In het station van Mechelen staat een pizza-automaat die voor de reiziger vier verschillende pizza’s binnen de drie minuten kan klaarmaken. De automaat is een eerste test vooraleer de automaten in verschillende stations zullen gelanceerd worden. [naar artikel]
Wie zin heeft in een pizza kan voortaan ook terecht in het station van Mechelen. Daar staat sinds dinsdag een automaat die in drie minuten tijd een verse en typisch Italiaanse pizza serveert. Het gaat voorlopig om een proefproject. [naar artikel]
Het station van Mechelen pakt uit met een primeur. In de stationshal staat sinds gisteren een automaat die in drie minuten verse pizza serveert.... [naar artikel]
De zevende PizzaZoid-automaat van het Waaslandse Pizza Atilla staat op de parking van Carré Willebroek. Het toestel gaat volautomatisch van gekoelde pizza naar afgebakken én in een doos afgeleverd, in amper 3 minuten. [naar artikel]
Aan Boskant in Westerlo kan je vanaf nu een lekkere, versgebakken, krokante pizza uit een automaat halen. De pizza-automaat is de eerste in de Kempen. Initiatiefnemer Atilla Ertas uit het Oost-Vlaamse Zele wil met zijn PizzaZoid Vending Machine een stevige plaats op de markt veroveren in België en ook in Nederland. “Ik hou ervan om innovatief bezig te zijn, zeker in deze coronatijden.” [naar artikel]
Waar eet je de Lekkerste Pizza van Limburg? Dat ontdekken we pas op 1 oktober, nadat onze lezers hun stem hebben uitgebracht. Wat we nú willen weten: hoe belandde die heerlijke pizza precies in Limburg? En welke pizzeria was de allereerste? “Het verhaal van de pizza in Limburg begon niét in een pizzeria.” [naar artikel]
Bij Pink Pizza in Genk kan je terecht voor een pizza ‘Wa Make’, ‘Nie geflipt doen’, ‘Anders da gaat nie’, of een pizza ‘Die beweegt niet meer’. Dat zijn junkpizza’s oftewel pizza’s met junkfood erop. “Mensen zijn er gek op.” [naar artikel]
24 uur per dag, 7 dagen in de week een pizza eten? Sinds kort kan dat in Rome. Je kiest een van de vier smaken op een apparaat, betaalt en drie minuten later komt er een dampende pizza uit de muur. De Romeinen zijn nog wat sceptisch. [naar artikel]
Agostino Lombardi was een man van tradities, maar ook van eigen wijsheden. Een pizza belegd met veel ingrediënten weigerde hij zijn klanten te serveren – de traditie vraagt om eenvoud. Ananas op een pizza, wat in Italië neerkomt op heiligschennis, kon dan weer wel. ‘Italianen leggen zelfs Zwanworsten op hun pizza’s.’ [naar artikel]
Wie niet in Italië geraakt deze zomer niet getreurd: ook thuis kan je genieten van een heerlijke pizza in warme temperaturen op je terras. Al kan je niet elke pizza zomaar ‘pizza’ noemen volgens deze 5 pizza-chefs uit Brugge, Genk, Gent, Leuven en Antwerpen. We passeerden om te weten te komen hoe je best aan de slag gaat met deeg en beleg om dat vleugje Italië op tafel te krijgen. En bak je die dan in een houtoven of een gasoven? “Een goede pizza telt maar drie of vier ingrediënten.” [naar artikel]
Pizza, dat kan er altijd in. Alleen duurt het een tijdje vooraleer hij uit de oven mag. Dat probleem is volledig van de baan met dit keukensnufje. Maak kennis met de Breville Smart Oven Pizzaiolo. Deze mini-oven haalt in geen tijd een temperatuur van maar liefst 400 graden. Dat is vergelijkbaar met de temperatuur van […] Het bericht Met deze mini-oven is je pizza in twee minuten klaar verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
In Nederland zijn Twitteraars in de ban van een pizzakoerier uit Groningen. De man moest donderdag twee pizza’s leveren, maar stapte af om twee minuten ode te brengen aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Of de klanten nog konden genieten van warme pizza, is een vraagteken, maar de man is op Twitter wel onthaald als een ware held. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Een interieur met Franse en Afrikaanse invloeden, maar wel: authentieke Napolitaanse pizza. Ristorante pizzeria Coppola opende pas de deuren in Genk. Met zelfs Pizza Nutella op de kaart. “De jeugd in Italië is er zot van.” [naar artikel]
De Pizza Hut op de Hasseltse Thonissenlaan gaat als eerste pizza-keten in de provincie haar leveringen binnen de grote ring met een elektrische fiets afwerken. “Daarvoor komen er drie elektrische fietsen en schuiven we vier brommers aan de kant”, zegt zaakvoerder Inge Fripon (53). De eerste tests leverden dan ook goed resultaat op. “We zijn met de e-bike even snel als met de brommer, én de pizza’s arriveren nog warm op hun bestemming.” [naar artikel]
Is de pizza in jouw favoriete zaakje écht buonissimo? Samen met jou gaat Goesting op zoek naar de lekkerste pizza van Limburg. Stem mee via de gratis HBVL-nieuwsapp en maak kans op één jaar lang gratis pizza in jouw favoriete pizzeria. [naar artikel]
Een wilde gok: een pizza napolitana, een margherita, een pizza met vier kazen en een funghi? Een koerier van bestelsite pizza.be - dat trouwens [naar artikel]
In het kielzog van andere fastfoodrestaurants heeft nu ook Pizza Hut een veganistische optie op het menu gezet. Het gaat daarvoor een samenwerking aan met Beyond Meat, een producent van plantaardige vleesalternatieven. Het resultaat? De Beyond Pizza. [naar artikel]
Lukoil krijgt geen omgevingsvergunning voor een pizza-automaat aan haar tankstation aan de Grote Baan in Helchteren. Die beslissing nam het gemeentebestuur in het kader van de verdere ontwikkeling van de Noord-Zuidverbinding. [naar artikel]
Wie maakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Emanuele van Pizza da Manu in Overpelt kunnen zijn. Nadat hij jarenlang pizza’s bakte in een succesvolle foodtruck, begon hij een ‘trattoria’ in de broodjeszaak van zijn vrouw. “Nathalie heeft me het laatste duwtje in de rug gegeven.” [naar artikel]
Een beetje peper op zijn pizza lustte een klant van New York Pizza in Houthalen-Helchteren wel. Maar hij kreeg zoveel peper dat de pizza oneetbaar werd. [naar artikel]
Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Mirco Polo van Il Sotterreaneo in Genk kunnen zijn, de student-ondernemer die samen met zijn team heerlijke pizza’s bakt in de kelder van zijn ouderlijk huis. “We hadden nooit verwacht in de top vijf te belanden.” [naar artikel]
Hij zou te lang op zijn pizza moeten wachten. En daarom trok een 24-jarige jongeman met een mes naar pizzeria Pizza King in Oostende waar hij even voordien wou bestellen. Een werknemer kreeg er drie messteken in zijn been. “Hij beledigde ons en kwam daarna met een mes naar de zaak”, vertelt de jongeman. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.