12/09/2022 - 01:12
"Verschillende spelers kregen zaterdag rust, maar voor Hans Vanaken (30) was dat niet nodig. “Ik voel me fysiek nog in orde”, zei de aanvoerder. "

1. Hans Vanaken scoorde ondanks slopende kalender zijn 100ste goal in eerste klasse: “Rust hoeft niet voor mij” (12/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Verschillende spelers kregen zaterdag rust, maar voor Hans Vanaken (30) was dat niet nodig. “Ik voel me fysiek nog in orde”, zei de aanvoerder. [naar artikel]

2. LIVE. Rusten op Stayen. STVV begon prima en Bezus scoorde, maar Anderlecht rechtte de rug en scoorde tegen via Santini (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge wippen in de stand [naar artikel]

3. ONS RAPPORT. “Hij verdeelde, heerste én scoorde”: vooral het aanvallende compartiment scoorde punten tegen Polen, met zelfs twee keer 8 op 10 (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na de afgang tegen Nederland moesten de Rode Duivels een statement maken tegen Polen, en of ze dat hebben gedaan: 6-1! Uiteraard krijgt het aanvallende compartiment complimenten, met zelfs twee keer 8 op 10. Ook de defensieve buizen van vorige vrijdag zijn verleden tijd. Ontdek hieronder onze punten. [naar artikel]

4. Trossard scoorde gisteren de 200ste Belgische goal in de Champions League: maar wie scoorde de meeste, snelste en belangrijkste? (10/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Leandro Trossard scoorde dinsdag voor Arsenal de 2-2 tegen Bayern Munchen. Het was de tweehonderdste Belgische goal in de Champions League. Welke landgenoot haalt de hall of fame van ons voetbal, en waarom? [naar artikel]

5. Hans Vanaken scoorde al drie keer in vier Europese matchen voor Club Brugge (18/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Met drie goals in vier Europese wedstrijden manifesteert Hans Vanaken zich dit seizoen als ‘Mister Europe’ van Club. De spelmaker wil aan de vooravond van zijn derde Champions League-campagne minstens even goed doen als de derde plaats van vorig jaar. “In elke match moet het ons doel zijn de tegenstander pijn te doen.” [naar artikel]

6. Veegt Vanaken vanavond een blinde vlek weg? Hij scoorde enkel tegen Moeskroen nog niet (18/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Drie jaar nadat zijn boezemvriend Jelle Vossen op een vrijdagavond op Le Canonnier zijn honderdste competitiegoal lukte, staat ook Hans Vanaken... [naar artikel]

7. Het wordt 'De Gouden Linker': Vanaken zal schoen waarmee hij wereldgoal tegen Anderlecht scoorde laten vergulden (04/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

De keuze is gemaakt. Hans Vanaken overhandigde afgelopen weekend zijn linkerschoen om te laten vergulden. “Het is die van het paar waar ik de... [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Club slikt gelijkmaker nadat Mata op grond ligt en is woedend, Vanaken scoorde op penalty (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]

9. LIVE. Club gaat rusten met zuinige voorsprong in Eupen, Vanaken scoorde na hoekschop van Skov Olsen (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Kehrwegstadion • Club Brugge mag geen punten verliezen in titelstrijd, Eupen voor het eerst zonder Krämer [naar artikel]

10. Club Brugge-aanvoerder Hans Vanaken brengt Kim Huybrechts geluk op WK darts: “Ik heb hem nochtans al uitgejouwd toen hij scoorde tegen Antwerp” (28/12/2022 - Gazet van Antwerpen)

Maandag nog op het veld met Club Brugge tegen OH Leuven, een dag later aandachtig toeschouwer op het WK darts. Rode Duivel Hans Vanaken nam van zijn weekje vakantie gebruik om landgenoot Kim Huybrechts aan te moedigen op het WK. De Rode Duivel, een dartsliefhebber, zag in de vip-sectie hoe onze landgenoot de eerste set uit handen geven tegen Peter Wright, maar zich daarna opnieuw in de wedstrijd knokte. “Hij had mij een berichtje gestuurd, net als Björn Engels. Die zou misschien voor de volgende ronde komen”, zei Huybrechts. [naar artikel]