Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Belgische douane gaat scanbeelden uitwisselen met Brazilië in strijd tegen drugssmokkel

14/09/2022 - 18:04
"De Belgische en Nederlandse douane gaan scanbeelden uitwisselen met Brazilië om zo drugssmokkelaars sneller bij de kraag te kunnen vatten. Dat is de uitkomst van een werkbezoek van de douane aan Brazilië, meldt de FOD Financiën in een persbericht."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Belgische douane gaat scanbeelden uitwisselen met Brazilië in strijd tegen drugssmokkel (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische en Nederlandse douane gaan scanbeelden uitwisselen met Brazilië om zo drugssmokkelaars sneller bij de kraag te kunnen vatten. Dat is de uitkomst van een werkbezoek van de douane aan Brazilië, meldt de FOD Financiën vandaag in een persbericht. [naar artikel]


2. België en Panama gaan meer informatie uitwisselen in strijd tegen drugssmokkel (03/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

België en Panama slaan de handen in elkaar in de strijd tegen de georganiseerde internationale drugshandel. Zo zal er op een gestructureerde manier informatie worden uitgewisseld om de pakkans te vergroten en wordt er ingezet op opleidingen die zeevarenden weerbaarder maken tegen drugstrafiek. Dat meldt minister van Justitie en Noordzee Vincent Van Quickenborne, die de voorbije dagen in Panama was en een akkoord sloot met de Panamese minister van Maritieme Zaken Noriel Arauz. [naar artikel]


3. Belgische politie gaat info uitwisselen met Servische collega's in strijd tegen terreur (07/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en zijn Servische ambtgenoot Nebojsa Stefanovic hebben dinsdag een samenwerkingsakkoord tussen [naar artikel]


4. Tien Belgische aanhoudingen in onderzoek naar Russische site waar pedofielen foto’s uitwisselen (02/01/2018 - Het Belang van Limburg)

De federale politie en Child Focus zijn een onderzoek gestart naar een Russische website waar pedofielen massaal kinderfoto’s uitwisselen die ze van sociaalnetwerksites halen. Tussen de bijna 3 miljoen beelden staan ook tal van vakantiefoto’s van Belgische kinderen. De voorbije twee jaar zijn al tien Belgische aanhoudingen gedaan in deze zaak. [naar artikel]


5. Belgische paralympische atleten in Turkije voor stage: "Ervaringen uitwisselen is superbelangrijk" (08/11/2023 - Sporza)

Heel wat paralympische atleten zijn vandaag afgereisd naar het Turkse Belek voor een stage, ter voorbereiding van de Paralympische Spelen in Parijs. We volgen het belangrijkste nieuws van de Belgische stage in Belek op deze pagina. [naar artikel]


6. LIVE BRAZILIË-KAMEROEN. Geen goals voor rust, kan B-ploeg van Brazilië wel scoren in tweede helft? (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u • Groep G • Lusail Stadium • Ismail Elfath (VS) [naar artikel]


7. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. Bondscoach Zuid-Korea: “Zou liever tegen Brazilië zonder Neymar spelen” (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Ref: Clément Turpin (Fra) • Stadium 974 • Neymar traint weer [naar artikel]


8. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. 4-0! Seleção is niet te houden: Brazilië rolt Zuid-Korea nog voor rust helemaal op (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Ref: Clément Turpin (Fra) • Stadium 974 • Neymar aan de aftrap [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!