LIVE. Daar is Lepoint! Seraing op voorsprong tegen OHL

04/02/2023 - 20:02
"• 24ste speeldag • Aftrap: 18u15 • Stade du Pairay • Pakt hekkensluiter Seraing broodnodige punten?"

1. KIJK. Ongeloof in Seraing-Standard: scheidsrechter én VAR laten Lepoint ontsnappen aan rood na vreselijke fout (14/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Seraing en Standard deelden de punten op Le Piaray na een felbetwist burenduel, waarin Christophe Lepoint in de slotfase aan een donkerrode kaart ontsnapte. [naar artikel]

2. Christophe Lepoint trekt naar Seraing (03/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Christophe Lepoint zet zijn carrière verder bij RFC Seraing. De routinier zette zijn krabbel onder een contract voor twee jaar, zo bevestigt de club vrijdag. [naar artikel]

3. LIVE SERAING-ANTWERP. Breidt ‘Great Old’ dubbele voorsprong na rust uit tegen tienkoppige thuisploeg? (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Seraing en Antwerp sluiten op Le Pairay deze zaterdag in de Jupiler Pro League af. Seraing-speler Opare kreeg al na tien minuten een rode kaart, Ekkelenkamp en Janssen zorgden voor 0-2. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! [naar artikel]

4. LIVE. Seraing en RWDM gaan rusten met brilscore: veel fouten én Hazard uitblinker (30/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

RWDM moet winnen wil het volgend jaar in de hoogste voetbalafdeling meedraaien daar Seraing kan teren op de 1-0-voorsprong van de heenmatch. Hoe de terugmatch verloopt? Dat leest u hier! [naar artikel]

5. Referee Department: “Lepoint verdiende rood” (16/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Het Referee Department heeft zijn oordeel geveld over de veelbesproken fout van Christoph Lepoint op Cihan Canak van afgelopen zaterdag. In een poging om een tegenaanval af te breken ging de aanvoerder van Seraing in het slot van de Luikse derby vol op de achillespees van de Standard-youngster staan. [naar artikel]

6. Geblesseerde ex-Buffalo Christophe Lepoint volgt AA Gent nog op de voet: “Op deze manier haal je nooit Play-off 1” (21/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Vorige zomer leek Christophe Lepoint op weg naar Jong AA Gent, maar uiteindelijk tekende de 37-jarige Brusselaar een contract bij Seraing. “Ik had nog te veel honger naar de bal. Daarom contacteerde ik meneer Louwagie om te zien of ze voor Jong AA Gent geen interesse hadden in mijn diensten. Alles leek in kannen en kruiken, maar plots kwam Seraing op de proppen.” [naar artikel]

7. LIVE SERAING-AA GENT: 0-5! Gent walst over Seraing, dat degradatie kan ruiken (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent speelt op bezoek bij Seraing met een vertimmerde defensie na het vertrek van Ngadeu, maar doet dat voorlopig goed. De Buffalo’s staan op voorsprong na een goals van, u raadt het al, Gift Orban. [naar artikel]

8. LIVE. Waasland-Beveren al vroeg op voorsprong tegen Seraing (08/05/2021 - Gazet van Antwerpen)

Het is de match van de waarheid vanavond voor Waasland-Beveren. De Waaslanders ontvangen 1B-club Seraing op de Freethiel voor de return van de barragematchen voor behoud of promotie. Is de 1-1 uit de heenmatch voldoende? Volg het hier LIVE! [naar artikel]

9. LIVE SERAING-ANTWERP. Bijna 0-3, Kerk laat het na om voorsprong uit te breiden (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Meteen 1-0 voor Oostende: Bätzner zet thuisploeg op voorsprong tegen Seraing (07/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag • Aftrap: 18u15 • Diaz Arena • KVO staat 15de, Seraing 18de en laatste [naar artikel]

11. Geen vijfde opeenvolgende zege voor Westerlo, Seraing pakt een punt in het Kuipje (14/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Westerlo is er niet in geslaagd om een vijfde opeenvolgende zege te boeken. Tegen Seraing boog het een vroege 0-1 achterstand na 33 minuten om in een 2-1-voorsprong, maar Mouandilmadji scoorde kort na rust de 2-2. Daar bleef het bij. Westerlo is voorlopig zesde in de stand, Seraing veertiende. [naar artikel]

12. LIVE. 0-1! De Sart brengt OH Leuven op voorsprong vlak na rust, wat kan Seraing nog? (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na de 0-1-overwinning vorig weekend in de Luikse derby is het geloof in een rechtstreekse redding weer toegenomen bij Seraing. Om hun kansen gaaf te houden kunnen ‘Les Metallos’ best winnen thuis tegen OH Leuven. De Leuvenaars zijn na een 1 op 12 op zoek naar eerherstel. Volg alle ontwikkelingen hier live! [naar artikel]

13. LIVE. Een tienkoppig Seraing komt via Vagner op voorsprong tegen STVV (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag • Aftrap: 18u15 • Stade du Pairay • Seraing kon al vijf wedstrijden niet winnen en bengelt onderin het klassement [naar artikel]

14. Tienkoppig Oostende sleept punt uit de brand in kelderkraker tegen Seraing (31/03/2024 - Sporza)

Seraing en Oostende hebben elkaar geen tik kunnen uitdelen in de degradatiestrijd. Seraing mocht 75 minuten met een mannetje meer spelen, maar gaf toch een voorsprong nog uit handen: 1-1. [naar artikel]

15. LIVE SERAING-AA GENT: Gift Orban, wie anders, zet AA Gent op voorsprong (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent speelt op bezoek bij Seraing met een vertimmerde defensie na het vertrek van Ngadeu, maar doet dat voorlopig goed. De Buffalo’s staan op voorsprong na een goal van, u raadt het al, Gift Orban. [naar artikel]

16. LIVE. Palaversa zet KV Kortrijk net na de rust op voorsprong tegen Seraing (17/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 20 Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Stade du Pairay • Seraing-KV Kortrijk [naar artikel]

17. LIVE. Dubbele voorsprong voor OHL tegen Seraing, dat met tien valt na tweede geel voor Sissoko (11/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Den Dreef • Seraing is de hekkensluiter [naar artikel]

18. LIVE. GOAL! Vossen zet Zulte Waregem tegen de gang van het spel in op voorsprong tegen Seraing (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 21u • Elindus Arena • Zulte Waregem-Seraing [naar artikel]

19. LIVE. Standard komt met gelukje op gelijke hoogte bij strijdlustig Seraing, Lepoint ontsnapt aan rood (14/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Aftrap: 16u • Stade du Pairay [naar artikel]

20. LIVE. Seraing dodelijk efficiënt tegen STVV: Mikautadze zet dubbele voorsprong op het bord (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pairay • Pakt STVV 9 op 9? • Seraing staat 15de met 16 punten [naar artikel]

21. LIVE. Seraing al snel op voorsprong tegen STVV: Jallow verschalkt Schmidt met afgeweken schot! (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE SERAING-AA GENT: Orban brengt Gent met een voorsprong naar de rust, maar verschil had ruimer gemoeten (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

23. Ook Westerlo en Seraing zijn al begonnen aan het nieuwe seizoen (09/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Na Eupen, OHL en STVV zijn Seraing en promovendus Westerlo zijn aan het nieuwe seizoen begonnen. Seraing deed dat met amper 14 spelers onder wie de voorlopig enige aanwinst, veteraan Christophe Lepoint. Bij Westerlo is er ook nog maar één nieuwkomer: doelman Sinan Bolat. [naar artikel]

24. Truitjesfestival in Seraing: Lepoint moet rugnummer bijwerken met tape, Butez in shirt van reservedoelman Verhulst (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Verplichte truitjeswissel bij de rust in Seraing-Antwerp. Beide ploegen waren aan de wedstrijd begonnen in een rood-zwarte uitrusting en dat zorgde bij momenten voor verwarring. Voor een oplossing moest er wat creativiteit aan te pas komen. [naar artikel]

25. LIVE. Seraing dodelijk efficiënt tegen moedig STVV: Mikautadze zet dubbele voorsprong op het bord (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)