De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

STREAMINGTIP. ‘Single’s Inferno S2’: daten op z’n Zuid-Koreaans

Het Laatste Nieuws

13/12/2022 - 16:07

Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’, ‘All Of Us Are Dead’ en ‘Narco-Saints’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op kijkvoer uit het Aziatische land. Hun nieuwste exportproduct is dit keer echter geen fictieproject, maar een smeuïge realityreeks.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. STREAMINGTIP. ‘Maggie’: daten met je derde oog (15/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Stress over de outfit, over de onderwerpen aan tafel én de vraag of je die persoon leuk genoeg vindt voor een volgende afspraakje: daten is sowieso een moeilijke opgave. Maar het is nog lastiger als je helderziende bent. Getuige daarvan? ‘Maggie’, de nieuwste reeks op Disney+.
  [naar artikel]
 2. STREAMINGTIP. ‘Narco-Saints’: Zuid-Korea levert alweer een topserie af (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’ en ‘All Of Us Are Dead’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op series uit het Aziatische land. Het laatste nieuwe pareltje in die lijst is ‘Narco-Saints’, een misdaadreeks die zich afspeelt in Suriname.
  [naar artikel]
 3. STREAMINGTIP. ‘Mask Girl’ op Netflix: maskers en moord vormen dodelijke combinatie (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’, ‘All Of Us Are Dead’ en ‘Narco-Saints’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op series uit het Aziatische land. Het laatste nieuwe pareltje in die lijst is ‘Mask Girl’, een donkere en komische thrillerserie.
  [naar artikel]
 4. Iedereen wil Koreaans leren dankzij Netflix-hit ‘Squid Game’ (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dankzij de populaire Netflix-serie ‘Squid Game’ is Koreaans de snelst groeiende taal op Duolingo. In totaal zijn er nu zo’n 7,67 miljoen gebruikers die via de taalapp Koreaans willen leren. We doken in de taalcultuur, inclusief Koreaans voor dummies. Seong-gong iya!
  [naar artikel]
 5. STREAMINGTIP. ‘The Snow Girl’: waar is Amaya? (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘La Casa de Papel’, ‘Élite’, ‘Las Chicas del Cable’, ‘Sky Rojo’, ‘Valeria’, ... Spaanse reeksen van allerlei slag doen het de laatste jaren prima op Netflix. Met het spannende, zesdelige epos ‘The Snow Girl’ komt er nog een extra titel bij op dat lijstje.
  [naar artikel]
 6. STREAMINGTIP. ‘Under her control’: 50 Shades, zonder al te veel seks (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie geen genoeg kan krijgen van Spaanstalig kijkvoer, wordt dankzij Netflix op z’n weken bediend. Na topreeksen als ‘La casa de papel’, ‘Narcos’ en ‘Elite’, is het nu de beurt aan ‘El Jefa’ - ook gekend als ‘Under her control’. Een psychologische thriller die qua opzet wat doet denken aan ‘50 Shades’, maar oneindig veel donkerder en venijniger natrapt.
  [naar artikel]
 7. Ghosting, Thunberging of orbiting... “Ook oudere singles die gaan daten moeten hun woordenschat wat uitbreiden” (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tussen tien uur ’s avonds en vijf uur ’s ochtends heerst het uur van de wolf en slaat de ‘allenigheid’ toe. Zelfs de vrijgezel met een vol en bevredigend leven kan zich dan een beetje eenzaam voelen. Ann Lemmens en Hélène Van Herck vertellen hoe je dat gevoel kan tegengaan. Van je vrienden koesteren tot verstandig daten: Wifty-advies voor de (niet zo) gelukkige single.
  [naar artikel]
 8. Verleidelijk: Deze 3 flirterige gezichtsuitdrukkingen maken je date duidelijk dat je interesse hebt (30/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Daten anno 2020 is geen makkie: voor je het weet wordt je ‘geghost’, ‘gebreadcrumbed’ of ‘gezombied’. Elk hulpmiddeltje om daten simpeler te maken...
  [naar artikel]
 9. STREAMINGTIP. ‘Fils de’: de papa van Angèle kan acteren (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gitarist bij ‘Allez Allez’, papa van Angèle en Roméo Elvis en sinds kort ook acteur. Serge ‘Marka’ Van Laeken voegt op z’n 61ste een nieuwe alinea toe aan z’n CV. In de Brusselse reeks ‘Fils de’ mag hij zich van z’n meest - ahum - lieflijke kant laten zien.
  [naar artikel]
 10. STREAMINGTIP. ‘Copenhagen Cowboy’: spanning in de criminele onderbuik van Denemarken (05/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Geen genre dat ze in het hoge noorden zo onder de knie hebben als spannende reeksen met een donker randje. Na ‘The Killing’, ‘The Bridge’ en ‘Borgen’ voegt Netflix met ‘Copenhagen Cowboy’ nu een nieuwe serie toe aan dat rijtje.
  [naar artikel]
 11. STREAMINGTIP. ‘And Just Like That... The Documentary’: Carrie Bradshaw blijft fascineren (06/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na succesreeks ‘Insecure’ - met de geweldige Issa Rae in een glansrol - krijgt ook ‘And Just Like That…’ een eigen documentaire. Die blikt niet alleen terug op de geschiedenis en impact van HBO-reeks ‘Sex and the City’ - waar ‘And Just Like That’ uit voortvloeide -, maar laat de kijker eveneens ontdekken hoe die sequel nu precies tot stand kwam.
  [naar artikel]
 12. STREAMINGTIP. ‘La última’: het leven is niet altijd gemakkelijk (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie geen genoeg kan krijgen van Spaanstalig kijkvoer, wordt dankzij Disney+ op z’n weken bediend. Na Netflixtoppers als ‘La casa de papel’, ‘Narcos’ en ‘Elite’, brengen zij nu ‘La última’ in stelling. Een reeks die de ups en downs volgt van Candela en Diego, twee jongvolwassenen met heel wat dromen en ambities.
  [naar artikel]
 13. STREAMINGTIP. ‘Miss Adrenaline: A Tale of Twins’: de ene zus is de andere (niet) (30/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Sara’, ‘LouisLouise’, ‘David’, ‘Ella’, ‘Lisa’: sinds 2007 kent ook Vlaanderen z’n telenovelles. Reeksen die niet gespaard blijven van drama en intriges, met telkens een sterk hoofdpersonage. Het genre zelf vond z’n oorsprong in Latijns-Amerika, en is daar nog steedss waanzinnig populair. Getuige daarvan: ‘Miss Adrenaline: A Tale of Twins’. Oorspronkelijk uit Colombia, maar zo succesvol dat de serie z’n weg vond naar Netflix.
  [naar artikel]
 14. Na ‘Ongewoon’ en ‘Wat een idee?!’: Pommelien Thijs teast nieuwe single ‘Zilver’ (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Deze zomer veroverde Pommelien Thijs (21) Vlaanderen met haar single ‘Ongewoon’. Daarna deed ze hetzelfde met ‘Wat een idee?!’. En nu komt ze weer met een nieuwe single. Op haar TikTok-account geeft Pommelien haar fans een kleine teaser van haar nieuwe nummer ‘Zilver’. Vanaf 1 december laat ze het lied los op streamingplatforms.
  [naar artikel]
 15. STREAMINGTIP. ‘J-Hope In The Box’: Koreaans debuut op Amerikaans megafestival (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de Belgische festivals stilletjes aan hun line-ups bekend maken, lonkt alweer een boeiende festivalzomer. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor de artiesten gaat dat gepaard met enthousiasme. En zeker wanneer je als allereerste Zuid-Koreaanse artiest op Lollapalooza - ‘s werelds grootste muziekfestival - ten dans speelt.
  [naar artikel]
 16. STREAMINGTIP. Sterrenensemble in tekenfilmreeks (06/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  U kent Kid Cudi van zijn wereldhit ‘Day ‘n’ Nite’ uit 2009, maar stiekem is de tweevoudige Grammy-winnaar een ontzettende fan van comics, stripverhalen heet dat bij ons. Voor de rapper, die eerder al acteerde in onder meer ‘Brooklyn Nine-Nine’, ‘Westworld’ en ‘One Three Hill’, ging een droom in vervulling toen Netflix zijn animatiereeks voor volwassenen ‘Entergalactic’ wilde maken.
  [naar artikel]
 17. Diaz uit ‘Celebs gaan daten’ heeft z’n eerste nummer uit: “Ik wil mensen laten dansen” (14/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hij werd bekend dankzij z’n deelname aan het vierde seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en z’n deelname aan ‘Celebs gaan daten’, maar Diaz...
  [naar artikel]
 18. STREAMINGTIP. ‘The Brave Ones’: goddelijke wraak (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een reeks waarbij het bovennatuurlijke en reële hedendaagse problemen mekaar ontmoeten. Dat is de korte samenvatting van ‘The Brave Ones’, een Zuid-Afrikaans pareltje op Netflix.
  [naar artikel]
 19. Tweede single van Adele nu al te horen in kerstreclame van Amazon (08/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Easy On Me’, de nieuwe single van Adele (33), doet het alvast goed in de hitlijsten. Op het volledige album ‘30’ is het jammer genoeg nog wachten tot 19 november, maar fans van de Britse zangeres kunnen ondertussen wel al een stukje van haar tweede single ‘Hold On’ beluisteren.
  [naar artikel]
 20. STREAMINGTIP. ‘Avenue 5’: met een komische ‘House M.D.’ de ruimte in (12/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Z’n passage in sitcom ‘Blackadder’ zette hem op de kaart, en dankzij de cynische ziekenhuisreeks ‘House’ werd Hugh Laurie in een klap een wereldster. Voor de Britse acteur is the sky echter niet the limit, getuige z’n passage in ‘Avenue 5'. In deze reeks, die je vanaf nu kan bekijken op Streamz, speelt hij de kapitein van een luxe ruimtevaartuig.
  [naar artikel]
 21. STREAMINGTIP. ‘That 90’s Show’: Hello again, Wisconsin! (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Twee decennia geleden stond ‘That 70's Show’ garant voor kijkplezier voor jong en oud. Nadat de serie in 2006 op z’n laatste benen liep, smeekten de fans om een vervolg. Netflix gaf gehoor aan die oproep, en brengt met ‘That 90’s Show’ een spin-off in stelling, waarbij de dochter van Donna en Eric centraal staat.
  [naar artikel]
 22. STREAMINGTIP. ‘The Dropout’ (Disney+): “Het bloedbedrog van Elizabeth Holmes” (05/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘Inventing Anna’, ‘WeCrashed’ en ‘The Tinder Swindler’ is ‘The Dropout’ de laatste nieuwe streamingtitel die de teloorgang van een frauduleus kopstuk belicht. De reeks vertelt het verhaal van Silicon Valley-wonderkind Elizabeth Holmes en hoe die op haar negentiende de schoolbanken van Stanford verliet om CEO te worden van haar eigen start-up ‘Theranos’.
  [naar artikel]
 23. Maksim uit ‘#LikeMe’ brengt eerste single uit (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Maksim Stojanac (23) treedt in de voetsporen van z'n ‘#LikeMe’-collega’s Pommelien en Camille en gaat ook eigen muziek uitbrengen. Z'n eerste single, ‘Vechten voor je’, is vanaf vandaag (donderdag) overal te beluisteren.
  [naar artikel]
 24. STREAMINGTIP. ‘The Reeling voor dummies’: de Compact Disk Dummies laten (eventjes) in hun hoofd kijken (08/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  25 maart 2012. Lennert en Janus Coorevits - beter gekend als Compact Disk Dummies -, winnen als allereerste elektronische act ooit Humo’s Rock Rally. Wanneer ze een dik jaar later met ‘The Reeling’ hun eerste single lossen, is het meteen raak. Of toch niet?
  [naar artikel]
 25. STREAMINGTIP. ‘Tokyo Vice’ (Streamz): Michael Mann en de yakuza (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de dag dat het vervolg op 80’s-klepper ‘Top Gun’ door de Belgische zalen scheurt, maakt ook ‘Miami Vice’ z’n terugkeer. Zij het in een Japans decor, maar desalniettemin met Michael Mann die terugkeert als producent.
  [naar artikel]
 26. STREAMINGTIP. ‘Wayne’: geflipte roadtrip vol kleurrijke personages (06/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Geen genre waar wij zo schaamteloos om gniffelen als een goede actiekomedie. Streamz brengt met ‘Wayne’ - waarbij alles draait om een gestolen auto - een absolute topper in stelling, die doet denken aan ‘Shameless’ en ‘The End Of The F***ing World’.
  [naar artikel]
 27. STREAMINGTIP. ‘Paraíso S2’: ‘Stranger Things’, maar dan op z’n Spaans (14/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Verzot op ‘Stranger Things’, maar heeft u de Amerikaanse horrorreeks al volledig uitgekeken én viel u in een (spreekwoordelijke) upside down? Niet getreurd, want het tweede seizoen van ‘Paraíso’ - zet uw wereld andermaal op z’n kop.
  [naar artikel]
 28. STREAMINGTIP. ‘Lolbroek’ Steve Carell speelt bloedserieuze dokter in ‘The Patient’ (06/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij veroverde de wereld als Michael Scott in de Amerikaanse versie van ‘The Office’, maar ondertussen liet ‘lolbroek’ Steve Carell zien dat hij ook in dramatische rollen flink uit de voeten kan. En dat bewijst hij nu ook opnieuw ‘The Patient’.
  [naar artikel]
 29. Leonardo DiCaprio stiekem aan het daten met deze 28-jarige ‘Love Island’-presentatrice: “Hij stuurde haar meteen rozen” (04/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse acteur Leonardo DiCaprio (48) is aan het daten met de Britse ‘Love Island’-presentatrice Maya Jama (28), zo weet ‘The Sun’. Ze hebben elkaar enkele keren ontmoet in Londen en New York, en de vonk sloeg over. Voor Leo’s gewoonte is Maya bovendien redelijk ‘oud’. De running joke is namelijk dat hij al zijn vriendinnen dumpt eens ze 25 jaar worden.
  [naar artikel]
 30. STREAMINGTIP. ‘We’re Here S3’: wereldberoemde dragqueens schoppen puriteins Amerika onder de kont (29/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag op Streamz: het derde seizoen van ‘We’re Here’. ‘RuPaul’s Drag Race’-alumni Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara en Shangela trekken wederom op roadtrip door Amerika. Gewapend met tonnen uniqueness, charisma, nerve and talent wil het drietal maar één ding: de US of A transformeren in een meer verdraagzame plek.
  [naar artikel]
 31. STREAMINGTIP. ‘I am Groot’: plezier voor klein én groot (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij werd in 2017 een begrip dankzij de Marvelfilm ‘Guardians Of The Galaxy’. Nu heeft het schattige monstertje Groot z’n eigen animatieserie ‘I Am Groot’ op Disney+.
  [naar artikel]
 32. STREAMINGTIP. ‘Bim’: Bam, b(ijzondere)eieren (21/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Pasen viel weliswaar op 9 april dit jaar, maar niets belet u om uw koters - naast de kilo’s overgebleven chocolade - te trakteren op een extra paasfilmpje. Met dank aan Streamz, dat vanaf vandaag animatieprent ‘Bim’ aanbiedt in z’n assortiment.
  [naar artikel]
 33. Merol stelt nieuwe single ‘Kus Me Even’ voor in ‘De allerslimste mens’ (01/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Primeur in de ‘De allerslimste mens’. ‘Kus Me Even’, de nieuwe single van Merol, komt vrijdag pas uit, maar fans van de populaire quiz krijgen op dinsdagavond alvast een voorproefje.
  [naar artikel]
 34. Hoe Peggy Gou vanuit Zuid-Korea op 1 geraakt in onze hitparade en de rest van de wereld (11/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  I guess it goes like na-na-na, na-na-na-na-na… De Zuid-Koreaans Peggy Gou (32) scoort wereldwijd dé zomerhit. Ook bij ons staat ‘It goes like nanana’ op één. Maar er zijn nog drie andere Peggy’s.
  [naar artikel]
 35. Hoe Peggy Gou vanuit Zuid-Korea op 1 geraakt in onze hitparade en de rest van de wereld (12/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  I guess it goes like na-na-na, na-na-na-na-na… De Zuid-Koreaans Peggy Gou (32) scoort wereldwijd dé zomerhit. Ook bij ons staat ‘It Goes Like Nanana’ op één. Maar er zijn nog drie andere Peggy’s.
  [naar artikel]
 36. STREAMINGTIP. ‘Wednesday’: donkere humor op z’n best (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Slim, sarcastisch en ietwat dood vanbinnen. Toegegeven: het had ook over het brein achter dit stukje kunnen gaan, maar het is wel degelijk de beschrijving van ‘Wednesday’. Een gloednieuwe Netflixreeks waarin de - ahum - vrolijkste telg van ‘The Addams Family’ centraal staat.
  [naar artikel]
 37. STREAMINGTIP. ‘Next in Fashion S2’: Netflix maakt (opnieuw) een eigen versie van ‘Project Runway’ (06/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “One day you’re in... and the next day you’re out”. Wie de afgelopen twee decennia modeprogramma’s keek, kent deze uitspraak ongetwijfeld. Het werd dé oneliner van presentatrice/topmodel Heidi Klum in ‘Project Runway’, waar onbekende topdesigners hopen op een grote doorbraak. Van dat succes hoopt Netflix met ‘Next in Fashion een graantje mee te pikken.
  [naar artikel]
 38. STREAMINGTIP. ‘Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities’: horror heruitgevonden (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij is het brein achter succesfilms ‘Pan’s Labyrinth’ en ‘The Shape of Water’, maar een reeks voor het kleine scherm maakte Guillermo Del Toro nog nooit. Tot nu. Streamingdienst Netflix liet de Mexicaanse regisseur z’n gang gaan voor ‘Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities’, en kreeg een huiveringwekkende serie in de plaats. Net op tijd voor Halloween.
  [naar artikel]
 39. STREAMINGTIP. ‘Disenchanted’: wanneer het gewone leven z’n magie verliest (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vijftien jaar geleden veroverde Amy Adams heel wat harten als Giselle in de Disneyprent ‘Enchanted’. Omdat een succesvolle film vol zang en dans - volgens de studiobonzen dan toch - niet zonder vervolg kan blijven, is er nu ‘Disenchanted’.
  [naar artikel]
 40. STREAMINGTIP. ‘Disenchanted’: wanneer het gewone leven z’n magie verliest (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vijftien jaar geleden veroverde Amy Adams heel wat harten als Giselle in de Disneyprent ‘Enchanted’. Omdat een succesvolle film vol zang en dans - volgens de studiobonzen dan toch - niet zonder vervolg kan blijven, is er nu ‘Disenchanted’.
  [naar artikel]
 41. STREAMINGTIP. ‘Hijack’: ‘24’, maar dan met Idris Elba (04/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Fan van ‘24’? Dan kan je vanaf nu ook bij Apple TV+ terecht. Zij hebben met ‘Hijack’ niet alleen een uitstekende serie over een vliegtuigkaping in de aanbieding, ‘t is bovendien met Idris Elba. Jawel, de Britse superster die lange tijd getipt werd als de nieuwe James Bond.
  [naar artikel]
 42. STREAMINGTIP. ‘Infamy’: don’t stop believin’ (12/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zit er volgens u muziek in deze dinsdag? Dan heeft u dat goed geraden, want streamingdienst Netflix startte namelijk met ‘Infamy’. Een Poolse reeks waarin traditionele deuntjes én hiphopbeats u rond de oren vliegen.
  [naar artikel]
 43. Zuid-Koreaans bedrijf brengt gedeeltelijk ‘neusmasker’ op de markt, maar heeft dat virologisch wel nut? (03/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bijna twee jaar na het uitbreken van de wereldwijde coronapandemie komt een Zuid-Koreaans bedrijf met een uitvinding op de proppen die een oplossing moet bieden voor een praktisch probleem in virologisch benaderde tijden: hoe kan je eten of drinken zonder tegelijkertijd het risico te lopen virus te verspreiden of op te lopen? De ‘Kosk’ is een tweedelig masker met een deel dat de mond bedekt en een ander deel dat over de neus wordt gedragen. Of het item wereldwijd ingang zal vinden is nog maar de vraag, want op Twitter wordt er vooral schamper op gereageerd.
  [naar artikel]
 44. STREAMINGTIP. ‘B3OVA’: wat een dertiger lijden kan (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Hij staat sinds enige tijd bekend als de presentator van ‘Don’t Scream’, waardoor je bijna zou vergeten dat William Boeva vooral een steengoede comedian is. In zijn nieuwe show ‘B3OEVA’ - die je vanaf vandaag kan bekijken op Streamz - beseft William dat hij écht een dertiger is, en dat hij afscheid moet nemen van z’n oude leven.
  [naar artikel]
 45. Tien jaar na ‘Gangnam style’ is Zuid-Koreaanse popster Psy terug, samen met Suga van BTS (03/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  U was ‘m misschien bijna vergeten, maar daar is hij weer. De Zuid-Koreaanse rapper Psy (44) heeft voor het eerst in vijf jaar tijd nog eens muziek op de wereld losgelaten. De eerste single ‘That that’ met Suga van het Kpop-fenomeen BTS is goed op weg om een hit te worden. Maar de weg naar het monstersucces van ‘Gangnam style’ is nog lang.
  [naar artikel]
 46. STREAMINGTIP. ‘De standaard koekhandel’: de psychoanalyse achter de Oreo-koek (22/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  U kent hem als bijzitter aan de tafel van ‘De Ideale wereld’. Of sinds kort ook als acteur in de satirische Streamz-topper ‘Doe zo verder’. Maar in zijn vrije tijd is stand-upcomedian Lukas Lelie ook presentator van het bescheiden internetfenomeen ‘De standaard koekhandel’.
  [naar artikel]
 47. STREAMINGTIP. ‘Glamorous’: Kim Catrall speelt (alweer) een diva (23/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Haar eenmalige terugkeer naar het ‘Sex and the City’-universum wordt nu al bestempeld als legendarisch. En voor al wie geen genoeg kan krijgen van Kim ‘Samantha Jones’ Catrall, is er Netflix. De streamingdienst lost dramedyreeks ‘Glamorous’, waarin de blonde actrice een van de hoofdrollen vertolkt.
  [naar artikel]
 48. STREAMINGTIP. ‘Flamin’ Hot’: een vurig snackmomentje (09/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Flamin’ Hot Cheetos. In Amerika zijn de chips een fenomeen, met dank aan één man: Richard Montañez - voormalig conciërge bij fabrikant Frito-Lay. Actrice Eva Longoria was zo onder de indruk van dit verhaal, dat ze speciaal in de regiestoel kroop en ‘Flamin’ Hot’ tevoorschijn toverde.
  [naar artikel]
 49. STREAMINGTIP. ‘Dubai Bling’: nog waanzinniger dan ‘The Sky is the Limit’ (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van realityreeks ‘Bling Empire’ kunnen vanaf vandaag op op Netflix genieten van een nieuw pareltje. De streamingdienst brengt immers ‘Dubai Bling’ in stelling, waarin tien miljonairs worden gevolgd die in de piepkleine oliestaat hun droomleven leiden.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy