Mertens scoort, maar blijft ontgoocheld achter: Napoli geeft 0-2-voorsprong weg tegen Sassuolo en verspeelt dure punten

01/12/2021 - 23:02
"Een scorende Dries Mertens blijft met Napels nipt aan de leiding in de Serie A, ondanks een zuur gelijkspel tegen Sassuolo. Napoli gaf een 0-2-voorsprong weg."

1. Napoli verspeelt dure punten ondanks ongewone goal van Dries Mertens (23/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Op de 33e speeldag in de Italiaanse Serie A moest Napoli op bezoek bij Sassuolo. Voor rust konden de bezoekers geen gaatje vinden in de thuisdefensie maar het was toch weer Dries Mertens die de score opende. Met het hoofd, zowaar... Helaas voor hem leverde het niet meer op dan een punt want het werd uiteindelijk nog 2-2. [naar artikel]

2. LIVE. Dries Mertens krijgt zijn kans tegen Sassuolo, ploegmaat scoort knappe goal (1-0) (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag Serie A • Aftrap: 18u • Napoli staat 2de op 9 punten van leider Juventus • Sassuolo heeft 13 punten uit 7 wedstrijden [naar artikel]

3. VIDEO: Mertens kopt Napoli op voorsprong bij Sassuolo (23/04/2017 - Sporza)

Napoli, het nummer 3 in de Serie A, speelt op het veld van Sassuolo. Als het wint en Roma morgen een misstap begaat op Pescara, kan Napoli tweede worden. [naar artikel]

4. Hattrickheld Victor Osimhen leidt Napoli naar makkelijke zege tegen Sassuolo (29/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Napoli heef tin eigen huis geen steek laten vallen tegen Sassuolo. De leider in de Serie A stond na twintig minuten 2-0 op voorsprong en gaf die voorsprong nooit meer uit handen. Dankzij de zege blijft Napoli ook na deze speeldag aan de leiding. [naar artikel]

5. Napoli laat bij Fiorentina dure punten liggen in titelstrijd, Kevin Mirallas valt geblesseerd uit (09/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Op de 23e speeldag in de Italiaanse Serie A kreeg Fiorentina Napoli over de vloer, dat met Dries Mertens aan de aftrap verscheen. De Rode Duivel toonde zich heel bedrijvig, maar kon geen doorbraak forceren. De brilscore bleef na het eindsignaal op het bord: Napoli doet een slechte zaak in de strijd om de titel, want leider Juventus kan Mertens en co zondag op elf punten zetten als het wint op bezoek bij Sassuolo. [naar artikel]

6. ‘Big Rom’ doet het weer voor Inter: Lukaku scoort én geeft assist in felbevochten zege tegen Sassuolo (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hij blijft maar scoren. Romelu Lukaku zette Inter ook tegen Sassuolo op weg naar de zege met een doelpunt én assist. ‘Big Rom’ en co diepen hun voorsprong op eerste achtervolger AC Milan zo uit naar 11 punten. [naar artikel]

7. Dries Mertens scoort openingsdoelpunt tegen Empoli, maar Napoli geeft dubbele voorsprong nog uit handen (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de Serie A heeft Dries Mertens opnieuw de weg naar de netten gevonden. In de wedstrijd tegen Empoli kon de Rode Duivel net voor de rust de score openen. Maar de thuisploeg kon de situatie in de tweede helft nog omkeren en houdt zo de drie punten thuis. [naar artikel]

8. Dries Mertens scoort openingsdoelpunt tegen Empoli, maar Napoli geeft dubbele voorsprong uit handen (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

9. Dries Mertens scoort in zege voor Napoli, Milan laat punten liggen (03/04/2021 - Het Belang van Limburg)

In de Italiaanse Serie A heeft Napoli zaterdagnamiddag geen steek laten vallen. Tegen Crotone won het met 4-3. Milan verging het minder goed. De tweede in de stand liet twee dure punten liggen na een 1-1-gelijkspel tegen Sampdoria. [naar artikel]

10. Napoli vloert Sassuolo met Dries Mertens 90 minuten op het veld (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Napoli heeft zondag op de achtste speeldag in de Italiaanse Serie A een 2-0 thuisoverwinning geboekt tegen Sassuolo. Dries Mertens maakte voor de tweede keer dit seizoen de match vol. [naar artikel]

11. LIVE (18u): Mertens met Napoli op bezoek bij Sassuolo (31/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

29ste speeldag Serie A MAPEI Stadium Aftrap: 18 uur Mertens trekt met Napoli naar Sassuolo [naar artikel]

12. Mertens speelt klein halfuurtje mee in simpele zege tegen Sassuolo, Rode Duivel goed voor assist (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Napoli blijft de top zes in zicht houden in de Serie A. De ploeg van Dries Mertens won van Sassuolo met 2-0. De Rode Duivel begon op de bank, maar... [naar artikel]

13. Sassuolo sprokkelt een puntje bij Napoli van invaller Mertens (28/11/2016 - Sporza)

In de Serie A heeft Napoli thuis geen afstand kunnen nemen van Sassuolo: 1-1. Dries Mertens en co verliezen zo stilaan de voeling met de top 3. [naar artikel]

14. Einde titeldroom: Dries Mertens scoort, maar Napoli geeft 0-2 voorsprong uit handen tegen Empoli (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)

In de serie A lijkt Napels uit de titelrace te zijn gestapt na een 3-2 nederlaag tegen Empoli op de 34e speeldag. Dries Mertens scoorde voor Napoli (44.) net voor rust, en die andere lokale legende Insigne verdubbelde de voorsprong (54.). De wedstrijd leek gespeeld en Dries Mertens kreeg rust (77.), tot Henderson in de 80e minuut Empoli op 1-2 bracht. Andrea Pinamonti beleefde de avond van zijn leven door zowel de gelijkmaker als de 3-2 te scoren (83., 87.). [naar artikel]

15. VIDEO: Mertens zet Napoli op voorsprong vanaf de stip (28/01/2018 - Sporza)

Napoli en Dries Mertens zijn in Italië in een felle titelstrijd verwikkeld met Juventus. Tegen Bologna moet Napoli de drie punten thuis houden. [naar artikel]

16. Invaller Mertens en Napoli niet voorbij Sassuolo (28/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Op de veertiende speeldag in de Italiaanse Serie A heeft Napoli vandaag vrede moeten nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Sassuolo. In [naar artikel]

17. Mertens geeft assist voor winnend Napoli, dat VAR dankt: vier (!) tegendoelpunten afgekeurd wegens buitenspel (26/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Merkwaardige taferelen tijdens de wedstrijd tussen Napoli en Sassuolo op zaterdagavond. Napoli won met 2-0, maar zonder de VAR had de uitslag er helemaal anders kunnen uitzien: Sassuolo zag maar liefst vier goals afgekeurd worden wegens buitenspel, waarvan drie na tussenkomst van de VAR. Dries Mertens gaf in de slotfase de assist voor de tweede goal. [naar artikel]

18. Napoli en Dries Mertens ontsnappen in extremis aan nederlaag bij Sassuolo (10/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Napoli is zondag op de 27e speeldag in de Serie A niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Sassuolo. Dries Mertens maakte de partij vol. Napoli ziet leider Juventus zo nog wat verder uitlopen in de tussenstand. [naar artikel]

19. LIVE. Dries Mertens krijgt zijn kans tegen Sassuolo, ploegmaats scoren knappe goals (2-0) (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

20. Belgen in het buitenland – Napoli laat steekje vallen in titelstrijd, Praet verliest met Sampdoria (31/03/2018 - Metro)

Napoli heeft zaterdag op de dertigste speeldag van de Italiaanse Serie A een slechte zaak gedaan met het oog op de titelstrijd. Dries Mertens en co bleven op bezoek in Sassuolo steken op 1-1. Politano (22.) bracht Sassuolo op voorsprong, waarna Napoli op zoek ging naar de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd viel de 1-1, […] Het bericht Belgen in het buitenland – Napoli laat steekje vallen in titelstrijd, Praet verliest met Sampdoria verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

21. Napoli maakt er zes (!) tegen Sassuolo, Dries Mertens weer belangrijk met twee treffers (30/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Napoli heeft zich nog eens van zijn beste kant laten zien. Tegen middenmotor Sassuolo kwam het maar liefst zes keer tot scoren. Rode Duivel Dries Mertens toonde zich opnieuw belangrijk voor zijn club met twee doelpunten. Napoli voert zo de druk op bij leider Milan en nummer twee Inter. [naar artikel]

22. LIVE. Sassuolo opnieuw op voorsprong tegen Napoli en Mertens (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Serie A [naar artikel]

23. Invaller Mertens en Napoli niet voorbij Sassuolo, eerste zege Inter onder coach Pioli (28/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

24. FT buitenland. Atlético Madrid is voor (even) leider in Spanje - Mertens en Napoli steviger tweede - Monaco blijft verliezen (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Napoli heeft vandaag op de achtste speeldag in de Italiaanse Serie A een 2-0 thuisoverwinning geboekt tegen Sassuolo. Dries Mertens maakte voor de... [naar artikel]

25. Dries Mertens scoort openingsdoelpunt tegen Empoli (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de Serie A heeft Dries Mertens opnieuw de weg naar de netten gevonden. In de wedstrijd tegen Empoli kon de Rode Duivel net voor de rust de score openen. Napoli kan de punten goed gebruiken in de titelstrijd, want voorlopig staan de Napolitanen vijf punten achter op leider Inter. [naar artikel]