Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Ruth Beeckmans na moeilijke periode opnieuw te zien als actrice in ‘Aller/Retour’: “Ik zal nooit 100% terug zijn”

21/03/2023 - 07:01
"Ruth Beeckmans is terug van weggeweest. Na een turbulente periode was ze eerder al te zien als presentatrice op VTM, maar nu ook opnieuw als actrice. Ruth scoorde de hoofdrol in de nieuwe langspeelfilm ‘Aller/Retour’. Een feelgoodfilm over een vrouwelijke truckchauffeur die een onverwachte vriendschap sluit met een transmigrant. Showbits-reporter Senne was aanwezig op de première om te vragen hoe het nu met de actrice gaat."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ruth Beeckmans na moeilijke periode opnieuw te zien als actrice in ‘Aller/Retour’: “Ik zal nooit 100% terug zijn” (21/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ruth Beeckmans is terug van weggeweest. Na een turbulente periode was ze eerder al te zien als presentatrice op VTM, maar nu ook opnieuw als actrice. Ruth scoorde de hoofdrol in de nieuwe langspeelfilm ‘Aller/Retour’. Een feelgoodfilm over een vrouwelijke truckchauffeur die een onverwachte vriendschap sluit met een transmigrant. Showbits-reporter Senne was aanwezig op de première om te vragen hoe het nu met de actrice gaat. [naar artikel]


2. ‘Blauwe periode, roze periode... Maar gewoon eens een ‘blanke periode’ inlassen, daar was Picasso veel te woke voor’ (16/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Kathleen Cools: “Na een moeilijke periode hebben we met ‘Terzake’ opnieuw de wind in de zeilen” (17/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Hallo vraagt, sterren antwoorden kort door de bocht, maar laten vooral weten of het wel een beetje gaat. [naar artikel]


4. Na moeilijke periode lacht het leven Oscargenomineerde Joaquin Phoenix opnieuw toe: “Als iemand liefde en geluk verdient, dan is hij het” (09/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond maakt Joaquin Phoenix (45) voor de vierde keer in zijn carrière kans op een Oscar. Of hij die effectief zal kunnen verzilveren, valt nog... [naar artikel]


5. Mogen we café- en restaurantbezoek in de herfst opnieuw vergeten? Viroloog Van Gucht: “Het najaar wordt sowieso een heel moeilijke periode” (09/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Na maanden van ontkenning keert de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) haar kar: ook gewone uitgeademde lucht kan mogelijk het coronavirus... [naar artikel]


6. Michael van Gerwen staat na moeilijke periode weer aan de top: “Ik ga opnieuw nummer één van de wereld worden” (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Michael van Gerwen heerst opnieuw in de dartssport. De 32-jarige Nederlander staat na negen speeldagen aan de leiding in de prestigieuze Premier League. “Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld.” [naar artikel]


7. ‘Een jeugdvriendin zoekt na jaren radiostilte opnieuw contact, nu ze door een scheiding gaat. Moet ik haar bijstaan in deze moeilijke periode?’ (12/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!