Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Eden Hazard over soap rond ‘One Love’-band: “Duitsland had dat gebaar beter niet gemaakt, we zijn hier om te voetballen”

24/11/2022 - 18:14
"Eden Hazard sprak met het Franse medium RMC Sport, na de zwaarbevochten 1-0-overwinning van de Rode Duivels tegen Canada op het WK in Qatar, over de soap rond de ‘One Love’-band. “Ik voel me niet op mijn gemak om erover te praten, want ik ben hier om te voetballen”, aldus onze nationale aanvoerder."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Eden Hazard over soap rond ‘One Love’-band: “Duitsland had dat gebaar beter niet gemaakt, we zijn hier om te voetballen” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Eden Hazard sprak met het Franse medium RMC Sport, na de zwaarbevochten 1-0-overwinning van de Rode Duivels tegen Canada op het WK in Qatar, over de soap rond de ‘One Love’-band. “Ik voel me niet op mijn gemak om erover te praten, want ik ben hier om te voetballen”, aldus onze nationale aanvoerder. [naar artikel]


2. Puma verloot sportbeha’s gemaakt uit voetballen en rugzakken voor het goede doel (12/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een beha gemaakt uit een voetbal? Of misschien is eentje gemaakt van een sporttasje meer je ding. Als het aan de New Yorkse designer Nicole McLaughlin zou liggen, dan liepen we binnenkort er allemaal mee rond. Voor haar samenwerking met sportmerk Puma ontwierp ze vijf sportbeha’s van gerecycleerd materiaal, en dat nam ze nogal letterlijk. [naar artikel]


3. Traumatische ervaring voor gezin Jan Vertonghen: inbrekers met messen bedreigen zijn kinderen en vrouw terwijl hij in Duitsland aan het voetballen was (15/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het gezin van Jan Vertonghen heeft doodsangsten doorstaan. Dinsdag, terwijl de Rode Duivel met Tottenham in Leipzig zat, braken vier dieven... [naar artikel]


4. Sebastiaan Bornauw: “Hier in Duitsland zijn ze ervan overtuigd dat we vanaf 1 mei weer voetballen” (07/04/2020 - Het Belang van Limburg)

Wordt de Bundesliga de eerste relevante Europese competitie waar het voetbal ondanks de uitbraak van het coronavirus weer hervat wordt? FC Köln-verdediger Sebastiaan Bornauw vertelt in ‘Play Sports Kot’ alvast dat ze in Duitsland er rotsvast van overtuigd zijn dat er vanaf 1 mei weer gevoetbald wordt. [naar artikel]


5. LIVE. Barcelona stelt Camp Nou ter beschikking in strijd tegen coronavirus - Duitsland wil op 9 mei terug voetballen (10/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


6. LIVE. Duitsland wil op 9 mei terug voetballen - Barcelona stelt Camp Nou ter beschikking in strijd tegen coronavirus (10/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


7. LIVE. “We kunnen niet met zekerheid zeggen dat de Olympische Spelen volgend jaar doorgaan” - Duitsland wil op 9 mei terug voetballen - Barcelona stelt Camp Nou ter beschikking in strijd tegen coronavirus (10/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


8. LIVE. “We kunnen niet met zekerheid zeggen dat de Olympische Spelen volgend jaar doorgaan” - Duitsland wil op 9 mei terug voetballen - Camp Nou doet dienst in strijd tegen coronavirus (10/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


9. In Duitsland gaan we weer voetballen: regering zet licht op groen voor hervatting Bundesliga midden mei (06/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een wereld van verschil. Terwijl onze voetbalcompetitie tot en met 31 juli opgeschort wordt, gaan ze in Duitsland midden mei weer aan de slag. Dat... [naar artikel]


10. LIVE (15u30). In Duitsland voetballen we weer: Thorgan Hazard versus Raman in duel tussen Dortmund en Schalke 04 (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Duitsland is het eerste Europese topland waar de bal weer aan het rollen gaat. De Bundesliga hervat op de 26ste speeldag, met Borussia... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!