Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Undav aan het feest op de Bosuil, Club verliest van AA Gent en Beerschot nog wat dichter bij 1B: de hoogtepunten van speeldag 26

07/02/2022 - 00:39
"Met nog acht speeldagen in het verschiet heeft Union een kloof van 10 punten beet. Het klopte daarvoor zelf nummer 2 Antwerp, Club Brugge liet dan weer punten liggen tegen AA Gent. Anderlecht, Charleroi en Genk deden wat ze moesten, terwijl Seraing en Beerschot het onderin steeds meer benauwd krijgen. De hoogtepunten van alle wedstrijden vindt u hieronder!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Undav aan het feest op de Bosuil, Club verliest van AA Gent en Beerschot nog wat dichter bij 1B: de hoogtepunten van speeldag 26 (07/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met nog acht speeldagen in het verschiet heeft Union een kloof van 10 punten beet. Het klopte daarvoor zelf nummer 2 Antwerp, Club Brugge liet dan weer punten liggen tegen AA Gent. Anderlecht, Charleroi en Genk deden wat ze moesten, terwijl Seraing en Beerschot het onderin steeds meer benauwd krijgen. De hoogtepunten van alle wedstrijden vindt u hieronder! [naar artikel]


2. De retro van Lang, Standard-doelman Bodart die ultiem scoort, de zege van Beerschot tegen Anderlecht: alle hoogtepunten van speeldag 13 (23/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


3. Hoe Beerschot na spektakelrijke Antwerpse derby koploper is, de vijf Genkse goals, de Clásico: alle hoogtepunten van speeldag 14 (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


4. De 4 Genkse goals tegen Antwerp, verrassend verlies Beerschot, winner van Okereke: alle hoogtepunten van speeldag 15 (07/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


5. Van de dolle slotfase in Beerschot-Mechelen tot de heerlijke assist van Lamkel Zé: de hoogtepunten van speeldag 27 in de Jupiler Pro League (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Tot dusver werden slechts vijf wedstrijden gespeeld op de 27ste speeldag van de Jupiler Pro League. Hieronder vindt u de samenvattingen van alle matchen. [naar artikel]


6. Van de Genkse nederlaag tot de dolle slotfase in Beerschot-Mechelen: de hoogtepunten van speeldag 27 in de Jupiler Pro League (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De 27ste speeldag van de Jupiler Pro League is, op Charleroi-Club Brugge na, achter de rug. Hieronder vindt u de samenvattingen van alle matchen. [naar artikel]


7. Anderlecht wint met tien en Antwerp verliest opnieuw: de hoogtepunten van de 17de speeldag in de Jupiler Pro League (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

De 17de speeldag leverde weer meer dan voldoende stof tot napraten op. Anderlecht won met tien van Oostende, Antwerp verloor alwéér en Gent lijkt met zes op zes onder stoom te komen. Bekijk hieronder de samenvattingen van alle wedstrijden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!