THES zet 2-0-achterstand recht in sterke tweede helft tegen St.-Eloois-Winkel

23/10/2022 - 18:27
"THES was het eerste halfuur baas en kreeg kansen via Bertaccini en Vanaken, maar bij de twee enige kansen van de thuisploeg was het telkens raak. Eerst profiteerde Debouver van een uitschuiver van Spruyt, bij de 2-0 was het Clyncke die een knappe steekpass voorbij Valkenaers prikte. Na de rust verschoof coach Witters zijn pionnen en dat resulteerde in de 2-1 via L. Vermijl (in de verste hoek) en een minuut later de 2-2 via Bertaccini (rebound na schot van Kerckhofs). Een kwartier voor tijd besliste L. Vermijl de wedstrijd."

1. EERSTE NATIONALE. Patro verplettert Antwerp B, THES zet 2-0-achterstand recht in St.-Eloois-Winkel (23/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Patro Eisden wist zijn indrukwekkende reeks verder te zetten en pakte 25 op 27 tegen Antwerp B, THES zette een 2-0-achterstand recht in St.-Eloois-Winkel. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

2. EERSTE NATIONALE. THES lijdt nipte nederlaag tegen La Louvière, (14/01/2024 - Het Belang van Limburg)

THES moest in het slot de duimen leggen voor La Louvière. Via een stilstaande fase maakte Corneillie het enige doelpunt van de wedstrijd. Volgens THES-kapitein Nick Hulsmans een prestatie om op verder te bouwen. Beginnende bij de inhaalwedstrijd tegen St.-Eloois-winkel die woensdag doorgaat. St.-Eloois-Winkel slaagde er wel in zijn partij te winnen. Het won met 0-1 van Cappellen. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. (kj [naar artikel]

3. Kopzorgen bij THES Sport voor trip naar Sint-Eloois-Winkel (01/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Coach Maxime Annys van THES Sport (eerste nationale) zit met serieuze kopzorgen voor de verplaatsing van zondag (15.00u) naar Sint-Eloois-Winkel. [naar artikel]

4. THES moet puzzelen tegen Sint-Eloois-Winkel (10/03/2023 - Het Belang van Limburg)

THES Sport wil na drie gelijke spelen in de jongste vier matchen nog eens proeven van de winst. Trainer Patrick Witters moet wel opnieuw puzzelen tegen Sint-Eloois-Winkel. Zo sukkelt Jeunen nog steeds met zijn lies, ligt Naqqadi met buikgriep in bed en komt de wedstrijd van zaterdag ook te vroeg voor Laurens Vermijl, die intussen wel weer traint. Daarnaast moet Spruyt geschorst aan de kant blijven en is het erg twijfelachtig of Mbuyi-Mbayo (die een kniestoot op zijn bil incasseerde) speelklaar geraakt. [naar artikel]

5. THES Sport boekte tweede thuiszege op rij: “Dankzij onze andere veldbezetting” (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Eerstenationaler THES Sport boekte zaterdagavond een verdiende overwinning tegen Sint-Eloois-Winkel dankzij goals vlak voor en vlak na rust. [naar artikel]

6. VIDEO. THES buigt 2-0 om in spectaculaire tweede helft: “Niet meer van durven dromen” (28/01/2019 - Het Belang van Limburg)

THES behaalde gisteren een spectaculaire overwinning bij profploeg FC Luik. De Looienaars gingen na een magere eerste helft rusten met een 2-0-achterstand, maar in een fantastische tweede helft scoorde het nog vijf keer. Dankzij de zege behoudt het zijn kloof van zeven punten op eerste achtervolger Deinze. [naar artikel]

7. VIDEO. Thes Sport kan titel ruiken na zege tegen Spouwen-Mopertingen (26/03/2017 - Het Belang van Limburg)

In de tweede amateurklasse deed leider Thes Sport wat het moest doen. Het won vrijdagavond de topper tegen Spouwen-Mopertingen met 3-1. De thuisploeg kwam al vroeg op achterstand maar zette de scheve situatie na de pauze recht. Met nog 4 wedstrijden te gaan heeft Thes nu 4 punten voorsprong op eerste achtervolger Berchem. En dus kan het de titel al ruiken. [naar artikel]

8. EERSTE NATIONALE. Thes boekt belangrijke driepunter, Lokeren-Temse springt voorlopig naar de leiding (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

THES Sport boekte tegen Sint Eloois-Winkel de tweede thuiszege op rij. Jeunen en Voca waren de doelpuntenmakers voor THES. Lokeren-Temse kwam ook zaterdagavond al in actie en slaagde erin om de drie punten thuis te houden. Dankzij die overwinning klimmen ze voorlopig over La Louvière naar de leiding. De Henegouwenaren komen zondagmiddag nog in actie.  ???? Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. (kj) [naar artikel]

9. Donderpreek leidt Lommelse comeback in (25/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Onherkenbaar in de eerste helft en efficiënt in de tweede helft. Groen-wit keek aan de rust tegen een dubbele achterstand aan, maar zette dat in de tweede helft alsnog verrassend recht. [naar artikel]

10. THES kan pas in slotminuut nederlaag vermijden: “En toch zat geluk niet aan onze kant” (12/03/2023 - Het Belang van Limburg)

THES is er zaterdagavond weer niet in geslaagd om de drie punten te pakken. De Looienaars waren voetballend 90 minuten de betere tegen Sint-Eloois-Winkel, maar mochten uiteindelijk blij zijn dat Bertaccini in de slotminuut nog een puntje redde met een rake kopbal. [naar artikel]

11. Straffe comeback! Lierse K. haalt dubbele achterstand op tegen FC Luik en rukt op in het klassement na 10 op 12 (12/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

Lierse kan onbezorgd de interlandbreak in, nadat de Pallieters in Luik een vierde keer op rij ongeslagen bleven. Geel-zwart keek na dik twintig minuten tegen een dubbele achterstand aan, maar trok vooral in een sterke tweede helft de scheve situatie helemaal recht. [naar artikel]

12. Vagiannidis debuteert in oefenzege tegen Charleroi (09/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Om het matchritme tijdens de interlandbreak te onderhouden, oefende STVV vrijdag in en tegen Charleroi. Tegen de leider in de Pro League keken de Kanaries aan de rust tegen een 1-0-achterstand aan, maar in een sterke tweede helft trokken ze de scheve situatie recht: 1-2. [naar artikel]

13. Sprookje blijft duren: THES straft flater van bezoekers genadeloos af (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Sommige dromen zijn  dus toch geen bedrog. Zoals die van THES. De Looienaars speelden een magere eerste helft tegen Châtelet maar kwamen vlak voor de rust toch op 1-0, in de tweede helft rechtvaardigden ze de overwinning. THES behoudt zo het maximum van 21 punten. “Debuteren met een zege is top”, zegt Simon Reykers. [naar artikel]

14. Honderden m² hooi vat vuur in Sint-Eloois-Winkel (09/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het is zonnig en warm en dat heeft niet altijd positieve gevolgen. In Sint-Eloois-Winkel bij Ledegem ging in dit mooie weer rond twee uur deze [naar artikel]

15. Het Kaya-effect: Turkse FC zet Hechtel opzij na sterke tweede helft: 1-3 (04/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Turkse FC (tweede provinciale B) boog in Hechtel een 1-0-achterstand in een sterke tweede helft om in een 1-3-zege. Een mooie binnenkomer voor de nieuwe coach Ismael Kaya. [naar artikel]

16. Stijn Vreven debuteert met Desselse zege tegen Sint-Eloois-Winkel: “De jongens kunnen nu net iets dieper gaan” (21/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Dessel heeft eindelijk zijn eerste thuiszege van het seizoen beet. Invaller Loshi scoorde in de slotfase tegen Sint-Eloois-Winkel en gaf zo het debuut van coach Stijn Vreven extra glans. [naar artikel]

17. EERSTE NATIONALE. THES is het winnen verleerd, wat doet Patro? (12/03/2023 - Het Belang van Limburg)

THES kon tegen Sint-Eloois-Winkel pas in de slotminuut een nederlaag vermijden: 1-1. De Looienaars wonnen van hun laatste tien duels slechts één keer. Patro verdedigt zondagnamiddag zijn koppositie bij OH Leuven B en ook achtervolger Luik (tegen nummer vijf Ol. Charleroi) komt zondag pas in actie. Francs Borains klimt na 0-1-winst bij La Louvière wel al naar stek drie. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

18. Fotofinish! Europees kampioen tijdrijden Alec Segaert neemt het in Sint-Eloois-Winkel op tegen ... een renpaard (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het is een jaarlijks terugkerende traditie op Winkel Koerse. Een wielrenner die het opneemt tegen een racepaard. Nico Mattan waagde zich er in het verleden meermaals aan, vandaag was het de beurt aan Alec Segaert (18) in Sint-Eloois-Winkel. De Europese kampioen tijdrijden moest het in het stadscentrum op een parcours van 400m opnemen tegen een racepaard op volle snelheid. 520 kilogram versus 75. Wie wint? Tipje van de sluier: er kwam een fotofinish aan te pas. [naar artikel]

19. Eerste thuisnederlaag voor THES (24/11/2018 - Het Belang van Limburg)

THES heeft zaterdagavond zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden. Christiaens maakte eerst nog de openingsgoal van Kore ongedaan, maar door een ongelukkige owngoal van Spruyt gingen de Looienaars alsnog met een achterstand rusten. In de slotfase van een kansenarme tweede helft zette THES alles op alles en kwam het nog twee keer dicht bij de gelijkmaker. De thuisploeg verdiende ook nog een strafschop na een fout op Christiaens, maar de ref weigerde te fluiten. [naar artikel]

20. EERSTE NATIONALE. Wedstrijd van THES afgelast door sneeuwval, Virton boekt belangrijke overwinning (03/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Door de sneeuwval werd de wedstrijd van THES op het veld van Sint-Eloois-Winkel uitgesteld. De scheidsrechter besliste dat er op het veld niet gespeeld kon worden toen de spelersbus van THES al in Kortrijk was. Zaterdagavond boekte leider Lokeren een eenvoudige overwinning tegen Tienen, terwijl eerste achtervolger La Louvière na drie gelijke spelen weer aanknoopte met een driepunter. Virton boekte een belangrijke zege op het veld van Heist en sluipt weg uit de kelder van het klassement. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

21. EERSTE NATIONALE. THES klopt rode lantaarn nipt, Lokeren-Temse zet straffe reeks verder (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

THES Sport boekte zaterdagavond een moeizame zege tegen hekkensluiter Visé: 2-1. Leider Lokeren-Temse zette haar straffe reeks verder tegen OH Leuven U23. De ploeg van coach Hans Cornelis won nu al voor een elfde wedstrijd op rij (!) en is nog altijd ongeslagen. Sporting Charleroi U23 verloor met 1-2 van Sint-Eloois-Winkel, Jérémy Perbet scoorde tégen de Zebra’s. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

22. BEKIJK: Toumani Camara dunkt en ziet ploeggenoot Sharpe schitteren in comeback tegen Cleveland (01/12/2023 - Sporza)

Toumani Camara heeft zijn tweede zege op rij geboekt met de Portland Trail Blazers. Op het veld van Cleveland keek de Belg tegen een achterstand van tien punten bij de rust aan. Dankzij een sterke tweede helft - knappe dunk inclusief - en ploeggenoot Shaedon Sharpe zette Portland de scheve situatie alsnog recht. [naar artikel]

23. Cercle en Lokeren schieten met scherp (11/04/2019 - De Morgen)

Cercle Brugge kon zich gisteren uitleven tegen derdeklasser Sint-Gillis-Waas. Na een goede eerste en een slappe tweede helft won het met 1-7. Lokeren blies derdeklasser Sint-Eloois-Winkel weg: 6-0. [naar artikel]

24. EERSTE NATIONALE. Voorzitter THES te voet naar huis, Lokeren-Temse deelt leiderspositie met La Louvière (11/02/2024 - Het Belang van Limburg)

THES incasseerde een zware opdoffer in Tienen. Een furieuze voorzitter Wendy De Wit vertrok nog voor de rust te voet naar huis. La Louvière won tegen St.-Eloois-Winkel en Lokeren-Temse verloor in Charleroi, waardoor beide ploegen de eerste plaats in het klassement delen. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]