De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Wim is als de mooiste versie van zichzelf gestorven. Zijn dood heeft mij ook veel liever en gevoeliger gemaakt’

Humo

24/01/2023 - 09:35


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HUMO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Netflix brengt Amerikaanse versie van ‘De Mol’ terug (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Wie is De Mol?’ Mollenvangers kunnen de Sherlock Holmes in zichzelf weer bovenhalen, want Netflix heeft aangekondigd een reboot van de ABC-serie ‘The Mole’ uit te brengen. Het is de Amerikaanse versie van ons eigen Vlaamse spelprogramma ‘De Mol’.
  [naar artikel]
 2. ‘Mensen zijn geen imbecielen, ze kunnen voor zichzelf denken’ (28/12/2021 - De Tijd)
  02:00 Laura Wandel maakte met ‘Un monde’ de mooiste Belgische film van het jaar. ‘Door niet alles te duiden, leg ik veel verantwoordelijkheid bij de kijker. Dat wordt geapprecieerd, denk ik.’ Volgt straks e...
  [naar artikel]
 3. STREAMINGTIP. ‘Clan’ gaat internationaal (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn er niet veel. Vlaamse fictiereeksen die een internationale herwerking krijgen. Veel verder dan de tot de verbeelding sprekende exoot ‘Flikken: Maastricht’ komen wij alleszins niet. In ieder geval niets dat te vergelijken is met deze ‘Bad Sisters’, de internationale versie van ‘Clan’, wellicht een van de beste reeksen die ooit bij ons werden gemaakt.
  [naar artikel]
 4. Prins Laurent ergert zich aan gasten op begrafenis Elizabeth: “Te veel zogenaamde ‘hoge pieten’ die alleen maar in de kijker wilden lopen” (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Laurent heeft zich in een interview met ‘La Dernière Heure’ druk gemaakt over de manier waarop de begrafenis van Queen Elizabeth verlopen is. “Het liep daar vol zogezegde ‘hoge pieten’ die zichzelf veel te serieus nemen. Hun enige doel was in de kijker lopen. Daar blijf ik liever ver van weg”, klinkt het.
  [naar artikel]
 5. John Terra eert Yasmine met nieuwe versie van ‘Diep in Mij’: “Mijn mooiste song ooit” (20/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  John Terra viert, een jaar later dan voorzien, zijn 70ste verjaardag met een driedubbele cd én een eigen versie van ‘Diep in Mij’, de hit van de overleden Yasmine. “De mooiste song die ik ooit voor een ander schreef”, zegt John.
  [naar artikel]
 6. Net als Nicolas Cage in ‘Massive Talent’: deze acteurs speelden al zichzelf in films (15/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nicolas Cage gaat in ‘Massive Talent’ de uitdaging aan om zichzelf te spelen. Of toch een versie van zichzelf. Deze acteurs gingen hem al voor en mochten zichzelf portretteren.
  [naar artikel]
 7. Cher eert Betty White met eigen versie begintune ‘The golden girls’ (30/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Cher heeft een eigen versie gemaakt van ‘Thank you for being a friend’, het nummer dat jarenlang diende als begintune van de comedy ‘The golden girls’. De 75-jarige zangeres deed dit naar aanleiding van de aankomende tv-special over Betty White, de hoofdrolspeelster van ‘The golden girls’ die eind vorig jaar op 99-jarige leeftijd overleed.
  [naar artikel]
 8. Prins Laurent ergert zich aan gasten op begrafenis Elizabeth: “Queen zou dit poppentheater zeker niet geapprecieerd hebben” (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Laurent heeft zich in een interview met ‘La Dernière Heure’ druk gemaakt over de manier waarop de begrafenis van Queen Elizabeth verlopen is. “Het liep daar vol zogezegde ‘hoge pieten’ die zichzelf veel te serieus nemen. Hun enige doel was in de kijker lopen. Daar blijf ik liever ver van weg”, klinkt het.
  [naar artikel]
 9. Kitty krijgt in ‘Big Brother’ te horen dat haar vader is gestorven (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Big Brother’-bewoonster Kitty heeft vrijdag het zware nieuws te horen gekregen dat haar vader is gestorven. Kitty koos ervoor om het huis niet te verlaten, omdat ze op voorhand al afspraken had gemaakt met haar familie en kinderen over de situatie. Ze hoopt wel de livestream van de uitvaart te kunnen meevolgen.
  [naar artikel]
 10. ‘Dertigers’ krijgt nu ook een Waalse versie (31/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Dertigers’ steekt de taalgrens over. ‘Trentenaires’ zal de Waalse versie heten en de reeks wordt later dit jaar opgenomen in Charleroi. Net als de Vlaamse versie, die zich afspeelt in Antwerpen, zullen grotendeels onbekende acteurs de rollen spelen en ook de verhaallijnen zullen voor het grootste deel gelijk lopen aan die van de Vlaamse versie.
  [naar artikel]
 11. Stemactrice van Ursula uit ‘The Little Mermaid’ overleden (01/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pat Carroll, die de stem insprak van zeeheks Ursula in de Amerikaanse versie van ‘De Kleine Zeemeermin’ uit 1989, is gestorven op 95-jarige leeftijd. De actrice overleed afgelopen zaterdag thuis aan de gevolgen van een longontsteking.
  [naar artikel]
 12. ‘The Wire’-acteur Michael K. Williams dood aangetroffen in zijn appartement (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Michael K. Williams werd maandagmiddag dood aangetroffen in zijn appartement in Brooklyn in New York. Dat bevestigde de politie aan ‘The Post’. De acteur is vooral bekend door de reeks ‘The Wire’. Hij werd amper 54 jaar en is waarschijnlijk gestorven aan een overdosis.
  [naar artikel]
 13. ‘Full house’-acteur Bob Saget gestorven in zijn slaap volgens onderzoek (13/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse acteur Bob Saget (65) zou gestorven zijn in zijn slaap. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ op basis van politiebronnen. Saget, bekend van de komische reeks ‘Full house’, werd afgelopen zondag dood aangetroffen in zijn hotelkamer.
  [naar artikel]
 14. Spelprogramma ‘De verraders’ krijgt een Amerikaanse versie, Britse versie is momenteel op tv (08/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse spelprogramma ‘De verraders’ breidt uit naar het buitenland. Na het enorme succes bij onze noorderburen was België één van de eerste landen om het populaire format over te nemen. Maar de interesse voor het psychologisch spelprogramma is veel groter. Zo is er momenteel in Engeland de Britse versie te zien en vanaf 12 januari 2023 volgt er ook een Amerikaanse versie.
  [naar artikel]
 15. Studio 100 maakt eigentijdse versie van succesmusical ‘Les Misérables’ (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘40-45' en ‘Daens’ houden er binnenkort mee op, maar Studio 100 heeft al een nieuwe musical in de pijplijn: een eigentijdse versie van ‘Les Misérables’. Dat vertelt Anja Van Mensel, CEO van Studio 100 Benelux in de kranten van ‘Het Mediahuis’.
  [naar artikel]
 16. Hij viel liever dood dan op te treden voor de Russen: dirigent die ‘concert voor de vrede’ weigerde, doodgeschoten (18/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een concert geven voor de Russische bezetter. Hij viel nog liever dood, zei hij toen hem de vraag werd gesteld. Zelfs toen ze hem meer en meer onder druk zetten, bleef de Oekraïense dirigent Joeri Kerpatenko (46) weigeren. Hij heeft het met zijn leven moeten bekopen. Soldaten schoten hem in zijn huis in Cherson dood.
  [naar artikel]
 17. Zoon schrijft open brief voor moeder die na verkrachting euthanasie aanvraagt: ‘Ze was die ochtend liever gestorven’ (23/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 18. Zoon (24) schrijft open brief voor moeder (49) die na verkrachting euthanasie aanvraagt: ‘Ze was die ochtend liever gestorven’ (23/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 19. ‘Leef!’ wordt ‘VIVE!’: nu ook een Spaanse versie van André Hazes’ grootste hit op de radio (26/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De monsterhit ‘Leef!’ van de Nederlandse zanger André Hazes (28), zal voortaan ook in het Spaans weerklinken. Want de 27-jarige zanger John Paul Chacon heeft het nummer in een nieuw jasje gestoken. Zijn versie van het liedje heet ‘VIVE!’
  [naar artikel]
 20. ‘The Wire’-acteur Michael K. Williams dood aangetroffen in zijn appartement in New York (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Michael K. Williams werd maandagmiddag dood aangetroffen in zijn appartement in Brooklyn in New York. Dat bevestigde de politie aan ‘The Post’. De acteur is vooral bekend door de reeks ‘The Wire’. Hij werd amper 54 jaar en is hoogstwaarschijnlijk gestorven aan een overdosis.
  [naar artikel]
 21. Hij viel nog liever dood neer dan op te treden voor de Russen. Nu is dirigent die ‘concert voor de vrede’ weigerde, doodgeschoten (17/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een concert geven voor de Russische bezetter. Hij viel nog liever dood, zei de Oekraïense dirigent Yuriy Kerpatenko (46) toen hem de vraag werd gesteld. Zelfs toen ze hem meer en meer onder druk zetten, bleef hij weigeren. Hij heeft het met zijn leven moeten bekopen. Soldaten schoten Kerpatenko in zijn huis in Cherson dood.
  [naar artikel]
 22. ‘Leef!’ wordt ‘VIVE!’: nu ook Spaanse versie van grootste hit André Hazes (26/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De monsterhit ‘Leef!’ van de Nederlandse zanger André Hazes (28), zal voortaan ook in het Spaans weerklinken. Want de 27-jarige zanger John Paul Chacon heeft het nummer in een nieuw jasje gestoken. Zijn versie van het liedje heet ‘VIVE!’
  [naar artikel]
 23. Vandaag is het ‘Kiss A Ginger Day’. Van het actiefste seksleven tot gevoeliger voor pijn: 7 weetjes over roodharigen (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  12 januari vandaag, voor de roodharigen beter gekend als ‘Kiss A Ginger Day’. In dit coronatijdperk werp je liever een kushandje vanop veilige afstand, of geef je virtueel een dikke smakkerd. Maar onderstaande weetjes over de rosse medemens kan je gelukkig wél zorgeloos absorberen.
  [naar artikel]
 24. Geen Mushu, geen gezang en geen Li Shang: live action-versie van ‘Mulan’ zal er helemaal anders uitzien (09/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘Aladdin’, ‘The Lion King’ en ‘Dumbo’ krijgt ook Disneyfilm ‘Mulan’ een herwerkte versie met echte acteurs. Alleen wordt de eerste trailer niet...
  [naar artikel]
 25. Eén gooit zich op dating markt en maakt Vlaamse versie van ‘First dates’ (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  VTM heeft ‘Blind Getrouwd’, VIER pakt uit eind mei uit met ‘Love Island’ en nu springt ook één in de datingwereld met een Vlaamse versie van ‘First...
  [naar artikel]
 26. RECENSIE. ‘Close’ van Lukas Dhont: Dit is de mooiste film van het jaar ***** (31/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De lat lag torenhoog voor Lukas Dhont. Al sinds het begin van het jaar wordt zijn tweede langspeler ‘Close’ bejubeld. Verstikt, bijna. Na de Grand Prix op het filmfestival van Cannes won de prent nog prijzen in Chicago en Sydney. De film werd verkocht aan meer dan 100 landen en werd zelfs opgestuurd naar de Oscars. Na zo’n opbouw kon het resultaat bijna alleen maar tegenvallen, toch? Helemaal niet. Dhont heeft de mooiste film van het jaar gemaakt.
  [naar artikel]
 27. Belgische ‘RuPaul’s drag race’ strikt internationale presentatrice die hier studeerde (07/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  ‘Drag race Belgique’, de Belgische versie van het bekende ‘RuPaul’s drag race’, heeft zijn presentatrice gevonden. Rita Baga (35), een dragqueen die het in de Canadese versie van het programma tot in de finale schopte, liet via sociale media weten dat zij de honneurs zal waarnemen.
  [naar artikel]
 28. Waarom we ‘Hey Paul’ van Michèle Cuvelier de mooiste podcast ter wereld vinden (07/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wie Michèle Cuvelier al bezig hoorde op StuBru weet dat de jongedame altijd tot in de puntjes is voorbereid, maar dat vindt ze tegelijk een van haar manco’s. “Want”, zegt ze, “ik moet dringend leren loslaten.” En voilà: het uitgangspunt van Hey Paul, de vijfdelige podcast waarin Cuvelier op zoek gaat naar haar idool Paul McCartney. Om zich te wapenen tegen haar persoonlijke demonen wil ze hem persoonlijk één welgemikte vraag stellen: ‘How do you let it be?’ Of ze daarin slaagt is van bijkomstig belang, want Cuvelier heeft met Hey Paul sowieso de mooiste podcast ter wereld gemaakt. Geen MALM - microfoon aan en lullen maar - maar een perfect gemonteerd en uitgebalanceerd document dat je meeneemt op een wonderlijke reis. Met een prachtige bijdrage van de Belgische Beatle Joost Zweegers, die zorgt voor het dessert: zijn versie van Let It Be.
  [naar artikel]
 29. De maakster van ‘FIRE’ na de ophef: ‘Geld ligt gevoeliger dan seks’ (17/12/2022 - Humo)

  [naar artikel]
 30. Netflix brengt Amerikaanse versie van ‘De Mol’ terug na 14 jaar (18/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Streamingdienst Netflix komt met een nieuwe reeks van ‘The mole’, de Amerikaanse versie van ‘De Mol’. Die liep destijds vijf seizoenen op zender ABC, tot 2008.
  [naar artikel]
 31. Philippe Geubels duikt op in Nederlandse versie ‘Een echte job’ (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Geubels (40) heeft een aantal weken gewerkt als stagiair in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Dat deed hij voor het tv-programma ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van helden’, zeg maar de Hollandse versie van het VTM-programma ‘Een echte job’.
  [naar artikel]
 32. Philippe Geubels duikt op in Nederlandse versie ‘Een echte job’ (02/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Philippe Geubels (40) heeft een aantal weken gewerkt als stagiair in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Dat deed hij voor het tv-programma ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van helden’, zeg maar de Hollandse versie van het VTM-programma ‘Een echte job’.
  [naar artikel]
 33. Nederlandse kijkers stellen zich vragen bij ‘foutje’ van Erik Van Looy in ‘De slimste mens’ (27/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Erik Van Looy heeft donderdag voor het eerst zijn opwachting gemaakt in de Nederlandse versie van ‘De slimste mens’. Van een man die dat populaire quizprogramma bij ons al bijna 20 jaar presenteert, zou je misschien mogen verwachten dat hij de regels kent, maar toch ergerden sommige Nederlandse kijkers zich aan een ‘foutje’ van onze landgenoot.
  [naar artikel]
 34. Russen verklaarden hem dood, maar sluipschutter ‘Wali’ is springlevend in Oekraïne: dit maakt hij mee aan het front (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij vocht mee met de Canadese elitetroepen in Afghanistan en strijdt nu in Oekraïne tegen het Russische leger. De Russen zien deze ervaren sluipschutter liever dood dan levend en dus verklaarde de Russische propaganda hem dood. Maar ‘Wali’ - zijn nom de guerre - leeft en vertelt over zijn hartbrekende ervaringen aan het front.
  [naar artikel]
 35. Russen verklaarden hem dood, maar sluipschutter ‘Wali’ is springlevend in Oekraïne: dit maakt hij mee aan het front (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij vocht mee met de Canadese elitetroepen in Afghanistan en strijdt nu in Oekraïne tegen het Russische leger. De Russen zien deze ervaren sluipschutter liever dood dan levend en dus verklaarde de Russische propaganda hem dood. Maar ‘Wali’ - zijn nom de guerre - leeft en vertelt over zijn hartbrekende ervaringen aan het front.
  [naar artikel]
 36. Nederlandse kijkers stellen zich vragen bij ‘foutje’ van Erik Van Looy in ‘De slimste mens’: “Waarom bij hem wel?” (27/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Erik Van Looy heeft donderdag voor het eerst zijn opwachting gemaakt in de Nederlandse versie van ‘De slimste mens’. Van een man die dat populaire quizprogramma bij ons al bijna 20 jaar presenteert, zou je misschien mogen verwachten dat hij de regels kent, maar toch ergerden sommige Nederlandse kijkers zich aan een ‘foutje’ van onze landgenoot.
  [naar artikel]
 37. Eén jaar na de dood van kleuter Dean (4): onderzoek in eindfase, maar nog veel vraagtekens (17/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Op 17 januari 2021, exact één jaar geleden, werd de 4-jarige Dean Verberckmoes dood teruggevonden. Zijn lichaampje vertoonde sporen van geweld. ‘Knuffeloom’ Dave De Kock (35) werd opgepakt als hoofdverdachte. Ook zijn vriendin Romy (26) belandde achter de tralies. Samen zitten ze nu al een jaar in voorhechtenis. Beiden hebben een andere versie van wat er die fatale avond gebeurde, maar over één ding zijn ze het wel eens: ze hebben een ‘gat’ in hun geheugen, wellicht door toedoen van alcohol en drugs.
  [naar artikel]
 38. Familie van Aaron Carter is er zeker van dat z’n dood een ongeluk is: “Hij had nog te veel om naar uit te kijken” (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De familie van Aaron Carter is ervan overtuigd dat de artiest niet met opzet is gestorven. Dat meldt de Britse krant ‘Daily Mirror’. Volgens de familie van de artiest had hij nog te veel om naar uit te kijken en ging het goed met hem vlak voor zijn overlijden. Carter werd amper 34 jaar oud.
  [naar artikel]
 39. Ben Miller is de Britse ‘Professor T.’: “Koen De Bouw vind ik briljant” (31/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Professor T.’ verovert de wereld. In deze Vlaamse misdaadreeks van Eén speelt Koen De Bouw (57) de excentrieke universiteitsprofessor Jasper Teerlinck die de politie helpt bij moordzaken. Zowel in Frankrijk als Duitsland werd van ‘Professor T.’ al een eigen succesvolle versie gemaakt, en nu is ook het VK aan de beurt. De Britse acteur Ben Miller, die de hoofdrol vertolkt in de Engelse versie van het programma, is alvast fan van Koen De Bouw. “Ik weet dat ik hem niet zal kunnen evenaren.”
  [naar artikel]
 40. Geen 'N-woord' of 'pretty pussy’: liedjestekst moet kindvriendelijk gemaakt worden in ‘The Voice Kids’ (06/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor ‘The Knockouts’ heeft coach Laura het nummer ‘Alright’ van Kendrick Lamar gekozen voor J.A.P. om te rappen. Er is wel een probleem: het blijft natuurlijk ‘The Voice Kids’. En dus moet de tekst een beetje kindvriendelijker gemaakt worden. Zo wordt het ‘N-woord’ ‘fellah’ of ‘brother’ en ‘pretty pussy wordt ‘pretty woman’.
  [naar artikel]
 41. Rita Baga van ‘Canada’s Drag Race’ presenteert Belgische versie van ‘RuPaul’s Drag Race’ (06/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er duiken steeds meer details op over ‘Drag Race Belgique’, de Belgische versie van ‘RuPaul’s Drag Race’. Ondertussen weten we namelijk wie de show mag presenteren. Rita Baga, die al te zien was in ‘Canada’s Drag Race’, wordt straks de host van het programma.
  [naar artikel]
 42. De clitoris is nog gevoeliger dan we dachten, toont nieuwe studie (08/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “De clitoris is een gevoelig knopje bovenaan de vulva”, dacht men lange tijd. Maar de clitoris is veel meer dan dat. De laatste jaren beginnen wetenschappers zich eindelijk te verdiepen in de sleutel voor vrouwelijk genot in bed en nu hebben ze ontdekt dat de clitoris nóg gevoeliger is dan gedacht — zelfs véél gevoeliger dan de penis.
  [naar artikel]
 43. ‘Captain of industry’ Karel Vinck: ‘In het Oosterweel-dossier heb ik een grote fout gemaakt’ (02/10/2021 - De Morgen)
  Krasse tachtiger en crisismanager Karel Vinck maakt zich zorgen over de toekomst van ons land. ‘Politieke partijen zijn vooral bezig met zichzelf. Terwijl ze aan structuren en ideeën zouden moeten werken om zo de extremisten een halt toe te roepen.’
  [naar artikel]
 44. RECENSIE. ‘Close’ van Lukas Dhont maakt kans op Oscar: dit is de mooiste film van 2022 ***** (24/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De lat lag torenhoog voor Lukas Dhont. Al sinds begin 2022 werd zijn tweede langspeler ‘Close’ bejubeld. Verstikt, bijna. Na de Grand Prix op het filmfestival van Cannes won de prent nog prijzen in Chicago en Sydney. De film werd verkocht aan meer dan 100 landen en werd zelfs opgestuurd naar de Oscars. Na zo’n opbouw kon het resultaat bijna alleen maar tegenvallen, toch? Helemaal niet. Dhont heeft de mooiste film van het jaar 2022 gemaakt, én hij maakt kans op een Oscar.
  [naar artikel]
 45. Portland brengt Engelstalige versie van ‘Ergens Onderweg’ in ‘The Best of’ (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij heeft één van de meest herkenbare r’en uit de Vlaamse muziekwereld en zijn hits als ‘Irene’, ‘Maandag’ of ‘Jeroen Brouwers’ behoren tot het cultureel erfgoed. Op dinsdag 21 september draait ‘The Best Of’ helemaal rond de Nederlandstalige rockband De Mens. Frank Vander linden laat zich samen met An Lemmens en bandleden Michel, Dirk en David verrassen door 5 collega-artiesten die hun grootste hits coveren.
  [naar artikel]
 46. Defensie stopt met Nederlandse versie van ‘Kamp Waes’: “Ze willen als professionele organisatie aanzien worden” (17/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Defensie is niet langer betrokken bij ‘Kamp van Koningsbrugge’ (de Nederlandse versie van ‘Kamp Waes’). Dat heeft publieke omroep AVROTROS maandag gemeld. Bij de vorige twee edities werkte het Korps Commandotroepen (KCT) wel mee aan de reeks, waarin gewone mensen aan de training van de commando’s worden onderworpen.
  [naar artikel]
 47. Griezelliefhebbers opgelet: het echte ‘Scream’-huis is nu te huur op Airbnb (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “What’s your favorite scary movie?” Een VHS-speler, krassen op de muur en de mogelijkheid dat Ghostface je gruwelijk komt vermoorden. Het is allemaal aanwezig in het echte ‘Scream’-huis waarin je vanaf nu kunt blijven ‘slapen’. En voor degene die liever niet dood wil eindigen: sheriff Dewey Riley zal je virtueel helpen.
  [naar artikel]
 48. André van Duin ontroert Nederland met emotionele versie van ‘La Bohème’ (21/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  André van Duin (73) heeft gans Nederland ontroerd met een emotionele versie van het nummer ‘La Bohème’ in de talkshow ‘De Wereld Draait Door’. Hij...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy