01/01/2022 - 21:12
"Het Crystal Palace van Christian Benteke heeft zaterdag een 2-3 nederlaag geleden tegen West Ham United op de 21e speeldag in de Premier League. Bij de rust leidden de Hammers al met 0-3. Michail Antonio opende de score in de 22e minuut. Manuel Lanzini (25., 45.+5 pen) zorgde ervoor dat de wedstrijd al na een helft zo goed als gespeeld was. Christian Benteke werd in de 68e minuut vervangen door Michael Olise. Die deed met een rake vrije trap in de 90e minuut West Ham nog bibberen, nadat Eduard Odsonne zeven minuten eerder de aansluitingstreffer had gemaakt. In de stand klimt West Ham met 34 punten naar de vijfde plaats. Crystal Palace is elfde met 23 punten."

1. Football Talk. Club zonder Mechele naar Linz - Benteke onderuit met Crystal Palace (18/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge moet het in de heenwedstrijd van de play-offs voor de Champions League stellen zonder Brandon Mechele. Hij ondervindt nog teveel hinder... [naar artikel]

2. Football Talk. Benteke en Crystal Palace onderuit tegen West Ham - Hayen wordt T1 in Wales (01/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het Crystal Palace van Christian Benteke heeft zaterdag een 2-3 nederlaag geleden tegen West Ham United op de 21e speeldag in de Premier League. Bij de rust leidden de Hammers al met 0-3. Michail Antonio opende de score in de 22e minuut. Manuel Lanzini (25., 45.+5 pen) zorgde ervoor dat de wedstrijd al na een helft zo goed als gespeeld was. Christian Benteke werd in de 68e minuut vervangen door Michael Olise. Die deed met een rake vrije trap in de 90e minuut West Ham nog bibberen, nadat Eduard Odsonne zeven minuten eerder de aansluitingstreffer had gemaakt. In de stand klimt West Ham met 34 punten naar de vijfde plaats. Crystal Palace is elfde met 23 punten. [naar artikel]

3. LIVE (16u). Manchester United-Crystal Palace: breekt Benteke de ban voor Palace? (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Ref Paul Tierney • Old Trafford • Staat Bentekes kanon op scherp? • Trekt United goede start door? [naar artikel]

4. Michy Batshuayi en Chrisian Benteke met Crystal Palace onderuit tegen rechtstreekse concurrent Brighton (09/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Crystal Palace heeft zaterdag op de dertigste speeldag van de Premier League de punten niet kunnen thuishouden tegen Brighton & Hove Albion. Het team van Michy Batshuayi en invaller Christian Benteke verloor met 1-2. [naar artikel]

5. Een nieuw seizoen in de schaduw van City wenkt: United onderuit tegen Crystal Palace met invaller Benteke (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Manchester United maakt alweer kennis met de harde realiteit. Te grillig voorin, defensief kwetsbaar. Zeker met een grabbelende De Gea. Crystal... [naar artikel]

6. Crystal Palace gaat zonder Benteke in eigen huis onderuit tegen Burnley (29/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Crystal Palace heeft maandagavond op de 32e speeldag in de Engelse Premier League in eigen huis met het kleinste verschil (0-1) verloren van Burnley. [naar artikel]

7. Benteke gaat met Crystal Palace onderuit bij ex-club Aston Villa en krijgt rood na affluiten (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Crystal Palace heeft zondagnamiddag op de 35e speeldag in de Premier League een 2-0 nederlaag geleden op het veld van degradatiekandidaat Aston... [naar artikel]

8. Crystal Palace gaat ondanks doelpunt van Benteke kansloos onderuit tegen Chelsea (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea heeft zonder problemen de maat genomen van Crystal Palace (1-4). De bezoekers beslisten de wedstrijd al vroeg in de eerste helft. Benteke speelde een grotendeels anonieme wedstrijd, maar pikte toch zijn doelpuntje mee. [naar artikel]

9. Football Talk. Christian Benteke (Crystal Palace) traint weer voluit na knieblessure - Ex-speler van Liverpool weg bij Cardiff nadat hij jeugdspeler zou hebben gepest (04/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na maanden afwezigheid staat Christian Benteke voor een comeback bij Crystal Palace. De 28-jarige aanvaller viel begin september uit met een... [naar artikel]