Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Ivanka Trump vertelt over “verhit” telefoontje tussen Trump en Pence tijdens opstand van 6 januari

18/06/2022 - 09:08
"De derde dag van de onderzoekscommissie naar de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021 draaide rond vicepresident Mike Pence. Die zou naar verluidt een giftig telefoontje hebben gekregen van Trump met de vraag waarom hij niet wilde weigeren om Joe Biden als nieuwe president uit te roepen. Tijdens dat telefoontje noemde Trump Pence een watje en een mietje. Dat bevestigde ook (zij het met niet zoveel woorden) Ivanka Trump, dochter van. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ivanka Trump vertelt over “verhit” telefoontje tussen Trump en Pence tijdens opstand van 6 januari (17/06/2022 - Het Belang van Limburg)

De derde dag van de onderzoekscommissie naar de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021 draaide rond vicepresident Mike Pence. Die zou naar verluidt een giftig telefoontje hebben gekregen van Trump met de vraag waarom hij niet wilde weigeren om Joe Biden als nieuwe president uit te roepen. Tijdens dat telefoontje noemde Trump Pence een watje en een mietje. Dat bevestigde ook (zij het met niet zoveel woorden) Ivanka Trump, dochter van. [naar artikel]


2. Vader van Naya Rivera vertelt over het laatste, hartverscheurende telefoontje van zijn dochter: “Het is nog steeds een grote waas van pijn” (09/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Naya Rivera is op 8 juli 2020 op 33-jarige leeftijd omgekomen na een tragisch ongeval. Haar vader George Rivera, die haar op de dag van haar overlijden nog gesproken heeft, heeft het nog altijd erg moeilijk met het verlies van zijn dochter. “Ik mis haar nog elke dag”, klinkt het in het Amerikaanse magazine People. [naar artikel]


3. Merijn Zeeman vertelt verhaal achter verrassende transfer Julien Vermote: "Zijn telefoontje triggerde mij" (09/01/2024 - Sporza)

De aanhouder heeft gewonnen. Een contractloze Julien Vermote versierde op 34-jarige leeftijd een verrassende transfer naar Visma-Lease a Bike. Hoe hij dankzij een flinke portie lef én een belangrijk telefoontje toch nog in de beste ploeg ter wereld verzeild geraakte? Een situatieschets met Merijn Zeeeman en Vermote zelf. [naar artikel]


4. ‘Nu maar hopen dat de songs niet in opstand komen’ ‘Ik had geen zin om weer in mijn eentje zot te worden’, vertelt Daan over Simple. Op die plaat staan dan maar twee gloednieuwe nummers, voor het eerst kregen drumster Isolde Lasoen, toetsenist Jeroen Swinn (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. 1 januari 1994: 30 jaar sinds opstand Zapatisten Mexico tegen neoliberale NAFTA-vrijhandelsverdrag (01/01/2024 - De Wereld Morgen)

Op 1 januari 1994, dertig jaar geleden, begon de opstand van het EZLN tegen het vrijhandelsverdrag NAFTA tussen Mexico, de VS en Canada dat die dag in werking trad. Zij voorspelden enorme toename van de armoede, met massale vlucht naar het noorden en naar drugshandel tot gevolg, drie voorspellingen die volledig zijn uitgekomen. Het EZLN is uit de media verdwenen maar zijn ideeën zijn springlevend in de andersglobale bewegingen wereldwijd. The post 1 januari 1994: 30 jaar sinds opstand Zapatisten Mexico tegen neoliberale NAFTA-vrijhandelsverdrag appeared first on DeWereldMorgen.be. [naar artikel]


6. Jachtverbod tot en met 18 januari l Vlaams minister van Leefmilieu Hilde Crevits (CD&V) schort de jacht op tot en met het weekend van 17 en 18 januari. Dat moet de dieren de kans geven voldoende te herstellen van de vriesperiode. Indien nodig zal de mi (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


7. l Philippe Herreweghe dirigeert Stravinsky. Niet zo gek als je weet wat die man had met Bach en de rest van de barok. Op 29 januari in PSK Brussel, op 31 januari in deSingel in Antwerpen. (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Wintersolden starten niet op zaterdag 2 januari, maar op maandag 4 januari (01/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

De wintersolden starten op maandag 4 januari 2021, niet op zaterdag 2 januari. Dat meldt minister van Economie Jean-Pierre Dermagne (PS). Door de koopjesperiode op een weekdag te laten beginnen, wordt de grote drukte mogelijk vermeden. De sperperiode gaat morgen ook gewoon van start en duurt dus iets langer. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!