De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Ondanks kritiek van klimaatactivisten: privéjets populairder dan ooit

VRT NWS

15/02/2023 - 15:33

In 2022 waren er bijna 13 procent méér vluchten met privéjets van en naar ons land dan in 2021. Het aantal vluchten met privéjets ligt ook hoger dan voor de coronacrisis. Dat blijkt uit cijfers van EBAA, de Europese koepelorganisatie voor bedrijven in de zakenluchtvaart. “Vorig jaar was er chaos op heel wat luchthavens. Dat heeft zakenreizigers doen kennismaken met privéjets, en die klanten blijven terugkeren”, zegt Bernard Van Milders van Flying Group, een Belgisch bedrijf dat zakenvluchten uitvoert.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Klimaatactivisten ketenen zich vast aan privéjets op Schiphol (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Minstens honderd klimaatactivisten hebben het vertrek van privévliegtuigen geblokkeerd op Schiphol. Enkele deelnemers zitten vastgeketend aan de jets. De eerste aanhoudingen zijn inmiddels verricht.
  [naar artikel]
 2. Honderden klimaatactivisten blokkeren privéjets op Schiphol (05/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een groep van minstens honderd klimaatactivisten blokkeert zaterdagmiddag privéjets op de luchthaven van Schiphol. De demonstranten zijn onder de toestellen gaan zitten, waardoor die niet kunnen opstijgen.
  [naar artikel]
 3. Honderden klimaatactivisten blokkeren privéjets op Schiphol (05/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een groep van minstens honderd klimaatactivisten blokkeert zaterdagmiddag privéjets op de luchthaven van Schiphol. De demonstranten zijn onder de toestellen gaan zitten, waardoor die niet kunnen opstijgen.
  [naar artikel]
 4. Klimaatactivisten blokkeren privéjets op Schiphol (05/11/2022 - De Tijd)
  14:48 Een groep klimaatactivisten blokkeert zaterdagmiddag privéjets op de luchthaven van Schiphol.
  [naar artikel]
 5. Politie sleurt klimaatactivisten op Schiphol van hun fiets, sommigen zitten nog vastgeketend aan privéjets (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Alle fietsende klimaatactivisten op Schiphol zijn aangehouden. Dat gebeurde met de harde hand: ze werden van hun fiets getrokken en meegesleept tot in bussen van de luchthaven. Enkele deelnemers zitten intussen nog steeds vastgeketend aan privéjets. In totaal blokkeerden honderden klimaatactivisten hun vertrek. Het gaat om demonstranten van Extinction Rebellion en Greenpeace Nederland.
  [naar artikel]
 6. Honderden klimaatactivisten blokkeren privéjets op Schiphol, sommigen zitten vastgeketend aan vliegtuig (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Honderden klimaatactivisten blokkeren het vertrek van privévliegtuigen op Schiphol. Enkele deelnemers zitten vastgeketend aan de jets. Het gaat om demonstranten van Extinction Rebellion en Greenpeace Nederland. De eerste aanhoudingen zijn inmiddels verricht.
  [naar artikel]
 7. Honderden klimaatactivisten blokkeren privéjets op Schiphol, sommigen zitten vastgeketend aan vliegtuig (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Honderden klimaatactivisten blokkeren het vertrek van privévliegtuigen op Schiphol. Enkele deelnemers zitten vastgeketend aan de jets. Het gaat om demonstranten van Extinction Rebellion en Greenpeace Nederland. De Koninklijke Marechaussee is intussen begonnen met de ontruiming van het vliegveld.
  [naar artikel]
 8. Klimaatactivisten ketenen zich vast aan privéjets op luchthaven Schiphol (05/11/2022 - VRT NWS)
  Op de luchthaven Schiphol in Nederland demonstreren klimaatactivisten vandaag tegen de "voorkeursbehandeling van de luchtvaartsector". Ze vinden dat de sector te veel uitzonderingen krijgt op vlak van belastingen, CO2-uitstoot en lawaaihinder. Verschillende actievoerders hebben zich vastgeketend aan privéjets om te verhinderen dat die kunnen opstijgen. De commerciële vluchten ondervinden voorlopig geen hinder van de actie.
  [naar artikel]
 9. Moeten privéjets verboden worden wanneer hun uitstoot eigenlijk marginaal is? (27/08/2022 - Express)
  De Franse minister Beaune beklemtoont in een interview met de krant Le Parisien dat de Europese Unie bij de implementering van een mogelijk verbod op het gebruik van privéjets in een gezamenlijke slagorde moet optreden. Maar wat is een privéjet? Gecharterd op verzoek van een particulier of bedrijf, zijn privéjets vaak kleinere vliegtuigen dan die […]
  [naar artikel]
 10. Vluchten met privéjets steeds populairder: “Champagne is fijn, maar makkelijk op tijd komen is de luxe” (16/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Charles Michel is een lustige vlieger met privéjets, zo bleek deze week. Maar de Europese president is niet alleen. De privéluchtvaart neemt een hoge vlucht. Het aantal vluchten met privéjets vanuit ons land ging maal vier op twee jaar tijd. En de klanten zijn divers. “Het glas champagne aan boord is fijn. Maar snel en efficiënt geraken waar je moet zijn: dat is de echte luxe.”
  [naar artikel]
 11. Radicale klimaatgroep Extinction Rebellion voert actie tegen privéjets op Brussels Airport: hoe schadelijk zijn ze eigenlijk? (13/02/2023 - VRT NWS)
  Een 40-tal leden van de radicale klimaatbeweging Extinction Rebellion voert actie aan Brussels Airport. Ze hebben een tijdlang de ingang geblokkeerd van de terminal waar privéjets vertrekken. "We eisen dat privéjets verboden worden", vertelt een actievoerder aan VRT NWS ter plaatse. "Privéjets zijn het summum van de allerrijksten die het meeste uitstoten en het minste bijdragen". Maar is dat zo? Vier vragen over de vervuiling door privéjets.
  [naar artikel]
 12. Vluchten met privéjets steeds populairder, maar verwacht geen decadentie: “Champagne is fijn, maar makkelijk op tijd komen is de luxe” (15/04/2023 - Het Nieuwsblad)
  Charles Michel is een lustige vlieger met privéjets, zo bleek deze week. Maar de Europese president is niet alleen. De privéluchtvaart neemt een hoge vlucht. Het aantal vluchten met privéjets vanuit ons land ging maal vier op twee jaar tijd. En de klanten zijn divers. “Het glas champagne aan boord is fijn. Maar snel en efficiënt geraken waar je moet zijn: dat is de echte luxe.”
  [naar artikel]
 13. Uitstoot privéjets verviervoudigd tijdens World Economic Forum 2022 (13/01/2023 - De Wereld Morgen)
  Meer dan duizend privéjets vlogen tijdens het jaarlijkse World Economic Forum in 2022 van en naar vliegvelden rond het Zwitserse Davos. De CO2-uitstoot van privéjets van en naar Davos lag vier keer hoger dan in een gemiddelde week. Dat blijkt uit een analyse van CE Delft in opdracht van Greenpeace International. Greenpeace eist een Europees verbod op privéjets en korteafstandsvluchten met treinalternatieven. The post Uitstoot privéjets verviervoudigd tijdens World Economic Forum 2022 appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 14. Klimaatactivisten blokkeren terminal voor privéjets in Genève (16/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ongeveer honderd klimaatactivisten van Extinction Rebellion hebben de vertrekterminal voor privéjets op het vliegveld van Gèneve, in Zwitserland,...
  [naar artikel]
 15. Klimaatactivisten blokkeren privéjets op Schiphol, al meer dan 200 mensen gearresteerd (05/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 16. Uitstoot privéjets explodeert (30/03/2023 - De Wereld Morgen)
  Het aantal privéjetvluchten in Europa is vorig jaar met 64 procent gestegen, blijkt uit onderzoek in opdracht van Greenpeace. De totale CO2-uitstoot van de vluchten is meer dan verdubbeld. The post Uitstoot privéjets explodeert appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 17. Activisten blokkeren terminal voor privéjets in Zaventem: “Levensstijl van de überrijken aan banden leggen” (13/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Veertig klimaatactivisten blokkeerden maandagochtend de terminal voor privéjets in Zaventem. “De levensstijl van de überrijken moet aan banden gelegd worden.”
  [naar artikel]
 18. Frans minister: “Europa moet gebruik privéjets verbieden” (23/08/2022 - Express)
  Er moet actie worden ondernomen tegen het gebruik van privéjets. Dat heeft Clément Beaune, Frans minister van Transport, tijdens een gesprek met Franse media gezegd. De minister ging daarbij in op publieke reacties na onthullingen over de emissies van broeikasgassen door de privéjets van de Franse rijke klasse. Beuane stelde daarbij klaar te zijn om […]
  [naar artikel]
 19. Waarom verkopen Nederlandse miljardairs nu ineens hun privéjets? “Dit toestel kost zo’n 52 miljoen euro” (23/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een deel van de rijke Nederlanders verkoopt zijn privéjet. Onder andere de familie Van Eerd, van supermarktketen Jumbo en oprichter van Rituals Raymond Cloosterman doen hun privéjets van de hand. Waarom verkopen ze de toestellen nu ineens?
  [naar artikel]
 20. Antwerps bedrijf biedt lege stoelen in privéjets aan: “Minstens 50% korting” (13/07/2023 - Het Nieuwsblad)
  Voor een ‘zacht’ prijsje vliegen in een privéjet: het kan. Voortaan biedt ook het Antwerpse bedrijf Flying Group iedereen de mogelijkheid om aan boord te stappen van ‘empty legs’: privéjets die zonder passagiers van de ene luchthaven naar de andere vliegen om klanten op te pikken. CEO Bernard Van Milders maakt zich sterk dat reizen met een privéjet zo minstens 50% goedkoper wordt.
  [naar artikel]
 21. Verkoop van privéjets ziet periode van hoogconjunctuur wegzakken (26/01/2023 - Express)
  De verkoop van privéjets beleeft niet meer de hoogconjunctuur die tijdens de piek van coronapandemie kon worden opgetekend. Dat hebben verscheidene luchtvaartexperts opgemerkt. De terugval is volgens hen wellicht aan een samenspel van factoren te wijten. Tegelijkertijd creëert het fenomeen op de markt ook een aantal nieuwe opportuniteiten. Financiële druk: Sommige eigenaars van privévliegtuigen blijken […]
  [naar artikel]
 22. Gilkinet wil verbod op binnenlandse vluchten door privéjets (16/06/2023 - De Tijd)
  08:48 Federaal minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) wil privéjets verbieden om korte vluchten binnen België uit te voeren. Het gaat om een vijftal vluchten per dag.
  [naar artikel]
 23. Hoe zoon van Céline Dion het familiefortuin verbrast aan privéjets, dure auto’s en gokken (01/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  De zieke Céline Dion (55) hoopte dat haar zoon René-Charles (22) haar manager zou worden. Hij wil niet. Straffer nog: hij is alleen gaan wonen, vergokt moeders fortuin en neemt privéjets om zijn vrienden te bezoeken.
  [naar artikel]
 24. Hoe zoon van Céline Dion het familiefortuin verbrast aan privéjets, dure auto’s en gokken (01/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De zieke Céline Dion (55) hoopte dat haar zoon René-Charles (22) haar manager zou worden. Hij wil niet. Straffer nog: hij is alleen gaan wonen, vergokt moeders fortuin en neemt privéjets om zijn vrienden te bezoeken.
  [naar artikel]
 25. Nog nooit zoveel privéjets gecharterd vanuit ons land: “Er zijn zelfs gezinnen die samen een privéjet boeken” (30/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Geen ellenlange wachtrijen aan de incheckbalie, geen stakende piloten, geen afgelaste vluchten en geen helse zoektocht naar verloren bagage. Wie het zich kan veroorloven, vliegt privé. Zo blijkt uit een rondvraag bij verschillende aanbieders van privéjets. Sebastien Abeloos (35) is al tien jaar piloot bij Luxaviation en bereidt zich voor op de drukste zomer uit zijn carrière. “Let’s go!”, lacht hij.
  [naar artikel]
 26. Achter privéjets van regering en koning zit Russische connectie (10/02/2023 - De Tijd)
  06:00 De privéjets waarmee de regering en het koningshuis reizen, worden beheerd door een bedrijf waarnaar Russisch geld vloeit. Een massa schermconstructies verbergt de Russische geldschieters achter Luxav...
  [naar artikel]
 27. Brusselse vzw vraagt afschaffing van nachtvluchten en privéjets op Brussels Airport (22/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  De vereniging Air Libre Brussel, die strijdt tegen de overlast door het vliegverkeer van Brussels Airport, roept zaterdag op om nachtvluchten en privéjets te bannen op de luchthaven, net zoals op de luchthaven van Schiphol.
  [naar artikel]
 28. Nainggolan en The Aviation Factory-baas starten verhuur van privéjets en luxejachten (02/11/2022 - De Tijd)
  15:51 Antwerp-middenvelder Radja Nainggolan stort zich op de verhuur van privéjets, luxejachten en exclusieve villa's. Hij laat zich daarvoor bijstaan door Carl Legein, de Antwerpse ondernemer achter The Av...
  [naar artikel]
 29. Ruim honderd klimaatactivisten opgepakt op Eindhoven Airport (25/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In Nederland heeft de Koninklijke Marechaussee zaterdagmiddag 104 klimaatactivisten opgepakt op Eindhoven Airport. Enkele honderden demonstranten waren het terrein waar privéjets staan geparkeerd, binnengedrongen nadat ze een hek kapot hadden geknipt. De groep kreeg sinds 14.00 uur van de marechaussee de tijd om vrijwillig te vertrekken, maar enkele tientallen actievoerders weigerden dat.
  [naar artikel]
 30. Achter privéjets van regering en koning zit Russische connectie (10/02/2023 - Het Nieuwsblad)
  De privéjets waarmee de regering en het konings­huis reizen, worden beheerd door een bedrijf waarnaar Russisch geld vloeit. Een massa schermconstructies verbergt de Russische geldschieters achter Luxaviation en zijn CEO Patrick Hansen. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek, waaraan De tijd, Knack en Le soir meewerkten.
  [naar artikel]
 31. Achter privéjets van regering en koning zit Russische connectie (10/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  De privéjets waarmee de regering en het konings­huis reizen, worden beheerd door een bedrijf waarnaar Russisch geld vloeit. Een massa schermconstructies verbergt de Russische geldschieters achter Luxaviation en zijn CEO Patrick Hansen. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek, waaraan De tijd, Knack en Le soir meewerkten.
  [naar artikel]
 32. Achter privéjets van regering en koning zit Russische connectie (10/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De privéjets waarmee de regering en het konings­huis reizen, worden beheerd door een bedrijf waarnaar Russisch geld vloeit. Een massa schermconstructies verbergt de Russische geldschieters achter Luxaviation en zijn CEO Patrick Hansen. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek, waaraan De Tijd, Knack en Le Soir meewerkten.
  [naar artikel]
 33. Achter privéjets van Belgische regering en koning zit Russische connectie (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De privéjets waarmee de regering en het koningshuis reizen, worden beheerd door een bedrijf waarnaar Russisch geld vloeit. Een massa schermconstructies verbergt de Russische geldschieters achter Luxaviation en diens CEO Patrick Hansen. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek, waaraan De Tijd, Knack en Le Soir meewerkten.
  [naar artikel]
 34. Tientallen klimaatactivisten opgepakt op Eindhoven Airport (25/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  In Nederland heeft de Koninklijke Marechaussee zaterdagmiddag zo’n tachtig klimaatactivisten opgepakt op Eindhoven Airport. Enkele honderden demonstranten waren het terrein waar privéjets staan geparkeerd, binnengedrongen nadat ze een hek kapot hadden geknipt. De groep kreeg sinds 14.00 uur van de marechaussee de tijd om vrijwillig te vertrekken, maar enkele tientallen actievoerders weigerden dat.
  [naar artikel]
 35. Tientallen klimaatactivisten opgepakt op Eindhoven Airport (25/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In Nederland heeft de Koninklijke Marechaussee zaterdagmiddag zo’n tachtig klimaatactivisten opgepakt op Eindhoven Airport. Enkele honderden demonstranten waren het terrein waar privéjets staan geparkeerd, binnengedrongen nadat ze een hek kapot hadden geknipt. De groep kreeg sinds 14.00 uur van de marechaussee de tijd om vrijwillig te vertrekken, maar enkele tientallen actievoerders weigerden dat.
  [naar artikel]
 36. Kwartiertje vliegen tussen Kortrijk en Rijsel: vluchten met privéjet bereiken recordhoogte (30/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Qua aantal vluchten met privéjets kende ons land in 2022 een recordjaar met 10.618 vluchten, 52% meer dan in 2021. De route tussen Brussel en Londen is de populairste. Maar ook tussen Brussel en Antwerpen werd honderden keren gevlogen, en zelfs tussen Kortrijk en Rijsel werd zowat elke weekdag een klein kwartiertje gevlogen. Greenpeace vraagt een verbod op privéjets.
  [naar artikel]
 37. Bijna 200 klimaatactivisten gearresteerd op Schiphol, politie sleurt demonstranten van hun fiets (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het vliegveld voor privéjets van de luchthaven van Schiphol zijn zowat 500 klimaatactivisten van Extinction Rebellion en Greenpeace zaterdag onder vliegtuigen gaan zitten zodat die niet zouden kunnen opstijgen. De politie pakte een 200-tal activisten op. Er waren ook demonstranten met de fiets. Hun arrestatie gebeurde met de harde hand: ze werden van hun fiets getrokken en meegesleept tot in bussen van de luchthaven.
  [naar artikel]
 38. Activisten blokkeren ingang terminal privéjets op Zaventem: “Gebruikers zijn verantwoordelijk voor merendeel van vervuiling in wereld” (13/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Door zich vast te ketenen aan mekaar hebben activisten van Scientist Rebellion, Extinction Rebellion en Youth for Climate de toegang tot de terminal van privéjets op Brussels Airport maandagochtend geblokkeerd. De politie is aanwezig, maar laat voorlopig begaan.
  [naar artikel]
 39. Meer dan 200 klimaatactivisten gearresteerd op Schiphol, politie sleurt demonstranten van hun fiets (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het vliegveld voor privéjets van de luchthaven van Schiphol zijn zowat 500 klimaatactivisten van Extinction Rebellion en Greenpeace zaterdag onder vliegtuigen gaan zitten zodat die niet zouden kunnen opstijgen. De politie pakte meer dan 200 activisten op. Er waren ook demonstranten met de fiets. Hun arrestatie gebeurde met de harde hand: ze werden van hun fiets getrokken en meegesleept tot in bussen van de luchthaven.
  [naar artikel]
 40. Extinction Rebellion: ‘Als de politie ons wil meenemen, zal ze onze arm moeten doorzagen’ (13/02/2023 - De Standaard)
  Veertig klimaatactivisten blokkeerden maandagochtend de terminal voor privéjets in Zaventem. ‘De levensstijl van de überrijken moet aan banden gelegd worden.’
  [naar artikel]
 41. Nederlandse luchthaven Schiphol schrapt binnen twee jaar nachtvluchten en verbiedt privéjets (03/04/2023 - VRT NWS)
  De topman van de grootste Nederlandse luchthaven heeft aangekondigd dat tegen 2025 alle nachtvluchten tussen middernacht en vijf uur 's ochtends worden geschrapt. Daarnaast komt er een vliegverbod voor de meest lawaaierige toestellen en worden privéjets verboden, zegt Ruud Sondag in een interview met de krant Het Parool.
  [naar artikel]
 42. Activisten blokkeren ingang terminal privéjets op Brussels Airport: “Gebruikers zijn verantwoordelijk voor merendeel van vervuiling in wereld” (13/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Door zich vast te ketenen aan mekaar hebben activisten van Scientist Rebellion, Extinction Rebellion en Youth for Climate de toegang tot de terminal van privéjets op Brussels Airport maandagochtend geblokkeerd. De politie is aanwezig, maar laat voorlopig begaan.
  [naar artikel]
 43. Alle nachtvluchten en privéjets vliegen eruit op Schiphol, betekent inkrimping een precedent voor Brussels Airport? (05/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De luchthaven van Schiphol schrapt tegen 2025 alle nachtvluchten en privéjets. Dat moet de lawaaihinder en de CO2-uitstoot verminderen. Een precedent voor Brussels Airport? “De situatie is niet helemaal te vergelijken.”
  [naar artikel]
 44. Prins Harry reageert in Amsterdam op kritiek rond privévluchten: “Niemand is perfect” (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse prins Harry heeft tijdens een kort bezoek aan Amsterdam gereageerd op de kritiek over het gebruik van privéjets door hem en zijn vrouw...
  [naar artikel]
 45. Onthuld: Ursula von der Leyen gebruikte privéjet voor vlucht van 50 km (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Uit een analyse van de Britse krant ‘The Telegraph’ blijkt dat Ursula von der Leyen opvallend vaak gebruikmaakt van privéjets. Frappant: de Europese Commissievoorzitter heeft zelfs een privéjet gebruikt voor een vlucht van amper 50 km.
  [naar artikel]
 46. ‘Your Luxury our Collapse’: Wetenschappers en burgers blokkeren privéjetlounges vanwege klimaatonrechtvaardigheid (13/02/2023 - De Wereld Morgen)
  "Make Polluters Pay!", roepen wetenschappers en klimaatactivisten die nu de ingang blokkeren van de Aviapartner Executive Lounge en de Luxaviation terminal, exclusieve faciliteiten voor de superrijken die met privéjets van en naar Brussel vliegen. 
Deze geweldloze actie maakt deel uit van een wereldwijde campagne waarin wordt geëist dat degenen die het meest verantwoordelijk zijn voor de klimaatnoodsituatie, stoppen met hun destructieve levensstijl.
 The post ‘Your Luxury our Collapse’: Wetenschappers en burgers blokkeren privéjetlounges vanwege klimaatonrechtvaardigheid appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 47. Miljardair verkoopt duurste privéjet van Nederland en ook andere rijken volgen: “Het toestel kost zo’n 52 miljoen euro” (23/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een deel van de rijke Nederlanders verkoopt zijn privéjet. Onder andere de familie Van Eerd, van supermarktketen Jumbo en oprichter van Rituals Raymond Cloosterman doen hun privéjets van de hand. Waarom verkopen ze de toestellen nu ineens?
  [naar artikel]
 48. Groen pleit voor taks op privéjets: “Klein groepje mensen geniet van korte reisjes, maar klimaatschade raakt ons allemaal” (30/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Groen wil dat er een taks komt op privéjets. Uit nieuwe cijfers blijkt immers dat het aantal vluchten met die jets vorig jaar met 52 procent gestegen is in ons land. Groen-covoorzitster Nadia Naji is ook voorstander van een Europees verbod op korte vluchten als er alternatieven zijn. “Voor reizen van korte afstanden moet de meest ecologische keuze de goedkoopste en meest logische keuze worden”, zegt Naji.
  [naar artikel]
 49. Een privéjet aan de helft van de prijs: Antwerps bedrijf gooit lege vluchten die onderweg zijn om klanten op te pikken op de markt (13/07/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Voor een ‘zacht’ prijsje vliegen in een privéjet: het kan. Voortaan biedt ook het Antwerpse bedrijf Flying Group iedereen de mogelijkheid om aan boord te stappen van ‘empty legs’: privéjets die zonder passagiers van de ene luchthaven naar de andere vliegen om klanten op te pikken. CEO Bernard Van Milders maakt zich sterk dat reizen met een privéjet zo minstens 50% goedkoper wordt.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy