De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Netflix brengt in 2022 maar liefst 25 Koreaanse ‘originals’ uit

Het Laatste Nieuws

19/01/2022 - 08:21

Na het succes van onder meer ‘Squid Game' en ‘Hellbound’ investeert streamingzender Netflix flink in Koreaanse films en series. Het komende jaar zullen maar liefst 25 Koreaanse ‘originals' op het platform verschijnen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Netflix brengt dit jaar 700 (!) nieuwe 'Original'-series en -films uit (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix zal in 2018 liefst 700 nieuwe ‘Originals’ lanceren. Dat meldde Netflix-CFO David Wells gisteren op de Morgan Stanley Technology, Media &...
  [naar artikel]
 2. Netflix doet ambitieuze gooi naar de Oscarbeeldjes, met maar liefst 4 grote kanshebbers (18/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na het succes van ‘Roma’ laat Netflix er geen gras meer over groeien: met hun Netflix-originals doen ze dit jaar een ambitieuze gooi naar de...
  [naar artikel]
 3. De geheimen van Netflix: ‘Netflix ziet zijn klanten als junkies’ (30/10/2021 - De Morgen)
  Waarom zijn de Netflix Originals zo verslavend? Welke informatie verzamelt Netflix over ons? En wat is het masterplan van de bonzen? In hun boek De Netflix-essays kijken Florian Deroo (27) en Daan Borloo (28) achter de muren van ’s werelds grootste streamingdienst en analyseren ze het algoritme. ‘Netflix ziet zijn klanten als junkies.’
  [naar artikel]
 4. ‘Het algoritme gaat heel ver. Netflix past zelfs de fotootjes van de series op de hoofdpagina aan’ (29/10/2021 - De Morgen)
  Waarom zijn de Netflix Originals zo verslavend? Welke informatie verzamelt Netflix over ons? En wat is het masterplan van de bonzen? In hun boek De Netflix-essays kijken Florian Deroo (27) en Daan Borloo (28) achter de muren van ’s werelds grootste streamingdienst en analyseren ze het algoritme. ‘Netflix ziet zijn klanten als junkies.’
  [naar artikel]
 5. Na succes ‘Squid Game’: nieuwe Zuid-Koreaanse serie ‘The Silent Sea’ op Netflix speelt zich af op de maan (30/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor fans van Zuid-Koreaanse series. Netflix lost op het einde van het jaar nog enkele nieuwe series. Een van de nieuwste reeksen op het streamingsplatform is ‘The Silent Sea’. Het gaat om een Zuid-Koreaanse sciencefictionreeks die zich bijna volledig afspeelt op de maan.
  [naar artikel]
 6. Netflix start realitycompetitieserie ‘Squid Game: The Challenge’ (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix brengt het wereldwijde fenomeen ‘Squid Game’ tot leven met de grootste realitycompetitieserie ooit: ‘Squid Game: The Challenge’. De show is volledig gebaseerd op de Zuid-Koreaanse reeks die eerder al te zien was op het streamingplatform - al zullen alle spelers uiteraard levend naar huis terugkeren.
  [naar artikel]
 7. ‘All Of Us Are Dead’: Koreaanse zombieserie bovenaan Netflix-lijsten (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’ en ‘Hellbound’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. Dat bewijst de nieuwe serie ‘All Of Us Are Dead’ nog eens. De zombieserie staat sinds 28 januari op Netflix en daar doet het streamingplatform opnieuw gouden zaken mee. Ook bij ons staat de serie op nummer 1 in de top 10 van de meest bekeken films en series deze week.
  [naar artikel]
 8. Netflix start reality competitieserie ‘Squid Game: The Challenge’ (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix brengt het wereldwijde fenomeen ‘Squid Game’ tot leven met de grootste reality competitieserie ooit, ‘Squid Game: The Challenge’. De show is volledig gebaseerd op de Zuid-Koreaanse reeks die eerder al te zien was op het streamingplatform - al zullen alle spelers uiteraard levend naar huis terugkeren.
  [naar artikel]
 9. STREAMINGTIP. ‘Mask Girl’ op Netflix: maskers en moord vormen dodelijke combinatie (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’, ‘All Of Us Are Dead’ en ‘Narco-Saints’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op series uit het Aziatische land. Het laatste nieuwe pareltje in die lijst is ‘Mask Girl’, een donkere en komische thrillerserie.
  [naar artikel]
 10. ‘Squid Game’ op eerste plaats in 83 landen: “Goed op weg om populairste Netflix-reeks ooit te worden” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Koreaanse Netflix-reeks ‘Squid Game' blijft maar scoren. Vlak voor het weekend haalde de reeks in maar liefst 83 landen de eerste plaats. En dat is ongezien.
  [naar artikel]
 11. Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ is de nieuwe ‘Squid Game’ (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Zuid-Koreaanse fantasy-horrorserie ‘Hellbound’ van Netflix is in één nacht tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Daardoor ziet het ernaar uit dat ‘Hellbound’ zijn voorganger ‘Squid Game’ van de troon heeft gestoten als meest bekeken Zuid-Koreaanse tv-show van de maand. Volgens FlixPatrol had de serie slechts één dag nodig om de populairste show van het moment te worden in 24 verschillende landen, waaronder Korea, Hongkong, Mexico en Saoedi-Arabië. Ook in ons land staat de nieuwe serie al op nummer twee in de Netflix Top 10.
  [naar artikel]
 12. Move over, ‘Bridgerton’: ‘Squid Game’ is officieel de best bekeken Netflix-serie ooit (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het zat eraan te komen, maar ondertussen is het officieel. De Koreaanse serie ‘Squid Game’ is wereldwijd door maar liefst 111 miljoen abonnees bekeken. Als gevolg mag de reeks zich de best bekeken serie op het streamingplatform noemen. Een eer die in het verleden weggelegd was voor ‘Bridgerton’.
  [naar artikel]
 13. RECENSIE. ‘Pachinko’: “Het mooiste K-drama dat u dit (voor)jaar zult tegenkomen” (30/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix mag dan wel aan de leiding staan als het platform dat het meeste Zuid-Koreaanse producties aan de man brengt, het is dezer dagen concurrent Apple TV+ die onder de duiven van de ’Squid Game’-verdeler schiet. ‘Pachinko’, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van The New York Times, vertelt het generatieoverschrijdend verhaal van een Koreaanse immigrantenfamilie getekend door de Japanse bezetting. Of u dringend deze gevoelige periode in de Koreaanse geschiedenis moet bijbenen en u door deze vertelling moet laten meevoeren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 14. 6 verslavende Netflix-series om te verslinden (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De lijst met Netflix Originals wordt steeds langer, de series steeds beter en onze nachten alsmaar korter. Maar deze eigen producties van Netflix...
  [naar artikel]
 15. ‘Hellbound’ stoot ‘Squid Game' van de troon: waarom Zuid-Korea uw tv-scherm domineert (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Helemaal verknocht aan ‘Squid Game’? Dan hoef je na afloop niet op je honger te blijven zitten. Netflix pakt uit met een nieuwe Zuid-Koreaanse topreeks: ‘Hellbound’. Amper een dag na het debuut op 19 november was de serie in ruim tachtig landen het meest bekeken programma op het meest bekeken streamingplatform. Ook in ons land vinden we de reeks op 1 in de Netflix Top 10. Wat maakt ‘Hellbound’ nu het bekijken waard? En vanwaar onze plotse fascinatie voor Zuid-Koreaanse fictie?
  [naar artikel]
 16. Familievetes, schandalen en gerechtigheid : deze vijf advocatenseries moet je streamen (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vorig jaar bundelden we in onze Kijkgids al eens de beste advocatenseries. Naar aanleiding van het tweede seizoen van ‘Family Law’ op Streamz (25/5) schuimden we de verschillende streamingplatformen opnieuw af voor een update. Bingeplezier verzekerd met ‘The Good Wife’-sequel ‘The Good Fight’ (Prime Video), ‘Breaking Bad’-prequel ‘Better Call Saul’ (Netflix), het uit het leven gegrepen ‘The Fix’ (Disney+) en de Zuid-Koreaanse parel ‘Hyena’ (Netflix).
  [naar artikel]
 17. Netflix brengt Amerikaanse versie van ‘De Mol’ terug (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Wie is De Mol?’ Mollenvangers kunnen de Sherlock Holmes in zichzelf weer bovenhalen, want Netflix heeft aangekondigd een reboot van de ABC-serie ‘The Mole’ uit te brengen. Het is de Amerikaanse versie van ons eigen Vlaamse spelprogramma ‘De Mol’.
  [naar artikel]
 18. Waarom ‘Squid Game’ zo’n groot succes is op Netflix (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt erop dat ‘Squid Game’ de populairste serie tot nu toe wordt op Netflix. Dat maakte co-CEO Ted Sarandos bekend. De Koreaanse serie is al zeker de best bekeken niet-Engelstalige reeks tot nu toe, maar andere records zijn ook al in zicht.
  [naar artikel]
 19. STREAMINGTIP. ‘Single’s Inferno S2’: daten op z’n Zuid-Koreaans (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’, ‘All Of Us Are Dead’ en ‘Narco-Saints’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op kijkvoer uit het Aziatische land. Hun nieuwste exportproduct is dit keer echter geen fictieproject, maar een smeuïge realityreeks.
  [naar artikel]
 20. ‘Squid Game’: zoveel kreeg de cast voor hun rol in de successerie van Netflix (24/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: ‘Squid Game’: zoveel kreeg de cast voor hun rol in de successerie van Netflix Squid Game is voor Netflix een ware goudmijn gebleken. De Zuid-Koreaanse reeks verbrak niet alleen kijkersrecord van de streamingdienst, ze zorgde ook veel heel wat nieuwe abonnees. Dat alles samen zorgt ervoor dat Netflix enorme wisten maakte aan Squid Game, maar hoe zit dat met de hoofdrolspelers? Netflix investeerde 21,4 miljoen dollar (zo’n 18,5 miljoen […] Lees dit artikel: ‘Squid Game’: zoveel kreeg de cast voor hun rol in de successerie van Netflix
  [naar artikel]
 21. En te denken dat de serie al 12 jaar in een schuif lag: waarom de hele wereld verslaafd is aan 'Squid Game' (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ongezien bij Netflix: de Zuid-Koreaanse serie 'Squid Game' haalde in maar liefst 83 landen de eerste plaats. Ze lijkt zelfs goed op weg om de populairste reeks ooit op het platform, het Amerikaanse kostuumdrama ‘Bridgerton’, van de troon te stoten. Een resultaat die noch de makers, noch Netflix hadden verwachten. Wat is het geheim van de succesreeks? “Netflix is in de eerste plaats zélf verantwoordelijk voor de hype.”
  [naar artikel]
 22. Netflix wil niet opdraaien voor extra dataverkeer door ‘Squid Game’ (25/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix weigert te betalen voor het extra dataverkeer dat veroorzaakt wordt door de populariteit van series zoals ‘Squid Game’. Dat had een Zuid-Koreaanse internetprovider geëist. Door de toenemende populariteit van streamingplatforms kijken steeds meer mensen vaker series via internet en dat leidt tot extra dataverbruik. Het Koreaanse bedrijf klaagt Netflix nu aan om vergoedingen te claimen voor het gebruik van zijn netwerk.
  [naar artikel]
 23. Netflix wil niet opdraaien voor extra dataverkeer door ‘Squid game’ (25/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Netflix weigert te betalen voor het extra dataverkeer dat wordt veroorzaakt door de populariteit van series zoals ‘Squid game’. Dat had een Zuid-Koreaanse internetprovider geëist. Door de toenemende populariteit van streamingplatforms kijken steeds meer mensen vaker series via internet, en dat leidt tot extra dataverbruik. Het Koreaanse bedrijf klaagt Netflix nu aan om vergoedingen te claimen voor gebruik van zijn netwerk.
  [naar artikel]
 24. Netflix brengt Amerikaanse versie van ‘De Mol’ terug na 14 jaar (18/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Streamingdienst Netflix komt met een nieuwe reeks van ‘The mole’, de Amerikaanse versie van ‘De Mol’. Die liep destijds vijf seizoenen op zender ABC, tot 2008.
  [naar artikel]
 25. Veni, vidi, vici op de Emmy’s: waarom Netflix-sensatie ‘The Crown’ populairder is dan ooit (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse monarchie is na de Megxit en het schandaal rond prins Andrew op een absoluut dieptepunt beland. Maar ‘The Crown’, de populaire Netflix-reeks die al dat royaltydrama van de afgelopen decennia in hapklare afleveringen giet, beleeft hoogdagen. Dit weekend mochten de makers van de show maar liefst 8 Emmy’s in ontvangst nemen, waaronder het felbegeerde beeldje voor ‘Beste Dramareeks’. Hoe komt het dat ‘The Crown’ zo’n een razend succes blijft? En wat mogen we verwachten in seizoen 5?
  [naar artikel]
 26. Na het daverende succes van ‘Squid Game’: zoveel verdienden de acteurs aan hun rol (25/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’ blijkt een ware goudmijn te zijn voor Netflix. De serie verbrak niet alleen het kijkcijfersrecord van de streamingdienst, ze leverde ook heel wat nieuwe abonnees op. Netflix heeft dus enorme wisten gemaakt op ‘Squid Game’, maar hoeveel verdienden de hoofdrolspelers aan hun rol?
  [naar artikel]
 27. Veni, vidi, vici op de Emmy’s: het succes van Netflix-sensatie ‘The Crown’ verklaard (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse monarchie is na de Megxit en het schandaal rond prins Andrew op een absoluut dieptepunt beland. Maar ‘The Crown’, de populaire Netflix-reeks die al dat royaltydrama van de afgelopen decennia in hapklare afleveringen giet, beleeft hoogdagen. Dit weekend mochten de makers van de show maar liefst 8 Emmy’s in ontvangst nemen, waaronder het felbegeerde beeldje voor ‘Beste Dramareeks’. Hoe komt het dat ‘The Crown’ zo’n een razend succes blijft? En wat mogen we verwachten in seizoen 5?
  [naar artikel]
 28. Kapster vermoord tijdens lunchpauze en Franse familie begraven onder huis: Netflix brengt ‘Unsolved Mysteries’ terug (25/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘true crime’-verhalen mogen in de handen wrijven: Netflix brengt de legendarische serie ‘Unsolved Mysteries’ terug. Daarin worden verhalen...
  [naar artikel]
 29. Netflix wil met Koreaanse succesformule meer abonnees trekken (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix hoopt door het wereldwijde succes van Zuid-Koreaanse series meer abonnees te trekken, vooral in Aziatische landen. De Amerikaanse streamingdienst, die volgende week met resultaten komt, boekte afgelopen jaar enorme successen met series als ‘Squid Game' en 'Hellbound’ en wil de Koreaanse succesformule ook naar andere landen in de regio Azië-Pacific brengen.
  [naar artikel]
 30. Bye bye, ‘Squid Game’: ‘Cobra Kai’ is officieel de best bekeken serie op Netflix (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Squid Game’ is niet langer de populairste serie op Netflix. De Zuid-Koreaanse reeks moet plaatsmaken voor ‘Cobra Kai’. Amper vier dagen na zijn release op oudejaarsavond mag de show zich voortaan officieel de best bekeken serie van het streamingplatform noemen.
  [naar artikel]
 31. Netflix-hype ‘Squid Game’ is ondertussen al het zoveelste Koreaanse succes. Hoe kon dat gebeuren? (11/10/2021 - De Morgen)
  Na streamingkanon BTS, Oscar-winnaar Parasite en tv-programma The Masked Singer was de honger niet gestild. Netflix-hype Squid Game is de zoveelste Koreaanse masterclass in het exporteren van popcultuur. Hoe is die K-cultuur zo invloedrijk kunnen worden?
  [naar artikel]
 32. Langverwachte vierde seizoen van ‘Stranger Things’ keert volgende zomer terug naar Netflix (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren vierden ‘Stranger Things’-fans van over de hele wereld ‘Stranger Things Day’. Het ideale moment voor Netflix om een update over het langverwachte vierde seizoen aan te kondigen. Het vervolg wordt in de zomer van 2022 op het streamingplatform verwacht. Als kers op de taart gaven ze bij Netflix ook nog enkele nieuwe beelden vrij.
  [naar artikel]
 33. Netflix lanceert in 2017 dubbel zoveel eigen titels (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix wil het aantal eigen titels in 2017 verdubbelen. Dit meldt Variety. Wereldwijd werkt Netflix momenteel aan dertig zogeheten originals. De
  [naar artikel]
 34. Tranen bij Van Aert, spanning(en) bij Jumbo-Visma en Jasper ‘disaster’: wij keken naar de Netflix-serie over de Tour 2022 (08/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De langverwachte Netflix-serie over de Tour de France staat sinds gisteren online. ‘Au coeur du peloton’ biedt een unieke inkijk bij acht teams tijdens de Ronde van Frankrijk 2022. De reeks heeft veel aandacht voor Belgen. “Het moet zijn zoals ik mijn hoofd denk dat het kan zijn.”
  [naar artikel]
 35. Netflix stelt officieel goedkoper abonnement met reclame voor (14/10/2022 - Express)
  Netflix lanceert op 3 november 2022 zijn nieuwe abonnement ‘Basic with Ads’. Het gaat om een formule die goedkoper is dan de bestaande abonnementen, maar waarbij je als gebruiker wel reclame te zien zal krijgen. Voorlopig zal ‘Basic with Ads’ nog niet in België beschikbaar zijn. De geruchten over advertenties op Netflix doen al langer de ronde. Ted […]
  [naar artikel]
 36. Waarom iedereen het heeft over de Koreaanse Netflixreeks ‘Squid game’ (29/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zo’n hit dat zelfs de mond van de grote baas van Netflix ervan openvalt. Dat is de Koreaanse fictiereeks ‘Squid game’. Het plot is innemend, maar bijwijlen ronduit gruwelijk. Toch is de reeks wereldwijd het best bekeken op de streamingdienst en een van de drukst besproken onderwerpen op sociale media. “Het is zeer herkenbaar en dat maakt het net nog griezeliger”, verklaart Charlotte Gryson van het Korean Cultural Center in Brussel.
  [naar artikel]
 37. Waarom Netflix-sensatie ‘The Crown’ populairder is dan ooit: “Zelfs prins Harry vindt het realistisch” (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse monarchie is na de Megxit en het schandaal rond prins Andrew op een absoluut dieptepunt beland. Maar ‘The Crown’, de populaire Netflix-reeks die al dat royaltydrama in hapklare afleveringen giet, beleeft hoogdagen. Dit weekend mochten de makers van de show maar liefst 8 Emmy’s in ontvangst nemen, waaronder het felbegeerde beeldje voor ‘Beste Dramareeks’. Hoe komt het dat ‘The Crown’ na vier seizoenen nog altijd een razend succes blijft? En wat mogen we verwachten in seizoen 5?
  [naar artikel]
 38. Nieuwe ‘League of Legends’-animatieserie stoot ‘Squid Game’ van de troon op Netflix (09/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe animatieserie ‘Arcane’, die gebaseerd is op de populaire game ‘League of Legends’, is momenteel de meest bekeken serie op Netflix. Zo stoot ‘Arcane’ de Koreaanse reeks ‘Squid Game’ van de troon, die al sinds z’n release op nummer één staat.
  [naar artikel]
 39. Netflix pakt uit met nieuw spelprogramma dat érg hard lijkt op ‘Squid Game’ (27/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er is goed nieuws voor de fans van de Zuid-Koreaanse hitserie ‘Squid Game’. Netflix heeft tijdens zijn Tudum-evenement afgelopen zaterdag een gloednieuw spelprogramma aangekondigd: ‘Physical: 100'. Honderd spierbundels nemen het in fysiek zware proeven tegen elkaar op in een uitputtende afvalrace.
  [naar artikel]
 40. Netflix brengt binnenkort podcast uit over ‘Don’t Look Up’ (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix breng in januari een podcast uit in het teken van hun nieuwe film ‘Don’t Look Up’. Daarin zullen luisteraars meer te weten komen over de productie van de film en zullen er ook verschillende acteurs aan het woord komen.
  [naar artikel]
 41. Nazi’s in Hasselt: zo spot je Limburgse locaties in Netflix-hit ‘Slag om de Schelde’ (20/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een maand na release is ‘De Slag om de Schelde’ uitgegroeid tot een hit op Netflix. Liefst 61 miljoen uur werd er al gekeken naar de Nederlands-Belgische oorlogsfilm, die deels in Limburg is opgenomen. Wij helpen je locaties spotten.
  [naar artikel]
 42. Netflix onder vuur wegens ‘uitsluitend mannelijke castleden’ in tweede seizoen 'Squid Game’ (21/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens het Tudum-evenement deelde Netflix nieuws over het tweede seizoen van de Zuid-Koreaanse hitserie ‘Squid Game’. Zo bevestigde de streamingdienst de terugkeer van enkele personages én werden er ook enkele nieuwe gezichten aangekondigd. Maar wat heel wat misnoegde fans opvalt? Van vrouwelijke castleden is geen sprake.
  [naar artikel]
 43. Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschillende landen lag Netflix even plat (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix start de zomervakantie met een cadeautje van jewelste voor z’n gebruikers, want vanaf 1 juli is het slotdeel van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ te bekijken. De twee laatste episodes - die in totaal maar liefst vier uur duren - zorgden vrijdag voor een immense gebruikerspiek bij de streamingdienst. In verschillende landen, zoals Indië en Australië, lag Netflix daardoor voor een korte periode plat.
  [naar artikel]
 44. Noord-Koreaan voor vuurpeloton wegens Squid Game (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een Noord-Koreaanse jongeman is veroordeeld tot de doodstraf omdat hij een USB-stick met videobestanden van de Zuid-Koreaanse Netflix-serie ‘Squid Game’ het land heeft binnengesmokkeld. Het vonnis zal worden uitgevoerd door een vuurpeloton. Dat meldt ‘Radio Free Asia’.
  [naar artikel]
 45. Netflix lost teaser én releasedatum van ‘La Casa de Papel’-prequel ‘Berlin’ (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘La Casa de Papel’ komt terug, of toch een beetje. Eind dit jaar brengt Netflix ‘Berlin’ uit, een spin-off over een van de populairste personages uit de Spaanse serie. Fans kunnen hoofdrolspeler Pedro Alonso al opnieuw aan het werk zien in een eerste teaser. Voor het volledige eerste seizoen is het echter nog eventjes langer wachten tot 29 december.
  [naar artikel]
 46. Dé subversieve satires van 2022: ‘Triangle of Sadness’ en ‘Glass Onion’ (02/01/2023 - De Wereld Morgen)
  Veel komedies leverde het afgelopen jaar niet op maar twee markante films verrasten met subversieve humor. Gouden Palm ‘Triangle of Sadness’ van Ruben Östlund en Rian Johnsons Netflix-prestigeproject ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ fileren op satirische wijze het kapitalistische systeem en de technologische utopie. De filmmakers aarzelen niet om ‘over the top’ te gaan en hun metaforen zijn zelden subtiel. Maar de vlijmscherpe kritiek is verfrissend in een filmlandschap waar naast middelmatigheid vooral conformisme heerst. The post Dé subversieve satires van 2022: ‘Triangle of Sadness’ en ‘Glass Onion’ appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 47. ‘Stranger Things 4’ in zomer 2022 op Netflix: geen monsters maar machinegeweren in nieuwe teaser (08/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Netflix heeft een nieuwe teaser voor seizoen 4 van Stranger Things gelost. Samen met de nieuwe beelden krijgen fans meer duidelijkheid over de releasedatum: in de zomer van 2022 verschijnt het vierde seizoen eindelijk op de streamingdienst.
  [naar artikel]
 48. Minder rokers in series en films op Netflix (04/07/2019 - De Morgen)
  Netflix gaat het goede voorbeeld geven en belooft om voortaan minder rokende personages in zijn eigen producties te laten zien. Het besluit van de streamingdienst komt nadat uit onderzoek is gebleken dat er veel meer wordt gerookt in Netflix Originals, dan in series die op Amerikaanse tv-zenders worden uitgezonden.
  [naar artikel]
 49. STREAMINGTIP. ‘Narco-Saints’: Zuid-Korea levert alweer een topserie af (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’ en ‘All Of Us Are Dead’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op series uit het Aziatische land. Het laatste nieuwe pareltje in die lijst is ‘Narco-Saints’, een misdaadreeks die zich afspeelt in Suriname.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy