Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

De match van 12,4 miljoen euro: zoveel staat er volgende week woensdag op het spel voor Club Brugge in Madrid

05/10/2022 - 12:35
"12,4 miljoen euro: dat staat volgende week woensdag op het spel voor Club Brugge in Madrid. Als het nog eens wint van Atlético, is de 1/8ste finale in de Champions League een feit en passeert blauw-zwart sowieso langs de kassa, maar ook een gelijkspel volstaat mogelijk al."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De match van 12,4 miljoen euro: zoveel staat er volgende week woensdag op het spel voor Club Brugge in Madrid (05/10/2022 - Het Belang van Limburg)

12,4 miljoen euro: dat staat volgende week woensdag op het spel voor Club Brugge in Madrid. Als het nog eens wint van Atlético, is de 1/8ste finale in de Champions League een feit en passeert blauw-zwart sowieso langs de kassa, maar ook een gelijkspel volstaat mogelijk al. [naar artikel]


2. Niet eerder in zijn leven was Charles Michel zoveel Belg, zoveel leider, zoveel attractie (20/12/2018 - De Morgen)

Dissidentie mag ook. Onder die vlag vaart Hugo Camps op donderdag. [naar artikel]


3. Zoveel momblogs, zoveel opvoedingsboeken, en toch zoveel stress bij ouders. Wat is er aan de hand? (27/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. “Nooit zoveel respons” om te staken: hoe gaan we de nationale staking woensdag voelen? (11/02/2019 - Het Belang van Limburg)

De vakbonden kondigen woensdag een “ongeziene” staking aan. Ook in onze provincie zal massaal gestaakt worden. “Deze regering heeft gezorgd voor de verarming van de mensen”, zegt Pierre Vrancken van ABVV Limburg. “De maat is vol. We hebben nog nooit zoveel respons gekregen.” Niet enkel in grote bedrijven wordt het werk neergelegd, de staking zal overal voelbaar zijn. Zo gaan er “zo goed als geen bussen uitrijden”. Ook in de Limburgse ziekenhuizen en scholen wordt gestaakt. [naar artikel]


5. Waarom hoger onderwijs woensdag op straat komt: ‘Dubbel zoveel studenten, hetzelfde aantal personeel’ (11/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Waarom hoger onderwijs woensdag op straat komt: ‘Dubbel zoveel studenten, evenveel personeel’ (11/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Het wordt LENTE volgende week: woensdag tot 14 graden (12/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Je zou het niet meteen zeggen als je naar buiten kijkt, maar de lente is wel degelijk in aantocht. Vandaag is het nog even doorbijten, maar vanaf [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!