Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

AC Milan en Alexis Saelemaekers aan het feest: Rossoneri veroveren eerste titel in elf jaar

22/05/2022 - 20:59
"Na elf jaar is AC Milan opnieuw Italiaans landskampioen. Vooraf hadden de Rossoneri genoeg aan een punt op het veld van Sassuolo, maar Milan liet niets aan het toeval over en won met 0-3. Olivier Giroud (2x) en Franck Kessié tekenden voor de doelpunten. Alexis Saelemaekers speelde 80 minuten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. AC Milan en Alexis Saelemaekers aan het feest: Rossoneri veroveren eerste titel in elf jaar (22/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na elf jaar is AC Milan opnieuw Italiaans landskampioen. Vooraf hadden de Rossoneri genoeg aan een punt op het veld van Sassuolo, maar Milan liet niets aan het toeval over en won met 0-3. Olivier Giroud (2x) en Franck Kessié tekenden voor de doelpunten. Alexis Saelemaekers speelde 80 minuten. [naar artikel]


2. AC Milan en Alexis Saelemaekers aan het feest: Rossoneri veroveren eerste titel in elf jaar, medaille trainer Pioli gestolen: “Help mij hem te vinden” (23/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat Eric Gerets in 1984 niet voor elkaar kreeg, lukte Alexis Saelemaekers wél: de 22-jarige flankaanvaller greep de scudetto met AC Milan na een 0-3-zege bij middenmoter Sassuolo. Tijdens het titelfeest na de match werd de medaille van Stefano Pioli, de trainer van AC Milan, gestolen. [naar artikel]


3. LIVE. Saelemaekers zet Milan op voorsprong met eerste doelpunt in shirt van Rossoneri (18/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag Serie A • Aftrap: 21u45 • San Siro • AC Milan knokt nog volop voor ticket Europa League [naar artikel]


4. LIVE. Saelemaekers zet Milan op goede spoor met eerste doelpunt in shirt van Rossoneri (18/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag Serie A • Aftrap: 21u45 • San Siro • AC Milan knokt nog volop voor ticket Europa League [naar artikel]


5. Koploper AC Milan jaagt op eerste Scudetto in 10 jaar: de Rossoneri dromen van de titel met ‘quarterback’ Zlatan én ‘Salamandra’ Saelemaekers (11/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zlatan Ibrahimovic en Alexis Saelemaekers willen hun leidersplaats met AC Milan vanavond verstevigen in Udine. De Rossoneri zijn op zoek naar een eerste titel sinds het seizoen 2010-2011. Toen ook al met Zlatan, nu met een Belg erbij. Het verhaal van de quarterback en de salamander. [naar artikel]


6. LIVE AC MILAN-EMPOLI. Saelemaekers en Origi krijgen basisplaats bij Rossoneri, De Ketelaere op de bank (07/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AC Milan neemt het vanavond in eigen huis op tegen Empoli. Trainer Stefano Pioli kiest met Alexis Saelemaekers en Divock Origi voor twee Belgen in zijn basisopstelling. Houdt de Rossoneri de punten thuis? [naar artikel]


7. Alexis Saelemaekers in zijn eerste interview als speler van Milan: “Een mythische club” (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Alexis Saelemaekers mag zich voortaan speler van AC Milan noemen. Op de laatste dag van de wintermercato maakte de twintigjarige Brusselaar de... [naar artikel]


8. Alexis Saelemaekers in zijn eerste interview als speler van Milan: “Ibrahimovic is een inspiratiebron” (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Alexis Saelemaekers mag zich voortaan speler van AC Milan noemen. Op de laatste dag van de wintermercato maakte de twintigjarige Brusselaar de... [naar artikel]


9. Officieel: Sergiño Dest is eerste transfer van Ronald Koeman bij Barcelona, nieuwe ploegmaat voor Alexis Saelemaekers (01/10/2020 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona heeft en nieuwe rechtsback. Het neemt Sergiño Dest (19) over van Ajax. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!