Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Speech van Poetin leidt tot speculatie: Russische president heeft “belangrijke boodschap”

18/01/2023 - 14:23
"Hoe moeizaam de oorlog in Oekraïne ook verloopt voor Rusland, toch is Vladimir Poetin van plan nog eens honderdduizenden soldaten naar het front te sturen. Althans, westerse experts denken dat hij dat woensdag gaat aankondigen in een speech. “Poetin wil nog steeds de geschiedenisboeken in als de man die het voormalige Russische rijk herenigt.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Speech van Poetin leidt tot speculatie: Russische president heeft “belangrijke boodschap” (18/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Hoe moeizaam de oorlog in Oekraïne ook verloopt voor Rusland, toch is Vladimir Poetin van plan nog eens honderdduizenden soldaten naar het front te sturen. Althans, westerse experts denken dat hij dat woensdag gaat aankondigen in een speech. “Poetin wil nog steeds de geschiedenisboeken in als de man die het voormalige Russische rijk herenigt.” [naar artikel]


2. Is Poetin ziek? De speculatie over de gezondheid van de Russische president houdt aan, ondanks gebrek aan bewijs (27/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. “Hartinfarct” of “griep”: steeds meer speculatie over gezondheid Loekasjenko, Wit-Russische president naar verluidt in ziekenhuis (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De gezondheidstoestand van de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko (68) maakt de tongen los. De geruchtenmolen kwam op gang na de 9 meiparade in Moskou, waar de bondgenoot van de Russische president Vladimir Poetin er ogenschijnlijk onwel uitzag. Volgens Wit-Russische media is het staatshoofd zaterdagavond opgenomen in een ziekenhuis in Minsk, en door die bewering doen nu de wildste theorieën de ronde. “Hij had een hartinfarct”, “ligt in een coma” of “is al dood”, klinkt het onder meer. [naar artikel]


4. Steeds meer speculatie over gezondheid Loekasjenko: ligt Wit-Russische president in ziekenhuis? (14/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Wat is er aan de hand met Loekasjenko? Steeds meer speculatie over gezondheid van Wit-Russische president (14/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Wat is er aan de hand met de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko? Na zijn verschijning op Overwinningsdag in Moskou gonsde het al van de geruchten dat zijn gezondheidstoestand te wensen overlaat, en nu is hij volgens Wit-Russische media in het ziekenhuis opgenomen. [naar artikel]


6. KIJK. “‘Ben jij Poetin?’ ‘Voorlopig wel’”: video veroorzaakt opnieuw speculatie over dubbelgangers van Russische president (05/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuwe video van de Russische president Vladimir Poetin (71) doet de geruchtenmolen over zijn zogenaamde dubbelgangers opnieuw op volle toeren draaien. Op de beelden is te zien hoe een jongen de president op de man af vraagt of hij wel degelijk Poetin is. “Voorlopig wel”, antwoordt het Russische staatshoofd geamuseerd. [naar artikel]


7. Twee belangrijke Europese internetkabels kort na elkaar onderbroken: wereldwijd problemen en voer voor speculatie (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Woensdagavond is in het zuiden van Frankrijk een belangrijke internetkabel doorgeknipt, waardoor er wereldwijd problemen met de internetverbinding konden optreden. In de Noordzee ging rond dezelfde tijd nog een andere kabel kapot. De twee incidenten lijken op het eerste zicht niets met elkaar te maken hebben gehad, schrijft technologiewebsite ‘Tweakers’. Maar het gaat wel om opvallende onderbrekingen. Vooral bij het eerste incident was de impact groot. [naar artikel]


8. ▶ Golf van speculatie en censuur nadat Chinese ex-president Hu Jintao uit Partijcongres werd geleid (22/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Mysterieuze exit van ex-president Hu Jintao uit het partijcongres leidt tot speculatie: “Chinese censuurmachine draait overuren” (24/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Waarom werd oud-president Hu Jintao zaterdag weggeleid uit het Chinese partijcongres? De beelden blijven voor beroering zorgen. De meningen over de precieze toedracht zijn verdeeld. “Hij gebruikte zijn volle gewicht om – letterlijk – uit de greep van die twee medewerkers te ontsnappen.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!