06/10/2022 - 20:32
"• Conference League • Evenepoel geëerd voor de match • In Silkeborg - Steaua Boekarest staat het bij rust 3-0 • West Ham heeft 6 op 6, Anderlecht 4 op 6"

1. LIVE. GOAL! Scamacca trapt West Ham verdiend op voorsprong - Silva met kopbal dicht bij gelijkmaker (06/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Conference League • Evenepoel geëerd voor de match • In Silkeborg - Steaua Boekarest staat het bij rust 3-0 • West Ham heeft 6 op 6, Anderlecht 4 op 6 [naar artikel]

2. LIVE ENGELAND-ITALIË. Kane met de gelijkmaker op penalty nadat Scamacca Italië snel op 0-1 had gezet (17/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

In groep C van de EK-kwalificaties krijgt Engeland het bezoek van Italië. De Squadra kan de Rode Duivels een handje toesteken in de jacht op een statuut van reekshoofd door te winnen op Wembley. Volg de kraker in onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVE ANDERLECHT-AZ. Paars-wit verdiend op voorsprong na kopbal van Murillo, wat kan AZ nog in de tweede helft? (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht neemt het vanavond (21 uur) in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Conference League op tegen AZ Alkmaar. Na een dikke 20 minuten spelen kopte Murillo de thuisploeg op voorsprong. Gaan de Brusselaars op hun elan verder en dwingen ze een goede uitgangspositie af? Volg het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVE - Liverpool in vieze papieren: De Ketelaere schildert de dubbele voorsprong op voet van Scamacca (11/04/2024 - Sporza)

Liverpool is misschien wel de grote favoriet voor deze Europa League. Middenin de superspannende Engelse titelstrijd bekampt het Atalanta Bergamo in de kwartfinales. Charles De Ketelaere begint bij de bezoekers aan de match. [naar artikel]

5. LIVEBLOG ATALANTA-VERONA. Scamacca zet De Ketelaere en co op voorsprong (15/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta speelt tegen laagvlieger Verona en doet dat met Charles De Ketelaere in de basis. Kan de Rode Duivel schitteren? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder! [naar artikel]

6. LIVE: Genk verdiend op voorsprong aan de rust, Van Crombrugge voorkomt de gelijkmaker na Genks balverlies (01/11/2023 - Sporza)

KRC Genk zakt op deze heilige dag af naar Wezet. De rode lantaarn uit Eerste Nationale schakelde Lommel uit op de weg naar de 1/16e finales en hoopt op een nieuwe stunt van formaat. Lukt het de jongens van Wouter Vranken om de logische kwalificatie voor de volgende ronde mee naar huis te nemen? Volg het vanaf 16:00u live op deze pagina. [naar artikel]

7. LIVE: Genk verdiend op voorsprong via Sor, Van Crombrugge voorkomt de gelijkmaker (01/11/2023 - Sporza)

8. Heerlijke kopbal van Trossard bezorgt Genk een verdiend punt (27/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk en Club Brugge hebben 1-1 gelijkgespeeld. Genk maakt zo een einde aan de ongenaakbare status van Club op lucky friday. Club won zeven wedstrijden op rij op een vrijdagavond. De West-Vlamingen lopen zo een puntje uit op Anderlecht, dat zondag Charleroi partij geeft. Genk schiet met een punt weinig op in de strijd om een Europees ticket. [naar artikel]

9. Real Madrid kent pijnlijke afgang tegen degradatiekandidaat, Courtois zorgde met kopbal nog bijna voor gelijkmaker (17/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid leed vanmiddag al zijn zevende seizoensnederlaag. In Bernabéu zorgde Girona voor een flinke stunt: 1-2. In de absolute slotseconden... [naar artikel]

10. Real Madrid kent pijnlijke afgang tegen Girona, Courtois zorgde met kopbal nog bijna voor gelijkmaker (17/02/2019 - Het Laatste Nieuws)