De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Philippe Geubels duikt op in Nederlandse versie ‘Een echte job’

Het Belang van Limburg

02/02/2022 - 06:32

Philippe Geubels (40) heeft een aantal weken gewerkt als stagiair in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Dat deed hij voor het tv-programma ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van helden’, zeg maar de Hollandse versie van het VTM-programma ‘Een echte job’.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Philippe Geubels en Rachel Hazes in Nederlandse versie van ‘Een echte job’ (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Phillipe Geubels is een van de kandidaten van ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van helden’, zeg maar de Nederlandse versie van het VTM-programma ‘Een echte job’. Samen met onder meer Rachel Hazes ervaart hij hoe het is om te werken in een ziekenhuis tijdens corona.
  [naar artikel]
 2. Philippe Geubels verschoonde luiers en waste patiënten in Nederlandse ‘Een Echte Job’: “Ze zaten niet op grapjes te wachten” (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Humor is het beste medicijn, luidt het gezegde, en Philippe Geubels (40) heeft met zijn vaak droge grappen menig patiënt in het ziekenhuis in Gouda aan het lachen gekregen tijdens de opnamen van het realityprogramma ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden’, de Nederlandse versie van ‘Een Echte Job’.
  [naar artikel]
 3. Philippe Geubels waste patiënten in Nederlandse versie ‘Een Echte Job’: “Ze zaten niet op grapjes te wachten” (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Humor is het beste medicijn, luidt het gezegde, en Philippe Geubels (40) was daarmee de perfecte kandidaat voor ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden’ - de Nederlandse versie van ‘Een Echte Job’. Al was het eigenlijk niet om te lachen: Philippe verschoonde luiers, waste patiënten en moest ermee leren leven dat niet iederéén op zijn grappen zat te wachten. “Het leverde me een zere rug op, en geestelijk was het ook pittig.”
  [naar artikel]
 4. Philippe Geubels waagt z'n kans in Nederlandse ‘De slimste mens’ (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij ons nam hij al twee keer deel, en nu doet Philippe Geubels (41) ook bij onze noorderburen een gooi naar de titel van ‘De slimste mens’. De komiek zal het komende seizoen deelnemen aan de Nederlandse versie van het programma, schrijft het ‘AD’.
  [naar artikel]
 5. Philippe Geubels: “Nederlanders zijn een veel gezonder volk dan de Belgen” (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (37) presenteert binnenkort ‘Is er een dokter in de zaal?’. De tv-quiz krijgt zowel een Vlaamse als een Nederlandse versie. De...
  [naar artikel]
 6. Philippe Geubels in verplegersuniform (16/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Binnenkort krijg je Philippe Geubels te zien zoals je hem nog nooit zag: hij gaat als verpleger aan de slag in het Groene Hart ziekenhuis van de Nederlandse stad Gouda. De uitzendingen van ‘Een echte job NL’ starten op 23 augustus bij VTM 2.
  [naar artikel]
 7. Geubels waagt zijn kans in Nederlandse ‘De Slimste Mens’ (28/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Geubels (41) doet deze zomer mee aan de Nederlandse versie van ‘De Slimste Mens’.
  [naar artikel]
 8. Philippe Geubels duikt op in ‘Hotel Romantiek’: “Ben er heel blij mee” (17/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat ‘Hotel Romantiek’ terugkomt op het scherm was al een tijdje bekend, maar blijkt nu dat Eén ook Philippe Geubels inschakelt om het programma tot een succes te maken.
  [naar artikel]
 9. Philippe Geubels duikt na zes jaar weer de theaters én het bad in: “Ik hou geen rekening met de woke-beweging” (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn laatste theatershow dateert al van 2016, maar nu is Philippe Geubels (41) klaar om z'n rentree te maken op de planken. Dat vertelde de komiek donderdag in de Antwerpse Stadsschouwburg. Z'n nieuwe show heet ‘Geubels gaat in bad’ en de première is voorzien voor februari 2023.
  [naar artikel]
 10. RECENSIE. ‘Geubels gaat in bad’ van Philippe Geubels: shampoo voor volwassenen *** (04/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Naast comedian, vast jurylid bij ‘De slimste mens’ en presentator van ‘Taboe’, was Philippe Geubels ook lang de man die ooit de rekken in de Colruyt vulde. In zijn nieuwe, vierde zaalshow ‘Geubels gaat in bad’ laat hij een andere kant van zich zien en ontpopt hij zich tot huisman: vader van een niet op haar mondje gevallen dochter, baasje van een dwergpincher én de man die zijn financiën regelt in bad.
  [naar artikel]
 11. Philippe Geubels breekt op Nederlandse tv: “En toen ben ik gecrasht” (22/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (38) is met zijn programma ‘Taboe’ in de race voor een prestigieuze Internationale Emmy Award. In het programma tast de komiek de...
  [naar artikel]
 12. Philippe Geubels presenteert comedyshow in Nederland: “Het was pure chaos” (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels is een van de presentatoren van een nieuwe, Nederlandse comedyserie: ‘LOL: Last One Laughing’. Daarin worden tien Nederlandse comedians uitgedaagd: wie kan z’n gezicht in een ‘Big Brother’-achtige omgeving strak houden en tegelijkertijd z’n tegenstander aan het lachen maken? “Je verwacht dat het met tien comedians in één ruimte een chaos wordt, en dat klopt.”
  [naar artikel]
 13. Philippe Geubels scoort in Nederland met best bekeken cabaretshow (24/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (37) had zaterdagavond de best bekeken cabaretshow op Nederlandse televisie. Zijn show ‘Bedankt voor alles’, om 20u00 uitgezonden...
  [naar artikel]
 14. Philippe Geubels speelt de zielige versie van zichzelf in ‘Geub’: “Deze keer ben ik de minst grappige” (03/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Hij droomde al jaren van een hoofdrol in een komische fictiereeks. Die is er nu: Geub, vanaf vrijdag te zien bij Telenet en later dit jaar op Eén. Philippe Geubels (37) speelt in Geub gewoon … Philippe Geubels. De zielige versie, want deze stand-upcomedian moet de ene vernedering na de andere slikken. “Dit is misschien wel mijn enige kans om in een fictiereeks te spelen.”
  [naar artikel]
 15. Philippe Geubels breekt op Nederlandse tv door emotionele terugblik op ‘Taboe’: “En toen ben ik gecrasht” (22/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (38) is met zijn programma ‘Taboe’ in de race voor een prestigieuze Internationale Emmy Award. In het programma tast de komiek de...
  [naar artikel]
 16. Philippe Geubels en Micha Mara brengen eigen versie van hitsingle 'Nu wij niet meer praten' (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op woensdagavond waren Pommelien Thijs, Sammy Mahdi en Goedele Wachters te gast in ‘Vrede op aarde’. Daarnaast zorgden Philippe Geubels en Micha Mara voor de gelegenheid voor een muzikale verrassing.
  [naar artikel]
 17. Philippe Geubels en Jeroom presenteren Nederlandse comedyreeks op Amazon Prime (05/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wie kan er om ter langst zijn lach inhouden, terwijl een ander net dat strakke pantser probeert te doorbreken? Dat is het opzet van de nieuwe Nederlandse comedyreeks ‘LOL: last one laughing’ op Amazon Prime Video. Opmerkelijk: de presentatie is in handen van twee Belgen: Philippe Geubels en Jeroom.
  [naar artikel]
 18. Philippe Geubels keert terug met ‘Taboe’ (24/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De start van het tweede seizoen van ‘Taboe’ kan eindelijk in je agenda: vanaf 26 december is het programma elke zondag te zien bij Eén. Het uitgangspunt is onveranderd: Philippe Geubels lacht met mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen.
  [naar artikel]
 19. Philippe Geubels danst op de wc in eerste single (08/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het Eén-programma ‘Iedereen beroemd’ heeft Philippe Geubels een eerste single opgenomen. Met het lied ‘Ik dans op de wc’ - een schlager met...
  [naar artikel]
 20. “Naakt op een podium? Ik durf dat”: Philippe Geubels trapt zijn nieuwe zaaltournee ‘Geubels gaat in bad’ op gang (03/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na een druk tv-intermezzo met onder andere ‘Hotel Romantiek’ en ‘Taboe’ gaat Philippe Geubels (41) weer de boer op en laat hij Vlaamse zalen vollopen. En op het podium ook zijn badkuip, want de nieuwste show van de stand-upcomedian met de bekende nasale stem heet ‘Geubels gaat in bad’. “Ik sta weinig voor de spiegel in mijn badkamer, maar voor een bad trek ik makkelijk anderhalf uur uit”, aldus de komiek, wiens shows al maanden uitverkocht zijn. “Ik stond er zelf versteld van.”
  [naar artikel]
 21. Philippe Geubels wordt garagist: “Ik ben een echte autofreak” (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  We kennen Philippe Geubels allemaal als de comedian met de nasale stem, maar daarnaast heeft de man blijkbaar nog een andere carrière. Hij is...
  [naar artikel]
 22. Philippe Geubels over vete met Xander De Rycke: “Lastig als er iemand altijd aan het zagen is” (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (38) was deze week te gast in ‘Welcome to the AA’, de podcast van Alex Agnew (46). De twee comedians praatten er onder meer over...
  [naar artikel]
 23. Wim Lybaert geeft Philippe Geubels les in gelukkig zijn (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Komiek Philippe Geubels ging op reis met de ‘Columbus’ van Wim Lybaert’. Wat hebben wij allemaal geleerd? Vooral dat Wim Lybaert de sleutel van hét...
  [naar artikel]
 24. Philippe Geubels: ‘Uit de ‘Taboe’-aflevering over vrouwen heb ik dingen geleerd die ik absoluut niet wist’ (19/12/2021 - De Morgen)
  Nooit gedacht dat het zou werken; de man van de trage seksistische grappen die tv maakt over ongewenste kinderloosheid en genderdiversiteit. Ook in het tweede seizoen van de VRT-reeks Taboe gaat Philippe Geubels (40) de zware thema’s niet uit de weg. Wat is zijn geheim? Vrienden, collega’s en Geub zelf lichten een tipje van de sluier.
  [naar artikel]
 25. ‘Taboe’ en Philippe Geubels toppen met 1.619.000 kijkers (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels blijft met ‘Taboe’ absolute topcijfers scoren. De derde aflevering, met mensen met een andere huidskleur, was goed voor 1.619.000...
  [naar artikel]
 26. Twee programma's én nieuw contract voor Philippe Geubels (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is van vorig najaar - en ‘Geubels en de hollanders’ - geleden dat Philippe Geubels (40) nog met een nieuw programma te zien was op Eén. Maar dit najaar zal opnieuw rijkgevuld zijn met de Antwerpse komiek.
  [naar artikel]
 27. Philippe Geubels trapt met veel zin zijn nieuwe zaaltournee af: “Naakt op een podium? Ik durf dat” (03/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na een druk tv-intermezzo met onder andere ‘Hotel Romantiek’ en ‘Taboe’ gaat Philippe Geubels (41) weer de boer op en laat hij Vlaamse zalen vollopen. En op het podium ook zijn badkuip, want de nieuwste show van de stand-upcomedian met de bekende nasale stem heet ‘Geubels gaat in bad’. Alle shows zijn al maanden uitverkocht: “Ik ben heel dankbaar dat de mensen nog naar mij willen komen kijken.”
  [naar artikel]
 28. Philippe Geubels gaat in bad en komt naar Hasselt: “Anderhalf uur flauwekul” (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Geubels (41) gaat weer live touren. Met zijn nieuwe theatershow ‘Geubels gaat in bad’ komt de comedian ook naar de Trixxo Arena in Hasselt.
  [naar artikel]
 29. Philippe Geubels wordt derde cupido in ‘Hotel Romantiek’ (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Hotel Romantiek’ krijgt steeds meer vorm. Naast Sven de Leijer en Gloria Monserez wordt ook Philippe Geubels het gezicht van het programma, waarin 65-plussers op hotel gaan in de hoop de liefde te vinden.
  [naar artikel]
 30. Philippe Geubels wou stoppen met zijn carrière: “Ik zocht naar meer evenwicht in mijn leven” (15/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (41) zal vanaf komend najaar terug schitteren op de planken met zijn gloednieuwe show ‘Geubels gaat in bad’. Maar zijn populariteit had destijds ook een keerzijde. Aan ‘De Telegraaf’ vertelt hij openhartig dat hij tien jaar geleden overwoog zijn carrière stop te zetten. “De druk werd te groot", klinkt het.
  [naar artikel]
 31. Philippe Geubels heeft heel wat teweeggebracht met ‘Taboe’: "Plots bellen veel meer volwassenen naar de autismetelefoon" (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Je moet het maar doen. Tegelijk hét kijkcijferkanon van de winterse zondagen zijn én een maatschappelijk relevante rol spelen. Philippe Geubels (40) doet het nu al twee jaar met ‘Taboe’, waarvan zondag de laatste aflevering werd uitgezonden op Eén. Met verstrekkende gevolgen, vertellen mensen die zich specialiseren in de problematieken die Geubels aanhaalt. “Zelfs binnen het ziekenhuis vragen collega’s zich af of het allemaal wel nodig is.”
  [naar artikel]
 32. Kort maar krachtig: Philippe Geubels maakt zijn debuut in Nederlandse ‘De slimste mens’ (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Donderdagavond deed Philippe Geubels een gooi naar de titel van ‘De slimste mens' in Nederland. De komiek heeft bij ons al meer dan tweehonderd live-afleveringen van ‘De Slimste Mens ter Wereld' bijgewoond, als vast jurylid én twee keer als kandidaat. Al heeft zijn quizervaring hem niet veel opgeleverd, want in de finaleronde werd hij naar huis gespeeld door Teun van den Elzen.
  [naar artikel]
 33. James Cooke toont nieuwe kant van Philippe Geubels in ‘James The Musical’ (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op donderdag krijgt Philippe Geubels (40) een musical cadeau van James Cooke (37). Kijkers krijgen vanavond bovendien een hele andere kant te zien van de stand-upcomedian. Zo is Geubels best romantisch ingesteld. Daarnaast was hij in een vorig leven ook een gabber...
  [naar artikel]
 34. PREVIEW. ‘De Slimste Mens’-jury drijft de spot met Philippe Geubels (14/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is terug van weggeweest. De eerste kandidaten zijn Natalia, Ann Wauters en Philippe Geubels. En die laatste weert zich...
  [naar artikel]
 35. Philippe Geubels keert na vier jaar terug naar de theaters (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Uit het televisielandschap is Philippe Geubels (41) niet meer weg te denken, maar het is al vier jaar geleden dat de comedian zich nog eens op het podium waagde. Daar komt volgend jaar verandering in, want dan trekt hij weer naar de theaters met zijn nieuwe show ‘Geubels gaat in bad.’
  [naar artikel]
 36. VIDEO. Philippe Geubels zoekt taboes voor zijn programma (21/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels is voor een nieuw seizoen van zijn succesvolle comedyprogramma ‘Taboe’, waarin hij lacht met dingen waarmee de meeste mensen niet...
  [naar artikel]
 37. Philippe Geubels is terug met ‘Is er een dokter in de zaal?’: “Ik heb mijn conditie te danken aan de Colruyt” (02/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Zomerhit heeft hij niet gewonnen, maar er is een troostprijs: vanaf vandaag mag Philippe Geubels (40) een nieuw seizoen presenteren van Is er een dokter in de zaal? Voor het eerst meet hij zich daarin wekelijks met een atleet: “Geubels op klikpedalen, dat vonden ze te gevaarlijk.”
  [naar artikel]
 38. Philippe Geubels zorgt even voor ‘Vrede op aarde’ (29/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet de vertrouwde Sven De Leijer vanavond in ‘Vrede op aarde’. De joviale presentator werd vorige week, wanneer het programma werd opgenomen, papa van zijn eerste kindje Leo. De Leijer liet dus even verstrek gaan voor een terugblik op 2022, maar vond wel een waardige vervanger in zijn ‘Hotel Romantiek’-maatje Philippe Geubels.
  [naar artikel]
 39. Brilloze Philippe Geubels debuteert in ‘Hotel Romantiek’: “Ik had praktische problemen: op of af tijdens de seks?” (04/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe wind voor Philippe Geubels (41). Niet alleen test de comedian zijn capaciteiten als meesterkoppelaar in het terugkerende ‘Hotel Romantiek’, ‘Geub’ presenteert ook voor het eerst zonder zijn handelskenmerk sinds hij lenzen liet implanteren. “Ik heb daar toch wel lang over moeten nadenken.”
  [naar artikel]
 40. Philippe Geubels doet onaangename ontdekking in ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’: spierkracht en IQ lager dan gemiddeld (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’, de medisch verantwoorde panelshow van Philippe Geubels en dokter Sofie Lemmens, is terug. Het duo buigt zich opnieuw...
  [naar artikel]
 41. Philippe Geubels lacht met ongeneeslijk zieken in 'Taboe': "'La la ze leven in memoriam. RIP RIP hoera'" (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de tweede aflevering van Taboe waagde Philippe Geubels zich aan de combinatie humor en de dood. Zijn aangepaste versie van 'Lang zal hij leven'...
  [naar artikel]
 42. VIDEO: Philippe Geubels lacht met psychische aandoeningen in 'Taboe' (26/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de nieuwe aflevering van ‘Taboe’ trok Philippe Geubels een week lang op pad met mensen met een psychische aandoeningen. Net zoals de voorbije...
  [naar artikel]
 43. Philippe Geubels is boos en een overdosis Marc de Bel in ‘De slimste mens ter wereld’ (09/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de laatste aflevering voor de finaleweken ventileert Philippe Geubels zijn ongenoegen over het feit dat Erik Van Looy niet hem, maar wel Bart Cannaerts koos als zijn vervanger tijdens zijn coronabesmetting.
  [naar artikel]
 44. Bekijk hier de eerste beelden van ‘Geub’, de fictiereeks met Philippe Geubels (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaanderens bekendste komiek is dit najaar te zien in ‘Geub’. Daar verspreidt Eén nu de eerste beelden van op sociale media. Philippe Geubels...
  [naar artikel]
 45. Philippe Geubels: ‘Hoe nerveuzer ik word, hoe stoïcijnser. Dat is niet slecht. Ik hoef niet altijd iets te zeggen’ (19/12/2021 - De Morgen)
  Nooit gedacht dat het zou werken; de man van de trage seksistische grappen die tv maakt over ongewenste kinderloosheid en genderdiversiteit. Ook in het tweede seizoen van de VRT-reeks Taboe gaat Philippe Geubels (40) de zware thema’s niet uit de weg. Wat is zijn geheim? Vrienden, collega’s en Geub zelf lichten een tipje van de sluier.
  [naar artikel]
 46. Waarom Philippe Geubels maandag met een voorsprong start aan ‘De Slimste Mens’: “Ik weet welke antwoorden Erik graag wil horen, natuurlijk” (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Misschien is hij wel de ‘Slimste Mens’-deelnemer naar wie het meest wordt uitgekeken. En zelf heeft Philippe Geubels (38) er ook bijzonder veel zin...
  [naar artikel]
 47. Nederlandse versie van ‘Klopjacht’ kent bizarre ontknoping: jagers houden per ongeluk door politie gezochte man aan (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een bizarre ontknoping gisterenavond in ‘Hunted’, de Nederlandse versie van ‘Klopjacht’. In het programma, dat op NPO 3 te zien is, is het de bedoeling dat deelnemers zo lang mogelijk uit handen blijven van de fictieve opsporingsdiensten. De hunters hielden echter een man aan die in het echte leven gezocht werd door de politie. Zo’n 800.000 kijkers waren getuige van het voorval.
  [naar artikel]
 48. Philippe Geubels: "Ik krijg eigenlijk altijd slechte recensies” (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (37) maakt zich niet druk om slechte recensies. De komiek krijgt ze “eigenlijk altijd”, zegt hij tegen onze Nederlandse collega’s...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy