Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Humo

Zo keken historici naar ‘Het verhaal van Vlaanderen’: ‘Ik zou leerkrachten zeker aanraden om dit aan hun leerlingen te tonen’

08/01/2023 - 08:32
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zo keken historici naar ‘Het verhaal van Vlaanderen’: ‘Ik zou leerkrachten zeker aanraden om dit aan hun leerlingen te tonen’ (02/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Leerkrachten trekken aan de alarmbel over Smartschool: zware druk op ouders, leerlingen en leerkrachten (30/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Het digitale platform Smartschool dat onderlinge communicatie op school zou moeten vergemakkelijken, veroorzaakt net extra stress. Zowel bij ouders, leerlingen en leerkrachten. Voor wie niks wil missen, vraagt het intranet een aanwezigheid van 24 uur per dag en dat 7 dagen op 7. ACOD trekt nu aan de alarmbel. De vakbond wil duidelijke afspraken om minstens 's avonds en in het weekend digitaal te detoxen. [naar artikel]


3. ‘Dankbaar dat ze in de prehistorie begonnen zijn’: hoe keken historici naar ‘Het verhaal van Vlaanderen’? (02/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Bart De Wever na kritiek op ‘Het verhaal van Vlaanderen’: ‘Historici van postmoderne slag komen eropaf als vliegen op honing’ (25/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ‘Meeste historici beseffen goed genoeg wat voor een godsgeschenk het “Het verhaal van Vlaanderen” is’ (09/02/2023 - Knack)

De teleurstelling onder historici was groot zondagavond. Geen Willem Van Oranje in Het verhaal van Vlaanderen. Geen Keizer Karel. Geen Geuzen. Geen Albrecht en Isabella. Geen boekdrukkunst. Geen beleg van Oostende. Velen vroegen zich af waar productiehuis De Mensen in godsnaam mee bezig was geweest. Hoe kan je nu een aflevering maken over de Tachtigjarige […] The post ‘Meeste historici beseffen goed genoeg wat voor een godsgeschenk het “Het verhaal van Vlaanderen” is’ appeared first on Knack. [naar artikel]


6. ‘Voor iets waarin zo geïnvesteerd werd, had het meer moeten zijn’: historici blikken terug op ‘Het verhaal van Vlaanderen’ (06/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Zes historici blikken terug op ‘Het verhaal van Vlaanderen’: ‘Hopelijk wordt dit niet in het onderwijs gebruikt’ (06/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Zes historici blikken terug: ‘Ik geef ‘Het verhaal van Vlaanderen’ maar een zes op tien’ (06/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!