Jong Genk met debuterende El Hadj geeft 0-2-voorsprong uit handen in Beerschot

27/01/2023 - 22:24
"Jong Genk verloor vrijdagavond met 3-2 van Beerschot. Cutillas Carpe en Didden zetten de bezoekers op rozen, maar na een goal van Sebaoui voor rust en twee treffers in de absolute slotfase bleef Jong Genk toch met lege handen achter. Ait El Hadj was bij zijn debuut goed voor een pre-assist."

1. Jong Genk stuit op sterk Beerschot en blijft laatste in Challenger Pro League (22/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Beerschot kwam na drie minuten al op voorsprong via Thibo Baeten. In drie dolle minuten na rust kwam Jong Genk langszij via Victory Beniangba, maar meteen erna zette opnieuw Baeten de 1-2-eindstand op het bord. Jong Genk blijft laatste. Beerschot klimt naar de tweede plaats. [naar artikel]

2. Ait El Hadj maakt indruk in oefenmatch tegen Deinze, Fadera speelt helft mee (21/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Geen oefenzege voor KRC Genk. Blauw-wit kwam donderdag tegen tweedeklasser Deinze op een 2-0-voorsprong, maar gaf die nog uit handen. Anouar Ait El Hadj scoorde beide Genkse doelpunten, Alieu Fadera maakte zijn rentree na een knieblessure. [naar artikel]

3. Beerschot Wilrijk geeft weer voorsprong uit handen tijdens slotminuten van elke helft: “En toch heeft dit deugd gedaan” (02/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Wie vreesde dat KFCO Beerschot Wilrijk zich na het nipt en ongelukkig mislopen van de promotie naar 1A als een geslagen en ongemotiveerde ploeg zou aandienen in Play-off 2, kwam bedrogen uit. Uit bij Eupen klom Beerschot Wilrijk tweemaal op voorsprong, maar gaf die naar stilaan slechte gewoonte telkens in de slotminuut van elke helft uit handen. [naar artikel]

4. Toeval of pech, te braaf of te jong: waarom geeft Racing Genk zo vaak een voorsprong uit handen? (05/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Klap na klap: zo voelt het seizoen van Racing Genk tot hiertoe aan. “We laten opnieuw na onszelf te belonen”, zuchtte Wouter Vrancken zondag na de late gelijkmaker van Gent (2-2). Op zoek naar de redenen waarom de Limburgers het zo vaak uit handen geven. [naar artikel]

5. Gouden zaak voor Champions’ Play-offs: dankzij goal van El Hadj houdt Genk lot in eigen handen (10/03/2024 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk hield met een nipte maar oververdiende thuiszege tegen Standard (1-0) zijn Champions’ Play-offs-lot in eigen handen. Met dank aan supersub Anouar Ait El Hadj, die de enige treffer van de middag tegen de netten knalde. [naar artikel]

6. LIVEBLOG ANTWERP-GENK. Ait El Hadj scoort heerlijke goal, Van Bommel grijpt in en brengt Balikwisha voor De Laet (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor zowel Genk als Antwerp staat er heel wat op het spel. Beide ploegen kunnen bij een overwinning de derde plaats pakken. Genk kwam op slag van rust op voorsprong dankzij een heerlijk doelpunt van Anouar Ait El Hadj. Houden de Limburgers stand of kan Antwerp in de tweede helft nog langszij komen? [naar artikel]

7. Gehavend Jong Genk geeft match in eerste kwartier uit handen tegen Club NXT (09/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Een gehavend Jong Genk liet zich tegen Club NXT verrassen en kwam via Servais en Vermant snel 0-2 achter. Mika Godts zorgde vanop de stip voor de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de Genkies niet. Jong Genk blijft voorlaatste. [naar artikel]

8. LIVEBLOG GENK-STANDARD. Daar is de voorsprong! Invaller El Hadj zet thuisploeg verdiend op voorsprong (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]

9. “We belonen onszelf weer niet”: Jong Genk geeft opnieuw voorsprong uit handen en zakt naar laatste plaats (26/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Jong Genk en Seraing deelden de punten in een kansrijke degradatietopper. Robin Mirosola opende op het halfuur de score, maar Marvin Tshibuabua zorgde voor de 1-1-eindstand in het slot. “Het wordt afgezaagd, maar we belonen onszelf weer niet”, zuchtte Genkie Thomas Claes. Door de overwinning van SL16 zakt Jong Genk zelfs naar de laatste plaats. [naar artikel]

10. Jong Genk geeft punt uit handen op Het Lisp (06/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Jong Genk blijft hekkensluiter in 1B na een nederlaag tegen Lierse. De Limburgers leken een punt uit de brand te slepen, maar gingen in de absolute slotfase onderuit: 4-2. [naar artikel]

11. LIVEBLOG ANTWERP-GENK. Ait El Hadj scoort heerlijke goal, Van Bommel grijpt in rust en brengt Balikwisha voor De Laet (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

12. Beerschot klopt Jong Genk na knappe comeback in de tweede helft (07/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot behoudt zijn perfect rapport op verplaatsing. Het zag er nochtans niet zo naar uit bij een vermijdbare achterstand, maar Reyners en Nzita zorgden met hun goals alsnog voor een verdiende comeback tegen Jong Genk: 1-2. [naar artikel]

13. LIVE EUPEN-GENK (vrij, 20u45). Wouter Vrancken: “Ait El Hadj ligt meteen goed in groep” (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk trekt morgenavond naar Eupen. Het is nog afwachten of de van Anderlecht overgekomen Anouar Ait El Hadj meteen tot de wedstrijdkern van de competitieleider zal behoren. “Jong Genk speelt ook morgen (vrijdag, red.) en we moeten een beetje bekijken hoe Anouar zich op training voelt. We zullen zien in welke van de selecties hij zal zitten.” [naar artikel]

14. LIVEBLOG GENK-STANDARD. Invaller El Hadj zet Genk op voorsprong, dat blijft aandringen op de 2-0 (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

15. ONS OORDEEL. Kapitein Sanusi nam Beerschot bij de hand tegen Jong Genk (27/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot sleepte in de spektakelpartij tegen Jong Genk in extremis drie punten uit de brand. Kapitein Ryan Sanusi zorgde voor het orgelpunt met de winning goal. Dit zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

16. Waasland-Beveren geeft wéér 2-0 voorsprong uit handen, Verdier schenkt Malinwa punt (20/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

L'histoire se répète. Net als vorige week bij Racing Genk gaf Waasland-Beveren vandaag een 2-0 voorsprong uit handen. In de slotseconden schonk [naar artikel]

17. Jong Genk-trainer Hans Somers legt druk bij Beerschot: “Maar we zullen ook kansen krijgen” (26/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Na de inhaalwedstrijd in Dender had Jong Genk een korte voorbereiding op de match tegen Beerschot van vrijdagavond (20.00 uur). “Beerschot verloor vorige speeldag, de druk ligt bij hen”, weet trainer Hans Somers. [naar artikel]

18. CHALLENGER PRO LEAGUE. Tienkoppig Beerschot klopt Beveren na bijzonder fraaie goal, Jong Genk geeft Lierse een pak slaag (14/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Speeldag één in de Challenger Pro League - de tweede Belgische voetbaldivisie. Hoe start degradant Beerschot? En hoe vergaat het de beloftenploegen van Anderlecht, Club Brugge, Standard en Racing Genk? Ontdek het op deze pagina. [naar artikel]

19. Hans Somers ziet kansen voor Jong Genk tegen Beerschot: “Tegen ploegen die goed voetbal brengen, kunnen wij dat ook” (21/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Daags voor de topper van KRC Genk tegen Antwerp, krijgt Jong Genk Beerschot over de vloer. Coach Hans Somers wil voortborduren op de zege tegen RSCA Futures. [naar artikel]

20. BEKIJK - Promotiegeluk voor Beerschot? Late 1-1 van Jong Genk afgekeurd, ondanks heldenrol doelman (29/03/2024 - Sporza)

Beerschot zal ook de 27e speeldag als leider in de Challenger Pro League afsluiten, waardoor het ook weer een stuk dichter bij de promotie komt. Marco Weymans maakte de enige goal tegen Jong Genk, dat de gelijkmaker diep in de extra tijd afgevlagd zag worden, na een assist van de doelman. [naar artikel]

21. Anouar Ait El Hadj meteen in de selectie voor wedstrijd Eupen-KRC Genk (19/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Wouter Vrancken neemt nieuwkomer Anouar Ait El Hadj na twee trainingen meteen op in zijn selectie voor de wedstrijd van vrijdagavond in Eupen. De herstelde Matisse Didden en Jay-Dee Geusens stappen op de bus naar Lommel, waar Jong Genk op hetzelfde moment zijn thuismatch tegen Standard afwerkt. [naar artikel]

22. Promotiegeluk voor Beerschot? Late gelijkmaker van Jong Genk afgekeurd, ondanks heldenrol doelman (29/03/2024 - Sporza)

Beerschot zal ook de 27e speeldag als leider in de Challenger Pro League afsluiten, waardoor het ook weer een stuk dichter bij de promotie komt. Marco Weymans maakte de enige goal van Jong Genk, dat de gelijkmaker diep in de extra tijd afgevlagd zag worden, na een assist van de doelman. [naar artikel]

23. Buikvirus teistert Genk, dat voorsprong uit handen geeft tegen Servette: “Mijn middenveld was doodziek” (26/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

In Europa krijg je niks cadeau, zeker niet als er Champions League-voetbal op het spel staat. Een door een virus geteisterd KRC Genk kwam tegen een stug Servette op voorsprong dankzij een kopbal van Tolu en leek dankzij een ijzersterke Maarten Vandevoordt op weg naar de zege, maar gaf het nog uit handen. 1-1 in Genève. [naar artikel]

24. LIVE. Zet Beerschot thuis tegen Jong Genk stap richting rechtstreekse promotie? (29/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Met een thuiswedstrijd tegen Jong Genk snijdt Beerschot het laatste vierluik in de Challenger Pro League aan. Kunnen de Mannekes, mits winst, een enorme stap richting rechtstreekse promotie zetten? Of komen de jonkies van Genk iets rapen op het Kiel? Volg de wedstrijd hier LIVE! [naar artikel]