Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Brasserie met “grootmoeders keuken” voor het eerst in Gault&Millau: “Voor wie iets speciaals wil, zijn er andere adressen”

08/11/2022 - 10:59
"Nog nooit werd er een schuimpje geserveerd, de gerechten hebben geen ‘eigen twist’. Brasserie Rubens zweert bij grootmoeders keuken. Goeie vol-au-vent, perfect gebakken zeetong. Na 96 jaar heeft ook Gault&Millau dat gezien. De oude dame op de dijk van Knokke staat voor het eerst in de gids. “Een totale verrassing”, zegt zaakvoerder Maxime Vandeperre. “Maar het is een fijne gedachte dat de gids ook onze soort keuken apprecieert.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Brasserie met “grootmoeders keuken” voor het eerst in Gault&Millau: “Voor wie iets speciaals wil, zijn er andere adressen” (08/11/2022 - Het Nieuwsblad)

Nog nooit werd er een schuimpje geserveerd, de gerechten hebben geen ‘eigen twist’. Brasserie Rubens zweert bij grootmoeders keuken. Goeie vol-au-vent, perfect gebakken zeetong. Na 96 jaar heeft ook Gault&Millau dat gezien. De oude dame op de dijk van Knokke staat voor het eerst in de gids. “Een totale verrassing”, zegt zaakvoerder Maxime Vandeperre. “Maar het is een fijne gedachte dat de gids ook onze soort keuken apprecieert.” [naar artikel]


2. Al 96 jaar dezelfde gerechten, en toch staat deze brasserie voor het eerst in GaultMillau: ‘Totale verrassing’ (08/11/2022 - De Standaard)

Nog nooit werd er een schuimpje geserveerd, de gerechten hebben geen ‘eigen twist’. Brasserie Rubens zweert bij grootmoeders keuken. Goeie vol-au-vent, perfect gebakken zeetong. Na 96 jaar heeft ook GaultMillau dat gezien. De oude dame op de dijk van Knokke staat voor het eerst in de gids. ‘Een totale verrassing’, zegt zaakvoerder Maxime Vandeperre. ‘Maar het is een fijne gedachte dat de gids ook onze soort keuken apprecieert.’ [naar artikel]


3. "Een brasserie op sterrenniveau, wat een mooie woorden" Dit vinden onze lezers van Brasserie Taste (08/11/2017 - De Morgen)

Opinies, kritieken, online recensies: als kok vandaag wordt er overal op je vingers gekeken. Bart Van Hoecke neemt alles graag met een korrel zout, maar als hij de Zilveren Goesting in ontvangst mag nemen, proeft hij vooral de zoete smaak van waardering. [naar artikel]


4. Dit zijn de beste Belgische restaurants volgens GaultMillau (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]


5. Dit zijn de beste Belgische groenterestaurants volgens GaultMillau (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)

GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]


6. Wat vinden de geheime recensenten van GaultMillau van de finalisten? (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]


7. Medeoprichter restaurantgids GaultMillau overleden (07/08/2017 - De Redactie)

Christian Millau is zaterdag op 88-jarige leeftijd overleden. Hij bracht in 1972 de eerste editie uit van de bekende restaurantgids Gault&Millau. [naar artikel]


8. Mede-oprichter restaurantgids GaultMillau overleden (08/08/2017 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!