De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Terwijl haar personage in ‘#LikeMe’ naar Japan vertrekt, kijkt Camille Dhont naar Duitsland: “Maar niet de bedoeling om naar daar te verhuizen”

Het Belang van Limburg

13/01/2022 - 06:13

In ‘#LikeMe’ vertrekt haar personage halsoverkop naar Japan, in het echte leven richt Camille Dhont (20) haar pijlen op Duitsland. Een onverwachte– definitieve? – exit uit de populaire Ketnetreeks. “Zelfs de collega’s zagen ’m niet aankomen.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Onverwacht afscheid van Camille Dhont in #LikeMe: “Zelfs de collega’s zagen dit niet aankomen” (12/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In ‘#LikeMe’ vertrekt haar personage halsoverkop naar Japan, in het echte leven richt Camille Dhont (20) haar pijlen op Duitsland. Een onverwachte – definitieve? – exit uit de populaire Ketnetreeks. “Zelfs de collega’s zagen ’m niet aankomen.”
  [naar artikel]
 2. Haar personage in ‘#LikeMe’ trekt naar Japan, Camille Dhont zelf verovert straks Duitsland: “Mijn carrière is belangrijker dan een nieuwe vriend” (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een platencontract in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, een groot soloconcert in de Lotto Arena als jongste artieste ooit, vijf nominaties voor de Mia’s en de Gouden K’s en een hoofdrol in het derde seizoen van ‘#LikeMe’. 2022 is nu al het jaar van Camille Dhont. Tijd dus voor een gesprek over Duitse taallessen, haar toekomstige album, internationaal doorbreken als prille twintiger en haar recente relatiebreuk. “Mijn volledige focus ligt nu op mijn carrière, die veel belangrijker is dan een nieuwe vriend.”
  [naar artikel]
 3. #LikeMe-actrices Pommelien Thijs en Camille Dhont over de tol van hun succes: “Hoe smal en strak moeten we eigenlijk zijn?” (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  We kennen Camille Dhont (20) en Pommelien Thijs (20) uit de populaire Ketnet-reeks ‘#LikeMe’. Maar hun talenten reiken verder dan acteren alleen. Camille mocht dankzij haar hit ‘Vuurwerk’ een platencontract in Duitsland tekenen en Pommelien verscheen zelfs op Times Square in New York. De wereld ligt aan hun voeten, en het mooie is dat ze samen aan dat avontuur begonnen. “Als ik feest- of vakantiefoto’s zie van klasgenoten uit het middelbaar denk ik soms: dju, dat heb ik precies gemist.”
  [naar artikel]
 4. In ‘#LikeMe’ trekt ze naar Japan, Camille zelf mikt op succes in Duitsland: “Veel belangrijker dan een nieuwe vriend” (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Haar rol in ‘#LikeMe’ is sinds woensdagavond erg onzeker, maar Camille hoeft zich geen zorgen te maken. Een platencontract in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, een groot soloconcert in de Lotto Arena als jongste artieste ooit, vijf nominaties voor de Mia’s en de Gouden K’s... 2022 is nu al háár jaar. Tijd dus voor een gesprek over Duitse taallessen, haar toekomstige album, internationaal doorbreken als prille twintiger en haar recente relatiebreuk. “Misschien ga ik wel deels in Duitsland wonen.”
  [naar artikel]
 5. ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont en haar vriend werken nu samen: “Ronduit zalig!” (22/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (18) kennen we intussen allemaal als Camille uit de populaire jeugdreeks ‘#LikeMe’. Maar de jonge actrice en zangeres gaat komende...
  [naar artikel]
 6. ‘#LikeMe’-bedenker doet grote onthulling: “Deze Nederlandse ging eigenlijk Camille spelen” (24/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Thomas Van Goethem is in de wolken. Zijn geesteskind #LikeMe blijft records breken en de Ketnet-reeks lanceerde ook heel wat bekende gezichten. Maar het was eigenlijk niet gepland dat Camille Dhont (21) de rol van Camille Van Beem ging vertolken. “Ik had altijd gedacht dat het personage een Nederlandse zou zijn”, onthult Van Goethem in Play Café. “Daarom had ik Soraya Gerrits gecast.”
  [naar artikel]
 7. ‘#LikeMe’-bedenker doet grote onthulling: “Deze Nederlandse ging eigenlijk Camille spelen” (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Thomas Van Goethem is in de wolken. Zijn geesteskind #LikeMe blijft records breken en de Ketnet-reeks lanceerde ook heel wat bekende gezichten. Maar het was eigenlijk niet gepland dat Camille Dhont (21) de rol van Camille Van Beem ging vertolken. “Ik had altijd gedacht dat het personage een Nederlandse zou zijn”, onthult Van Goethem in Play Café. “Daarom had ik Soraya Gerrits gecast.”
  [naar artikel]
 8. Camille Dhont tekent platencontract bij Sony Music Germany: “Beste kerstgeschenk ooit” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  2021 kan voor Camille Dhont alvast niet meer stuk. De 20-jarige zangeres is van plan om binnenkort Duitsland te veroveren. Net daarom tekende het ‘#LikeMe’-gezicht een platencontract bij Sony Music Germany. Dat nieuws maakte Camille zonet zelf bekend op Instagram.
  [naar artikel]
 9. Thomas Van Goethem doet grote onthulling: “Deze Nederlandse ging eigenlijk Camille spelen in #LikeMe” (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Ketnetserie #LikeMe had er vandaag helemaal anders kunnen uitzien. De glorieuze rol van Camille Van Beem ging eerst door iemand anders dan Camille Dhont (21) gespeeld worden. “Ik had altijd gedacht dat het personage een Nederlandse zou zijn. Daarom had ik Soraya Gerrits gecast”, onthult bedenker Thomas Van Goethem in ‘Play Café’. Gelukkig voor Camille, is dat toch anders uitgedraaid. “Soraya is nu een grote ster in Nederland.”
  [naar artikel]
 10. Derde ‘#LikeMe’-acteur doet gooi naar solosucces: “We zouden gek zijn als we er zelf geen vruchten van plukken” (29/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Twee dochters zond ‘#LikeMe’ al uit, nu ook een zoon. Maksim Stojanac (23) – Vince voor de fans – doet net als Camille Dhont en Pommelien Thijs een gooi naar solosucces. Zij het nog ambitieuzer. Met een single, album en concert in de AB. Of het nog zotter mag? “Ik ben half Russisch. Een land van 150 miljoen man, daar wil ik het gerust ook eens proberen”, zegt de Antwerpenaar.
  [naar artikel]
 11. Camille openhartig in ‘Het huis’: “Als kind heb ik zo vaak gehuild omdat ik het zo graag wou” (21/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (21) laat zich komende maandag van een andere kant zien in ‘Het huis’. Het ‘#LikeMe’-gezicht vertelt openhartig over haar grote droom om zangeres te worden, haar succesvolle carrière en de beproevingen waar ze in haar leven al mee te maken kreeg. “Als je zo vaak nee hebt gehoord, ben je des te dankbaarder voor de kansen die je krijgt.”
  [naar artikel]
 12. Camille zorgt met ‘Diamant’ voor nieuw themalied tegen pesten: “Als kind luisterde ik naar zelfverzekerde muziek om me beter te voelen” (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen vrijdag werd een gloednieuwe editie van STIP IT gelanceerd. Daarvoor werkt Ketnet voor het eerst samen met MNM en Radio 2. De campagne telt dit jaar ook een aantal nieuwe gezichten waaronder ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont. Zij zong op haar beurt alvast het themalied ‘Diamant’ in.
  [naar artikel]
 13. Camille tekent platencontract bij Sony Music Germany: “Beste kerstgeschenk ooit” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  2021 kan voor Camille Dhont alvast niet meer stuk. De 20-jarige zangeres is van plan om binnenkort Duitsland te veroveren. Het ‘#LikeMe’-gezicht heeft namelijk een platencontract van Sony Music Germany op zak. Dat nieuws maakte Camille zonet zelf bekend op Instagram.
  [naar artikel]
 14. Camille deed ooit auditie voor ‘The Voice Kids’, maar niemand draaide: “Waar is de verdwijnknop?” (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (21) logeert vanavond in ‘Het huis’. De #LikeMe-ster toont een heel andere kant van zichzelf en vertelt openhartig over haar grote droom om zangeres te worden én de beproevingen die ze hiervoor moest doorstaan. Zo biecht ze op dat ze jaren geleden haar kans waagde in ‘The Voice Kids', maar zonder succes. “Dat was heel vernederend.”
  [naar artikel]
 15. Nu Camille gaat zingen in VTM-reeks: wat betekent dat voor Ketnet-serie ‘#LikeMe’? (07/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Camille Dhont (21) krijgt de hoofdrol in een nieuwe telenovelle van VTM waarin muziek centraal zal staan. Dat doet denken aan ‘#LikeMe’, dat haar steile klim inluidde. Maar wat betekent dat voor het voortbestaan van die Ketnet-serie?
  [naar artikel]
 16. Camille Dhont richt haar pijlen op Duitsland: ‘Vuurwerk’ wordt ‘Feuerwerk’ (23/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Dit is mooier dan ik dromen kon.” We kunnen ons er iets bij voorstellen, als je na een succesvolle eerste solohit, een succesvolle eerste plaat én een optreden in een vol Sportpaleis een platencontract in het buitenland mag tekenen. En dat op je twintigste. Nu ze zich voorbereidt op haar eerste Duitstalige album, is het duidelijk: in 2022 zal Camille Dhont het allesbehalve rustiger aan doen.
  [naar artikel]
 17. “En nu? Een paar Sportpaleizen vullen”: jonge sterren blikken terug én vooruit op vooravond start laatste seizoen ‘#LikeMe’ (09/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Pommelien Thijs, Maksim Stojanac of Camille Dhont: ze waren allemaal volstrekt onbekend, tot de Ketnetserie #LikeMe hen tot sterren bombardeerde. Dankzij het Antwerpse Fabric Magic, dat #LikeMe bedacht, stroomden meer dan tien jonge talenten door naar een zang- of televisiecarrière. Omdat woensdag het laatste seizoen start en de jongelui daarin een bucketlist afwerken, polsen wij bij hen naar de betekenis van #LikeMe én naar hun eigen wenslijstje voor de toekomst.
  [naar artikel]
 18. ‘#LikeMe’ verkocht aan 10 landen: “Van Sandra Kim tot Marco Borsato: alles ingezongen in het Engels” (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van het Verenigd Koninkrijk tot Italië, Frankrijk en Denemarken: Pommelien Thijs (20), Camille Dhont (20) en co. worden ook daar binnenkort herkend op straat. Ketnetreeks ‘#LikeMe’ is immers verkocht en binnenkort te zien in tien landen. De beelden zijn origineel, de stemmen gedubd. “Maar de liedjes hebben we stiekem zelf opnieuw in het Engels ingezongen.”
  [naar artikel]
 19. Camille Dhont niet opgezet met recensie na ‘Liefde voor muziek’: “Nodeloos kwetsen in een van mijn gelukkigste momenten” (05/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Camille Dhont (20), tegenwoordig kortweg Camille, rijgt het ene succes na het andere aan elkaar. Maar een review over het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor muziek’ bij de website Concert Nieuws is bij haar in het verkeerde keelgat geschoten. Daarin doet de website volgens de ‘Vuurwerk’-zangeres aan bodyshaming.
  [naar artikel]
 20. ‘#LikeMe’-acteurs Maksim en Camille zijn nu jeugdidolen: “Tieners die zeggen dat ze je knap vinden... Vreemd soms” (07/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Ketnet-musicalreeks ‘#LikeMe’ speelt in op romantiek. Maar in het echte leven hebben smaakmakers Camille Dhont (17) en Maksim Stojanac (21) geen...
  [naar artikel]
 21. Camille Dhont zingt zich naar overwinning in ‘The Masked Singer’: “Nadat ik het kostuum voor het eerst had gepast, moest ik huilen” (19/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een ‘Dhont’ in een poezenpak, dus. Met schrikbarend hoge noten werkte zangeres Camille (20), alias Miss Poes, zich naar de overwinning in The Masked Singer. Qua zang stak ze er met kop en schouders bovenuit. “De zangcoach schrok zich een hoedje toen ze hoorde dat ik zulke fluittonen kon zingen.”
  [naar artikel]
 22. Camille Dhont opnieuw vrijgezel: “Weer daten? Daar heb ik nog geen zin in” (14/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (20) is niet langer samen met haar vriend, Tim Tielemans. Dat schrijft Dag Allemaal. “Ik voel me goed alleen.”
  [naar artikel]
 23. "Ik droom al van een wereldtournee. Dat mag toch?": ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont (19) staat voor grote doorbraak als zangeres (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De harten van uw kroost heeft ze al veroverd in de Ketnetserie '#LikeMe', maar nu is Camille Dhont ook klaar om de rest van Vlaanderen in te...
  [naar artikel]
 24. Van kindsterretje in #LikeMe tot 4 miljoen streams pér nummer: wat is het succesrecept van Camille? (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Iederéén moet wat van haar vuurwerk hebben. In elk muzikaal tv-programma duikt ze op, van popster in ‘Tien Om Te Zien’ tot een troostende schouder in de ‘Regi Academy’. En op muziekplatformen ontpopt ze zich tot Vlaanderen jongste streamingwonder met gemiddeld 4,2 miljoen streams pér nummer. Camille (20) is haar rol van kindsterretje in ‘#LikeMe’ met verve ontgroeid. Ondanks de valse noten hier en daar. “Ze is misschien niet de allerbeste zangeres, maar dat is Madonna ook niet”, verklaren kenners haar rijzende ster.
  [naar artikel]
 25. Camille Dhont en Pommelien Thijs grootste kanshebbers op Gala van de Gouden K’s (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (20) en Pommelien Thijs (20) maken het meeste kans om in de prijzen te vallen op het Gala van de Gouden K’s. Beiden zijn ze genomineerd in twee categorieën. Ook ‘#LikeMe’, het programma dat hun grote doorbraak betekende, dingt mee naar een prijs. De awardshow gaat door op zaterdag 29 januari 2022 in het Antwerpse Sportpaleis.
  [naar artikel]
 26. Muziekkenners verklaren het succes van Camille: “Een mooie kruising tussen Miley Cyrus en Kylie Minogue” (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Iederéén moet wat van haar vuurwerk hebben. In elk muzikaal tv-programma duikt ze op, van popster in ‘Tien Om Te Zien’ tot een troostende schouder in de ‘Regi Academy’. En op muziekplatformen ontpopt ze zich tot Vlaanderen jongste streamingwonder met gemiddeld 4,2 miljoen streams pér nummer. Camille (20) is haar rol van kindsterretje in ‘#LikeMe’ met verve ontgroeid. “Ze is misschien niet de allerbeste zangeres, maar dat is Madonna ook niet”, zeggen kenners. “Camille is een totaalpakket.”
  [naar artikel]
 27. Camille krijgt hoofdrol in muzikale telenovelle op VTM (en zoekt nog collega’s): “Dit is hoe sprookje voor mij begon” (06/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Drie jaar geleden begon haar steile opklim naar het succes met een rol in de populaire jeugdserie ‘#LikeMe’, binnenkort gaat Camille Dhont (21) opnieuw acteren. Ze krijgt de hoofdrol in een nieuwe telenovelle van VTM waar, toeval of niet, muziek opnieuw centraal in zal staan. “De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen”, zegt de zangeres zelf.
  [naar artikel]
 28. TikTok verwijdert ‘te naakte’ video van #LikeMe-ster Camille Dhont (07/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een filmpje van zangeres en actrice Camille Dhont (19), bekend van de serie #LikeMe, is van TikTok gehaald wegens “schending van de communityrichtlijnen”. Opvallend: de jonge vrouw was helemaal niet naakt, ze droeg een badpak.
  [naar artikel]
 29. Camille krijgt hoofdrol in muzikale telenovelle op VTM (06/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Drie jaar geleden begon haar steile opklim naar het succes met een rol in de populaire jeugdserie ‘#LikeMe’, binnenkort gaat Camille Dhont (21) opnieuw acteren. Ze krijgt de hoofdrol in een nieuwe telenovelle van VTM waar, toeval of niet, muziek opnieuw centraal in zal staan. “De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen”, zegt de zangeres zelf.
  [naar artikel]
 30. ‘#LikeMe’ verkocht aan tien landen, acteurs zingen nummers in het Engels opnieuw in: “Plots klinken we zoals Justin Bieber” (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van het Verenigd Koninkrijk tot Italië, Frankrijk en Denemarken: Pommelien Thijs (20), Camille Dhont (20) en co. worden ook daar binnenkort herkend op straat. Ketnetreeks ‘#LikeMe’ is immers verkocht en binnenkort te zien in tien landen. De beelden zijn origineel, de stemmen gedubd. “Maar de liedjes hebben we zelf opnieuw in het Engels ingezongen. Stiekem, want eigenlijk wilden ze Engelstaligen.”
  [naar artikel]
 31. ZIEN: Dit was de auditie van Camille voor #LikeMe (25/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Nu scoort ze de ene hit na de andere, maar de carrière van Camille begon bij de Ketnet-serie #LikeMe. Bedenker Thomas Van Goethem was dinsdagavond te gast in Café Play en had voor de gelegenheid haar auditievideo bij. “Ze had zoveel werklust en goesting”, vertelt hij. “Daar ben ik op mee gesurft en daar heb ik geen spijt van.”
  [naar artikel]
 32. Hoe '#LikeMe' uitgroeide tot de ultieme sterrenfabriek: "Ik heb veel kinderdromen stukgemaakt” (30/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Langzaam maar zeker nadert het einde van ‘#LikeMe’, de razend populaire Ketnetreeks die Nederlandse muziek weer hip maakte en de carrière van sterren als Camille Dhont en Pommelien Thijs definitief lanceerde. En zeggen dat er aanvankelijk niet echt veel interesse was in het hersenspinsel van bedenker Thomas Van Goethem. “‘Fuck, we hebben onze kans verkeken’, dacht ik toen het stil bleef”, klinkt het in De Morgen.
  [naar artikel]
 33. Camille Dhont reageert na ontmaskering: "Ik wilde die 'whistle tones' eerst niet doen” (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet één, maar wel drie ontmaskeringen zagen we in de finale van ‘The Masked Singer’. Grote winnaar van de avond was Camille, die zich als ‘Miss Poes’ naar de overwinning zong. Vijfduizend mensen zakten af naar Kinepolis in Antwerpen om die finale op het grote scherm te volgen. Ook Showbits-reporter Senne was erbij, en kon Camille vlak na haar ontmaskering spreken.
  [naar artikel]
 34. Camille blijft scoren met tweede show in Lotto Arena en ‘Liefde voor muziek’: “Ik ga van alles genieten” (22/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Je zou het bijna vergeten dat Camille Dhont (20) nog maar drie jaar bezig is in de muziekwereld. Sinds ‘#LikeMe’ rijgt ze met een indrukwekkende snelheid de successen aan elkaar. Nu ook met een plekje in ‘Liefde voor muziek’ én een tweede concert in de Lotto Arena. “Ik probeer bewuster bezig te zijn met wat ik doe, want het gaat allemaal zo snel voorbij.”
  [naar artikel]
 35. Camille is klaar om internationaal door te breken: “Maar België zal altijd de belangrijkste plek in mijn hart innemen” (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (21) heeft plannen om internationaal door te breken. Dat vertelde de zangeres in een interview met ‘De Zondag’. Na België is ze nu ook klaar om de harten in Duitsland te veroveren. “Ik ben al een paar keer in Duitsland geweest en heb het team daar ontmoet”, vertelt ze.
  [naar artikel]
 36. Is terugkeer Camille in #LikeMe een feit? (12/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het blijft hard gaan voor Camille. De winnares van ‘The Masked Singer’ heeft niet alleen een derde concert in de Lotto Arena op de agenda gezet, ook als ‘#LikeMe’-actrice lijkt haar verhaal nog niet afgelopen.
  [naar artikel]
 37. Camille blijft scoren met tweede show in Lotto Arena en ‘Liefde voor muziek’ (22/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Je zou het bijna vergeten dat Camille Dhont (20) nog maar drie jaar bezig is in de muziekwereld. Sinds ‘#LikeMe’ rijgt ze met een indrukwekkende snelheid de successen aan elkaar. Nu ook met een plekje in ‘Liefde voor muziek’ én een tweede concert in de Lotto Arena. “Ik probeer bewuster bezig te zijn met wat ik doe, want het gaat allemaal zo snel voorbij.”
  [naar artikel]
 38. VIDEO. Eerste beelden van nieuwe seizoen van ‘#LikeMe’ vrijgegeven (11/12/2019 - Metro)
  Binnenkort komt het tweede seizoen van de populaire jeugdserie ‘#LikeMe’ op de buis. We kregen in afwachting alvast een teaser, en het belooft alweer leuk te worden. Onlangs werd ‘#LikeMe’ op de ‘Showbizz Awards 2019’ verkozen tot ‘ontdekking van het jaar’. Terecht, want het eerste seizoen van de Ketnet-serie met hoog musicalgehalte is gigantisch populair. Terug naar de Ardennen Op 12 januari 2020 vangt het tweede seizoen aan. Daarin besluit hoofdrolspeelster Caro Timmers (Pommelien Thijs) om met haar vader terug te verhuizen naar de Ardennen, al blijkt dat zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Maar ook bij Camille (Camille Dhont) in Antwerpen loopt niet alles van een leien dakje nadat ze haar plek heeft afgestaan aan de nieuwe ‘Queen Bee’: Merel (Liandra Sadzo). Tevens wordt het uitkijken naar enkele nieuwe namen, zoals Slongs, Amaryllis Uitterlinden en Greet Rouffaer. Hoe het precies gaat verlopen, weten we nog niet, maar de eerste beelden werden alvast de wereld ingestuurd! Lees ook : Camille uit ‘#LikeMe’: “Ik was bang voor negatieve reacties” Het bericht VIDEO. Eerste beelden van nieuwe seizoen van ‘#LikeMe’ vrijgegeven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont haalt platencontract binnen (12/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont kreeg een wel heel speciaal cadeau voor haar 19e verjaardag: een platencontract. De Westvlaamse actrice/zangeres, bekend van haar rol...
  [naar artikel]
 40. Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-nummer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter” (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze is populair dankzij de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’, en nu scheert ze ook hoge toppen samen met Regi. Met hem bracht Camille Dhont (19) recent een gevoelig nummer in de ‘Liefde voor Muziek’-special naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. Met ‘Vechter’ bezorgde Camille kijkers kippenvel, en niet in het minst Regi zélf. Het meest emotionele tv-moment van z’n leven, zo noemt hij het.
  [naar artikel]
 41. Camille dropt tweede albums 'SOS' en vliegt per helikopter naar fans: “Maar voor divastreken is er geen plaats” (25/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoogdag voor Camille Dhont en haar fans, want vandaag vliegt ze per helikopter het land rond om haar nieuwe album voor te stellen: ‘SOS’. Haar tweede album in goed een jaar tijd. Aan elk nummer heeft ze meegeschreven of ten minste het idee voor aangereikt. Zeggen dat het hard gaat voor de 21-jarige Camille, is een understatement. Meer dan 100 optredens staan op haar zomerplanning, het grootste deel is ondertussen achter de rug. “Maar toch voel ik mij helemaal niet moe. Ik krijg altijd zoveel energie van het publiek.” Ongestoord over straat lopen, wordt moeilijk. “Maar ik ga graag op de foto met de fans. Ik heb geen last van divastreken”, vertelt Camille aan Jarne in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 42. Van een hoofdrol in ‘#LikeMe’ tot ‘Zomerhit’ met Regi: Lotte De Clerck is de nieuwe Vlaamse sensatie (25/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze had al een hoofdrol in de populaire Ketnetreeks ‘#LikeMe’, nu mag Lotte De Clerck (22) ook een optreden op Zomerhit aan haar palmares toevoegen. De jonge actrice en zangeres werd door Regi uitgekozen om de zieke Emma Heesters te vervangen. Maar wie is Lotte De Clerck nu eigenlijk? In een uitgebreid interview verklapt ze hoe de dj bij haar terecht kwam, hoe de band is met haar ‘#LikeMe’-collega’s en wat ze van haar personage heeft geleerd. En komt er een vervolg op die samenwerking met Regi? “Pommelien was er altijd om mij door alles heen te gidsen.”
  [naar artikel]
 43. Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-nummer: “Ook ík ben een vechter” (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze is populair dankzij de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’, en nu scheert ze ook hoge toppen samen met Regi. Met hem bracht Camille Dhont (19) recent een gevoelig nummer in de ‘Liefde voor Muziek’-special naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. Met ‘Vechter’ bezorgde Camille kijkers kippenvel, en niet in het minst Regi zélf. Het meest emotionele tv-moment van z’n leven, zo noemt hij het.
  [naar artikel]
 44. Camille openhartig in ‘Het Huis’: “Als je vaak nee hebt gehoord, ben je des te dankbaarder voor de kansen die je krijgt” (21/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een bijzondere gast komende maandag in ‘Het Huis’. Niemand minder dan Camille Dhont – of kortweg Camille – komt langs. Ondanks haar jonge leeftijd van 21 jaar is de ‘Vuurwerk’-zangeres heel openhartig over de watertjes die ze al door zwommen heeft. “Toen ik 12 was en mama meermaals geopereerd werd, stond ik in voor het huishouden.”
  [naar artikel]
 45. “Als je ooit stopt met zingen, kan je bij ons komen werken”: ontwerper onder de indruk van Camille (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de VTM GO-reeks ‘Camille, welkom in mijn leven’, vangen de fans een glimp op uit het leven van Camille Dhont (21). Ze neemt de kijker mee naar de laatste doorpas van haar outfits voor haar vijf uitverkochte Lotto Arena-shows. De zangeres komt bijzonder goed overeen met haar ontwerpster Ebru. “Ze weet altijd heel goed wat ze wil en dat vind ik echt een pluspunt", klinkt het. Ze krijgt zelfs een jobaanbieding in de schoot geworpen. “Als je ooit stopt met zingen, kan je bij ons komen ontwerpen.”
  [naar artikel]
 46. Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-nummer: “Regi gaat mijn eerste soloalbum producen” (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze is populair dankzij de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’, en nu scheert ze ook hoge toppen samen met Regi. Met hem bracht Camille Dhont (19) recent een gevoelig nummer in de ‘Liefde voor Muziek’-special naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. Met ‘Vechter’ bezorgde Camille kijkers kippenvel, en niet in het minst Regi zélf. Het meest emotionele tv-moment van z’n leven, zo noemt hij het.
  [naar artikel]
 47. Pommelien Thijs strikt hoofdrol in Eén-serie ‘Knokke off’: “Ik denk dat de jongste fans van ‘#LikeMe’ beter niet kijken” (08/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Pommelien Thijs (21) weet al waar ze haar zomer zal spenderen. In Knokke is de actrice annex zangeres gestart met de opnames van een nieuwe fictieserie voor Eén en VRT NU, voorlopig ‘Knokke off’ getiteld. Het is haar eerste hoofdrol na die van Caro in de succesvolle jeugdreeks ‘#LikeMe’, en meteen een heel ander soort personage. “Het verhaal gaat over jongelui die alles hebben met wie het de foute richting uitgaat.”Een verhaal over jongeren en hun gevecht met zichzelf, maar dan
  [naar artikel]
 48. “Er zit weer een sprankel in zijn ogen”: ‘#LikeMe’-bedenker Thomas Van Goethem hoort Hugo Sigal elke dag (03/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Nicole was er altijd bij op de set, zij was een deel van de ‘#LikeMe’-familie." En dus voorspelt Thomas Van Goethem (34) - het meesterbrein achter ‘#LikeMe’ - dat het nog moeilijk zal worden voor weduwnaar Hugo Sigal om het nieuwe seizoen te bekijken. In een interview met Dag Allemaal praat hij over hoe het nu met Hugo gaat, maar ook over zijn succesvolle poulains. “Camille en Pommelien vergeten soms waar hun roem vandaan komt, maar ik wéét dat ze dankbaar zijn.”
  [naar artikel]
 49. ‘#LikeMe’-bedenker Thomas Van Goethem hoort Hugo Sigal elke dag: “Er zit weer een sprankel in zijn ogen” (03/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Nicole was er altijd bij op de set, zij was een deel van de ‘#LikeMe’-familie." En dus voorspelt Thomas Van Goethem (34) - het meesterbrein achter ‘#LikeMe’ - dat het nog moeilijk zal worden voor weduwnaar Hugo Sigal om het nieuwe seizoen te bekijken. In een interview met Dag Allemaal praat hij over hoe het nu met Hugo gaat, maar ook over zijn succesvolle poulains. “Camille en Pommelien vergeten soms waar hun roem vandaan komt, maar ik wéét dat ze dankbaar zijn.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy