De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De slimste mens’

Het Laatste Nieuws

24/12/2021 - 07:34

De Nederlander Arjen Lubach (52) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en internist Geert Meyfroid (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De Slimste Mens’: “En nu weer naar de intensive care met al je kennis, mafkees” (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Arjen Lubach (52) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en internist Geert Meyfroidt (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”
  [naar artikel]
 2. In ‘De slimste mens’ trekken ze zonder problemen van de gang bang naar de slagerij (15/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met een Nederlander in de jury en twee spelers van boven de Moerdijk: het werd een behoorlijk oranje aflevering van De slimste mens ter wereld. Met Arjen Lubach maakte een voormalige winnaar van de Hollandse Slimste mens trouwens zijn entree.
  [naar artikel]
 3. De vechtersbaas in Serine Ayari en de strafste filmpjesronde van het seizoen: dit was ‘De slimste mens’ (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het geluk zit soms in een heel kleine hoek. Of in een jaartal. Indien Arjen Lubach ‘1935' had gegokt in plaats van ‘1936' was hij dinsdagavond de winnaar geweest van ‘De slimste mens’. Maar met ‘indien’, ‘als’ en ‘zouden’ ben je niks. En dus won intensivist Geert Meyfroidt voor de vijfde keer op rij.
  [naar artikel]
 4. “Es ist passiert”: ‘De slimste mens’ verkocht aan Duitsland (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De slimste mens’, de kennisquiz die in Vlaanderen al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat vertelde quizmaster Erik van Looy, die het programma sinds 2004 presenteert, in het Nederlandse programma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’.
  [naar artikel]
 5. Es ist passiert: ‘De slimste mens’ is verkocht aan Duitsland, en een Oostenrijker zal presenteren (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De slimste mens’, de kennisquiz die in Vlaanderen al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat vertelde quizmaster Erik van Looy, die het programma sinds 2004 presenteert, in het Nederlandse programma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’.
  [naar artikel]
 6. ‘De Slimste Mens’ krijgt ook Duitse versie (11/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Slimste Mens, de quiz die in Vlaanderen en Nederland al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat heeft presentator Erik van Looy bekendgemaakt in het Nederlandse televisieprogramma De Avondshow met Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 7. Filmpjesronde doet zijn ding en zorgt op drie seconden tijd voor andere winnaar: dit was ‘De Slimste Mens’ (18/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kort en krachtig samengevat: de twintigste aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ was er eentje om snel te vergeten. Nieuwkomer Jaouad Alloul, kunstenaar en ondernemer, kwam, zag en mocht weer vertrekken. Hoe hij in ‘De Slimste Mens’ sukkelde, zal een raadsel blijven. Hij werd aangekondigd als ‘primus van de klas’ of als ‘prutser van de avond’. Uiteindelijk werd het dat laatste. Zijn concurrenten, Arjen Lubach en Merol, plaatsten zich moeiteloos voor de finaleweken.
  [naar artikel]
 8. Deze medekandidaat zou Geert Meyfroidt als eerste reanimeren in ‘De slimste mens’ (22/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vanavond is het de halve finale van ‘De slimste mens ter wereld’. Aan zet zijn Geert Meyfroidt, Arjen Lubach en Gloria Monserez. Met Meyfroidt is er altijd een dokter in de zaal, maar daardoor dringt de vraag zich op: als zowel Gloria als Arjen op hetzelfde moment iets krijgen, wie zal hij dan het eerste redden? Met het oog op de finale zou hij wel eens tactisch uit de hoek kunnen komen.
  [naar artikel]
 9. Er zaten eens twee Hollanders en een Belg in de finale van ‘De slimste mens’: de kandidaten gewikt en gewogen (23/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is niet het begin van een goede mop, wel een simpele vaststelling: er zitten twee Nederlanders in de finale van ‘De slimste mens’ aan de zijde van één Belg. Het is aan professor-intensivist Geert Meyfroidt (50) om die vaderlandse eer te verdedigen. Waarom kan hij ‘De slimste mens’ worden en waarom niet? En hoe zit het met de tegenstand: cabaretier Arjen Lubach (42) en zangeres en laatste terugkeerder Merol (30)?
  [naar artikel]
 10. Een filmpjesronde om van te snoepen en veel struikelblokken: makers schakelden een versnelling hoger in ‘De slimste mens’ (16/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Als je me weg wil, fluister je maar aan je redactie om een Franse vraag te bedenken. Dat wordt dan un moment triste”, zo maakte Nederlander Arjen Lubach, die het klappen van de ‘Slimste mens’-zweep heel goed kent, duidelijk aan presentator Erik Van Looy. Lubach won het tv-spelletje in 2012 namelijk al in eigen land. Een vraag in het Frans bleef uiteindelijk uit, maar de makers van de Vlaamse oerversie maakten het de drie finalisten absoluut niet gemakkelijk.
  [naar artikel]
 11. Gert en James schieten kandidaat ter hulp en uitzonderlijk veel humor: dit was 'De Slimste Mens’ (17/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij had zich goed voorbereid, maar hij was eigenlijk niet echt een partij voor ‘Slimste Mens’-geweld Merol-Lubach. Al had hij toch even de overwinning haast op zak. Niet dus. Niks aan te doen voor Dorian Liveyns, sinds afgelopen zomer echtgenoot van James Cooke. Zelfs aandoenlijke steun en aanmoedigingen van Cooke konden hem -net- niet redden. Wat volgde was een lief ‘I Love You’ vanuit de coulissen geroepen. Arjen Lubach was alweer de winnaar.
  [naar artikel]
 12. De winnaar van ‘De slimste mens’ is bekend: ‘Rustig blijven is de truc om ver te geraken’ (23/12/2021 - De Morgen)
  (Opgelet: dit artikel bevat spoilers) De finale van ‘De slimste mens’ werd een spannende Nederland-België, met Merol, Arjen Lubbach en Geert Meyfroidt. Maar er kan er natuurlijk maar eentje echt ‘De slimste mens’ zijn. Het geheim van de winnaar? Kalmte. ‘Na alle coronadrukte voelde ‘De slimste mens’ als vakantie.’
  [naar artikel]
 13. Er zaten eens twee Hollanders en een Belg in de finale van ‘De slimste mens’… de kandidaten gewikt en gewogen (23/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het is niet het begin van een goede mop, wel een simpele vaststelling: er zitten twee Nederlanders in de finale van ‘De slimste mens’ aan de zijde van één Belg. Het is aan professor-intensivist Geert Meyfroidt (50) om die vaderlandse eer te verdedigen. Waarom kan hij ‘De slimste mens’ worden en waarom niet? En hoe zit het met de tegenstand: cabaretier Arjen Lubach (42) en zangeres en laatste terugkeerder Merol (30)? De kandidaten gewikt en gewogen.
  [naar artikel]
 14. Dit was 'De Slimste Mens’: Nederlanders maken zonder medelijden gehakt van Marcelo Ballardin (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Holland Boven’ in de zeventiende aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Straffe kandidate Merol en nieuwkomer Arjen Lubach draaiden simpelweg en genadeloos de Braziliaanse Vlaming en topchef Marcelo Ballardin tot fijn gehakt. Ballardin, die een avond eerder nog glorieerde, ging er zonder meer kansloos uit.
  [naar artikel]
 15. Een kostuum met een geurtje aan en een nieuwkomer die gek is op Furby’s: dit was ‘De Slimste Mens’ (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sire, er zijn nog Vlamingen die slimmer zijn dan de Nederlanders. Eindelijk is de suprematie van onze noorderburen in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ doorbroken. Daar zorgde rapper Glints (28) voor. Die werd naar eigen zeggen pas op de ochtend van de opnames gevraagd of hij kon komen deelnemen. En toch: hij kwam, zag en overwon. In de finale leek het wel of Arjen Lubach (42) niet meer verder wilde spelen. Merol (30) bedankte voor zoveel generositeit.
  [naar artikel]
 16. De slimste mens krijgt ook Duitse versie (11/03/2022 - De Standaard)
  De slimste mens, de quiz die in Vlaanderen en Nederland al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat heeft presentator Erik van Looy bekendgemaakt in het Nederlandse televisieprogramma De avondshow met Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 17. Arjen Lubach gaat stoppen met succesprogramma ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn succesprogramma ‘Zondag met Lubach’. Dat kondigt hij aan...
  [naar artikel]
 18. Verlaat Erik Van Looy binnenkort ‘De slimste mens’? (24/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse kandidaten doen goed hun best in De slimste mens ter wereld. Arjen Lubach moest deze week wel de duimen leggen, maar zangeres Merol is intussen bezig aan haar negende deelname. En dat is slecht nieuws voor Erik Van Looy, aldus Bockie De Repper. “Volgens de legende moet de presentator mee naar Nederland verhuizen, als er een Nederlander De slimste mens wint”, weet het jurylid te vertellen. Kan - de Belgische - acteur Jeroen Perceval daar nog een stokje voor steken?
  [naar artikel]
 19. De Slimste Mens krijgt ook Duitse versie (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Slimste Mens, de quiz die in Vlaanderen en Nederland al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat heeft Erik van Looy, die het programma sinds 2004 in België presenteert, bekendgemaakt in het Nederlandse televisieprogramma De Avondshow met Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 20. Onwetendheid over Apollo 11 en een nipte overwinning in ‘De slimste mens’ (21/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Arjen Lubach en Geert Meyfroidt stomen lekker door richting finale, maar Gloria Monserez en Merol kunnen hen natuurlijk nog de overwinning ontfutselen.
  [naar artikel]
 21. Merol zet alles op alles in finale ‘Slimste Mens’: “Blij dat ik niet meer alleen ‘dat meisje dat over seks zingt’ ben” (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Of ik wil winnen? Natuurlijk, ik ben retefanatiek.” De Nederlandse Merol maakt donderdagavond zelfzeker haar rentree in de arena van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De 30-jarige zangeres behaalde dit seizoen het meeste aantal deelnames (negen om precies te zijn) en kon zich zo rechtstreeks plaatsen voor de finale. Daar neemt ze het op tegen landgenoot Arjen Lubach en intensivist Geert Meyfroidt. “Ik vind het niet erg dat er grapjes gemaakt worden over ‘Hou je bek en bef me’. Al zou ik nu minder snel zo’n song uitbrengen.”
  [naar artikel]
 22. Strijd tussen Vlaanderen en Nederland kent verrassende ontknoping: dit is de winnaar van ‘De slimste mens’ (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fletse afleveringen? Flauwe kandidaten? Te jong en te onervaren? We vergeven het Erik Van Looy (59) allemaal, want de finale van de negentiende jaargang van ‘De slimste mens ter wereld’ maakte alles goed. In een strijd op het scherpst van de snede ging het hard tussen professor en intensivist Geert Meyfroidt (50), zangeres Merol (30) en presentator Arjen Lubach (41). Het wedstrijdje België - Nederland kende uiteindelijk een verrassende, maar zeer terechte winnaar.
  [naar artikel]
 23. Merol zet alles op alles in finale ‘Slimste mens’: “Blij dat ik niet meer alleen dat meisje ben dat over seks zingt” (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Of ik wil winnen? Natuurlijk, ik ben retefanatiek.” De Nederlandse Merol maakt donderdagavond zelfzeker haar rentree in de arena van ‘De slimste mens’. De 30-jarige zangeres behaalde dit seizoen het meeste aantal deelnames (negen om precies te zijn) en kon zich zo rechtstreeks plaatsen voor de finale. Daar neemt ze het op tegen landgenoot Arjen Lubach en intensivist Geert Meyfroidt. “Ik vind het niet erg dat er grapjes gemaakt worden over ‘Hou je bek en bef me’. Al zou ik nu minder snel zo’n song uitbrengen.”
  [naar artikel]
 24. Arjen Lubach stopt met ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn Zondag met Lubach (ZML). Dat kondigt hij aan in zijn boek Stoorzender, dat woensdag verschijnt. Een belangrijke reden voor zijn besluit is dat Lubach op het hoogtepunt met het programma wil stoppen.
  [naar artikel]
 25. Arjen Lubach gaat viraal met referendum in Rusland: “Willen jullie geannexeerd worden door Nederland?” (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat viraal met een opvallend stukje televisie uit zijn succesprogramma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’. Doodleuk een referendum in een ander land organiseren? Als Poetin dat kan, kan Nederland dat ook! En dus organiseert Lubach ook even een referendum in Rusland; of ze daar niet door Nederland geannexeerd willen worden? Rusland behoort eigenlijk altijd al toe aan de Nederlanders. Ja toch?
  [naar artikel]
 26. De ravissante kerstjurk van Ella Leyers en een zenuwslopend finalespel: dit was ‘De slimste mens’ (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Twee seconden. Dat was de tijd die Gloria Monserez te weinig had na het allerlaatste filmfragment. Zo kon ze zich net niet rechtstreeks plaatsen voor de grote finale. Tot overmaat van ramp verspeelde ze in haar finale tegen Arjen Lubach de extra kans om toch die eindstrijd te halen. Ze vergat over Serena Williams namelijk te zeggen dat ze ‘de nummer één’ was in het tennis en een zus heeft met de voornaam Venus. Brute pech heet dat. De Nederlanders Merol en Lubach gaan dus voor de eindzege. Enkel intensivist Geert Meyfroidt kan daar een stokje voor steken.
  [naar artikel]
 27. Einde ‘Zondag met Lubach’ in zicht: vijf virale momenten op een rijtje (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dit najaar is ‘Zondag met Lubach’ nog gewoon op het kleine scherm te bekijken, maar Arjen Lubach (40) kondigde wel aan dat het einde van zijn...
  [naar artikel]
 28. Adriaan Van den Hoof zit ziek in de jury van ‘De slimste mens’: “Net mijn boosterprik gehad” (20/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De laatste finaleweek van ‘De slimste mens ter wereld’begint maandag. Regisseur Anthony Nti neemt het op tegen Geert Meyfroid en Arjen Lubach, onder het waakzaam oog van Philippe Geubels en Adriaan Van den Hoof. Die laatste zetelt voor het eerst in die jury, maar dat gaat niet van een leien dakje. Hij is ziek omdat hij net zijn boosterprik heeft gehad. “Ik heb tranende ogen en ik beef”, klinkt het. “Maar ik heb net een kilo dafalgan genomen dus het komt wel goed.”
  [naar artikel]
 29. Adriaan Van den Hoof zit ziek in de jury van ‘De slimste mens’: “Net mijn boosterprik gehad” (20/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De laatste finaleweek van ‘De slimste mens ter wereld’begint maandag. Regisseur Anthony Nti neemt het op tegen Geert Meyfroid en Arjen Lubach, onder het waakzaam oog van Philippe Geubels en Adriaan Van den Hoof. Die laatste zetelt voor het eerst in die jury, maar dat gaat niet van een leien dakje. Hij is ziek omdat hij net zijn boosterprik heeft gehad. “Ik heb tranende ogen en ik beef”, klinkt het. “Maar ik heb net een kilo dafalgan genomen dus het komt wel goed.”
  [naar artikel]
 30. Kandidaten ‘De slimste mens ter wereld’ liggen niet wakker van chlamydia: “Bezoek van tante Lydia” (18/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlanders blijven de plak zwaaien. Zowel Merol als Arjen Lubach zien we straks terug in de finaleweken. Met de groeten van tante Lydia Chlamydia. Wie dat is, vertelde multitalent Jaouad Alloul.
  [naar artikel]
 31. Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: “België is gewoon stuk” (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ heeft gisterenavond aandacht besteed aan ons land. Presentator Arjen Lubach greep de aanslepende...
  [naar artikel]
 32. Hoe één seconde allicht besliste over winst of verlies in ‘Slimste Mens’ (21/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is en blijft een bijzonder grillige quiz. Doorgaans wordt in de filmpjesronde met massa’s seconden gegoocheld, maar in...
  [naar artikel]
 33. Komiek Arjen Lubach scoort met cynische kerstparodie (23/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gaan de feestdagen er dit jaar uitzien als er maar weinig mensen op bezoek mogen komen en iedereen afstand moet houden? De Nederlandse komiek Arjen Lubach van tv-programma Zondag met Lubach heeft wel een idee hoe we nog dat echte kerstgevoel krijgen: met een zelfgemaakte kerstreclame.
  [naar artikel]
 34. Een waterkoker die de vraag stelt en een zeer nipte overwinning: dit was ‘De slimste mens’ (22/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De terugkeerders hebben het in de laatste finaleweek niet onder de markt. Na Anthony Nti en Lisbeth Imbo, moest ook Gloria Monserez naar huis. De speler in de finale van donderdag zijn meteen bekend. Geert Meyfroidt moet de Vlaamse eer hoog houden tegen twee Nederlanders, Arjen Lubach en Merol
  [naar artikel]
 35. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - De Morgen)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen Lubach openbaarde deze middag dat zijn Zondag met Lubach achter de wereldwijde viral van Game of Thrones zat, die de afgelopen dagen op internet vele miljoenen keren werd gedeeld.
  [naar artikel]
 36. Exact één seconde beslist over de Slimste Mens-toekomst van Joke en Thibault (18/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eén seconde. Dat is de tijd die het verschil maakte tussen winst en verlies in de 37ste aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. In een razend...
  [naar artikel]
 37. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen
  [naar artikel]
 38. 7 ‘Slimste Mensen’ willen nu ook ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ worden: deze kandidaten quizzen mee in het jubileumseizoen (23/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het jubileumseizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ - dat voor de gelegenheid ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ heet - start uitzonderlijk al op maandag 5 september. Dat doet presentator Erik Van Looy met een indrukwekkende verzameling kandidaten, waarvan zeven voormalige ‘Slimste Mensen’ uit de voorbije tien edities.
  [naar artikel]
 39. 7 ‘Slimste Mensen’ willen nu ook ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ worden: deze kandidaten quizzen mee in het jubileumseizoen (23/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het jubileumseizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ - dat voor de gelegenheid ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ heet - start uitzonderlijk al op maandag 5 september. Dat doet presentator Erik Van Looy met een indrukwekkende verzameling kandidaten, waarvan zeven voormalige ‘Slimste Mensen’ uit de voorbije tien edities.
  [naar artikel]
 40. Wie wordt ‘De Slimste Mens’? Deze kandidaten maken (geen sikkepit) kans (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Maandagavond start de zoektocht naar ‘De slimste mens ter wereld’ opnieuw. Maar wie mag zich uiteindelijk tot ‘Slimste mens’ kronen? Wordt het een topsporter, een politicus of zelfs een buitenlander? Een analyse van de voorbije achttien seizoenen en de kandidaten: op deze deelnemers zet u beter niét uw geld in.
  [naar artikel]
 41. Het venijn zat 'm weer in de staart in De Slimste Mens, met dank aan Ella Leyers (31/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een rustig voortkabbelende, entertainende tiende aflevering van ‘De Slimste Mens’. Met een professor die –zoals het altijd zou moeten- Slimste Mens...
  [naar artikel]
 42. Tinnituspatiënt Arjen Lubach haalt uit naar de aanpak tegen gehoorschade: “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis” (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Arjen Lubach (43) haalde woensdagavond in zijn programma ‘De Avondshow’ hard uit naar de manier waarop er in Nederland wordt omgegaan met het aanpakken van gehoorschade. De presentator, die zelf al acht jaar aan tinnitus lijdt, vindt dat clubs en kroegen meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen om het aantal Nederlanders met gehoorschade terug te schroeven. “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis”, beklaagt Lubach zich in het tien minuten durende item.
  [naar artikel]
 43. ‘De avondshow’: Arjen Lubach had dit al veel eerder moeten doen (26/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 44. ‘De avondshow’ met Arjen Lubach brengt een oud sentiment terug: VPRO-nijd (26/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 45. De luidste mens is al bekend en soa’s in ‘Hotel romantiek’: dit was ‘De slimste mens ter wereld’ (26/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De luidste mens ter wereld is al gekend. Prem Radhakishun maakte zijn rentree in ‘De slimste mens’ en deed dat verre van onopgemerkt. Opnieuw acht afleveringen Vlaanderen inpalmen met zijn brutale charme zat er niet in. Maar de Surinaams-Nederlands columnist maakte ook nu een onuitwisbare indruk.
  [naar artikel]
 46. De luidste mens is al bekend en soa’s in ‘Hotel romantiek’: dit was ‘De slimste mens ter wereld’ (26/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De luidste mens ter wereld is al gekend. Prem Radhakishun maakte zijn rentree in ‘De slimste mens’ en deed dat verre van onopgemerkt. Opnieuw acht afleveringen Vlaanderen inpalmen met zijn brutale charme zat er niet in. Maar de Surinaams-Nederlands columnist maakte ook nu een onuitwisbare indruk.
  [naar artikel]
 47. Profiel van ‘De Slimste Mens’: dertiger, journalist en minstens zeven afleveringen (16/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Erik Van Looy zet vanaf maandag de deuren van zijn ‘De Slimste Mens’-studio opnieuw open. 34 kandidaten proberen de eretitel op hun naam te schrijven. Wie dat wordt, weten we in december. Maar op basis van de achttien voorbije seizoenen kan er al een berekende gok op tien favorieten gemaakt worden. Dit is het profiel van de Slimste Mens.
  [naar artikel]
 48. "Je kan moeilijk je brein breken als er een tailleband in je vlees duwt": de kleren maken de quizzer in ‘De slimste mens’ (28/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze scoren niet enkel met hun kennis, maar ook met hun kleding. Door de jaren heen zien de kandidaten van ‘De slimste mens ter wereld’ er steeds bedachtzamer uitgedost uit. Niet verwonderlijk, als er gemiddeld een miljoen mensen naar je kijken, weet styliste Farah El Bastani. Zij verklapt in ‘De Morgen’ hoe de ideale ‘Slimste mens’-outfit eruitziet en wat de kracht is van kledij bij het quizzen. “Ella Leyers heeft het tij echt gekeerd.”
  [naar artikel]
 49. Klaasje werd op speciale manier gevraagd voor ‘De Slimste Mens’ (27/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Deze avond maakt Klaasje haar opwachting in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Dat Erik Van Looy soms heel wat moeite moet doen om kandidaten te overtuigen om deel te nemen aan zijn quizprogramma, is geen geheim. Ook het voormalige K3'tje werd op een bijzondere manier gevraagd voor ‘De Slimste Mens’.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy