Een goal om de 84 minuten: Michy Batshuayi met 25 doelpunten nu al achtste in stand all time-topschutter

14/06/2022 - 22:09
"Heerlijke assist, al even heerlijke kopbal. Op gemeten voorzet van Tielemans kopte Batshuayi de 0-1 in minuut 16 binnen in het Nationaal Stadion van Polen. “Zo’n kansen moet je Batshuayi niet geven”, aldus onze analist Marc Degryse in de VTM-studio."

1. Een goal om de 87 minuten: Michy Batshuayi met 25 doelpunten nu al achtste in stand all time-topschutter (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Heerlijke assist, al even heerlijke kopbal. Op gemeten voorzet van Tielemans kopte Batshuayi de 0-1 in minuut 16 binnen in het Nationaal Stadion van Polen. “Zo’n kansen moet je Batshuayi niet geven”, aldus onze analist Marc Degryse in de VTM-studio. [naar artikel]

2. Elke 80 minuten een doelpunt: Michy Batshuayi blijft verbluffende statistieken voorleggen bij Rode Duivels (26/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Wanneer Michy Batshuayi (28) mag spelen bij de Rode Duivels, maakt hij doelpunten. Zo ook weer de geweldige openingstreffer tegen Ierland zaterdagavond. Zijn 23ste treffer voor België. [naar artikel]

3. Batshuayi vol vertrouwen én ambitieus: "Dit is de échte Michy" (24/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Michy Bathsuayi (24) bij Dortmund: 11 matchen, 8 doelpunten. Die lijn wil de spits nu ook bij de Rode Duivels doortrekken. Per goal die hij maakte,... [naar artikel]

4. Thorgan Hazard en Michy Batshuayi tonen vroege vorm met prachtige doelpunten (22/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Rode Duivels Thorgan Hazard en Michy Batshuayi blijken al vroeg in het seizoen de juiste vorm te pakken te hebben. Hazard scoorde met een geweldig afstandsschot tegen Nice. Batshuayi was beslissend tegen Arsenal met twee doelpunten en een assist. [naar artikel]

5. Michy strikes again! Batshuayi scoort derde goal in twee matchen tegen Hamburg (10/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi blijft scoren bij Borussia Dortmund. Na zijn twee doelpunten in zijn debuutmatch bij de Duitsers opende de Rode Duivel de score in zijn eerste thuismatch tegen Hamburg. Götze maakte in de extra tijd nog de 2-0. [naar artikel]

6. Michy, de bekerspits: Batshuayi doet reputatie alle eer aan tegen Hull City (25/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een garantie op doelpunten in de eerste rondes van League en FA Cup. Michy Batshuayi (26) is in Engeland vooral bekerspits. Een die de stats... [naar artikel]

7. Michy Batshuayi scoort tweemaal bij debuut en verovert meteen alle harten bij Borussia Dortmund (02/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

Michy Batshuayi debuteerde vrijdagavond in stijl bij Borussia Dortmund. De spits kreeg bij BVB een basisplaats op bezoek bij Köln en bedankte meteen met twee doelpunten, één in elke helft. Batshuayi, die zich in de eerste helft levendig toonde, stond na 35 minuten op de perfecte plaats om een voorzet vanop links binnen te tikken. Voor de rust werd de 0-2 van Batshuayi afgekeurd door de videoref, maar in de tweede helft trof hij toch weer raak voor de bezoekers met de 1-2 voor Dortmund. [naar artikel]

8. Michy Batshuayi met Besiktas naar achtste finales Turkse beker (30/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft zich donderdag met Besiktas voor de achtste finales van de Beker van Turkije geplaatst. [naar artikel]

9. “De balcontrole van Jorginho”: Michy Batshuayi dient grijpgrage ploegmaat van repliek (24/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Opvallend beeld gisteravond in Ajax - Chelsea: Jorginho die Michy Batshuayi in de edele delen knijpt bij de viering van zijn winning goal in de... [naar artikel]

10. BEKIJK: Michy Batshuayi trapt winning goal in 94e minuut vanaf de stip in de kruising (24/01/2024 - Sporza)

Michy Batshuayi heeft Fenerbahçe wat langer aan de leiding in Turkije gehouden. In de derby tegen Istanbul Basaksehir leek Fenerbahçe genoeg te moeten nemen met een punt, maar invaller Batshuayi zette vol vertrouwen de penalty om die hij zelf versierd had. [naar artikel]

11. VIDEO. Ster van de avond: Michy Batshuayi leidt Fenerbahce met twee doelpunten naar Turkse beker (11/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Fenerbahce heeft zondagavond de Turkse beker gepakt. Dankzij Michy Batshuayi werd het 2-0 tegen Basaksehir. [naar artikel]

12. Killer tegen de kleintjes: Michy Batshuayi is in Engeland vooral bekerspits (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

13. Batshuayi domineert covers Britse sportkranten: "Als je gaat, ga dan hard - exact wat Michy in minuut 82 deed" (13/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

De man van een paar minuten, dat was hij. Maar gisteren bezorgde invaller Michy Batshuayi Chelsea zowaar de landstitel. Dolle taferelen en hij [naar artikel]

14. Rode Duivels boeken historische achtste zege op rij: 0-2 in Kazachstan (13/10/2019 - Knack)

De Rode Duivels maakten ook in hun achtste EK-kwalificatiewedstrijd geen fout. Doelpunten van Michy Batshuayi en Thomas Meunier volstonden in Kazachstan voor een 0-2-overwinning. [naar artikel]

15. Batshuayi via Engeland op weg naar Anderlecht (07/04/2019 - De Morgen)

De kans is groot dat Michy Batshuayi (20) na nieuwjaar voor Anderlecht speelt. Een voorlopig niet nader genoemde Engelse club wil de afkoopsom van acht miljoen in het contract van Batshuayi betalen, om de topschutter dan de volgende zes maanden uit te lenen aan Anderlecht. [naar artikel]

16. BEKIJK: Onhoudbare Michy Batshuayi scoort 4 keer in Turkse beker (17/01/2024 - Sporza)

Michy Batshuayi staat er wanneer Fenerbahce hem nodig heeft. De Rode Duivel loodste zijn club met 4 van de 6 goals voorbij tweedeklasser Adanaspor in de Turkse beker. Bekijk hieronder alle doelpunten van de spits. [naar artikel]

17. Michy Batshuayi op weg naar Galatasaray? (13/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Rode Duivel Michy Batshuayi speelt momenteel bij Chelsea, tevens de ploeg van Thibaut Courtois en Eden Hazard. Maar Batshuayi kan zijn kunnen [naar artikel]

18. Michy Batshuayi laat zich bij Rode Duivels opmerken met een goal en... zijn onderbroek (13/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi mocht nog eens starten bij de Rode Duivels maar de spits van Chelsea liet in Kazachstan geen onuitwisbare indruk na. Hij liet zich enkel opmerken met een goal en... zijn onderbroek. [naar artikel]

19. Michy Batshuayi toont WK-vorm met hattrick en assist in doelpuntrijke zege van Fenerbahçe (30/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Drie goals en een assist. Dat is het aandeel van Michy Batshuayi in de eenvoudige 2-5-zege van Fenerbahçe tegen laagvlieger Istanbulspor. De Rode Duivel zit zo al aan vijf doelpunten in zes competitiewedstrijden. [naar artikel]

20. BEKIJK: Michy Batshuayi deelt harde karatetrap uit aan fan tijdens veldbestorming (17/03/2024 - Sporza)

Commotie in Turkije. De topper tussen Trabzonspor en Fenerbahçe ontspoorde in het slot volledig. Na het laatste fluitsignaal bestormden enkele fans van de thuisploeg het veld. Rode Duivel Michy Batshuayi - matchwinnaar door een late goal - deelde zelfs een stevige karatetrap uit. [naar artikel]

21. En plots lukt het ook bij Crystal Palace: Michy Batshuayi valt in en scoort twee minuten later de gelijkmaker (05/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft nog eens de netten doen trillen in de Premier League. Batsman, die bij een 1-0 achterstond inviel, scoorde de gelijkmaker bij een van zijn eerste balcontacten de gelijkmaker tegen Everton. [naar artikel]

22. WK-teleurstelling weggewerkt: Michy Batshuayi stuwt Fenerbahçe met twee goals naar achtste finales van Turkse beker (20/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft dinsdagavond met twee goals bijgedragen aan de kwalificatie van Fenerbahçe voor de achtste finales van de Turkse beker. Het werd 3-1 in eigen huis tegen Istanbulspor. [naar artikel]

23. Batshuayi knipoogt richting kritische coach na goal: “Hopelijk helpt dit, baas” (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een antwoord met de voeten én op Twitter. Na z’n belangrijke goal van afgelopen weekend, kon Rode Duivel Michy Batshuayi het niet laten om z’n coach Roy Hodgson ook via social media even van repliek te dienen. In z’n gekende stijl: flegmatiek. [naar artikel]

24. Belgen in het buitenland – Michy Batshuayi bezorgt Dortmond drie punten na knotsgekke slotfase (11/03/2018 - Metro)

Michy Batshuayi heeft Borussia Dortmund zondag op de 26e speeldag in de Duitse Bundesliga de drie punten bezorgd tegen Frankfurt. De Rode Duivel, die een halfuur voor tijd inviel, scoorde twee doelpunten. Het werd uiteindelijk 3-2 in het Signal Iduna Park. Dortmund klom snel op voorsprong na een eigen doelpunt van Marco Russ. De verdediger […] Het bericht Belgen in het buitenland – Michy Batshuayi bezorgt Dortmond drie punten na knotsgekke slotfase verscheen eerst op Metro. [naar artikel]