De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Mike Tyson krijgt skateboard van Tony Hawk, maar dat loopt al snel mis

Het Laatste Nieuws

04/11/2022 - 15:43

Mike Tyson en Tony Hawk. Twee sportlegendes, maar wel in compleet andere disciplines. Dat blijkt eens te meer wanneer de skate-halfgod een bezoekje brengt aan Hotboxin’, de podcast van Tyson.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Ik heb net Mike Tyson KO geslagen”: Tony Hawk geeft skateboard aan ‘Iron Mike’, maar dat loopt al snel mis (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson en Tony Hawk. Twee sportlegendes, maar wel in compleet andere disciplines. Dat blijkt eens te meer wanneer de skate-halfgod een bezoekje brengt aan Hotboxin’, de podcast van Tyson.
  [naar artikel]
 2. Geen mens krijgt Mike Tyson geveld, maar een skateboard wel (04/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Mike Tyson is een man van vele talenten, maar skaten is daar niet een van. In de studio van zijn populaire podcast Hotboxin’ had hij onlangs Tony Hawk te gast. De bekende skater gaf Tyson een skateboard cadeau. Maar bij zijn eerste poging om op het bord te balanceren ging het al meteen mis. Een beeld dat voor een déjà vu zorgde bij de volgers van de bokslegende.
  [naar artikel]
 3. De beste skateboarder ter wereld die voor de verandering eens niet op een skateboard stond: dit was Tony Hawk in het Rivierenhof in Antwerpen (03/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nog nooit zakten zoveel mensen af op een skateboard naar het Rivierenhof dan dinsdagavond 2 augustus. Tony Hawk (54) was er dan ook te gast voor een optreden van zijn tour ‘An Evening With Tony Hawk’. De beste skateboarder ter wereld deed er - door een zwaar letsel aan zijn dijbeen- geen kunstjes op een skateboard, maar deelde er wel waardevolle levenslessen die hem naar de top brachten: “Ik werd jarenlang niet in de skatewereld geaccepteerd. Creativiteit bracht daar verandering in.”
  [naar artikel]
 4. Skateboardlegende Tony Hawk ontvangt TikTok-boodschap en stuurt Cooper (6) warempel zijn skateboard op (23/05/2020 - VRT NWS)
  De levende skateboardlegende Tony Hawk (52) en een van zijn fans, de 6-jarige Cooper, hebben van skateboard gewisseld. De piepjonge Cooper zette al zijn hoop op pakjeskoerier Mikail Farrar om een boodschap aan Hawk te bezorgen. Mission impossible leek het. Maar met de hulp van de populaire video-app TikTok lijkt niets onmogelijk.
  [naar artikel]
 5. Wonderkind (11) voert als eerste historische skateboard-trick perfect uit en geeft legende Tony Hawk het nakijken (14/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Tony Hawk is de vijftig al gepasseerd, maar hij is nog steeds een legende in de skateboardwereld en ver daarbuiten. Dankzij de talloze videospellen die zijn naam dragen, blijft de Amerikaan een synoniem voor uitzinnige skateboard-tricks, die vaak alle wetten van de natuur tarten. Maar Hawk heeft concurrentie uit een wel heel jonge hoek. Gui Khury (11) deed maandag wat veel legendarische skaters nooit konden door de historische én aartsmoeilijke ‘1080’ - drie omwentelingen rond zijn as - perfect uit te voeren op een verticale ramp. Hawk kwam ooit ‘slechts’ tot een ‘900’.
  [naar artikel]
 6. Tony Hawk in OLT Rivierenhof. “De Mick Jagger van de skatewereld” (03/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Momenteel toert skatelegende Tony Hawk door Europa. Niet om zijn beste trucjes te laten zien, maar met een soort TED-talk waarin hij vertelt over zijn carrière op het skateboard en zijn creatieve, filantropische en commerciële projecten. Zo omvat zijn ‘imperium’ onder meer videospelletjes en uiteraard een eigen skateboard-lijn. Dinsdag was de Amerikaan te gast in OLT Rivierenhof.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. 13-jarige olympische vicekampioene skateboarden ging zes jaar geleden al viraal dankzij skatelegende Tony Hawk (26/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Skate-legende Tony Hawk merkte vice-olympische kampioene Rayssa Leal zes jaar geleden al op. De nu 13-jarige Leal ging toen viraal nadat Hawk haar had gespot op Instagram. Hawk deelde een video waarin de Braziliaanse trucjes deed op haar skateboard met een prinsessenkleed aan. Leal veroverde in Tokio zilver in de street in het skateboarden. Bekijk hieronder de video die viraal ging dankzij Hawk.
  [naar artikel]
 8. OLT strikt skatelegende Tony Hawk (25/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Openluchttheater in het Rivierenhof nodigt deze zomer Amerikaans skatelegende Tony Hawk uit. Hij geeft in Deurne zijn enige Benelux-show en vertelt over zijn leven als skater en ondernemer. Een ticket voor An evening with Tony Hawk kost wel 63 euro.
  [naar artikel]
 9. Grappig: Mike Tyson (53) zou straks Tyson Fury moeten bekampen, maar krijgt shirt niet eens stuk gescheurd (01/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ja, je ziet er goed uit”, sprak Chris Jericho toen hij Mike Tyson tijdens een ‘staredown’ diep in de ogen keek. Al moest de worstellegende vooral...
  [naar artikel]
 10. Geblesseerde skater Tony Hawk vraagt Antwerpenaar Moya (13) om kickflip te doen op het podium (05/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpenaar Moya (13) kon zijn geluk niet op tijdens de voorstelling van de Amerikaanse skatelegende Tony Hawk. Dinsdag strandde de Amerikaan met zijn tournee An Evening with Tony Hawk in het OLT Rivierenhof. Vrienden van Moya hadden hem gevraagd om een kickflip te doen op het podium, maar door een blessure kon Hawk die vraag niet vervullen. Moya mocht voor hem invallen. De Antwerpenaar voerde de truc perfect uit. “Ik was verrast dat hij me erop liet. Ik had wel wat zenuwen, dus ik ben blij dat het gelukt is”, vertelt Moya aan VRT NWS.
  [naar artikel]
 11. Geblesseerde skatelegende Tony Hawk vraagt Belgische Moya (13) om in te vallen: "Wil jij kickflip doen op podium?" (03/08/2022 - VRT NWS)
  De 13-jarige Moya beleefde de avond van zijn leven toen de geblesseerde skatelegende Tony Hawk vroeg of hij in zijn plaats een skateboardtruc wilde demonstreren op het podium. De Amerikaanse Hawk toert momenteel door Europa met zijn lezing "An Evening With Tony Hawk" en was gisteren te gast in Antwerpen. "Ik had wel wat zenuwen, dus ik ben blij dat het gelukt is", zegt Moya.
  [naar artikel]
 12. Skatelegende Tony Hawk komt in de zomer naar ons land (26/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Haal je beste ollie’s en kickflips maar van onder het stof want deze zomer komt skatelegende Tony Hawk (53) naar België. Hawk zal op dinsdag 2 augustus 2022 een show geven in het Antwerpse Rivierenhof. Dat nieuws maakte hij zelf bekend via zijn Instagram.
  [naar artikel]
 13. An evening with Tony Hawk: de oude man en zijn skate (03/08/2022 - De Standaard)
  Ongeveer 1.300 skateadepten zakten dinsdagavond af naar OLT Rivierenhof in Deurne voor een avond met legende Tony Hawk. Die had het over vallen, weer opstaan en geld verdienen. En zeker dat laatste deed hij die avond met verve.
  [naar artikel]
 14. Van 172 kilo naar “de beste vorm van zijn leven”: de opvallende transformatie van Mike Tyson uitgelegd (06/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De comeback krijgt vorm. Dan toch geen grap van Mike Tyson (53), om straks opnieuw in de ring te staan. Voor het goede doel. “Ik zag een man met...
  [naar artikel]
 15. Skateboardlegende Tony Hawk in tranen nadat hij “voor de laatste keer” een illuster trucje met succes landt (19/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tony Hawk mag dan wel al 52 jaar oud zijn, de legendarische skateboarder kan nog steeds mee als hij dat echt wil. Dat bewees hij deze week met een illuster trucje.
  [naar artikel]
 16. Video van Tony Hawk die zijn 10-jarige dochter leert skateboarden gaat viraal (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tony Hawk (50) wordt als één van de meest succesvolle en invloedrijkste skateboarders ter wereld aanzien. Hij pakte in zijn carrière tien keer goud...
  [naar artikel]
 17. Bokslegende Mike Tyson aangeklaagd voor verkrachting begin jaren 90 (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Amerikaans oud-bokskampioen Mike Tyson wordt ervan beschuldigd een vrouw te hebben verkracht in het begin van de jaren 90. Het slachtoffer heeft Tyson aangeklaagd, zo bevestigen gerechtelijke bronnen. Tyson werd in het verleden al schuldig bevonden aan het verkrachten van het model Desiree Washington in 1992. Washington was toen achttien jaar oud. Tyson zat hiervoor drie jaar in de cel.
  [naar artikel]
 18. Skateboardlegende Tony Hawk verkoopt skateboards doordrenkt met eigen bloed (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tony Hawk (53) bewijst nog maar eens dat skateboarden letterlijk een deel van hem is. Voor het goede doel gaat hij 100 skateboards, gevuld met zijn eigen bloed, verkopen. Liefhebbers moeten er wel 500 dollar (426 euro) per stuk voor neertellen.
  [naar artikel]
 19. Een pretpark vol cannabis en een school voor wie zelf aan de slag wil: de bijzondere plannen van Mike Tyson (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson heeft een nieuwe droom. De voormalige wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten staat op het punt om in Californië een ranch van maar...
  [naar artikel]
 20. Mike Tyson maakt op zijn 54ste comeback in het boksen (23/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bokslegende Mike Tyson trekt op zijn 54ste de handschoenen weer aan. Op 12 september neemt hij het in een exhibitiematch op tegen Roy Jones Junior. Voor Tyson zal het zijn eerste boksmatch in 15 jaar worden.
  [naar artikel]
 21. Impulsaankopen als witte tijgers dreven hem richting afgrond, maar nu vergaart Mike Tyson weer fortuinen dankzij... cannabis (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson (53) is al lang meer ondernemer dan bokser. De Amerikaan wil nu een luxueus cannabisresort neerpoten. ‘t Is de meest recente...
  [naar artikel]
 22. Impulsinkopen als witte tijgers dreven hem richting afgrond, maar nu vergaart Mike Tyson weer fortuinen dankzij... cannabis (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson (53) is al lang meer ondernemer dan bokser. De Amerikaan wil nu een luxueus cannabisresort neerpoten. ‘t Is de meest recente gekke...
  [naar artikel]
 23. Belgische ex-ref over comeback Mike Tyson: “Kan slecht uitdraaien” (13/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson spreekt duidelijk nog altijd tot de verbeelding: het filmpje van zijn training dat de 53-jarige ex-bokser postte, werd al meer dan vijf...
  [naar artikel]
 24. Een pretpark vol cannabis en een school voor wie zelf aan de slag wil: Mike Tyson heeft bijzondere plannen (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson heeft een nieuwe droom. De voormalige wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten staat op het punt om in Californië een ranch van maar...
  [naar artikel]
 25. Mike Tyson na dopingfraude van ‘zwangere’ basketter: “Ik gebruikte de urine van mijn zonen” (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson zit nooit om een straffe uitspraak verlegen. In een interview met de Amerikaanse tv-zender ESPN doet de voormalige wereldkampioen bij de...
  [naar artikel]
 26. “I’m back”: Mike Tyson verspreidt nieuwe verbluffende trainingsvideo (11/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Twijfelt er nog iemand of hij klaar is voor z’n comeback? Mike Tyson heeft er op sociale media nog een angstaanjagende video bijgegooid. ‘The...
  [naar artikel]
 27. De dag dat Mike Tyson Brad Pitt op heterdaad betrapte met zijn eerste van drie vrouwen: “Sla me alsjeblieft niet” (27/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bokslegende Mike Tyson (53) lijkt dezer dagen een gesetteld man aan de zijde van Lakiha Spicer, maar dat was lang niet altijd het geval. De gewezen...
  [naar artikel]
 28. "Een pretpark vol cannabis": Mike Tyson heeft bijzondere plannen (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson heeft een nieuwe droom. De voormalige wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten staat op het punt om in Californië een ranch van maar...
  [naar artikel]
 29. Mike Tyson toont opnieuw dat comeback nakend is: “Ongelofelijk wie er allemaal tegen mij wil vechten” (23/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het lichte en snelle voetenwerk, de combinaties aan zware stoten, de vliegensvlugge reacties: op zijn 53ste lijkt Mike Tyson waarschijnlijk meer...
  [naar artikel]
 30. Maaseikse topbokser en zoon poseren met Mike Tyson: “Moet dat nu echt, papa?” (10/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Saïd Ouali (37) trok in april 2000 naar de Verenigde Staten om er zijn bokscarrière uit te bouwen. Hij kwam terecht onder de vleugels van Floyd Mayweather Senior en kreeg al snel de bijnaam ‘The Maaseik Sledgehammer’. Achttien jaar later heeft hij verschillende overwinning op zijn palmares én spreekt hij af voor koffiedates met grote namen zoals Mike Tyson.
  [naar artikel]
 31. “Je kan je niet inbeelden wat zo’n tijger doet met menselijk vlees”: Mike Tyson beweert dat zijn huisdier hand van vrouw verscheurde toen die over hek sprong (29/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals Mike Tyson is er maar één. Telkens de bokslegende aan bod komt, volgt er een hallucinant verhaal. In een Instagram-live sprak de intussen...
  [naar artikel]
 32. Tony Hawk, talent voor de harde landing: HBO-docu woelt diep in de drijfveren van de skatelegende (11/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 53-jarige skateboardlegende Tony Hawk weet letterlijk hoe het voelt om op zijn bakkes te gaan. Op die manier word je natuurlijk quasi vanzelf een Amerikaanse held. Maar een indringende HBO-documentaire laat zien dat er onder dat romantische failing forward-ideaal ook sluipende persoonlijke offers zitten. “Iemand moest het doen. Iemand moest die grens doorbreken."
  [naar artikel]
 33. Indrukwekkend: Mike Tyson deelt eerste trainingsbeelden sinds bekendmaking comeback (02/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige bokskampioen Mike Tyson wil zich klaarstomen voor een comeback. Al doet hij dat niet zomaar: het inmiddels 53-jarige zwaargewicht wil...
  [naar artikel]
 34. Mike Tyson slaat beschonken vliegtuigpassagier in het gezicht (21/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson (55) heeft woensdagavond in een vliegtuig een aanvaring gehad met een andere passagier. De man kreeg klappen van de bokslegende nadat hij hem herhaaldelijk bleef lastigvallen, meldt TMZ. De Amerikaanse entertainmentsite plaatste ook videobeelden van het voorval.
  [naar artikel]
 35. He’s back: Mike Tyson keert 15 jaar na laatste kamp terug in de ring, een portret van ‘the baddest man on the planet’ (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Noteer in jullie agenda: 12 september. De dag dat Mike ­Tyson op 54-jarige leeftijd terugkeert in de ring. Eén van de markantste figuren uit de...
  [naar artikel]
 36. Die keer dat Mike Tyson Michael Jordan net niet in elkaar sloeg: “Ik weet dat je wat hebt met mijn vrouw!” (12/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze gelden als een van de beste, zoniet de beste ooit in hun sporttak: Michael Jordan in het basketbal en Mike Tyson in het boksen. Maar vrienden...
  [naar artikel]
 37. Mike Tyson wil goddelijke status bereiken door te sterven in de ring: “Ik ben geboren om dit te blijven doen” (18/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson beweert dat hij bereid is om in de ring te sterven om de goddelijke boksstatus te bereiken. In gesprek met Brendan Schaub van The Food Truck Diaries onthulde de Amerikaan dat hij hoopt opnieuw te kunnen vechten in Dubai. Tyson sprak ook over de betekenis van boksen in zijn leven.
  [naar artikel]
 38. Boksgrootheden Evander Holyfield (57) en Mike Tyson (53) praten 23 jaar na beroemde bijtincident over nieuw gevecht (18/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Komt er een derde duel tussen de voormalige boksgrootheden Evander Holyfield en Mike Tyson? Die eerste bevestigde alvast dat beide kampen met elkaar gesprekken voeren. Het zou een heruitgave zijn van het fameuze gevecht uit 1997, toen Tyson een stuk uit het oor van Holyfield beet.
  [naar artikel]
 39. Boksgrootheden Evander Holyfield (57) en Mike Tyson (53) praten 23 jaar na beroemde bijtincident over nieuw gevecht (18/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Komt er een derde duel tussen de voormalige boksgrootheden Evander Holyfield en Mike Tyson? Die eerste bevestigde alvast dat beide kampen met elkaar gesprekken voeren. Het zou een heruitgave zijn van het fameuze gevecht uit 1997, toen Tyson een stuk uit het oor van Holyfield beet.
  [naar artikel]
 40. Grootste bitcoin-event ter wereld lokt naast miljardairs ook sporters als Floyd Mayweather en Tony Hawk (04/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Miami is ‘Bitcoin 2021', het grootste bitcoin-event ter wereld, gestart. De conferentie verwacht maar liefst 50.000 deelnemers. Naast cryptomiljardairs en computernerds tekenen ook politici en bekende sporters als Floyd Mayweather en Tony Hawk present.
  [naar artikel]
 41. Een vervolg op de ‘Bite Fight’: Mike Tyson in mei wellicht tegen Evander Holyfield, die in 1997 een stukje van z’n oor verloor (18/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson verwacht in mei opnieuw de boksring in te stappen. De bokslegende heeft de smaak te pakken na zijn rentree eind vorig jaar tegen veteraan Roy Jones Jr. Het 54-jarige boksicoon vertelde in zijn podcast over het aanstaande gevecht. De tegenstander is nog niet bekend, maar wellicht wordt het Evander Holyfield, van wie Tyson een stuk uit het oor beet.
  [naar artikel]
 42. “Klaar om aan de hele wereld te tonen hoe goed ik er nu uitzie”: Mike Tyson stapt over maand terug in ring (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na vijftien jaar en op z’n 54 stapt bokser Mike Tyson op 28 november in het Staples Center in Los Angeles nog eens in de ring tegen Roy Jones Jr., ook al 51 maar niet zomaar de eerste de beste: een ex-wereldkampioen, in vier verschillende gewichtsklassen. En het wordt geen lachertje, zegt Iron Mike: “Ik kom om te vechten. Meer hoef je niet te weten.”
  [naar artikel]
 43. Zijn legende begon toen hij op het punt stond te stoppen, sindsdien stromen de miljoenen binnen: Tony Hawk, de geldmachine op wieltjes (05/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het goedkoopste kaartje kost 63 euro, da’s al niet mis. Maar het zijn de tickets van 253 euro die het eerst uitverkocht waren. Er zijn dan ook mensen die een moord zouden begaan om dezelfde lucht te mogen inademen als Tony Hawk, de 53-jarige man die op 2 augustus komt optreden in Antwerpen. 125 miljoen euro verdienen met een plank op vier wieltjes, het spreekt duidelijk tot de verbeelding.
  [naar artikel]
 44. Mike Tyson mag Chili niet binnen en wordt op eerste vliegtuig richting VS gezet (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Voormalig bokskampioen Mike Tyson is op de luchthaven van de Chileense hoofdstad Santiago tegengehouden en op het eerstvolgende vliegtuig richting...
  [naar artikel]
 45. Mike Tyson wil een rol in de 'Downton Abbey'-film (11/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ex-bokskampioen Mike Tyson (51) is een grote fan van de Britse tv-show 'Downton Abbey'. Hij heeft zich dan ook aangeboden om mee te spelen in de...
  [naar artikel]
 46. Comeback Mike Tyson uitgesteld “om groter publiek kans te geven de grootste comeback uit het boksen bij te wonen” (11/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De exhibitiewedstrijd tussen de 54-jarige Mike Tyson en de 51-jarige Roy Jones Jr. is verplaatst van 12 september naar 28 november. Dat heeft de...
  [naar artikel]
 47. “Boksen hielp me te voorkomen om op mensen te schieten”: Mike Tyson praat vrijuit over zijn jeugdjaren (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een moeilijke jeugd heeft één van ‘s werelds beste boksers aller tijden, Mike Tyson, tijdelijk op het slechte pad gezet. In een interview met Good...
  [naar artikel]
 48. Bokslegende Mike Tyson beschuldigd van verkrachting 30 jaar geleden (25/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Bokslegende Mike Tyson heeft nog maar eens een klacht aan zijn broek. Een vrouw heeft de voormalige bokskampioen bij de zwaargewichten beschuldigd van verkrachting. De feiten dateren van begin jaren negentig.
  [naar artikel]
 49. Bokslegende Mike Tyson beschuldigd van verkrachting die dateert van 30 jaar geleden (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bokslegende Mike Tyson heeft nog maar eens een klacht aan zijn broek. Een vrouw heeft de voormalige bokskampioen bij de zwaargewichten beschuldigd van verkrachting. De feiten dateren van begin jaren negentig.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy