Atlético en (matige) Carrasco danken fenomenale Oblak voor scoreloos gelijkspel

15/03/2017 - 22:59
"Na de 4-2 overwinning in Leverkusen kon Atlético met een gerust hart toeleven naar de terugwedstrijd in het eigen Vicente Calderón. Carrasco"

1. Atlético en (matige) Carrasco danken sterke Oblak voor scoreloos gelijkspel (15/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na de 4-2 overwinning in Leverkusen kon Atlético met een gerust hart toeleven naar de terugwedstrijd in het eigen Vicente Calderón. Carrasco [naar artikel]

2. Zwakke Carrasco speelt gelijk na doelpuntenloos duel dankzij fenomenale Oblak (15/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na de 4-2 overwinning in Leverkusen kon Atlético met een gerust hart naar Duitsland afzakken. Carrasco stond in de basis maar had een mindere [naar artikel]

3. Carrasco helpt Atletico met assist aan punt na zeldzame fout Oblak, paniek om Torres (02/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Atletico Madrid heeft vanavond niet kunnen winnen op het veld van Deportivo La Coruna. De club uit de hoofdstad, waar Yannick Carrasco pas na [naar artikel]

4. Atlético Madrid komt bij Levante niet verder dan gelijkspel, bleke Carrasco na een uur vervangen (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 19u • Ciudad de Valencia • Tweede wedstrijd van Carrasco sinds coronabesmetting • Atlético is koploper in La Liga [naar artikel]

5. Man in vorm Yannick Carrasco houdt Atlético Madrid met goal op Spaanse titelkoers (12/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Als Atlético Madrid voor het eerst sinds 2014 kampioen van Spanje wordt, dan zal het dat deels te danken hebben aan Yannick Carrasco. [naar artikel]

6. Atlético en Carrasco ontsnappen aan puntenverlies tegen Alaves (03/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zucht van opluchting bij Atlético. Yannick Carrasco, die 82 minuten speelde, en zijn ploegmaats hebben in extremis 1-2 gewonnen op het veld van Alaves, het nummer dertien in La Liga. De Madrilenen kwamen op slag van rust op voorsprong via Llorente, op aangeven van ‘good old’ Suárez. Na de pauze moest Alaves met tien verder na rood voor Laguardia. Atlético leek op weg naar een simpele zege, tot Felipe de bal zes minuten voor affluiten voorbij zijn doelman Oblak werkte (1-1). In het slot bezorgde Suárez Atlético dan tóch nog de zege na een assist van Félix. Atlétic blijft zo leider in La Liga. [naar artikel]

7. Atlético en Carrasco ontsnappen aan nederlaag tegen Alaves (03/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

8. Nainggolan na gelijkspel tegen Atletico: "Goed voor het zelfvertrouwen" (13/09/2017 - Sporza)

AS Roma bleef op een scoreloos gelijkspel hangen tegen Atletico Madrid. Toch was Radja Nainggolan niet ontevreden: "We zijn ons nog aan het aanpassen aan de nieuwe coach." [naar artikel]

9. Oblak overtreft Courtois bij Atlético (29/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

U dacht dat Thibaut Courtois straf was destijds bij Atlético Madrid. Jan Oblak, zijn opvolger in de Spaanse hoofdstad, is goed op weg zijn [naar artikel]

10. Atlético-sluitstuk Oblak moet Bayern uit finale houden (11/04/2019 - De Morgen)

Lang hebben ze bij Atlético Madrid niet getreurd om het vertrek van Thibaut Courtois. Doelman Jan Oblak (23) kan vanavond tegen Bayern in de halve finale van de Champions League al zijn 32ste clean sheet realiseren. [naar artikel]

11. Atletico Madrid verlengt contract van Jan Oblak tot 2023 (18/04/2019 - Metro)

Jan Oblak heeft zijn lot langer aan Atletico Madrid verbonden. De Sloveense doelman (26) zette vandaag zijn handtekening onder een contract tot 30 juni 2023. Oblak kwam in de zomer van 2014 naar Atletico, als vervanger van Thibaut Courtois. Na een aarzelende start groeide hij er uit tot een van de beste keepers ter wereld. […] Het bericht Atletico Madrid verlengt contract van Jan Oblak tot 2023 verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

12. Atletico hypothekeert kansen in CL met 0-0 in Azerbeidzjan (18/10/2017 - Sporza)

Atletico Madrid is op het veld van Qarabag niet verder geraakt dan een troosteloos gelijkspel. Het is nog maar het 2e punt voor de club van Yannick Carrasco. [naar artikel]

13. Herstart met een valse noot: Yannick Carrasco blijft met Atlético Madrid steken op gelijkspel bij Athletic Bilbao (14/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Een geblondeerde Yannick Carrasco heeft zondag met Atlético Madrid 1-1 gelijkgespeeld bij Athletic Bilbao op de 28e speeldag in La Liga. De Rode Duivel stond 63 minuten op het veld. [naar artikel]

14. Atlético Madrid behoudt zijn voorsprong in Spanje dankzij jubileumgoal van Suarez en save van Oblak (21/03/2021 - Het Belang van Limburg)

In La Liga heeft Atlético Madrid een krappe 1-0 zege geboekt tegen Alaves. Yannick Carrasco speelde de hele match bij de competitieleider. Luis Suarez maakte het 500e doelpunt in zijn carrière. [naar artikel]

15. Invaller Carrasco kan tij niet keren: Atlético Madrid speelt gelijk tegen Leganés (30/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid is zaterdag op de zevende speeldag in de Spaanse Primera Division niet verder geraakt dan een doelpuntenloos gelijkspel op het veld van Leganés. Yannick Carrasco kwam in de 54e minuut tussen de lijnen, maar kon het verschil niet maken. [naar artikel]

16. Carrasco kan Atletico niet aan eerste zege helpen (28/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Atletico Madrid heeft ook op de tweede speeldag in de Primera Division vrede moeten nemen met een gelijkspel. Na de 1-1 van vorige week tegen [naar artikel]

17. Carrasco niet in Atlético-selectie tegen Qarabag, Monaco mist topschutter Falcao (31/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Rode Duivel Yannick Carrasco moet het duel van Atlético Madrid met de Azerbeidzjaanse kampioen FK Qarabag van dinsdagavond in de Champions League aan zich voorbij laten gaan. Carrasco zit niet in de wedstrijdselectie, die Atlético-coach Diego Simeone bekendmaakte. [naar artikel]

18. Yannick Carrasco helpt Atlético Madrid met eerste goal van 2021 mee aan gelijkspel tegen Real Betis (11/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid staat weer aan de leiding van La Liga. Het speelde zondagavond wel maar 1-1 gelijk tegen Real Betis. Yannick Carrasco was de doelpuntenmaker langs Madrileense kant. Voor Carrasco was het zijn eerste doelpunt sinds zijn goal in de Champions League-wedstrijd tegen RB Salzburg van december vorig jaar. [naar artikel]

19. Atlético Madrid boekt moeizame en zuinige overwinning tegen de voorlaatste (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het ging niet van een leien dakje tegen Alavés, maar Atlético Madrid mag opnieuw drie punten bijschrijven in de titelstrijd. Suarez benutte één van de zeldzame kansjes voor de competitieleider, terwijl doelman Oblak in de slotfase een strafschop stopte. Carrasco kende een lastige wedstrijd en liep tegen geel en een schorsing aan. [naar artikel]

20. Geen Jan Oblak meer in resterende Champions League-wedstrijden? Atletico-keeper kampt met schouderblessure en lichte hersenschudding (16/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Jan Oblak, de doelman van Atletico Madrid, is niet ongehavend uit het competitieduel tegen Athletic Club gekomen. De Sloveen moest zich zaterdagavond in de tweede helft laten vervangen en blijkt nu een schouderblessure en een lichte hersenschudding te hebben. [naar artikel]

21. Opnieuw scoreloos gelijkspel voor Antwerp (18/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Na de 0-0 thuis tegen Cercle, kwam Antwerp vrijdagavond ook niet bij OH Leuven verder dan een scoreloos gelijkspel in de tweede periode van de Proximus League. [naar artikel]

22. OHL B en THES delen de punten in scoreloos gelijkspel: “Eerste lentezon zorgde voor loom voetbal” (10/04/2023 - Het Belang van Limburg)

THES moest zondagmiddag vrede nemen met een scoreloos gelijkspel op het veld van OH Leuven U23. [naar artikel]

23. Villarreal zet Atletico Madrid een hak, invaller Carrasco valt uit (25/04/2017 - Sporza)

Atletico Madrid heeft dure punten laten liggen in de strijd voor de derde plaats. Atletico verloor met 0-1 van Villarreal. Yannick Carrasco liep een schouderblessure op. [naar artikel]

24. Club Brugge rekent zich rijk na zoutloos gelijkspel tussen Gent en Anderlecht (27/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Gent en Anderlecht zijn in hun 'crisismatch' niet verder gekomen dan een scoreloos gelijkspel. In een matige partij maakte Gent in de eerste [naar artikel]