die zich bijna volledig afspeelt op de maan.
  [naar artikel]
 15. Move over, ‘Bridgerton’: ‘Squid Game’ is officieel de best bekeken Netflix-serie ooit (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het zat eraan te komen, maar ondertussen is het officieel. De Koreaanse serie ‘Squid Game’ is wereldwijd door maar liefst 111 miljoen abonnees bekeken. Als gevolg mag de reeks zich de best bekeken serie op het streamingplatform noemen. Een eer die in het verleden weggelegd was voor ‘Bridgerton’.
  [naar artikel]
 16. Netflix start realitycompetitieserie ‘Squid Game: The Challenge’ (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix brengt het wereldwijde fenomeen ‘Squid Game’ tot leven met de grootste realitycompetitieserie ooit: ‘Squid Game: The Challenge’. De show is volledig gebaseerd op de Zuid-Koreaanse reeks die eerder al te zien was op het streamingplatform - al zullen alle spelers uiteraard levend naar huis terugkeren.
  [naar artikel]
 17. HoYeon Jung van ‘Squid Game’ heeft eerste rol in Engelstalige serie te pakken (06/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat hard voor HoYeon Jung (28). De Zuid-Koreaanse actrice, die wereldberoemd werd dankzij de hitreeks ‘Squid Game’, is gecast voor haar eerste Engelstalige rol. Jung zal te zien zijn in de thrillerserie ‘Disclaimer’. Dat maakte ze bekend in een interview met magazine ‘GQ’.
  [naar artikel]
 18. ‘Squid Game’ eerste niet-Engelstalige serie met kans op SAG Award (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’ is als eerste niet-Engelstalige serie genomineerd voor een Amerikaanse Screen Actors Guild (SAG) Award. De Netflix-hit maakt tijdens de uitreiking volgende maand zelfs kans in vier categorieën, zo werd vandaag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 19. Verkoop witte slip-on Vans boomt met dank aan succes ‘Squid Game’ (10/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Verkoop witte slip-on Vans boomt met dank aan succes ‘Squid Game’ De hype rond Squid Game lijkt voorlopig nog niet te minderen. De Zuid-Koreaanse Netflix-reeks blijft razend populair en dat is op heel wat vlakken te melden. Zo blijkt ook de verkoop van de opvallende outfits uit de serie sinds de release van Squid Game enorm te boomen. Een nooit geziene stijging van de aandelenkoers van […] Lees dit artikel: Verkoop witte slip-on Vans boomt met dank aan succes ‘Squid Game’
  [naar artikel]
 20. Nieuwe ‘League of Legends’-animatieserie stoot ‘Squid Game’ van de troon op Netflix (09/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe animatieserie ‘Arcane’, die gebaseerd is op de populaire game ‘League of Legends’, is momenteel de meest bekeken serie op Netflix. Zo stoot ‘Arcane’ de Koreaanse reeks ‘Squid Game’ van de troon, die al sinds z’n release op nummer één staat.
  [naar artikel]
 21. Netflix eigen dupe van groot succes ‘Squid Game’ (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het grote succes van ‘Squid game’ heeft gevolgen voor Netflix, want de Zuid-Koreaanse internetprovider SK Broadband klaagt de streamingdienst aan. Door de ongeziene populariteit van de serie is het internetverkeer in Zuid-Korea zo fors toegenomen dat de provider nu naar eigen zeggen met een pak extra kosten opgezadeld wordt.
  [naar artikel]
 22. RECENSIE. ‘Hellbound’: “Monsters die uw ziel komen oogsten, zijn niets vergeleken met de sociale horror die hier zegeviert” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We gaan vroeg of laat allemaal naar de verdoemenis, alleen komt in ‘Hellbound’ de hel u persoonlijk ophalen. De bovennatuurlijke Zuid-Koreaanse horrorserie had slechts één volledige dag nodig om het wereldwijde succes van ‘Squid Game’ voorbij te steken. Maar moet u de hype ook geloven? Of is Netflix gewoon heel goed in uw kijkgedrag manipuleren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 23. Netflix start reality competitieserie ‘Squid Game: The Challenge’ (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix brengt het wereldwijde fenomeen ‘Squid Game’ tot leven met de grootste reality competitieserie ooit, ‘Squid Game: The Challenge’. De show is volledig gebaseerd op de Zuid-Koreaanse reeks die eerder al te zien was op het streamingplatform - al zullen alle spelers uiteraard levend naar huis terugkeren.
  [naar artikel]
 24. Netflix brengt in 2022 maar liefst 25 Koreaanse ‘originals’ uit (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het succes van onder meer ‘Squid Game' en ‘Hellbound’ investeert streamingzender Netflix flink in Koreaanse films en series. Het komende jaar zullen maar liefst 25 Koreaanse ‘originals' op het platform verschijnen.
  [naar artikel]
 25. Koekje van eigen deeg: zo maak je thuis de suikerkoekjes uit ‘Squid Game’ (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Squid Game’ al gezien? De Zuid-Koreaanse serie is goed op weg om de populairste reeks ooit te worden op Netflix. En de rage zet zich verder op sociale media. Op TikTok krijgt een specifiek suikerkoekje veel aandacht: gebruikers tonen massaal hoe ze de zoetigheid maken en vervolgens voorzichtig opeten.
  [naar artikel]
 26. Scoort deze Disney+-serie met Selena Gomez nog beter dan ‘Squid Game’? (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Netflix-serie ‘Squid Game’ was al een daverend succes, maar het lijkt erop dat de nieuwe Disney+-serie ‘Only Murders In The Building’, met Selena Gomez (29) in de hoofdrol, dat record gaat verpulveren. Momenteel is de nieuwe serie de best beoordeelde op de grootste filmrecensiewebsites.
  [naar artikel]
 27. Basisschool waarschuwt ouders voor serie ‘Squid Game’: kinderen spelen gewelddadige scènes na (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Over de Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’ is al veel gezegd en geschreven. De Netflix-reeks is ook bij basisschoolleerlingen - absoluut niet hun leeftijdsgroep - in het Henegouwse Erquelinnes een hit. De schooldirectie richtte zich dinsdag in een Facebookpost naar de ouders om te melden dat leerlingen die gewelddadige scènes naspelen en elkaar slaan sancties krijgen.
  [naar artikel]
 28. Nu ook officieel: Tweede seizoen van ‘Squid Game’ komt eraan (21/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De razendpopulaire Netflix-serie ‘Squid Game’ krijgt officieel een tweede seizoen, zo meldt Variety. Ted Sarandos, de co-CEO van het streamingsplatform, kondigde aan dat de Koreaans serie terugkeert: “Het ‘Squid Game’-universum is eigenlijk nog maar net begonnen.
  [naar artikel]
 29. Belgische basisschool waarschuwt ouders voor serie ‘Squid Game’: kinderen spelen gewelddadige scènes na (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Over de Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’ is al veel gezegd en geschreven. De Netflix-reeks is ook bij basisschoolleerlingen - absoluut niet hun leeftijdsgroep - in het Henegouwse Erquelinnes een hit. De schooldirectie richtte zich dinsdag in een Facebookpost naar de ouders om te melden dat leerlingen die gewelddadige scènes naspelen en elkaar slaan sancties krijgen.
  [naar artikel]
 30. Netflix dupe van groot succes ‘Squid Game’: internetprovider klaagt streamingsdienst aan (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het grote succes van ‘Squid game’ heeft gevolgen voor Netflix, want de Zuid-Koreaanse internetprovider SK Broadband klaagt de streamingdienst aan. Door de ongeziene populariteit van de serie is het internetverkeer in Zuid-Korea zo fors toegenomen dat de provider nu naar eigen zeggen met een pak extra kosten opgezadeld wordt.
  [naar artikel]
 31. Koekjes uit ‘Squid Game’ gaan viraal op sociale media (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Squid Game’ al gezien? De Zuid-Koreaanse serie is goed op weg om de populairste reeks ooit te worden op Netflix. En de rage zet zich verder op sociale media. Op TikTok krijgt een specifiek suikerkoekje veel aandacht: gebruikers tonen massaal hoe ze de zoetigheid maken en vervolgens voorzichtig opeten.
  [naar artikel]
 32. Het internet weet maar niet van ophouden: deze ‘Squid Game’-memes zijn al even goed als de serie zelf (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er is geen ontkennen meer aan: de hele wereld is in de ban van ‘Squid Game’. Ondertussen is de Koreaanse reeks ook officieel de best bekeken serie op Netflix. Zo’n 111 miljoen abonnees keken er naar de avonturen van Seong Gi‑Hun en ook de memes over de veelbesproken serie zijn al even sterk vertegenwoordigd op sociale media. Wij zochten er de leukste uit!
  [naar artikel]
 33. Van 410.000 naar 16 miljoen volgers: ‘Squid Game’-actrice HoYeon Jung is het nieuwe gezicht van Louis Vuitton (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie rondloopt op deze planeet heeft ongetwijfeld gehoord van de populaire Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’. Momenteel staat hij op Netflix op nummer 1 in meer dan 90 landen, goed voor heel wat kijkers dus. Ook luxemerk Louis Vuitton wil graag een stukje van dat succes meepikken. Zij kondigden gisteren op hun Instagrampagina aan dat actrice en topmodel HoYeon Jung (27), een van de hoofdpersonages uit de serie, hun nieuwe ambassadrice zal worden.
  [naar artikel]
 34. ‘Squid Game’: zoveel kreeg de cast voor hun rol in de successerie van Netflix (24/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: ‘Squid Game’: zoveel kreeg de cast voor hun rol in de successerie van Netflix Squid Game is voor Netflix een ware goudmijn gebleken. De Zuid-Koreaanse reeks verbrak niet alleen kijkersrecord van de streamingdienst, ze zorgde ook veel heel wat nieuwe abonnees. Dat alles samen zorgt ervoor dat Netflix enorme wisten maakte aan Squid Game, maar hoe zit dat met de hoofdrolspelers? Netflix investeerde 21,4 miljoen dollar (zo’n 18,5 miljoen […] Lees dit artikel: ‘Squid Game’: zoveel kreeg de cast voor hun rol in de successerie van Netflix
  [naar artikel]
 35. Telefoonnummer dat in ‘Squid Game’ te zien is, bestaat echt: “Ik krijg dagelijks 4.000 oproepen” (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De dramaserie ‘Squid Game’ staat nog geen twee weken op Netflix, maar scheert nu al hoge toppen. En dat voelt vooral een Zuid-Koreaanse zakenman. Zijn telefoonnummer werd in de serie gebruikt zonder dat hij hiervan op de hoogte was. Dagelijks krijgt hij nu duizenden oproepen en sms’jes van vreemden.
  [naar artikel]
 36. Telefoonnummer dat in ‘Squid Game’ te zien is, bestaat echt: “Ik krijg dagelijks 4000 oproepen” (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De dramaserie ‘Squid Game’ staat nog geen twee weken op Netflix, maar scheert nu al hoge toppen. En dat voelt vooral een Zuid-Koreaanse zakenman. Zijn telefoonnummer werd in de serie gebruikt zonder dat hij hiervan op de hoogte was. Dagelijks krijgt hij nu duizenden oproepen en sms’jes van vreemden.
  [naar artikel]
 37. Maker van Netflix-succes ‘Squid Game’ werkt aan vervolg: “Er valt nog veel te vertellen” (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De immens populaire Koreaanse Netflixreeks ‘Squid Game’ krijgt binnenkort een vervolg. Dat hebben de makers van de serie bevestigd. Waarschijnlijk zal de zogenaamde ‘Front Man’, de schurk uit seizoen 1, de hoofdrol spelen in het volgende seizoen.
  [naar artikel]
 38. Netflix ontkent berichten over zwaargewonden in realitycompetitieserie ‘Squid Game: The Challenge’ (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix heeft een statement gedeeld over de massale kritiek op ‘Squid Game: The Challenge’. De streamingdienst ontkent dat er bij de opnames van de realitycompetitieserie, die gebaseerd is op de populaire Zuid-Koreaanse reeks ‘Squid Game’, ernstige gewonden zijn gevallen. “Alle berichten hierover zijn niet waar”, klinkt het.
  [naar artikel]
 39. ‘Squid Game’-acteur duikt op in Zuid-Koreaanse ‘Casa de Papel’ (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Park Hae-Soo (40), één van de hoofdrolspelers uit de populaire Netflixreeks ‘Squid Game’, duikt binnenkort op in een andere hitserie. Hij stapt namelijk over naar ‘Casa de Papel’.
  [naar artikel]
 40. Cryptomunt rond ‘Squid Game’ crasht na monsterstijging: wat is er aan de hand? (02/11/2021 - De Morgen)
  De cryptomunt die gelanceerd werd rond de populaire Zuid-Koreaanse Netflix-serie Squid Game daalde zondag al met 100 procent in waarde. Wat is er precies gebeurd?
  [naar artikel]
 41. BTS, ‘Parasite' en ‘Squid Game’: waarom is de Koreaanse cultuur ook bij ons zo populair? (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Squid Game' is nu officieel de best bekeken Netflix-serie ooit. Exportproducten uit Korea slagen er tegenwoordig ook bij ons in om potten te breken. Hoe is die K-cultuur zo invloedrijk kunnen worden? En hoe is die geëvolueerd? “Als je een grammofoonplaat uitbracht, moest minstens één nummer ‘gezond’ zijn.”
  [naar artikel]
 42. Hel breekt los op set van echte ‘Squid Game’-competitie: “Schreeuwend bij medici achtergelaten” (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In de realitiecompetitieserie ‘Squid Game: The Challenge’, brengt Netflix het wereldwijde fenomeen ‘Squid Game’ tot leven. Honderden spelers strijden er om de gigantische prijzenpot van 4,37 miljoen. Maar daar de realityreeks - in tegenstelling tot de originele serie - volledig onschadelijk had moeten zijn, liep het tijdens de opnames toch grondig mis.
  [naar artikel]
 43. Door de slordige ondertiteling mist u heel wat in ‘Squid Game’: een vertaler brengt u bij (20/10/2021 - De Morgen)
  De Zuid-Koreaanse serie Squid Game is een overdonderend internationaal succes. Daarmee begon ook het gemopper over de slechte vertaling. Welke essentiële nuances missen we? Een vertaler vlooit het voor ons uit.
  [naar artikel]
 44. Netflix voert nieuwe telmethode voor kijkcijfers in na populariteit ‘Squid Game’ (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix gaat een nieuwe methode hanteren om te meten hoe vaak een programma bekeken wordt, zo laat de streamingdienst weten in hun jaarlijks rapport. Het nieuws komt er na het succes van de Zuid-Koreaanse reeks ‘Squid Game’, die momenteel geregistreerd staat als de best bekeken Netflixreeks tot nu toe.
  [naar artikel]
 45. Koreaanse werknemers komen verkleed als ‘Squid Game’-bewakers op straat om betere werkomstandigheden te eisen (21/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Koreaanse werknemers komen verkleed als ‘Squid Game’-bewakers op straat om betere werkomstandigheden te eisen Gisteren kwamen in Zuid-Korea meer dan een half miljoen werknemers op straat om betere werkomstandigheden te vragen. Ze deden dat in verschillende steden over het volledige land. Tijdens de betoging hadden velen zich verkleed als de werknemers uit Squid Game en ook dat had een reden. Op woensdag 20 oktober vond in Zuid-Korea een dag […] Lees dit artikel: Koreaanse werknemers komen verkleed als ‘Squid Game’-bewakers op straat om betere werkomstandigheden te eisen
  [naar artikel]
 46. ‘Squid game’ op de speelplaats, experts bezorgd: ‘Maar we mogen niet in een morele kramp schieten’ (14/10/2021 - De Standaard)
  Squid game, de razend populaire Koreaanse Netflix-serie, verovert Vlaamse speelplaatsen. Dat baart verschillende experts zorgen. In de reeks spelen de personages kinderspelletjes met dodelijke afloop. ‘We moeten opletten dat de spelletjes op de speelplaats niet uit de hand lopen.’
  [naar artikel]
 47. Netflix kondigt tweede seizoen van ‘Squid game’ aan (13/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Er komt een tweede seizoen van de immens populaire Zuid-Koreaanse Netflix-serie Squid game. Dat heeft de Amerikaanse streamingdienst zondagavond officieel bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 48. Squid Game crypto gecrasht: na gigantische stijging met 100 procent in waarde gedaald (01/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De cryptomunt die gelanceerd werd rond de populaire Zuid-Koreaanse Netflix-serie ‘Squid Game’ is nu al met 100 procent in waarde gedaald.
  [naar artikel]
 49. Petitie in Zuid-Korea om Disney+ - serie ‘Snowdrop’ stop te zetten (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix haalde met ‘Squid Game’ een gigantisch succes binnen. Nu wil ook Disney+ op de trein van Zuid-Koreaanse series springen met ‘Snowdrop’. Maar ‘Snowdrop’ kreeg in Zuid-Korea te maken met een storm van kritiek en die lijkt nu zelfs uit te draaien op een boycot van de streamingdienst. Heel wat Koreanen zijn niet te spreken over het plot en de personages uit de reeks.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy