De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

5 fitness- en wellnesstrends in 2023 volgens Brian Morris, CEO van Aspria

Gezond.be

15/01/2023 - 11:19

Had jij jezelf ook voorgenomen om 2023 fitter een gezonder in te zetten? Brian Morris, CEO en oprichter van fitness- en wellnessclub Aspria gaat verder in op de fitness- en wellnesstrends van 2023. 1. Shift naar holistisch welzijn en ‘wellness coaching’ ‘Volgens mij staan we voor de grote doorbraak van wellness als sector. Volgens een […] Het bericht 5 fitness- en wellnesstrends in 2023 volgens Brian Morris, CEO van Aspria verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 6 wellnesstrends die je in 2023 een kans wil geven (03/12/2022 - Flair)
  Zet self-care ook volgend jaar helemaal bovenaan je prioriteitenlijst!
  [naar artikel]
 2. Dit waren de 7 meest twijfelachtige wellnesstrends van het afgelopen decennium (05/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals je ondertussen wel weet luidt 2020 de start van een nieuw decennium in. Tijd dus om even terug te kijken naar de wellnesstrends van de...
  [naar artikel]
 3. Tabaksreus Philip Morris wil sigarettenverbod binnen tien jaar (26/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Tabaksreus Philip Morris wil sigarettenverbod binnen tien jaar De CEO van Philip Morris International, de Amerikaanse tabaksproducent achter Marlboro-sigaretten, heeft de Britse regering opgeroepen om binnen tien jaar sigaretten te verbieden.  “We kunnen een wereld zonder sigaretten zien”, zei Jacek Olczak aan de Britse krant Sunday Telegraph. “En eigenlijk, hoe sneller dat gebeurt, hoe beter het is voor iedereen.” Volgens hem moet Groot-Brittannië […] Lees dit artikel: Tabaksreus Philip Morris wil sigarettenverbod binnen tien jaar
  [naar artikel]
 4. Philip Morris heeft last van chiptekort voor e-sigaretten (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tabaksproducent Philip Morris International heeft last van de wereldwijde tekorten aan halfgeleiders. Het bedrijf gebruikt chips voor zijn IQOS-apparaten, elektronische sigaretten die tabakscapsules opwarmen in plaats van te verbranden en die volgens het bedrijf minder slecht voor de gezondheid zijn dan roken. Door de chiptekorten heeft Philip Morris naar eigen zeggen moeite om aan de vraag naar de IQOS-apparaatjes te voldoen.
  [naar artikel]
 5. Philip Morris en Altria voeren fusiegesprekken | Nieuwe tabaksgroep van 210 miljard dollar in de maak (27/08/2019 - De Tijd)
  16:49 Tabaksfabrikanten Philip Morris en Altria maakten dinsdag bekend dat ze praten over een fusie tussen gelijken. De nieuwe groep - bekend van de Marlboro-sigaretten - zou volgens Financial Times een mar...
  [naar artikel]
 6. Philip Morris moet miljoenen aan gerechtskosten aan Australië (10/07/2017 - Knack)
  Tabaksfabrikant Philip Morris zal ettelijke miljoenen dollars aan gerechtskosten moeten terugbetalen aan de Australische overheid. Dat heeft het Permanent Hof van Arbitrage in Den Haag beslist. Philip Morris had Australië voor de rechter gebracht omdat de regering in 2011 merklogo's op sigarettenpakjes verbood.
  [naar artikel]
 7. Brian Best gaat Facebook-confrontatie aan met 'aartsrivaal' Brian Worst (13/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse Brian Best gaat viraal op Twitter nadat hij 'ruzie zocht' met een man die de tegenovergestelde naam draagt: Brian Worst. Zijn stunt...
  [naar artikel]
 8. Legendarische fotograaf John Morris overleden (29/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De legendarische Amerikaanse fotograaf John G. Morris, die met beelden uit de Tweede Wereldoorlog en de Vietnamoorlog naam maakte, is overleden. Volgens het onafhankelijke fotoagentschap Magnum Photos in Parijs stierf hij vrijdag in een nabijgelegen ziekenhuis in Frankrijk. Hij werd 100 jaar oud.
  [naar artikel]
 9. Philip Morris: ‘Verkoop verhitte tabaksproducten zit op schema’ (20/10/2020 - Express)
  De Amerikaanse tabaksfabrikant Philip Morris International heeft tijdens het derde kwartaal van dit jaar betere resultaten kunnen melden dan vooraf... The post Philip Morris: ‘Verkoop verhitte tabaksproducten zit op schema’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. BAT beticht rookvrij product van Philip Morris van patentbreuk (10/04/2020 - Express)
  British American Tobacco (BAT) heeft in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland tegen concurrent Philip Morris International een klacht neergelegd.... The post BAT beticht rookvrij product van Philip Morris van patentbreuk appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Fitness voor honden in Vichte: "Dikkertjes kunnen op loopband kilo’s kwijt geraken” (18/02/2021 - VRT NWS)
  Met je hond naar de fitness. Het kan bij Dogmar Fitness in Vichte bij Anzegem. Dagmar Bonnier van Dogmar Fitness helpt je hond fit te blijven of te worden. “Het is net als voor mensen”, zegt ze. “De hond zal zich beter in zijn vel voelen.”
  [naar artikel]
 12. 'Philip Morris stap dichter bij overname Swedish Match' (06/11/2022 - De Tijd)
  16:45 De Amerikaanse tabaksfabrikant Philip Morris International (PMI) lijkt een stap dichter te staan bij de overname van Swedish Match. Volgens de Britse zakenkrant Financiel Times steunt Elliott Manageme...
  [naar artikel]
 13. Tabaksreus Philip Morris biedt 15 miljard voor Swedish Match (11/05/2022 - De Tijd)
  12:58 De Zweedse overname moet Philip Morris helpen om snel een rookvrij nicotineconcern te worden.
  [naar artikel]
 14. Nieuw: Gebruik baby als gewicht in fitness (26/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een nieuwe vorm van fitness voor pas bevallen vrouwen. Het is een fitness waar je je baby moet meenemen als 'gewicht'. "Zo versterk je niet
  [naar artikel]
 15. Brian Raman dwingt ‘tourkaart’ af na fenomenale comeback en zorgt voor Belgische dartsgeschiedenis (13/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Brian Raman mag de komende twee seizoenen strijden tegen de beste darters ter wereld in de PDC Tour. De 25-jarige Raman won namelijk het tweede kwalificatietoernooi, waardoor hij een ‘tourkaart’ afdwong voor 2022 en 2023.
  [naar artikel]
 16. Tabaksfabrikanten Philip Morris en Altria voeren gesprekken over fusie (27/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tabaksfabrikanten Philip Morris en Altria voeren fusiegesprekken. Dat bevestigde Philip Morris dinsdagmiddag. Het bedrijf zegt dat het om een fusie...
  [naar artikel]
 17. Philip Morris lobbyt in België: 'Ze wilden me voor hun promokar spannen' (19/01/2018 - Knack)
  Marleen Finoulst, dokter en hoofdredacteur van Bodytalk, werd door Philip Morris benaderd met de vraag om de Iqos-sigaret te 'steunen'.
  [naar artikel]
 18. Tabaksreus Philip Morris koopt farmabedrijf dat medicijnen maakt voor luchtwegaandoeningen (09/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Tabaksreus Philip Morris koopt farmabedrijf dat medicijnen maakt voor luchtwegaandoeningen Philip Morris International, de Amerikaanse tabaksproducent achter Marlboro-sigaretten, heeft een contract van 1 miljard pond (1,2 miljard euro) in de wacht gesleept voor het Britse farmabedrijf Vectura. Dat is opmerkelijk, aangezien die laatste geneesmiddelen maakt voor luchtwegaandoeningen. Het bod van Philip Morris komt neer op een prijs van 1,5 pond per aandeel van Vectura en […] Lees dit artikel: Tabaksreus Philip Morris koopt farmabedrijf dat medicijnen maakt voor luchtwegaandoeningen
  [naar artikel]
 19. “Lidmaatschap bij fitness is onmogelijk te stoppen” (23/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Fitnesscentra en abonnementen, het blijft een moeilijke combinatie. Evelyne Terwingen (40), uitbaatster van B&B en café ‘ t Orgelhuys in Kinrooi, werd lid van NRG Fitness. Omdat ze niet tevreden was, wilde ze ermee kappen. Maar NRG Fitness laat haar klant niet zomaar los.
  [naar artikel]
 20. Thuisblijven om voor jezelf te zorgen en serums met vitamine C: de wellnesstrends volgens Pinterest (13/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De gezondheid van je eigen lichaam komt in 2018 op de eerste plaats volgens Pinterest. Dat blijkt uit een trendrapport van de sociale netwerksite, samengesteld op basis van de zoekopdrachten van leden. Maar hoe zorg je nu optimaal voor jezelf? Een overzicht van de populairste (kleine) ingrepen en DIY-ideetjes.
  [naar artikel]
 21. Tabaksfabrikanten Philip Morris en Altria voeren gesprekken over fusie (27/08/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse tabaksfabrikanten Altria Group en Philip Morris International voeren gesprekken over een fusie. Altria is verkoper van onder meer Marlboro-sigaretten in de Verenigde Staten, terwijl Philip Morris het merk Marlboro in het buitenland verkoopt.
  [naar artikel]
 22. Philip Morris lukt controversiële overname van Vectura (16/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Philip Morris lukt controversiële overname van Vectura De Amerikaanse sigarettenfabrikant Philip Morris International verwerft een meerderheidsbelang in de Britse onderneming Vectura, gespecialiseerd in de productie van inhalatoren voor astma-patiënten. Dat heeft de Amerikaanse groep gemeld. Met de transactie was een bedrag gemoeid van 1,1 miljard pond. De overname is bijzonder omstreden, want diverse partijen vinden het onkies dat een tabaksproducent eigenaar wordt […] Lees dit artikel: Philip Morris lukt controversiële overname van Vectura
  [naar artikel]
 23. Zo krijg je de perfecte reisfoto volgens dit bekende Instagramkoppel (06/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jack Morris en Lauren Bullen reizen niet alleen de wereld rond, ze verdienen ook flink wat geld met de mooie reisfoto's die ze daarvan delen op Instagram. Maar voor je die perfectie foto online zwiert, gaat er blijkbaar een hele karwei aan vooraf. Om dat aan te tonen, heeft Morris op YouTube een filmpje gedeeld waarin hij stap per stap uit de doeken doet hoe hij te werk gaat.
  [naar artikel]
 24. Tabaksreus Philip Morris bindt strijd aan met roken (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Sigarettenfabrikent Philip Morris geeft een kleine 1 miljard dollar aan een stichting die roken wil tegengaan. De Amerikaanse tabaksgigant begint
  [naar artikel]
 25. Kunstenaar Robert Morris overleden, bekend van “Nederlands Stonehenge” (01/12/2018 - VRT NWS)
  De Amerikaanse hedendaagse kunstenaar Robert Morris bouwde in Flevoland een observatorium om op welbepaalde dagen de eerste zon te vangen.
  [naar artikel]
 26. Zo krijg je de perfecte reisfoto volgens dit bekende Instagramkoppel (06/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Jack Morris en Lauren Bullen reizen niet alleen de wereld rond, ze verdienen ook flink wat geld met de mooie reisfoto's die ze daarvan delen op Instagram. Maar voor je die perfectie foto online zwiert, gaat daar blijkbaar een heel karwei aan vooraf. Om dat aan te tonen, heeft Morris op YouTube een filmpje gedeeld waarin hij stap per stap uit de doeken doet hoe hij te werk gaat.
  [naar artikel]
 27. Legendarische fotograaf John Morris (100) overleden (29/07/2017 - De Redactie)
  Morris werkte tijdens zijn carrière onder meer voor het fotomagazine Life, The New York Times en The Washington Post. Hij slaagde erin de enige opnames te publiceren van de landing in Normandië in juni 1944.
  [naar artikel]
 28. Consumenten besteden 5,4 miljard uur aan fitness-apps (02/02/2021 - Express)
  Consumenten hebben het voorbije jaar wereldwijd 2,6 miljard applicaties rond fitness en gezondheid gedownload. Dat betekende een stijging met 30 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van analist App Annie. De bestedingen van de gebruikers liepen daarbij op van 1,5 miljard dollar naar 2 miljard dollar. Volgens het rapport werden in […] The post Consumenten besteden 5,4 miljard uur aan fitness-apps appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. Sport anno 2023 is goed voor lijf én hoofd: dit zijn de grootste trends (05/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Hallo 2023, hallo goede voornemens die je dit jaar misschien naar de fitness brengen. Een fysieke zaal of… een virtuele sportschool, want work-outs in VR worden populair. Vergeet na een training zeker niet te rusten, want in het nieuwe jaar ligt de focus ook op ontspanning na de inspanning. De grootste trends op een rij.
  [naar artikel]
 30. Philip Morris en Altria blazen fusiegesprekken af (25/09/2019 - De Tijd)
  16:32 Er komt geen fusie tussen de Amerikaanse tabaksproducenten Philip Morris en Altria, die beiden het sigarettenmerk Marlboro verkopen. De twee blijven wel samenwerken aan hun alternatieve sigaret IQOS.
  [naar artikel]
 31. Deze fitness in Westerlo heeft een uniek filosofisch concept: “We willen niet op een fitness lijken” (29/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een filosofisch fitnessconcept, het klinkt als een contradictie. Toch moet Woods volgens initiatiefnemer Ruben Dewaele een uniek verhaal bieden. De eerste zaak opent dit weekend in Westerlo.
  [naar artikel]
 32. Waarom investeert tabaksreus Philip Morris miljarden in nicotinezakjes snus? En hoe gevaarlijk is dit? (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Marlboroproducent Philip Morris International heeft woensdag een bod van 15 miljard dollar bevestigd op rivaal Swedish Match. Het 107 jaar oude Swedish Match staat vooral bekend om de productie van traditionele Zweedse snuiftabak, onder de merknaam “General Snus”, een soort rookvrije tabakszakjes die tussen de bovenlip en het tandvlees worden geplaatst als alternatief voor roken. Maar waarom doe Philip Morris dit? En is snus wel veilig?
  [naar artikel]
 33. Deze oma (94) spendeert meer tijd in de fitness dan veel twintigers, en is niet van plan dat te veranderen (17/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Edna Shepherd is 94 en een zelfverklaarde fitness-verslaafde uit het Australische Hume. Zes dagen op zeven kan je haar in de fitness terugvinden, waar de andere vrouwen haar liefdevol ‘oma’ noemen. En op haar vrije dag gaat ze ballroom dansen, “want stilzitten is niks voor haar”.
  [naar artikel]
 34. Deze oma (94) spendeert meer tijd in de fitness dan veel twintigers, en is niet van plan dat te veranderen (17/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Edna Shepherd is 94 en een zelfverklaarde fitness-verslaafde uit het Australische Hume. Zes dagen op zeven kan je haar in de fitness terugvinden, waar de andere vrouwen haar liefdevol ‘oma’ noemen. En op haar vrije dag gaat ze ballroom dansen, “want stilzitten is niks voor haar”.
  [naar artikel]
 35. Philip Morris verkoopt 10 procent minder sigaretten (20/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Philip Morris heeft afgelopen kwartaal ruim een tiende minder sigaretten verkocht ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Van de bekende
  [naar artikel]
 36. Sigarettenfabrikant Philip Morris biedt dik miljard op maker astmamedicijn (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Philip Morris heeft omgerekend 1,2 miljard euro over voor de Britse fabrikant van astmamedicijnen Vectura. De maker van onder meer Marlboro- en L&M-sigaretten probeert zich steeds meer te richten op andere producten, omdat vooral mensen in ontwikkelde economieën vaker willen stoppen met roken. Philip Morris streeft ernaar in 2025 een omzet van ten minste 1 miljard dollar (850 miljoen euro) te boeken met producten die geen nicotine bevatten.
  [naar artikel]
 37. 'De Iqos-sigaret van Philip Morris is geniaal én pervers' (19/01/2018 - Knack)
  De Amerikaanse tabaksreus Philip Morris probeert zijn nieuwe Iqos-sigaret aan de man te brengen als een gezonde manier van roken. Boerenbedrog, zegt Marc Michils van Kom op tegen Kanker.
  [naar artikel]
 38. Hoe tabaksgigant Philip Morris verdeeldheid zaait in het antitabakskamp (14/04/2021 - Knack)
  De Foundation for a Smoke-Free World zegt te streven naar een 'rookvrije wereld'. In werkelijkheid gebruikt oprichter en financier Philip Morris de stichting om het wetenschappelijk debat over nieuwe producten als de e-sigaret te beïnvloeden en verdere regulering ervan te voorkomen.
  [naar artikel]
 39. Termien wint overtuigend van Betekom: “Een perfect begin van 2023” (08/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Drie goals en een clean sheet. Beter kon de Engelse week met drie matchen in zeven dagen niet beginnen voor Termien. “Een perfect begin van 2023”, beseft Brian Baerts, één van de twee scorende centrale verdedigers.
  [naar artikel]
 40. Tabaksreus Philip Morris wil rookvrije wereld (13/09/2017 - Knack)
  Sigarettenfabrikent Philip Morris geeft een kleine 1 miljard dollar aan een stichting die roken wil tegengaan. De Amerikaanse tabaksgigant begint die stichting, die twaalf jaar lang 80 miljoen dollar krijgt, zelf.
  [naar artikel]
 41. Tabaksindustrie: hoe Philip Morris het verloren terrein wil terugwinnen (19/01/2018 - Knack)
  De tabaksindustrie wil de rookcultuur een nieuw elan geven met producten die minder schadelijk lijken dan de klassieke sigaret. Philip Morris financiert zelfs een antitabaksstichting om mensen te helpen stoppen met roken. Wat voert de multinational in zijn schild?
  [naar artikel]
 42. Dit zijn onze grootste ergernissen in de fitness (15/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Je na een drukke dag afreageren in de fitness is vaak me-time. Logisch dus dat heel veel mensen zich op zo'n moment ergeren aan mensen of dingen rond hen. Sportmerk Reebok maakte een top van de tien grootste ergernissen in de fitness. Opvallend: mensen die naakt rondlopen in de kleedkamer staan maar op de achtste plek.
  [naar artikel]
 43. NFL-ster Morris gaat 3,1 miljoen verdienen, maar blijft zijn Mazda van 2 dollar trouw (20/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Alfred Morris tekende maart dit jaar een tweejarig contract bij de Dallas Cowboys ter waarde van 3,5 miljoen dollar (3,1 miljoen euro), maar toch
  [naar artikel]
 44. Weegt je viervoeter kilootje te veel? In deze fitness kan je hond op de loopband (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Vichte (Anzegem) heeft een opvallende gym de deuren geopend. Bij Dogmar Fitness kan je sinds kort je trouwe viervoeter enkele kilometers laten afhaspelen op de loopband. “Niet enkel dikkerdjes, maar elke hond kan deugd hebben van wat fitness”, zegt Dagmar Bonnier (35). Wij volgden een sportsessie mee.
  [naar artikel]
 45. Brian De Mulder 'gesneuveld in Syrië' (07/04/2019 - De Morgen)
  De 21-jarige Syrië-strijder Brian De Mulder, is om het leven gekomen. Dat heeft de weduwe van Brian in een WhatsApp-bericht aan de familie in Antwerpen laten weten. 'Belkacem heeft gekregen wat hij wilde', reageert zijn woedende zus.
  [naar artikel]
 46. Philip Morris voorspelt einde klassieke sigaret (30/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Tabaksgigant Philip Morris stopt op termijn mogelijk met de verkoop van de klassieke sigaret. Dat heeft topman Calantzopoulos aan de BBC gezegd nu het bedrijf een alternatief heeft gelanceerd.
  [naar artikel]
 47. Philip Morris voorspelt einde klassieke sigaret (30/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tabaksgigant Philip Morris stopt op termijn mogelijk met de verkoop van de klassieke sigaret. Dat heeft topman Calantzopoulos aan de BBC gezegd nu het bedrijf een alternatief heeft gelanceerd.
  [naar artikel]
 48. Philip Morris verhoogt bod op Swedish Match (20/10/2022 - De Tijd)
  14:22 De Amerikaanse tabaksfabrikant Philip Morris International blijft halsstarrig proberen Swedish Match binnen te halen. Hij verhoogt zijn bod op de Zweedse fabrikant van nicotinezakjes en snuiftabak.
  [naar artikel]
 49. Philip Morris ziet sigaret in bepaalde landen uitdoven ‘binnen tien à vijftien jaar’ (25/09/2020 - Express)
  De algemeen directeur van tabaksreus Philip Morris, André Calantzopoulos, denkt dat de verkoop van sigaretten in bepaalde landen zal uitdoven... The post Philip Morris ziet sigaret in bepaalde landen uitdoven ‘binnen tien à vijftien jaar’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy