De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Zware tegenslag treft Center Parcs: manager (42) van De Vossemeren overleden

Het Belang van Limburg

24/11/2022 - 16:10

Een zware menselijke tegenslag treft Center Parcs. Jos Kruiter, de General Manager van het Lommelse park De Vossemeren is zaterdag op 42-jarige leeftijd overleden. “Maandag 14 november is hij ziek naar huis gegaan en zijn ziekte is gedurende de week verergerd”, vertelt een woordvoerder.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zo verken je de natuur rond De Vossemeren (mét ezel) (11/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dit weekend opende een 2,7 km lang natuurbelevingspad in Center Parcs De Vossemeren. Het initiatief komt van Jean Henckens, de Limburgse huisbioloog van Center Parcs. “Je kan het alleen of onder begeleiding van onze rangers verkennen.”
  [naar artikel]
 2. Nieuwe cottages en zwembad: Center Parcs De Vossemeren krijgt facelift (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Eind augustus is de renovatie gestart van Center Parcs De Vossemeren. Onder meer de 650 cottages en het zwembad van het grootste vakantiepark van België worden vernieuwd. De vernieuwingen zijn goed voor 37 miljoen euro.
  [naar artikel]
 3. Center Parcs investeert 60 miljoen in België (23/01/2019 - De Tijd)
  10:19 De Belgische Center Parcs-vakantieparken Erperheid en De Vossemeren worden gerenoveerd.
  [naar artikel]
 4. Center Parcs De Vossemeren kleurt volledig metalzwart door ruim 2.000 Graspoppers: “Maar het zijn allemaal schatjes” (18/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Center Parcs De Vossemeren is helemaal gereserveerd voor zwaar metalvolk, en dat heeft alles te maken met Graspop. Het lijkt een rare combinatie maar het werkt wel, merken we in het park dat tijdelijk is omgedoopt tot Devil’s Lake.
  [naar artikel]
 5. Investering van 61 miljoen euro voor Center Parcs Erperheide en De Vossemeren: themacottages en nieuwe attracties in zwembad (23/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Investeringsmaatschappij Blackstone investeert 200 miljoen euro in het vernieuwen van de zeven grootste Center Parcs vakantieparken in België, Nederland en Duitsland. Voor België gaat het om een investering van zowat 61 miljoen euro in twee parken: circa 29 miljoen euro in Erperheide en circa 32 miljoen euro in De Vossemeren. Dat heeft Center Parcs, onderdeel van de Pierre & VacancesCenter Parcs Group, woensdag bekendgemaakt. Blackstone is eigenaar van het vastgoed.
  [naar artikel]
 6. Goktoestellen in beslag genomen in kinderspeelhal Center Parcs De Vossemeren (09/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Kansspelcommissie is binnengevallen in vakantiepark De Vossemeren in Lommel, eigendom van Center Parcs, na een reportage van het VRT-programma Pano. Nu blijkt dat er twee goktoestellen in beslag zijn genomen omdat ze niet toegelaten zouden zijn in een kinderspeelhal.
  [naar artikel]
 7. Center Parcs sluit kinderspeelhallen na inval Kansspelcommissie (13/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Center Parcs sluit voorlopig de speelhallen voor kinderen in de vestigingen De Vossemeren (Lommel) en Erperheide (Peer), zo meldt Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 8. Rustigste herfstvakantie ooit voor Center Parcs (31/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Gelatenheid, dat is het gevoel dat overheerst bij de achthonderd mensen die hun herfstvakantie hoopten door te brengen in Center Parcs De Vossemeren in Lommel. Maandag moeten ze allemaal naar huis.
  [naar artikel]
 9. Training medewerker wisselschoonmaak Center Parcs De Vossemeren (16/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Onlangs begonnen 17 kandidaat-medewerkers aan het VDAB-opleidingstraject voor medewerker wisselschoonmaak bij Center Parcs.
  [naar artikel]
 10. “Center Parcs in Peer en Lommel worden verkocht” (03/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Center Parcs Erperheide in Peer en De Vossemeren in Lommel staan te koop.
  [naar artikel]
 11. Kansspelcommissie valt binnen bij Center Parcs De Vossemeren en Erperheide (09/03/2018 - Metro)
  De Kansspelcommissie is vandaag binnengevallen in de vakantieparken De Vossemeren en Erperheide van Center Parcs, na een reportage van het VRT-programma Pano. Uit de reportage was gebleken dat enkele vakantieparken in ons land een kinderspeelhal hebben waar de allerkleinsten kunnen spelen met gokelementen die lijken op roulette en jackpot. In elk park zijn uiteindelijk twee toestellen verzegeld, maar de arcadehallen blijven open, zo is vanavond vernomen bij de Kansspelcommissie en het bedrijf. Het Vlaams Expertisecentrum voor alcohol-, drugs- en gedragsgebonden verslavingen – zoals gokken – had over de toestellen al zijn bezorgdheid geuit. De Kansspelcommissie wilde vandaag bepaalde spelletjes voor kinderen in de speelhallen verder onderzoeken. “Kwetsbare groepen zijn onze prioriteit en kinderen vallen daaronder”, aldus Marjolein De Paepe van de Kansspelcommissie. De verzegelde toestellen zullen volgens Center Parcs conform de wetgeving aangepast worden. bron: Belga Het bericht Kansspelcommissie valt binnen bij Center Parcs De Vossemeren en Erperheide verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Vakantiepark Vossemeren is open, maar zwembaden blijven dicht (08/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Lommel verwelkomde Center Parcs De Vossemeren vandaag opnieuw de eerste gasten. Het vakantiepark ontvangt deze week een 200-tal gasten, maar die kunnen nog niet zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. In tegenstelling tot de ons omringende landen, moeten de zwembaden van Center Parcs in België nog gesloten blijven. En die situatie mag niet meer te lang aanhouden klinkt het. Want anders gaan toeristen de Belgische vakantieparken voortaan links laten liggen.
  [naar artikel]
 13. Een weekendje Center Parcs, net voor de lockdown: ‘Straks is het weer alle dagen thuiswerken’ (01/11/2020 - De Morgen)
  Door het gedecimeerde herfstverlof zagen vakantieparken heel wat bezoekers op vrijdagavond hun kar keren. Wie toch voor een driedaagse koos, hinkt op twee gedachten door Center Parcs Vossemeren. ‘We hadden dit gewoon echt even nodig.’
  [naar artikel]
 14. Een weekendje Center Parcs, net voor de lockdown: “Straks is het weer alle dagen thuiswerken” (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door het gedecimeerde herfstverlof zagen vakantieparken heel wat bezoekers op vrijdagavond hun kar keren. Wie toch voor een driedaagse koos, hinkt op twee gedachten door Center Parcs Vossemeren. “We hadden dit gewoon echt even nodig.”
  [naar artikel]
 15. Kinderen mogen niet meer gokken in Center Parcs (10/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Peer/LommelDe Kansspelcommissie heeft gisteren controles uitgevoerd in de speelhallen van Center Parcs Vossemeren (Lommel) en Erperheide (Peer), die ook door kinderen bezocht worden. Vier identieke speelautomaten werden verzegeld omdat het bedrag dat je moet inzetten (1,20 euro) zo hoog ligt dat het toestel als gokkast wordt beschouwd. De speelhallen in Center Parcs worden ingericht door Alrecrea, een bedrijf uit Kinrooi. “We kennen de wetgeving uiteraard, maar die inzet moeten we over het hoofd hebben gezien”, zegt Roger Tubée, directeur van Alrecrea.
  [naar artikel]
 16. Kansspelcommissie valt binnen in kinderspeelhal vakantiepark De Vossemeren Lommel (09/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Kansspelcommissie is binnengevallen in vakantiepark De Vossemeren in Lommel, eigendom van Center Parcs, na een reportage van het VRT-programma...
  [naar artikel]
 17. Vakantieganger vindt 'kakkerlak' in zijn locker in Center Parcs, maar die blijkt daar met een goede reden te zijn (11/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een vakantieganger in Center Parcs De Vossemeren schrok zich afgelopen weekend een hoedje toen hij enkele ‘kakkerlakken’ aantrof tussen zijn kleding in de locker aan het subtropisch zwembad. Het blijken kevers te zijn die het park zelf uitzet voor een natuurlijk beheer van de beplanting.
  [naar artikel]
 18. Grootste waterpark van België ligt aangemeerd in De Vossemeren (14/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag opent in het Lommelse Center Parcs De Vossemeren het grootste waterpark van België. Het lijkt wel op een reusachtig drijvend opblaasbaar fort van meer dan 4.000 m². Aquapark omvat een parcours van ruim 100 hindernissen.
  [naar artikel]
 19. Vier “illegale kinderjackpots” verzegeld in Centerparcs: “Je kan er 216 euro per uur op verspelen” (10/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  De Kansspelcommissie heeft na een inval vier speelautomaten verzegeld in twee ­vestingen van Center Parcs België: De ­Vossemeren en Erperheide. “De toestellen die bedoeld zijn voor kinderen, slokten ­te veel geld op. Tot 216 euro per uur kan een minderjarige eraan verliezen. Dat is niet volgens de wet”, zegt Marjolein De Paepe van de commissie. Center Parcs ­belooft de speelautomaten aan te passen, zodat ze wél in regel zijn.
  [naar artikel]
 20. Het vakantierijk van de vrome Piet Derksen (04/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vijftig jaar geleden kocht Piet Derksen een bos in het Nederlands-Limburgse Reuver om er tenten en platen bungalows neer te zetten. In 1968 opende hij recreatiepark De Lommerbergen, het eerste van zijn latere Europese imperium. In onze provincie is Center Parcs sinds de jaren 80 prominent aanwezig. Met Erperheide (Peer) en De Vossemeren (Lommel) telt Center Parcs meer dan 1.400 medewerkers in Limburg. Daar komen er nog een paar honderd bij als Terhills in Lanklaar opent.
  [naar artikel]
 21. Nieuwe cottages en glijbanen: werken Center Parcs Erperheide in juni 2021 voltooid (21/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met 650 miljoen euro bouwt Center Parcs drie nieuwe parken in drie landen en worden de bestaande parken vernieuwd. Juni 2021 zijn de werken in Erperheide voltooid, in augustus start de vernieuwing van De Vossemeren.
  [naar artikel]
 22. Center Parcs investeert 1 miljard in nieuwe parken (11/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Center Parcs gaat 1 miljard euro investeren in het vernieuwen en uitbreiden van de 21 bestaande parken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Dat heeft de directie de groep Pierre & Vacances Center Parcs aangekondigd naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van het bedrijf.
  [naar artikel]
 23. Klacht over ‘kakkerlakken’ in Vossemeren: “Dat zijn kevers voor groenonderhoud” (10/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een vakantieganger in Center Parcs De Vossemeren schrok zich afgelopen weekend een hoedje toen hij enkele kakkerlakken aantrof tussen zijn kleding in de locker aan het subtropisch zwembad. Het blijkt om kevers te gaan die het park zelf uitzet voor een natuurlijk beheer van de beplanting.
  [naar artikel]
 24. Center Parcs investeert 1 miljard euro in nieuwe parken (11/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Center Parcs gaat 1 miljard euro investeren in het vernieuwen en uitbreiden van de 21 bestaande parken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Dat heeft de directie de groep Pierre & Vacances Center Parcs aangekondigd naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van het bedrijf.
  [naar artikel]
 25. Kansspelcommissie valt binnen in kinderspeelhal van De Vossemeren (09/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Kansspelcommissie is binnengevallen in vakantiepark De Vossemeren in Lommel, eigendom van Center Parcs, na een reportage van het VRT-programma Pano. Dat meldt VRT NWS vrijdagmiddag en de woordvoerster van de Kansspelcommissie heeft dit bevestigd aan Belga. Uit de reportage was gebleken dat enkele vakantieparken in ons land een kinderspeelhal hebben waar de allerkleinsten kunnen spelen met gokelementen die lijken op roulette en jackpot.
  [naar artikel]
 26. De Vossemeren en Erperheide vanaf volgend jaar vernieuwd (23/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse investeringsmaatschappij Blackstone stopt 200 miljoen euro in de vernieuwing van de zeven grootste vakantieparken van Center Parcs. 32 miljoen gaat naar De Vossemeren in Lommel en 29 miljoen naar Erperheide in Peer. De werken starten volgend jaar en duren tot 2023.
  [naar artikel]
 27. Laatste vakantiegangers in Center Parcs verplicht naar huis: “Met caravan naar zee of de Ardennen, dat mag, maar in vakantiepark verblijven? Dat mag niet” (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl ons land opnieuw in lockdown moet, pakken vakantiegangers in het begin van de herfstvakantie alweer hun koffer in. Ook gezinnen en koppels in Center Parcs Erperheide in Peer en de Vossemeren in Lommel moeten ten laatste vandaag het vakantiepark verlaten. “Ga met de caravan naar zee of de Ardennen, maar in vakantiepark verblijven? Dat mag niet.”
  [naar artikel]
 28. Laatste vakantiegangers in Center Parcs verplicht naar huis: “Met caravan naar zee of de Ardennen, maar in vakantiepark verblijven? Dat mag niet” (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl ons land opnieuw in lockdown moet, pakken vakantiegangers in het begin van de herfstvakantie alweer hun koffer in. Ook gezinnen en koppels in Center Parcs Erperheide in Peer en de Vossemeren in Lommel moeten ten laatste vandaag het vakantiepark verlaten. “Met caravan naar zee of de Ardennen, maar in vakantiepark verblijven? Dat mag niet.”
  [naar artikel]
 29. Herfstvakantie van héél korte duur bij Center Parcs De Haan: “Zonde van al het inpakwerk” (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Maandagmiddag 12 uur. Dan sluit ook Center Parcs in De Haan haar deuren door de afgekondigde lockdown. “Wie vanaf maandag zou aankomen, roepen we op om thuis te blijven”, maakt Marthijn Tabak van Center Parcs duidelijk. Voor wie wel al in het vakantiepark is, betekent het meteen een wel erg kort herfstreisje. “Maar we maken er het beste van”, zegt Lies Heytens uit Tielt.
  [naar artikel]
 30. Een weekendje Center Parks, net voor de lockdown: ‘Straks is het weer alle dagen thuiswerken’ (01/11/2020 - De Morgen)
  Door het gedecimeerde herfstverlof zagen vakantieparken heel wat bezoekers op vrijdagavond hun kar keren. Wie toch voor een driedaagse koos, hinkt op twee gedachten door Center Parcs Vossemeren. ‘We hadden dit gewoon echt even nodig.’
  [naar artikel]
 31. Kansspelcommissie valt binnen in kinderspeelhal vakantiepark De Vossemeren Lommel (09/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Kansspelcommissie is binnengevallen in vakantiepark De Vossemeren in Lommel, eigendom van Center Parcs, na een reportage van het VRT-programma Pano. Dat meldt VRT NWS vrijdagmiddag en de woordvoerster van de Kansspelcommissie heeft dit bevestigd aan Belga. Uit de reportage was gebleken dat enkele vakantieparken in ons land een kinderspeelhal hebben waar de allerkleinsten kunnen spelen met gokelementen die lijken op roulette en jackpot.
  [naar artikel]
 32. Alle speelhallen voor kinderen in Center Parcs voorlopig gesloten (13/03/2018 - VRT NWS)
  Vakantiepark Center Parcs heeft in alle vestigingen in ons land de speelhallen voor kinderen voorlopig gesloten. Dat schrijft het Nieuwsblad. Center Parcs kwam vorige week in opspraak na een Pano-reportage waaruit bleek dat kinderen in het de parken spelletjes kunnen spelen die lijken op de gokspelen roulette en jackpot. De Kansspelcommissie wil dat Center Parcs geen gokspelletjes voor kinderen meer aanbiedt. Intussen heeft het vakantiepark zelf al stappen genomen.
  [naar artikel]
 33. Na z’n werk aan uw huis logeert Poolse bouwvakker in Center Parcs (19/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wie deze zomer een verblijf heeft geboekt in een bungalowpark als Center Parcs of Roompot, moet niet schrikken wanneer zijn buren geen toeristen, maar Poolse of Roemeense bouwvakkers zijn. “We zien de vraag van werkgevers inderdaad stijgen, maar we blijven een vakantiepark”, klinkt het bij Center Parcs België. “En ze moeten zich aan gedragsregels houden.”
  [naar artikel]
 34. Frustratie bij Center Parcs: “Onze bungalows mogen niet verhuurd worden. Maar wie controleert coronaregels in vakantiehuisjes?” (01/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl de vakantiehuisjes aan de kust en de Ardennen worden overspoeld door Vlaamse gezinnen die er een deel van de kerstvakantie doorbrengen, staan de honderden bungalows in Center Parcs al twee maanden leeg. Dat moet wringen bij Erwin Dezeure, managing director van Center Parcs België. “Ik gun het particuliere verhuurders, maar de vraag is wel: wie houdt daar toezicht? Wie garandeert dat het daar allemaal veilig is georganiseerd? Center Parcs heeft een externe audit laten uitvoeren en is coronaproof verklaard. Eigenlijk gek dat de overheid zo’n kwaliteitslabel negeert.”
  [naar artikel]
 35. Center Parcs en Sunpark openen maandag opnieuw, maar zwembaden blijven toe (04/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De eerste vakantieparken van Center Parcs en Sunparks openen vanaf maandag 8 juni opnieuw de deuren. In alle parken wordt gewerkt op basis van de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten, klinkt het donderdag in een persbericht. Daarvoor laten Center Parcs en Sunparks hun parken ook testen door certificatie-instelling Kiwa.
  [naar artikel]
 36. 'Blackstone verkoopt Belgische Center Parcs-domeinen' (03/07/2019 - De Tijd)
  11:58 Zeven Europese vakantieparken van Center Parcs, waaronder die in Peer en Lommel, veranderen van eigenaar voor ongeveer 1 miljard euro.
  [naar artikel]
 37. Groep boven Center Parcs en Sunparks vermijdt faillissement (10/03/2022 - De Tijd)
  15:25 De toerismegroep Pierre & Vacances - Center Parcs kan een financiële doorstart maken dankzij een akkoord met investeerders en schuldeisers.
  [naar artikel]
 38. Een weekendje Center Parks, ondanks de komende lockdown: ‘We hadden dit echt even nodig’ (01/11/2020 - De Morgen)
  Door het gedecimeerde herfstverlof zagen vakantieparken heel wat bezoekers op vrijdagavond hun kar keren. Wie toch voor een driedaagse koos, hinkt op twee gedachten door Center Parcs Vossemeren. ‘We hadden dit gewoon echt even nodig.’
  [naar artikel]
 39. Pas getrouwd: Maaike en Jurgen in Lommel (02/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jurgen Pirotte (44) uit Lommel, doet stage bij de groendienst van Center Parcs De Vossemeren
  [naar artikel]
 40. Gasten Center Parcs gaan gezonder eten (07/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Center Parcs maakt het aanbod in haar restaurants nog duurzamer en gezonder. Directeur Erwin Dezeure tekende vandaag het CSR charter met horecapartner Albron. Center Parcs heeft zich op deze manier verbonden aan zeven doelstellingen. Inzetten op duurzame voeding met een focus op streekproducten en het recycleren van afval zijn de belangrijkste items in het charter. Vanaf vandaag is de menukaart uitgebreid met gezonde gerechten.
  [naar artikel]
 41. Moedergroep Center Parcs en Sunparks kan faillissement vermijden (10/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  De toerismegroep Pierre & Vacances - Center Parcs, de moedergroep van onder andere Center Parks en Sunparks, kan een financiële doorstart maken. Er is een akkoord gesloten met investeerders en de voornaamste schuldeisers, zo kondigde de groep donderdag aan.
  [naar artikel]
 42. Alle Belgische Center Parcs en Sunparks sluiten tijdelijk de deuren (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De zes Belgische vestigingen van Center Parcs en Sunparks sluiten door het coronavirus tijdelijk de deuren. Dat heeft Center Parcs zonet...
  [naar artikel]
 43. Center Parcs sluit speelhallen en stopt met bingo (13/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Center Parcs moet zijn speelhallen voor kinderen helemaal sluiten, in al zijn Belgische parken. Ook de kien- en bingospelletjes moeten stoppen.” Dat stelt de Kansspelcommissie in een brief die ze verstuurd heeft naar het vakantiepark. De brief was gisteravond nog niet aangekomen, maar Center Parcs liet wel weten dat het in afwachting van ‘duidelijkheid’ zijn speelhallen sluit voor het publiek. “En ook de bingospelletjes worden gestaakt.”
  [naar artikel]
 44. Groep boven Center Parcs en Sunparks gered (20/12/2021 - De Tijd)
  15:30 De Franse toerismereus Pierre & Vacances, in ons land bekend van Center Parcs en Sunparks, herschikt zijn schulden en krijgt een injectie om de coronacrisis door te komen.
  [naar artikel]
 45. “Center Parcs in Peer en Lommel worden verkocht” (03/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  De private equity-investeerder Blackstone voert exclusieve gesprekken met het Duitse vastgoedbedrijf Aroundtown over de verkoop van een reeks Center Parcs-vakantieparken, melden anonieme bronnen die vertrouwd zijn met het dossier.
  [naar artikel]
 46. Staf Coppens prankt goedgelovige kleuter met ‘pratende’ tekening in Center Parcs (26/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Roetsjen van de wildwaterbaan, pony’s spotten en zelfs praten met een tekening: in Center Parcs kan alles. Dat ondervindt de jonge Otis al snel na...
  [naar artikel]
 47. Duits “horrorpark” van 360 miljoen euro bezorgt Center Parcs weer kopzorgen (13/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vakantiepark in Zuid-Duitsland blijft Center Parcs met kopzorgen opzadelen. Begin oktober, toen Ferienpark Allgäu geopend werd, bleken er...
  [naar artikel]
 48. Kansspelcommissie verbiedt ook bingospelletjes, Center Parcs sluit speelhal helemaal (13/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  “Center Parcs moet zijn speelhallen voor kinderen helemaal sluiten, in al zijn Belgische parken. Ook de kien- en bingospelletjes moeten stoppen.” Dat stelt de Kansspelcommissie in een brief die ze verstuurd heeft naar het vakantiepark. De brief was gisteravond nog niet aangekomen, maar Center Parcs liet wel weten dat het in afwachting van ‘duidelijkheid’ zijn speelhallen sluit voor het publiek. “En ook de bingospelletjes worden gestaakt.”
  [naar artikel]
 49. Staf Coppens gebruikt kast vol ballen en véél snoep om in Center Parcs ondschuldig jongetje te pranken (26/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De vakantiehuisjes in Center Parcs zijn geen gewone huisjes. Soms bevatten ze een bijzondere kast die je maar best goed dichthoudt. Dat ontdekt de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy