Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Journaliste Deborah Seymus schrijft openhartig over seks en liefde: ‘Ik dacht vroeger dat zachte seks voor pussy’s was’

16/09/2022 - 15:36
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Journaliste Deborah Seymus schrijft openhartig over seks en liefde: ‘Ik dacht vroeger dat zachte seks voor pussy’s was’ (16/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Journaliste Deborah Seymus (31) schrijft haar seksleven van zich af: “Ik besef dat vijftig veel is. In Vlaanderen toch” (23/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Goeie titel. Dat is het minste wat je kunt zeggen van haar boek. En ja, volgens haar waren het er op de kop af vijftig. Vijftig piemels, vijftig ervaringen, soms fijn, vaak teleurstellend, te vaak traumatisch. Deborah Seymus (31) schreef haar grillige liefdes- en seksleven met grote overgave van zich af. “Ik vraag me af hoeveel vrouwen het oprecht fijn vinden om seks te hebben op een eerste date.” [naar artikel]


3. Ex-prostituee Deborah (45) openhartig over vroeger leven: “Ik was zó vernederd in die hotelkamer, ik wilde opnieuw controle over mannen” (04/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het mag een mirakel heten dat Deborah Van Laer (45) er überhaupt nog is. Als tiener vluchtte ze weg van huis, ze raakte zwaar verslingerd aan drank en drugs én belandde in de prostitutie. Tot de moeder van vier uit Brasschaat het welletjes vond geweest. Ze gooide haar leven totaal om en werd traumatherapeut. Haar ongelofelijke verhaal pende Deborah al eens neer in de bestseller ‘Van Hooker tot Healer’. En nu ligt het vervolg in de rekken: ‘Herstel’. “Of ik ergens spijt van heb? Eigenlijk niet. Behalve dan misschien dat ik op mijn 16 een afscheidsbrief achterliet en met de noorderzon vertrok.” [naar artikel]


4. Ex-sekswerker Deborah (45) openhartig over vroeger leven: “Ik was zó vernederd in die hotelkamer, ik wilde opnieuw controle over mannen” (04/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het mag een mirakel heten dat Deborah Van Laer (45) er überhaupt nog is. Als tiener vluchtte ze weg van huis, ze raakte zwaar verslingerd aan drank en drugs én belandde in de wereld van sekswerk. Tot de moeder van vier uit Brasschaat het welletjes vond geweest. Ze gooide haar leven totaal om en werd traumatherapeut. Haar ongelofelijke verhaal pende Deborah al eens neer in de bestseller ‘Van Hooker tot Healer’. En nu ligt het vervolg in de rekken: ‘Herstel’. “Of ik ergens spijt van heb? Eigenlijk niet. Behalve dan misschien dat ik op mijn 16de een afscheidsbrief achterliet en met de noorderzon vertrok.” [naar artikel]


5. Journaliste Deborah Seymus over haar boek ‘Vijftig piemels later’: ‘Ik wilde niet de hele tijd geile klap verkopen’ (16/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Journaliste en ervaringsdeskundige Deborah Seymus over haar depressieve gevoelens: ‘Blijft dit duren?’ (11/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Deborah Van Laer schrijft boek over carrièreswitch van prostituee naar therapeute: “Ik verdiende tot duizend euro per dag” (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ze spoot zoveel drugs dat haar armen zwart zagen, een verslaving die ze bekostigde met een ‘carrière’ als prostituee en pornoactrice. Vandaag heeft Deborah Van Laer (45) haar leven echter volledig omgegooid, en werkt ze zelf in de verslavingszorg. “Ik heb eerst acht jaar aan mezelf moeten werken voor ik als therapeute andere mensen kon gaan helpen.” [naar artikel]


8. CNN-journaliste nuanceert na tv-verslag met zwarte hoofddoek in Kaboel: "Verschil met vroeger is niet zó scherp" (17/08/2021 - VRT NWS)

Nu de taliban opnieuw de macht hebben gegrepen in Afghanistan, is het ook voor vrouwelijke journalisten anders werken. Op de sociale media is nogal wat te doen over CNN-reporter Clarissa Ward, die voor het eerst in beeld kwam met een hoofddoek die haar hele haardos bedekt. Maar het verschil met de vroegere situatie is momenteel niet zó scherp als sommige kijkers wel concluderen of vrezen, nuanceert ze zelf op Twitter. [naar artikel]


9. Loubna Khalkhali, VRT-journaliste, feministe en de vrouw van Adil El Arbi: “Mijn girl power schrikte vroeger mannen af” (11/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

Natuurlijk lonkt Hollywood ook voor haar, maar wat dan met haar eigen carrière? Natuurlijk wil ze gelijke rechten voor vrouwen, maar er is ook dat gewicht van die traditie. Ziedaar VRT-journaliste Loubna Khalkhali (32), echtgenote van filmregisseur Adil El Arbi. Al een leven lang schipperend én vragen stellend. “Mijn girl power schrikte mannen vroeger af." [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!