De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Britse eigenaar werkt aan exit uit medische speler Duomed

De Tijd

25/01/2023 - 01:45

01:20 Het Britse investeringsfonds G Square maakt zich op voor de verkoop van zijn meerderheidsbelang in de specialist in medisch materiaal Duomed. Het bedrijf uit Aartselaar is na een overnametocht in tien...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eigenaar Wall Street werkt aan exit uit effectenreus Euroclear (06/07/2021 - De Tijd)
  01:30 De Amerikaanse beursuitbater ICE, de eigenaar van de beurs van New York, zet zijn belang van 9,85 procent in Euroclear te koop. Dat vernam De Tijd.
  [naar artikel]
 2. Gimv werkt aan exit uit specialist brandwering Incendin (09/09/2021 - De Tijd)
  01:10 Gimv werkt aan een exit uit de producent van brandwerend materiaal Incendin. Dat vernam De Tijd. Het verkoopproces zit nog in een prille fase.
  [naar artikel]
 3. Wellicht vroege exit, toch straffe statistiek voor Yaremchuk: het was 37 jaar geleden dat speler uit JPL twee keer kon scoren op EK (21/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De nederlaag tegen Oostenrijk betekent zo goed als zeker de exit voor Roman Yaremchuk op dit EK. De twee goals van de AA Gent-spits mogen wel in historisch perspectief worden gezet. Het was liefst 37 jaar geleden dat een speler uit de Jupiler Pro League twee keer kon scoren op een EK.
  [naar artikel]
 4. Eigenaar Dieter Penninckx meldt exit bij KV Mechelen (11/01/2023 - De Tijd)
  18:19 Bij traditieclub KV Mechelen is er een princiepsakkoord over de al lang beoogde exit van grootaandeelhouder en gevallen ondernemer Dieter Penninckx. De bedoeling is een reshuffle van aandeelhouders en...
  [naar artikel]
 5. Goedgekeurd na elf uur medische tests (10/04/2019 - De Morgen)
  Na elf uur medische testen is het officieel: Youri Tielemans (20) is een speler van AS Monaco. De duurste uitgaande transfer van de Belgische competitie ooit knijpt er nu even tussenuit.
  [naar artikel]
 6. Grootste exit ooit voor Fortino Capital (09/02/2022 - De Tijd)
  06:00 Fortino Capital verkoopt zijn meerderheidsbelang in de Nederlandse IT-speler Odin Groep aan het Franse Apax. Het is de grootste exit die het investeringsbedrijf rond ex-Telenet-toppers Duco Sickinghe ...
  [naar artikel]
 7. 'Belgische zakenfamilie werkt aan exit logistieke drankenreus' (01/04/2021 - De Tijd)
  16:20 De Belgische investeringsmaatschappijen Cobepa maakt werk van een exit uit Hillebrand. De Duitse logistieke drankenreus zou bij de deal mogelijk gewaardeerd worden op meer dan 1,5 miljard euro. Ook So...
  [naar artikel]
 8. (Br)exit Erasmus, enter Alan Turing: Krijgt het Britse equivalent een goed rapport? (10/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: (Br)exit Erasmus, enter Alan Turing: Krijgt het Britse equivalent een goed rapport? Door Nina Dillen  Erasmus is niet meer – al bijna 500 jaar ondertussen. Maar ook het gelijknamige uitwisselingsprogramma sterft een stille dood in het Verenigd Koninkrijk. Britse studenten gaan voortaan op ‘Alan Turing’ naar het buitenland. Het zal beide geleerden worst wezen vanuit hun graf, maar hedendaagse critici uiten wel hun bezorgdheid: ‘Turing kan Erasmus […] Lees dit artikel: (Br)exit Erasmus, enter Alan Turing: Krijgt het Britse equivalent een goed rapport?
  [naar artikel]
 9. ‘Volvo-eigenaar wil investeren in Aston Martin’ (10/01/2020 - Express)
  De Chinese eigenaar van Volvo voert gesprekken met Aston Martin over een potentiële investering in het Britse luxemerk. Dat schrijft de Britse zakenkrant Financial Times. Het Britse Aston Martin kampt al een tijdje met financiële problemen en extra kapitaal is dus welkom. In 2019 viel de winst van de autobouwer tegen, omdat de verkoop lager […] The post ‘Volvo-eigenaar wil investeren in Aston Martin’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. FT België. Anderlecht herschikt medische staf: Kristof Sas weer hoofd, exit Chris Goossens? (12/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht herschikt zijn medische staf, na het gedwongen vertrek van Jochen De Coene. Kristof Sas (43) neemt de leiding van het departement over....
  [naar artikel]
 11. Westerlo komt in Turkse handen, exit Herman Wijnants als clubmanager (03/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Westerlo heeft een nieuwe eigenaar. De club uit 1B is voortaan in handen van de Turkse ondernemer Oktay Ercan, die ook eigenaar is van de Turkse...
  [naar artikel]
 12. Helikopter Leicester City neergestort: “Eigenaar aan boord” (28/10/2018 - De Morgen)
  Vichai Srivaddhanaprabha, eigenaar van de Britse voetbalclub Leicester City én van het Belgische OH Leuven, zou toch aan boord van de helikopter geweest zijn toen die zaterdagavond neerstortte in de buurt van het stadion van de Britse club. Dat zegt een persoon die banden heeft met de familie, aan de Britse zender BBC. 
  [naar artikel]
 13. Tussen de haggis en de pickled eggs in Everberg: 'Exit means exit' (31/01/2020 - De Tijd)
  14:48 Ryan Pearce van de Britse supermarkt Stonemanor in Everberg kijkt licht bevreesd naar het post-brexit tijdperk. Maar hij ziet ook kansen. 'Ik heb de prijzen al drie keer kunnen verlagen.'
  [naar artikel]
 14. Het Fonds voor Medische 0ngevallen: jammer genoeg compleet mislukt (04/08/2018 - VRT NWS)
  Het Fonds voor Medische Ongevallen werkt niet naar behoren. Dat schrijft De Standaard. Het fonds is vijf jaar geleden opgericht om slachtoffers van medische ongevallen bij te staan en te vergoeden. Maar de dossiers slepen zo lang aan dat het soms sneller is om via de rechtbank een schadevergoeding te krijgen. 
  [naar artikel]
 15. Limburgse fotografen maken medische foto van het jaar (22/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Bocholtse fotografen Inge en Maryse Kuypers hebben de prijs van beste medische foto van het jaar gewonnen. Een prijs van het toonaangevende Britse medische tijdschrift The Lancet.
  [naar artikel]
 16. Britse regering vraagt medische leveranciers om voorraden aan te leggen (03/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse regering roept medische leveranciers op om voorraden van medicijnen aan te leggen, nu het einde van de transitieperiode na de Brexit in zicht komt.
  [naar artikel]
 17. Krachtigste Britse supercomputer opent jacht op medische doorbraken (07/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Krachtigste Britse supercomputer opent jacht op medische doorbraken De krachtigste supercomputer in het Verenigd Koninkrijk is opgestart. De zogenoemde Cambridge-1 moet wetenschappers helpen om onder meer bepaalde ziektes beter te begrijpen, nieuwe geneesmiddelen te ontwikkelen en nieuwe wetenschappelijke inzichten te verwerven. De Amerikaanse technologiereus Nvidia investeerde 100 miljoen dollar (84,6 miljoen euro) in de computer, die gebruik maakt van artificiële intelligentie en tot […] Lees dit artikel: Krachtigste Britse supercomputer opent jacht op medische doorbraken
  [naar artikel]
 18. Duomed versterkt zich fors in distributie medisch materiaal (03/05/2022 - De Tijd)
  07:37 De Belgische groep ambieert via een deal van 150 miljoen euro een sterke positie op de nog gefragmenteerde Europese markt voor medisch materiaal.
  [naar artikel]
 19. KV Mechelen-eigenaar Dieter Penninckx om medische redenen op non-actief (04/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dieter Penninckx, hoofdaandeelhouder bij eersteklasser KV Mechelen, moet het vanwege medische redenen even rustig aan doen, zo maakte de club bekend.
  [naar artikel]
 20. Britten stockeren medicijnen in België (25/02/2019 - De Tijd)
  23:32 De Britse overheid opent een logistieke medische hub in België om te voorkomen dat er een tekort aan geneesmiddelen en medische producten dreigt bij een harde brexit.
  [naar artikel]
 21. “Britse regering werkt aan nieuwe contraspionagewet” (22/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse regering werkt aan een nieuwe wet die de veiligheidsdiensten van het land meer macht moeten geven. Dat meldt de krant The Times.
  [naar artikel]
 22. Britten gaan aangepaste coronavaccins versneld goedkeuren (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse medische toezichthouder gaat vaccins tegen nieuwe varianten van het coronavirus versneld goedkeuren. Farmaceuten die een coronavaccin aanpassen dat al is goedgekeurd, hoeven daarna niet ook nog langdurig onderzoek te doen om aan te tonen dat het middel werkt.
  [naar artikel]
 23. Verontwaardiging over lastigvallen Britse medische regeringsadviseur: “Verachtelijke intimidatie” (29/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Boris Johnson hekelt de "verachtelijke intimidatie" van Chris Whitty, de Chief Medical Officer (CMO) die de regering advies geeft over medische zaken en de aanpak van het coronavirus. Op sociale media verschenen gisteren beelden waarop te zien is dat de topadviseur door twee mannen wordt gegrepen terwijl hij over straat loopt.
  [naar artikel]
 24. Coucke werkt aan nieuw 'mini-Omega Pharma' (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Marc Coucke werkt aan de oprichting van een nieuwe speler in voorschriftvrije geneesmiddelen. Dat schrijft De Tijd op basis van meerdere bronnen.
  [naar artikel]
 25. Britse regering waarschuwt voor gevolgen nederlaag: “Brexit kan worden teruggedraaid” (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is mogelijk dat de keuze van de Britten om uit de EU te stappen wordt teruggedraaid, als Britse parlementsleden de exit-deal van premier...
  [naar artikel]
 26. 'Brexit kan worden teruggedraaid' (10/03/2019 - De Tijd)
  14:29 Het is mogelijk dat de keuze van de Britten om uit de EU te stappen wordt teruggedraaid, als Britse parlementsleden de exit-deal van premier Theresa May dinsdag wegstemmen. Dat zegt de Britse minister...
  [naar artikel]
 27. 'Eigenaar wil HEMA verkopen' (10/06/2017 - Knack)
  De Britse investeringsmaatschappij Lion Capital wil af van de HEMA. Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf is de eigenaar van de winkelketen de markt voor een verkoop of beursgang aan het aftasten.
  [naar artikel]
 28. Schrijvers willen niet verhuizen (27/09/2017 - De Morgen)
  Exit Bart Moeyaert. Exit Toon Tellegen. Exit Guis Kuijer. Een dertigtal jeugdschrijvers wil hun boeken niet langer bij Querido Kinderen laten uitgeven. Ze volgen hun redacteurs die hun ontslag indienden na een al lang aanslepend conflict met moederbedrijf WPG Uitgevers.
  [naar artikel]
 29. Schrijvers willen niet verhuizen (14/04/2019 - De Morgen)
  Exit Bart Moeyaert. Exit Toon Tellegen. Exit Guis Kuijer. Een dertigtal jeugdschrijvers wil hun boeken niet langer bij Querido Kinderen laten uitgeven. Ze volgen hun redacteurs die hun ontslag indienden na een al lang aanslepend conflict met moederbedrijf WPG Uitgevers.
  [naar artikel]
 30. DISCUSSIE. Moeten medische hulpmiddelen verkrijgbaar worden in de supermarkt? (17/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) werkt aan een Koninklijk Besluit waardoor supermarkten en andere winkels ook medische hulpmiddelen mogen verkopen, zoals steriele pleisters en zelftesten. Voorlopig hebben enkel apothekers en thuiszorgwinkels dat recht.
  [naar artikel]
 31. Antwerp haalt beste speler van Africa Cup 2013 (20/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp is zich fel aan het roeren op de transfermarkt. De club bereikte een akkoord met Jonathan Pitroipa (rechts op de foto). Het is alleen nog wachten op de medische tests om de deal officieel te maken, maar de speler poseerde al wel op de nieuwe Tribune 1 van de Bosuil aan de zijde van bestuurder Yorik Torreele.
  [naar artikel]
 32. KV Mechelen werkt aan neutralisering eigenaar Dieter Penninckx (21/04/2021 - De Tijd)
  20:48 Via een nieuwe aandelenoperatie hoopt de voetbalclub KV Mechelen aan de controle van eigenaar Dieter Penninckx te ontsnappen. Malinwa mikt erop het aandeel van de gevallen modetopman te halveren tot ...
  [naar artikel]
 33. Britse minister van Buitenlandse Zaken: 'Brexit kan worden teruggedraaid' (10/03/2019 - Knack)
  Het is mogelijk dat de keuze van de Britten om uit de EU te stappen wordt teruggedraaid, als Britse parlementsleden de exit-deal van premier Theresa May wegstemmen. Daarvoor waarschuwt de Britse minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt.
  [naar artikel]
 34. Leeds-eigenaar 18 maanden geschorst na gefoefel bij transfer (08/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Eigenaar Massimo Cellino van Leeds United (tweede profniveau in Engeland) mag anderhalf jaar geen functie vervullen in het Britse voetbal. De
  [naar artikel]
 35. Ladbrokes-eigenaar wijst overnamebod af (04/01/2021 - De Tijd)
  11:34 MGM Resorts, een grote Amerikaanse uitbater van casino's en hotels, heeft een bod van 11 miljard dollar gelanceerd op Entain, de Britse eigenaar van Ladbrokes en gelijkaardige gokmerken. Het bedrijf g...
  [naar artikel]
 36. Eigenaar ontplofte supermarkt in Leicester wordt zelf verdacht van doodslag (04/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse autoriteiten vervolgen drie mannen die zijn opgepakt na de zware explosie in Leicester. Het gaat onder meer om de eigenaar van de...
  [naar artikel]
 37. Neymar kan Moeskroen-eigenaar 35 miljoen opleveren (01/08/2017 - De Morgen)
  De officieuze eigenaar van Moeskroen, Pini Zahavi, staat op het punt 35 miljoen euro te verdienen. De makelaar werkt mee aan de transfer van Neymar naar PSG. Maar de miljoenen zullen Henegouwen nooit bereiken.
  [naar artikel]
 38. Everton-speler Ross Barkley ontkent dat hij medische tests aflegde bij andere club (02/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ross Barkley heeft via Twitter weerlegd dat hij donderdag, op de laatste dag van de transferperiode, medische tests heeft afgelegd bij een andere
  [naar artikel]
 39. Rechtmatige eigenaar wil auto waar prinses Diana in crashte terug (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De eigenaar van de auto waar prinses Diana 25 jaar geleden in verongelukte, eist dat de Franse autoriteiten het voertuig aan hem teruggeven. Volgens Jean-Francois Musa, voormalig eigenaar van verhuurbedrijf Etoile Limousines, is de auto “wettelijk” van hem, aldus de Britse tabloid The Mirror.
  [naar artikel]
 40. Geens wil rijbewijs sneller teruggeven aan wie aan verslaving werkt (10/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Iemand die om medische of psychologische redenen zijn rijbewijs verliest, maar kan bewijzen dat hij intensief aan zijn verslaving werkt, moet
  [naar artikel]
 41. Voormalige Britse KBC-dochter trekt naar de beurs (14/09/2021 - De Tijd)
  11:26 De Londense investeringsbank Peel Hunt trekt nog deze maand naar de Britse groeibeurs AIM. Het bedrijf was in handen van het management na de exit van KBC.
  [naar artikel]
 42. Superjacht Tottenham-eigenaar meert aan in Antwerpen: drijvend paleis met zelfs padelterrein aan boord (21/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Doorgaans dobberen ze alleen in de dure en mondaine aanlegplaatsen van Ibiza en Saint-Tropez, maar dit weekend lag er ook eentje in Antwerpen: een superjacht. Eigenaar van het drijvende paleis met ingebouwd padelterrein is de 85-jarige Britse miljardair Joe Lewis, die ook eigenaar is van de Engelse voetbalclub Tottenham Hotspur.
  [naar artikel]
 43. Eigenaar peperdure Lamborghini vergeet cruciaal detail: auto weggesleept (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een Lamborghini Aventador SV met een nieuwprijs van 506.722 euro is door de Britse politie van de weg gehaald omdat de eigenaar van het voertuig enkele maanden geen wegenbelasting had betaald.
  [naar artikel]
 44. Britse tabloids steigeren over parlementaire inspraak in brexit (04/11/2016 - De Tijd)
  10:52 De beslissing van het hooggerechtshof dat de Britse premier Theresa May niet op eigen houtje de exit uit de EU kan onderhandelen, valt niet in goede aarde bij de tabloids.
  [naar artikel]
 45. Britse ministers praten pond in de prak (29/07/2019 - De Tijd)
  12:03 Het pond is in glijvlucht tegenover euro en dollar, nu Britse ministers elkaar voor de voeten lopen met stoere taal over een chaotische Europese exit op 31 oktober.
  [naar artikel]
 46. Britse exit uit mensenrechtenverdrag is mogelijk, maar heeft weinig zin (15/06/2022 - De Tijd)
  16:22 De Britse regering houdt vast aan het plan om asielzoekers naar Rwanda te sturen, nadat het Europees Hof voor de Rechten van de Mens de eerste vlucht verhinderde. Premier Boris Johnson sluit niet uit ...
  [naar artikel]
 47. Britse oppositiepartij Labour is nu toch voorstander van een tweede brexitreferendum (25/02/2019 - VRT NWS)
  De belangrijkste Britse oppositiepartij Labour gaat een amendement steunen om een tweede referendum te houden over de exit van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dat heeft de voorzitter van Labour Jeremy Corbyn gezegd. De partij wil op deze manier de “destructieve” brexit van de Britse premier Theresa May tegenhouden. 
  [naar artikel]
 48. FT buitenland: Alderweireld richting exit bij Spurs (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd?...
  [naar artikel]
 49. Lukaku wordt als held onthaald door honderden Inter-fans in Milaan (08/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Als hij door de medische tests raakt, is Romelu Lukaku vandaag een speler van Inter. De Rode Duivel vloog woensdagavond met de jet van de eigenaar van Inter naar Milaan. Daar wordt hij vandaag medisch gekeurd. Zijn aankomst ging niet onopgemerkt voorbij: de fans van Inter zorgden voor een warm onthaal voor de nieuwkomer, die zo’n 83 miljoen euro zou kosten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy