Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

De Croo op bezoek in Polen: “Als je gevaar wil vermijden, moet je tonen dat je klaar bent”

13/04/2022 - 15:32
"Vandaag bezoeken de presidenten van Polen, Estland, Letland en Litouwen in Kiev hun collega Volodymyr Zelensky van Oekraïne: alweer een symbolische stap van solidariteit van de EU met Oekraïne. Vorige week was ook Boris Johnson, de Britse premier, al opvallend te gast in Kiev. En pijnlijk: de Duitse president, Frank-Walter Steinmeier kreeg het signaal van Zelensky […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De Croo op bezoek in Polen: “Als je gevaar wil vermijden, moet je tonen dat je klaar bent” (13/04/2022 - Express)

Vandaag bezoeken de presidenten van Polen, Estland, Letland en Litouwen in Kiev hun collega Volodymyr Zelensky van Oekraïne: alweer een symbolische stap van solidariteit van de EU met Oekraïne. Vorige week was ook Boris Johnson, de Britse premier, al opvallend te gast in Kiev. En pijnlijk: de Duitse president, Frank-Walter Steinmeier kreeg het signaal van Zelensky […] [naar artikel]


2. Live - Belarus wil groot vrijwilligersleger oprichten • Biden op bezoek in Polen om steun aan oostflank Navo te tonen (21/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Wit-Rusland wil groot vrijwilligersleger oprichten • Biden op bezoek in Polen om steun aan oostflank Navo te tonen (21/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Biostatisticus Geert Molenberghs: “Elk contact dat we kunnen vermijden, moeten we effectief vermijden” (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Vlaamse regering heeft zeker een belangrijk pakket nieuwe maatregelen getroffen in de strijd tegen het coronavirus. Maar het belangrijkste is nu dat we alle contacten moeten vermijden die we kunnen vermijden. Dat heeft biostatisticus Geert Molenberghs dinsdagavond gezegd op VRT NWS. [naar artikel]


5. ‘Vermijden is het eerste wat mensen met angsten doen. Ik deed dat ook. Je gaat alles vermijden, tot er van je leven maar weinig overblijft’ (11/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Cheetahs vermijden topland VS in reeksen, maar treffen Polen en Jamaica (23/07/2022 - Het Belang van Limburg)

De Belgian Cheetahs staan zaterdag om 17u22 lokale tijd (02u22 in België) tegenover Polen en Jamaica in de tweede reeks van de 4x400 meter estafette voor vrouwen op het WK atletiek in Eugene. [naar artikel]


7. Is raketinslag Polen gevolg van Oekraïense luchtafweer? ‘Zelfs met modernere wapens is dit niet te vermijden’ (16/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Luitenant-kolonel Tim Simoens over Russische kruisraket in Polen: “Om de Oekraïense luchtafweer te vermijden, maar ook om schrik aan te jagen” (24/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Lees hier al het nieuws terug van zondag 24 maart over de oorlog in Oekraïne. Zondagochtend vroeg heeft Rusland een luchtaanval op hoofdstad Kiev en de regio Lviv gelanceerd. Dat melden Oekraïense functionarissen. De luchtafweer zou de aanval met succes hebben afgeslagen. Er is (nog) geen melding gemaakt van slachtoffers noch materiële schade. Bij de aanvallen op het westen van Oekraïne zou een Russische kruisraket ook even het Poolse luchtruim zijn binnengedrongen. Dat melden de Poolse strijdkrachten. Poolse jets werden meteen de lucht ingestuurd ter verdediging van het luchtruim. [naar artikel]


9. Kortessem zegt ‘ja, maar’ voor uitbreiding kippenstallen : “Op voorwaarde dat ze het gevaar op fijnstof vermijden” (27/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Het schepencollege van Kortessem geeft een voorwaardelijk positief advies voor de uitbreiding van de kippenstallen in de Opeindestraat. Er worden bijkomende voorwaarden opgelegd. “Wij willen dat men maximaal investeert in de meest moderne systemen om het gevaar van fijnstof tegen te gaan”, zegt schepen Camille Cuyx (CD&V). [naar artikel]


10. Winkels heropenen in autovrije Paalstraat: “Vermijden dat wachtende klanten gevaar lopen” (05/05/2020 - Gazet van Antwerpen)

De winkels heropenen volgende week in een autovrije Paalstraat. “Meer dan een test van hoe ons winkelcentrum er na de herinrichting zal uitzien, is dit een veiligheidsmaatregel. We spelen in op de verwachte lange rijen met wachtende klanten”, aldus burgemeester Maarten De Veuster (N-VA). [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!