Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Nieuwe beelden tonen paniek net na raketaanval op station Kramatorsk: “Iedereen viel op de grond. Alles begon te branden”

09/04/2022 - 15:24
"Er zijn nieuwe beelden opgedoken die gemaakt werden net na de raketaanval op een treinstation in de Oekraïense stad Kramatorsk van gisteren. Daarop is duidelijk de chaos te zien die er de eerste momenten heerste. “Iedereen viel op de grond”, getuigt Nastya Yefrimenko (17) bij de Britse zender Sky News. “Het was een nachtmerrie. Alles begon te branden. Iedereen was in paniek.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nieuwe beelden tonen paniek net na raketaanval op station Kramatorsk: “Iedereen viel op de grond. Alles begon te branden” (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Er zijn nieuwe beelden opgedoken die gemaakt werden net na de raketaanval op een treinstation in de Oekraïense stad Kramatorsk van gisteren. Daarop is duidelijk de chaos te zien die er de eerste momenten heerste. “Iedereen viel op de grond”, getuigt Nastya Yefrimenko (17) bij de Britse zender Sky News. “Het was een nachtmerrie. Alles begon te branden. Iedereen was in paniek.” [naar artikel]


2. Raketaanval op vluchtende burgers in treinstation: zeker 39 burgerdoden waaronder ook 2 kinderen, gruwelijke beelden tonen ravage in Kramatorsk (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij een raketaanval op het treinstation in de Oost-Oekraïense stad Kramatorsk zijn volgens het de gouverneur van Donetsk zeker 39 gevallen en honderden gewonden. Volgens de woordvoerster van de bestuurlijke regio Donetsk zijn er ook twee kinderen onder de dodelijke slachtoffers. Er waren op het moment van de inslag naar schatting 4.000 Oekraïners aanwezig op het station gezien ze op die manier het oosten van het land probeerden te ontvluchten. [naar artikel]


3. Raketaanval op vluchtende burgers in treinstation: zeker 39 burgerdoden waaronder ook 4 kinderen, gruwelijke beelden tonen ravage in Kramatorsk (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij een raketaanval op het treinstation in de Oost-Oekraïense stad Kramatorsk zijn volgens het de gouverneur van Donetsk zeker 39 gevallen en honderden gewonden. Volgens de geheime dienst SBU zijn er ook vier kinderen onder de dodelijke slachtoffers. Er waren op het moment van de inslag naar schatting 4.000 Oekraïners aanwezig op het station gezien ze op die manier het oosten van het land probeerden te ontvluchten. [naar artikel]


4. Live - Hartverscheurende beelden: moeder neemt afscheid van 14-jarige dochtertjes na Russische raketaanval op Kramatorsk (30/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Vrees voor tientallen doden na raketaanval op treinstation vol vluchtelingen in Kramatorsk (08/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Zeker 39 doden na raketaanval op treinstation vol vluchtelingen in Kramatorsk (08/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Kwaad dat geen grenzen kent’ en minstens 39 doden: dit weten we al over de raketaanval in Kramatorsk (08/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Kwaad dat geen grenzen kent’ en minstens 50 doden: dit weten we al over de raketaanval in Kramatorsk (08/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!